Ekol Hospital Izmir

ekolin sairaala izmir 1

Ekol Hospital Izmir on erikoistunut hammashoitoon, kauneuskirurgiaan ja hiusimplantteihin. Tämä vuonna 2007 perustettu ISO 9001:2008 -sertifioitu klinikka sijaitsee Izmirissä, Turkissa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkoarviointia varten. Nopea vastaus.

Ekol Hospital Izmir, Izmir, Turkki 🥇

EKOL BAZ -terveydenhuoltoryhmän vuonna 2007 perustama ja Izmirissä – Turkissa sijaitseva Ekol-sairaala palvelee edelleen ylpeänä kokeneen terveydenhuoltohenkilöstönsä kanssa. Se on varustettu nykyaikaisimmalla lääketieteellisellä tekniikalla, jossa on kaikki yksiköt, 9 leikkaussalia ja 150 vuodepaikkaa.

Ekol-sairaala, joka tarjoaa palveluja, jotka perustuvat potilastyytyväisyyteen ja kokeneisiin lääkäreihin ja kirurgeihin, joilla on asiantuntemusta tietyillä ENT-kirurgian, kosmeettisen ja plastiikkakirurgian, silmätautien, sisätautien, yleiskirurgian, ortopedian, urologian, neurologian, aivokirurgian, kardiologian, rintakehäsairauksien ja psykiatrian aloilla, on ylpeä siitä, että se on Euroopan ensimmäinen ja suurin ENT-sairaala.

Ekol Hospital Izmirs, jolla on yli 45 kokenutta lääkäriä ja ammattitaitoinen professoreista, apulaisprofessoreista, apulaisprofessoreista ja erikoislääkäreistä koostuva tiimi, tarjoaa erityispalveluja ja ottaa vastaan potilaita Egeanmeren alueelta, Turkista ja kaikkialta maailmasta agenttisopimusten, alennuspakettien ja terveydenhuoltomatkailun alan erityissopimusten kautta.

Ekol-sairaala on Turkin ainoa erikoissairaala ja merkittävä työnantaja, jolla on yli 500 työntekijää kaikilla toimialoilla.

Ekol Health Campus, joka on perustettu Çiğliin terveellistä elämää varten keskeiselle ja helposti saavutettavalle paikalle, pyrkii tuomaan yhteiskuntamme terveempiin päiviin tinkimättömän yritysrakenteensa eettisten periaatteiden, viihtyisien huoneiden, asiantuntevan, kokeneen ja aina positiivisen asenteen omaavan hoitohenkilökunnan sekä akateemisten ja nykyaikaisten lääketieteellisten tilojen avulla.

Kuvat ennen ja jälkeen


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Hampaiden poisto
Hammastäytteet
Juurihoito
Haavanpoisto
Inlays / Onlays -proteesit
Hammaskruunu
Hammasviilut
Sinussiirto
Hampaan poisto
Hampaiden valkaisu
Apikaalinen resektio
Ienikudoksen siirto
Hammaskystan hoito
Hammasimplantit
Hammas
Luunsiirto

Kosmeettinen kirurgia
Brachioplastia
Kulmien kohotus
Rasvansiirto
Peniksen suurentaminen
Hollywood-hymy
Makrolane/ HYAcorp-injektio
Vatsan syövytys
Vaser Lipo
Leuan nosto
Rasvaimu
Gynekomastia
Kaulan kohotus
Otoplastia
Kasvojen lipofillointi
Mastopexia
Laserrasvaimu
Mahahihna
Mahalaukun nauha
Mahalaukun Botox
Mahalaukun ohitusleikkaus
Toissijainen nenäleikkaus

Hiusimplantti
Hiustensiirrot
DHI-hiustensiirto
FUE-hiustensiirto
FUE Gold -hiustensiirto
FUT hiustensiirto
BHT hiustensiirto

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Matkaopas
Taksin varaus
Lääkärintodistusten siirto
Internet-konsultointi
Puhelin huoneessa
TV huoneessa

Lääkäri :

  • Prof. Çaglar ÇalliI (kosmeettinen kirurgia)
  • Prof. Dr. Adnan Ünal (korvien plastiikka, nenän plastiikka)
  • Prof. Dr. Ismail Yaman (lihaskirurgia)
  • Tohtori Yagmur Kaan Bedir (hiustensiirto)

Kaupunki: Izmir – Maa: Turkki – Perustettu: 2007
Akkreditointi: ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: englanti, saksa, ranska

Ekol-sairaalat tarjoavat erikoispalveluja käyttäen maailman edistyksellisintä teknologiaa ja asiantuntijaryhmänsä ansiosta kansainvälisten laatustandardien mukaisesti


