Rasvaimu Espanjassa

rasvaimu hinta Espanja 1
Kirjoittanut Laurence

Rasvaimu Espanjassa Madridissa on eräänlainen kauneusleikkaus, jonka tarkoituksena on poistaa ylimääräiset rasvakertymät tietyiltä kehon alueilta.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle rasvaimusta Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Rasvaimun hinta Espanjassa

Rasvaimu Espanjassa Madridissa maksaa keskimäärin 3 800 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3 500 eurosta 4 100 euroon.

ToimenpideHinta Espanja
Rasvaimu3800 €

Mikä on rasvaimu?

Rasvaimu on eräänlainen kauneusleikkaus, jonka tarkoituksena on poistaa ylimääräiset rasvakertymät tietyiltä kehon alueilta. Naiset harkitsevat rasvaimua todennäköisemmin kuin miehet, sillä se voi parantaa mittasuhteita, kehon ääriviivoja ja ennen kaikkea itsetuntoa ja itseluottamusta. Rasvaimu tunnetaan myös nimellä lipoplastia, ja se voidaan suorittaa avohoidossa.

Rasvaimun hintaan vaikuttavat tekijät Espanjassa

Voit matkustaa kätevästi Madridiin, Espanjaan rasvaimua varten. Ennen kuin harkitset matkustamista tähän maahan, sinun on hyvä olla tietoinen tekijöistä, jotka voivat vaikuttaa pakettihintaan. Tutustu tekijöihin, jotka voivat vaikuttaa hoidon kokonaiskustannuksiin.

 • Potilaan ikä
 • Potilaan painoindeksi
 • Toimenpiteiden odotettu kesto ja vaivannäkö
 • Kirurgilta vaadittava aika ja työmäärä
 • Anestesialääkärin palveluiden kustannukset
 • Leikkausta edeltävät laboratoriokustannukset
 • Leikkaussalikustannukset
 • Toimenpiteessä käytettävät laitteet
 • Elastiset kompressiovaatteet jne.

Mitä voin odottaa rasvaimusta Madridissa, Espanjassa?

Espanjassa on useita maailmanluokan terveydenhuoltolaitoksia, jotka tarjoavat rasvaimua kohtuuhintaan. Täällä voit hyötyä rasvanpoistomenetelmästä erittäin kokeneiden lääkäreiden ja tukevan hoitohenkilökunnan ansiosta.

Kuinka paljon voit säästää, jos teet rasvaimun Madridissa, Espanjassa?

Rasvaimun keskihinta useimmissa suurimmissa maissa voi vaihdella noin 7 500 euron ja 15 000 euron välillä. Voit kuitenkin saada saman hoidon täällä Madridissa, Espanjassa, noin 6 500 eurolla. Voit siis säästää yli 4 000 euroa valitsemalla Madridin, Espanjan, ensisijaiseksi lääketieteellisen matkailun kohteeksi rasvaimuoperaatiota varten.

Rasvaimun vaihteluiden arvioidut kustannukset Madridissa, Espanjassa

Vatsan kohotus6500 €
Brasilialainen takapuolen kohotus3500 €

Muut huomioon otettavat kustannukset

Jos valmistaudut maksamaan rasvaimun koko hinnan Espanjassa, sinun on otettava huomioon myös muut siihen liittyvät kulut. Näitä ovat muun muassa

 • Hotellit ja majoitus
 • Ruoka ja juoma oleskelusi aikana
 • Lentoliput ja kuljetus
 • Matkavakuutus

Nämä ovat arvioituja kustannuksia, eikä niitä pidä pitää lopullisina kustannuksina rasvaimusta Espanjassa. Voit kuitenkin aina pyytää ilmaisia tarjouksia ja tarkistaa, kuinka paljon voit säästää menemällä Madridiin, Espanjaan rasvaimuun.

Johtopäätös

Jos sinulla on vaikeuksia tehdä valinta, me voimme auttaa sinua tekemään toimenpiteestäsi onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

1

Coordinatrice

Jätä meille yhteystietosi lomakkeella. Koordinaattorimme ottaa sinuun yhteyttä viestillä Whatsappin kautta tai sähköpostitse ilmaista esidiagnoosia varten.

Hän pyytää sinulta etu- ja sivukuvia sekä tavoitteesi, jottasaamme plastiikkakirurgin mielipiteen.

2

Chirurgien

Jos kirurgi pystyy vastaamaan tavoitteisiisi ja antaa meille vihreää valoa rasvaimullesi, lähetämme sinulle ilmaisen, sitoumuksettoman henkilökohtaisen kustannusarvion.

Ja jos suostut, järjestämme kaiken puolestasi:
Lento, taksi, hotelli, rasvaimu, lääkitys ja ennen kaikkea upea opastettu kierros Barcelonassa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️