Abdominoplastia Espanjassa

vatsanpoisto Espanja 2
Kirjoittanut Maria

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää vatsanpoistoleikkauksesta Espanjassa! Mikä on keskimääräinen hinta Madridissa tai Barcelonassa? Neuvomme onnistuneeseen vatsanpoistoon Espanjassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinullevatsanpoistoleikkauksista Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Vatsanpoiston hinnat Espanjassa

Keskimääräinen vatsanpoistoleikkauksen hinta Espanjassa on 3 900 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3 500 eurosta 5 200 euroon. On tärkeää huomata, että kirurgin asiantuntemus, koulutus ja taidot vaihtelevat vatsanpoiston kokonaiskustannuksia.

Erillinen vatsanpoisto3900 €
Miniabdominoplastia4100 €
Täydellinen vatsanpoisto4300 €
Lipo vatsanpoisto5200 €

64 % naisista haluaa muutoksia vatsaansa. Mutta mitä se tarkalleen ottaen tarkoittaa? Missä olosuhteissa tämä kirurginen toimenpide tulisi suorittaa? Miksi valita Espanja? Löydät vastaukset kysymyksiisi artikkelista.

Esipuhe

Monilla eurooppalaisilla on komplekseja kehostaan. Lukujen mukaan 39 prosenttia haluaisi saada toisenlaisen vatsan. Miehet ja naiset eivät ole tasa-arvoisia, kun kyse on tästä kompleksin lähteestä.

Ihmiset hakeutuvat vatsaleikkaukseen :

 • Raskauden jälkeen;
 • Suuren painonpudotuksen jälkeen;
 • Ylimääräisen rasvan jälkeen;
 • Poistamaan arpia, raskausarpia jne.

Mitä vatsanpoistoon kuuluu?

Vatsanpoistoa pidetään kosmeettisena ja korjaavana kirurgiana. Sitä käytetään vatsan ulkonäön parantamiseen. Se tunnetaan myös nimellä dermolipektomia tai vatsanpoisto.

Leikkaus muotoilee vatsaa uudelleen. Kirurgi poistaa ylimääräistä rasvaa ja ihoa tästä kehon osasta. Se auttaa myös vahvistamaan vatsan lihaksia.

Se tehdään ensisijaisesti esteettisistä syistä. Se voi kuitenkin olla myös toiminnallinen.

Vatsanpoiston tavoitteet ovat :

 • Vähentää ylimääräistä rasvaa tällä alueella. Tämä koskee yli nelikymppisiä miehiä ja naisia.
 • Ylimääräisen ihon vähentäminen. Tämä on tervetullutta raskauden jälkeen. Tämä koskee myös ihmisiä, jotka ovat juuri laihdutuskuurilla.
 • Lihasten kiristäminen. Lihakset vetäytyvät raskauden aikana.

Tähän toimenpiteeseen käytettävät eri tekniikat

Ennen leikkausta plastiikkakirurgi tekee kliinisen diagnoosin. Tässä vaiheessa voidaan määrittää sopiva tekniikka. Lääkäri tekee päätöksen useiden parametrien perusteella:

 • Ylimääräisen rasvan paino,
 • Ihon kunto,
 • Lihasten kunto jne.

Kun diagnoosi on tehty, lääkäri voi valita kolmen tekniikan välillä.

Erillinen vatsan rasvaimu

Tämä on tarkoitettu henkilöille, joilla on hyvä vatsan lihaskunto. Tämä koskee potilaita, jotka ovat vielä nuoria. Ihoon ei ole vielä vaikuttanut muutoksia tai raskausarpia. Rasvaimu riittää siis täydellisen vatsan palauttamiseen.

Mini-abdominoplastia

Jos kirurgi havaitsee alavatsalla ylimääräistä ihoa, hän voi päättää tehdä mini-abdominoplastian. Tähän leikkaukseen kuuluu vatsan rasvaimu. Sen jälkeen iho poistetaan paikallisesti.

Täydellinen vatsanpoisto

Tämä on tarpeen, kun vatsan alueella on merkittäviä vaurioita, kuten vatsan kiinteyden menetys, ihon pitkälle edennyt venyminen, vatsan muutos jne. Lääkäri suorittaa täydellisen leikkauksen.

