BBL Brasilialainen kasvojenkohotus Turkissa

pakaroiden kohotus Turkki 1 1
Kirjoittanut Laurence

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää bresiläisestä bbl faceliftistä Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen BBL:ään Turkissa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle BBL:stä Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon BBL maksaa Turkissa?

BBL:n keskihinta Turkissa on 3 200 euroa. Tämä hinta vaihtelee rasvaimun ja uudelleenruiskutuksen kohteena olevien alueiden määrän mukaan. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen, lääkityksen ja kompressiohihnan. Brasilialainen kasvojenkohotus tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 3 tuntia. Oleskeluaika Istanbulissa on 7 päivää, josta 1 yö sairaalassa. Tulokset 6 kuukauden kuluttua.

Brasilialainen takapuolen kohotus (BBL)3200 €
Pakaroiden implanttien lisääminen3600 €
Suurennus huulitäytteen avulla3400 €
Pakaralihaksen nosto3700 €

Turkki on yksi maailman suosituimmista lääketieteellisen matkailun kohteista. Hoidon laatu ja lääkäreiden ammattitaito tekevät siitä erittäin houkuttelevan kohteen. BBL on yksi Istanbulissa suoritetuista TOP-toimenpiteistä.

Silhouette féminine avec un beau galbe de fesses
Naisellinen vartalo, jossa pakarat ovat kauniisti kaarevat

Joka vuosi monet matkailijat saapuvat Istanbuliin tämäntyyppisen toimenpiteen takia ja saavuttavat tyydyttäviä esteettisiä tuloksia. Mutta mitä BBL on? Miksi valita Turkki tätä toimenpidettä varten ja miten se tehdään? Kutsumme sinut tutustumaan täällä kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää BBL-operaatiosta Turkissa.

Mikä on brasilialainen takapuolen kohotus?

BBL on lyhenne, joka tulee sanoista“Brazilian Butt Lift“. Kyseessä on kauneuskirurginen toimenpide, jossa pakaroiden tilavuutta lisätään lipofillillä eli ottamalla rasvaa jostakin kehon alueesta. Tämä rasva ruiskutetaan sitten pakaroihin, jolloin saadaan aikaan harmonisempi muoto.

Rasvaa poistetaan yhdeltä tai useammalta kehon alueelta, jossa sitä on liikaa. Tällaisia ovat erityisesti vatsa tai lantio, mutta myös muut alueet voivat olla kyseessä. Tämä toimenpide sopii sekä miehille että naisille.

Pakarat ovat tärkeä osa naisen vartaloa, ja monet naiset harkitsevat tämäntyyppistä toimenpidettä paremman muodon saavuttamiseksi.

Kuvat ennen ja jälkeen

BBL:n edut

Pakaroiden volyymin lisäämiseen on olemassa useita erilaisia esteettisiä leikkauksia. BBL-menetelmää suositaan usein muiden sijaan useista syistä.

Ensinnäkin tämän brasilialaisen kasvojenkohotuksen tuloksia arvostetaan niiden luonnollisuuden vuoksi. BBL:n visuaalinen lopputulos ei nimittäin anna keinotekoista vaikutelmaa, jota tämäntyyppisissä kirurgisissa toimenpiteissä niin usein kritisoidaan. Pakaroiden muoto näyttää luonnollisesti täyteläisemmältä ja pyöreämmältä.

Schéma d'une augmentation de fesses par BBL
Kaavio pakaroiden kasvattamisesta BBL:llä

BBL:n muita etuja ovat seuraavat:

 • Ei jätä näkyvää arpea
 • Tulokset ovat pitkäkestoisia
 • Vähän invasiivinen, yleensä pieniä viiltoja.
 • Pääsee eroon ei-toivotusta rasvasta, josta on vaikea päästä eroon.

Mikä on ihanteellinen potilasprofiili?

Kuten minkä tahansa muun leikkaustyypin kohdalla, myös brasilialaisella pakaroiden kohotuksella on ihanteellinen potilasprofiili. Jos sinulla on kaikki tämän profiilin ominaisuudet, BBL on sinua varten.

Potilaat, joilla on ylimääräistä rasvaa, soveltuvat rasvaimuun. Lisäksi jos haluat käyttää tätä ylimääräistä rasvaa pakaroiden muotoiluun, leikkauksesta on kaksinkertainen hyöty.

Toinen ominaisuus, jonka perusteella voidaan laatia ihanteellisen potilaan profiili, on potilaan paino. Vakaan painon omaavat ihmiset saavat todennäköisemmin rasvaimun hyödyt ja nauttivat niistä pitkällä aikavälillä. Rasvan vakaus on tärkeä tekijä tässä brasilialaisessa toimenpiteessä.

Femme complexée par ses fesses
Nainen, jolla on pakaroihinsa liittyvä kompleksi

Miten BBL tehdään Turkissa?

Kirurginen toimenpide noudattaa tiukkaa menettelyä. Ensin BBL:stä vastaavan lääkärin kanssa käydään alkuhaastattelu, jossa tarkistetaan, ettei tapauksessasi ole vasta-aiheita.

Sitten katsotaan, onko leikkaus mahdollinen, sillä muista, että naiset, joilla ei ole ylimääräistä rasvaa tietyillä kehon alueilla, eivät voi suorittaa rasvaimua.

Urheilevilla naisilla ja niillä, jotka ovat tottuneet noudattamaan rajuja dieettejä, on siis hyvät mahdollisuudet tulla hylätyiksi tai heidät ohjataan vaihtoehtona toisenlaiseen leikkaukseen.

Beau galbe
Kauniit kurvit

BBL:n suorittaminen

Brasilialainen pakaroiden kohotus voidaan suorittaa kirurgin harkinnan mukaan yleis- tai paikallispuudutuksessa. Yleensä leikkaus tehdään yleisanestesiassa.

Toimenpiteen laajuudesta ja potilaan profiilista riippuen BBL voi kestää 2-3 tuntia. Kirurgi piirtää aluksi kumpaankin pakaraan viivat, jotka toimivat ohjeena rasvan ruiskuttamiselle pakaroihin.

Sen jälkeen hän tekee pieniä viiltoja valitulle alueelle (reidet, vatsa, lantio tai muu) rasvan rasvaimua varten. Nämä alueet (niitä voi olla useita) valitaan etukäteen kirurgin ja potilaan yhteisellä sopimuksella.

Amélioration des fesses avec un lifting brésilien
Pakaroiden parantaminen brasilialaisella kasvojenkohotuksella

Ennen rasvan siirtoa rasvasolut puhdistetaan ensin sentrifugoimalla niin sanotulla Coleman-menetelmällä. Sen jälkeen ne ruiskutetaan kumpaankin pakaraan.

Jälleen kerran injektio tehdään pakaroihin tehtyjen pienten viiltojen kautta, jotka sitten ommellaan kiinni. Kun tämä viimeinen toimenpide on suoritettu, toimenpide on valmis. Huomaa, että BBL-toimenpide on mahdollista suorittaa kahdessa istunnossa. Näin on erityisesti silloin, jos haluttua tilavuutta ei ole vielä saavutettu tai jos pakaroiden välillä on epäsymmetriaa.

Toimenpiteen jälkeen

Kun Brazilian Butt Lifting on suoritettu, voit heti tarkkailla tulosta peilin edessä. Yksi tärkeä asia on kuitenkin muistettava: sinun on odotettava noin 30 %:n rasvan menetystä leikkausta seuraavien 3 kuukauden aikana. BBL:n todelliset tulokset näkyvät siis vasta 3 kuukauden kuluttua.

Amélioration des fesses avec un brazilian butt lift
Pakaroiden parantaminen brasilialaisella takapuolen kohotuksella

Ellei painosi muutu merkittävästi sen jälkeen, tulos pysyy pysyvänä näiden 3 kuukauden jälkeen. Kehosi reaktiosta riippuen kirurgi voi määrätä ruiskutettavia antikoagulantteja, joita sairaanhoitaja antaa.

Lopuksi sinun on keskeytettävä liikunta 7-15 päivän ajaksi ja käytettävä kompressiovaatetta 6 viikon ajan.

Panty Short de contention
Pikkuhousut Kompressioshortsit

BBL:n jälkeen noudatettavat varotoimet

Brazilian Butt Lifting -operaation jälkeen sinun on noudatettava varotoimenpiteitä hyvän toipumisen varmistamiseksi. Sen lisäksi, että käytät vyötäröliiviä ja lopetat työnteon, on myös muita toimenpiteitä, kuten seuraavat:

 • Älä käy suihkussa 3 päivään rasvaimun jälkeen.
 • Yritä olla aktiivinen 3 päivän kuluttua leikkauksesta. Käy kävelylenkeillä, vaikka ne olisivat lyhyitä. Ota ainakin muutama askel ympäri taloa.
 • Voit ottaa kipulääkkeitä, jos tunnet kipua jonkin aikaa leikkauksen jälkeen.
 • Kiinnitä huomiota pakaroiden asentoon, kun aiot istua.
 • Älä paina pakaroita millään tavalla.
 • Makaa vatsallasi. Se on vaikeaa, mutta yritä tottua siihen. Jos et todellakaan pysty siihen, voit maata selällään.
Simulation de l'amélioration des fesses avec un BBL
Simulaatio pakaroiden parantamisesta BBL:llä