Leikkaus tapahtuu useassa vaiheessa:

 • Vatsan alueen rasvaimu rasvamassan poistamiseksi,
 • Ylimääräisen kudoksen poisto,
 • Vatsalihasten vahvistaminen,
 • Ihokudoksen poisto,
 • Navan uudelleen asettaminen jne.

Millainen on ihanteellinen ehdokas tähän leikkaukseen?

Tämäntyyppinen leikkaus on varattu henkilöille, jotka täyttävät seuraavat edellytykset:

 • Yli 18-vuotiaat,
 • Joilla on vakaa paino,
 • Hyvässä kunnossa.

Myös naiset voivat tehdä tämäntyyppisen leikkauksen raskauden jälkeen, riippumatta siitä, synnytitkö keisarinleikkauksella vai emättimen kautta. Tällöin vatsaleikkaus on parempi vaihtoehto rasvaimulle.

Miten leikkaus toimii?

Ennen leikkausta potilaan on osallistuttava leikkauksen jälkeiseen konsultaatioon. Tällöin potilaat voivat keskustella motiiveistaan ja odotuksistaan. Vatsasta voi tulla ruma hormonaalisen epätasapainon, painonmuutoksen tai vaihdevuosien seurauksena.

Plastiikkakirurgi tekee lääkärintarkastuksen. Hän tutkii useita parametreja, kuten alueen rasvan määrän, morfologiset tiedot, vatsalihasvyöhykkeen sävyn jne.

Ennen leikkausta on noudatettava lääkärin ohjeita:

 • Lopeta tupakointi kuukautta ennen leikkausta: tupakointi voi hidastaa paranemisprosessia;
 • Lopeta suun kautta otettavien ehkäisyvälineiden käyttö, jos kärsit hyytymisongelmista;
 • Aspiriinin käyttö on kielletty 10 päivän ajan ennen leikkausta;
 • Nuoren ei pidä syödä tai juoda yli 6 tuntia ennen leikkausta;
 • Ihon desinfiointi.

Leikkaus tehdään usein yleisanestesiassa. Harvoissa tapauksissa lääkäri voi tarjota epiduraalipuudutusta. Sinut pidetään sairaalahoidossa vähintään 24 tuntia.

Sinun on myös pidettävä leikkauksen jälkeistä sidettä kahden päivän ajan. Tämän jälkeen se korvataan tukivyöllä yhdestä kahteen kuukaudeksi. Ompeleet poistuvat kahden viikon kuluttua.

Toimenpiteen jälkeen noudatettavat varotoimet

Leikkaus aiheuttaa kahdenlaisia arpia:

 • Ensimmäinen on pystysuora ja ulottuu häpyluuhun asti. Se syntyy ylimääräisen ihon poistamisesta,
 • Toinen on pyöreä ja sijaitsee navan ympärillä.

Arvet kypsyvät 12 kuukauden kuluessa leikkauksesta. Ne häviävät pysyvästi kahden vuoden kuluttua. Tänä aikana sinun on vältettävä auringolle altistumista tällä alueella.

Saatat tuntea kipua fyysisen ponnistelun aikana. Kipulääkkeet voivat kuitenkin vähentää tätä kipua. Suunnittele 7-30 päivää vapaata ennen leikkausta. Näin voit olla tarpeeksi hyvässä kunnossa palataksesi töihin.

Kuinka paljon vatsanpoisto maksaa Espanjassa?

Espanjassa vatsanpoistoleikkaus maksaa keskimäärin 3 500-5 200 euroa. Lopullinen laskusi riippuu hoidon laadusta, leikkauksen kestosta, leikkaustyypistä sekä klinikan ja anestesialääkärin palkkioista.

coordinatrice à Istanbul

Miksi valita Espanja vatsanpoistoleikkaukseen?

Hinta on ensimmäinen peruste, jonka Espanjaan lähtevät potilaat esittävät. Kosmeettisen kirurgian osalta maa erottuu ennen kaikkea palvelujensa laadulla. Lääketieteellisen matkailun kehittyessä matkatoimistot ovat mukauttaneet tarjontaansa tämäntyyppiselle asiakaskunnalle.

Jos siis haluat leikkauksen tässä kohteessa, on parasta mennä suoraan erikoistuneen toimiston kautta. He huolehtivat kuljetuksesta lentokentältä hotelliin. Toimisto tarjoaa myös leikkauksen jälkeistä tukea.


Jos sinulla on valinnanvaikeuksia, me voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️