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Brazilian Butt Lift -leikkaukseen voi liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

 • Tromboemboliset onnettomuudet ;
 • Pakaroiden herkkyyden muutokset;
 • Kuoppia ihon alla imetyillä tai ruiskutetuilla alueilla;
 • Liiallinen verenvuoto ;
 • Infektio & rasvaembolia;
 • Verenpurkaumien ilmaantuminen.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa ja valitsemaan hyvämaineisen ja kokeneen lääkärin.

Lisäksi tämä leikkaus on islamin hyväksymä. Se on halal-leikkaus, ei haram, koska se tarjoaa lääketieteellistä hyötyä ja parantaa potilaan elämänlaatua.

Liikuntarajoitteisille tarjoamme pyörätuolin lainauspalvelua, joka helpottaa heidän liikkumistaan. Liikuntarajoitteisille henkilöille on helppo pääsy klinikalle.

Miksi valita Turkki BBL-hoitoa varten?

Pakaroiden kohotus on yksi yleisimmin suoritetuista kirurgisista toimenpiteistä Turkissa. Istanbulin ja muiden kaupunkien klinikoilla työskentelevät kirurgit, jotka pystyvät suorittamaan BBL:n, ovat maailman pätevimpiä ja kokeneimpia.

Onko sinulla HIV? BBL-hoitoa varten on varattu erityisklinikka, jossa BBL on täysin turvallinen sinulle ja henkilökunnalle.

Photo avant et après d'un BBL
Kuva ennen ja jälkeen BBL:n

Turkkilaiset klinikat ovat tunnettuja myös huippuluokan laitteistaan. Tämä on lisätakuu maassa saatavilla olevasta lääketieteellisestä laadusta. Potilaat voivat olla varmoja.

Miten saan BBL-hoidon Turkissa?

Kun olet valinnut oikean klinikan, sinun on vielä varattava lentolippu ja hotellihuone läheltä kohdetta.

Välttääksemme nämä aikaa vievät hallinnolliset menettelyt, virastomme voi ottaa tapauksestasi täyden vastuun aina klinikan valinnasta (pidämme kunnia-asianamme ohjata sinut laadukkaimpien laitosten pariin) hotellihuoneeseen, lentokenttäkuljetukseen ja kaikkiin hallinnollisiin yksityiskohtiin. Sinun tarvitsee vain saapua lentokentälle suurena päivänä.


Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, me voimme auttaa sinua tekemään operaatiostasi onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan BBL kestää?

Brasilialaisen takapuolen kohotuksen tulos kestää potilaasta ja tilanteesta riippuen 18-24 kuukautta. Tämä suhteellisen lyhytkestoinen tulos tarkoittaa, että injektiot on toistettava melko säännöllisesti.

Vaikka kipua ei ole leikkauksen aikana, sitä voi esiintyä 1-3 viikon toipumisajan aikana. Kipu voi olla lievää, mutta joskus se edellyttää kipulääkkeiden käyttöä.

Ihanteellinen painoindeksi brasilialaiselle kasvojenkohotukselle on yleensä 20-25. Tämä on kuitenkin vain suuntaa antava luku. Itse asiassa jotkut ihmiset ovat ihannepainossaan painoindeksin ollessa 26 tai jopa enemmän.

Toipumisaika BBL-leikkauksen jälkeen on arviolta 1-3 viikkoa riippuen leikkauksen laajuudesta ja kunkin potilaan profiilista. On kuitenkin odotettava 4-6 viikkoa ennen urheilun aloittamista uudelleen.

Turkissa brasilialaisen takapuolen kohotuksen keskimääräinen hinta on 2 700 euroa. Se on paljon edullisempi kuin useimmissa tätä palvelua tarjoavissa maissa. Lisäksi Turkissa nämä hinnat yhdistyvät moitteettomaan lääketieteelliseen laatuun.

Jos haluat tehdä brasilialaisen takapuolen kohotuksen Turkissa, sinun on varattava yksi yö sairaalahoitoa varten ja viikon oleskelu leikkausta edeltäviä ja sen jälkeisiä istuntoja varten. Itse leikkaus voi kestää 1? ja 4 tuntia.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️