Katsaus Ekol Hospital Izmirs Izmiriin

in the rain
in the rain
08:42 14 Oct 23
Urologi tohtori Osman GÜCÜK leikkasi isäni munuaiskiviä varten viime viikolla. Olemme vierailleet monissa sairaaloissa aiemmin emmekä koskaan löytäneet tohtoria. Hän ei toiminut niin ratkaisukeskeisesti ja saavuttanut nopeita tuloksia. Kiviä oli kolmella eri alueella, mukaan lukien munuaiset ja suonet. Hän puhdisti kaikki kivet yhdellä leikkauksella. Kiitämme häntä lapsina paljon. Haluamme myös kiittää koordinaattori Fadimea, joka hoiti meistä leikkauksen alusta, ja sairaanhoitaja Işıliä, joka piti meistä aina huolta leikkauksen jälkeen. Toivotamme menestystä jatkossakin 🌼
Derin Kayalar
Derin Kayalar
17:35 22 Sep 23
Mr. Cenk on erittäin ammattitaitoinen ja välittävä lääkäri. Minulle tehtiin vaginoplastia, enkä kokenut ongelmia, kipua tai komplikaatioita toipumisvaiheen ja sairaalahoidon aikana. Sairaalan henkilökunta on myös välittävää ja ystävällistä. Ainoa asia, joka puuttuu, on huono ruoka, heidän on vaihdettava catering-yritystä
Deniz ALDEMİR
Deniz ALDEMİR
17:46 31 Aug 23
Todellakin, hoito ja huomio on korkealla tasolla, sairaala tuoksuu laadulta. Kävin kahdella eri lääkärillä kahtena eri ajankohtana, lääkärit, joilla kävin, vaikuttivat hieman kylmiltä, ​​en tiedä, mutta palvelu on hyvää. Nopea ja puhdas. Sisäänkäynnistä alkaen kaikki työntekijät ovat kohteliaita. Kiitos...
Ozgu Arslan
Ozgu Arslan
18:42 28 May 24
Ortopedi Serkan Sözkesen on yksinkertaisesti upea lääkäri. Voin sanoa, että hän pelasti isäni henkiin proteesilla, jonka hän teki, kun hänellä oli niin sietämätöntä kipua. Vaikka kaikki lääkärit, joiden luona kävimme tähän mennessä, sanoivat, että kipu ei katoa, hän antoi rohkeutta suurella määrätietoisesti ja suoritti itse asiassa erittäin onnistuneen leikkauksen. Lisäksi ihmiset jopa paranevat henkisesti ystävällisellä ja hymyilevällä vilpittömällä käytöksllään. Kiitämme häntä ja toivotamme hänelle menestystä työelämässä.
ihsan demirel
ihsan demirel
08:46 23 May 24
Olen 66-vuotias, ja minulle tehtiin biopsia. Tässä tapauksessa minulle käskettiin poistaa eturauhanen kokonaan leikkauksella, jos sitä ei poisteta muihin elimiin. Minun piti mennä leikkaukseen kiireesti. Tein laajaa tutkimusta, leikkauksen urologian lääkäri, prof. Olin vakuuttunut siitä, että tohtori Orçun Çelik tekisi parhaansa. Soitin Ekol-sairaalaan 7. toukokuuta 2024 ja sovin tapaamisen opettajani Orçun Çelikin kanssa epäröintini prof. DR. Opettajani Orçun Çelik antoi yksityiskohtaisen lausunnon leikkauksesta ja sen seurauksista. Lääkärini päätti leikkaukseen 10. toukokuuta 2024. Olin sairaalassa päivää ennen leikkausta. Ennen leikkausta lääkärini tuli minulle ja antoi minulle tietoa ja moraalia ja selitykset olivat minulle tärkeitä leikkauksen jälkeen, hän arvioi tulokset ja tiedotti minulle myös röntgen-, ultraääni- ja CT-tutkimukset kiitokseni heille, suosittelen niitä niille, jotka haluavat mennä leikkaukseen. Saanen todeta, että olin tyytyväinen siellä työskenteleviin sairaanhoitajiin ja siivoushenkilökuntaan sairaalassa ollessani (6. krs, huone nro 624). Haluan myös kiittää opettajani sihteeriä, rouva Fadimea. Yleisesti ottaen haluan todeta, että olen tyytyväinen Izmir Ekolin sairaalaan. Tohtori Orçun, olen iloinen, että leikkasit minut.
Seyhan Uzun
Seyhan Uzun
19:35 08 May 24
Haluan kiittää rouva Gizemiä, joka hoiti minua suurella kärsivällisyydellä 9 kuukauden ajan alusta loppuun Ekol-sairaalassa, jonka valitsin synnytykseeni. Haluan kiittää rouva Gizem Çetiniä hänen aina hymyilevästä, positiivisesta ja lämminsydämisestä. Olen varma, että sairaalavalintani oli oikea päätös.
Shona Thompson
Shona Thompson
14:44 08 May 24
En voi kiittää tohtori Serkan Sulyeman Asiania hänen upeaa avustajaansa, myös Senaa ja muita tiimin jäseniä siitä, että he huolehtivat minusta jälleen kerran niin mahtavassa sairaalassa, he ovat vain hämmästyttävän välittäviä huomaavaisia ​​ja rakastavat sitä, mitä tekevät tarjoamalla korkealaatuista hoitoa. Olen kotona ja toipuen hyvin takaisin perheen kanssa, luottaisin heidän huolehtivan omasta perheestäni, jos sitä tarvitaan, kiitos paljon ihanasta kokemuksesta
Erkan Hacıoğlu
Erkan Hacıoğlu
11:44 01 May 24
Potilaamme on tehohoidossa. Loputon kiitos kaikille meistä huolehtineille lääkäreille, erityisesti Uğur Küpelille ja Aylin Derbentille, sekä kaikille tehohoitoyksikön kauniille ihmisille, jotka kohtelivat potilastamme kuin omaa perhettään eivätkä koskaan lakanneet osoittamasta kiinnostusta. Kiitos, että sait meidät, Jumala siunatkoon sinua.
Satın almaci Yorumcu gezgin
Satın almaci Yorumcu gezgin
20:19 30 Apr 24
Valitsimme Ekolin synnytyssairaalan seurantaan ja valvontaan tohtori İrfan Özerin kanssa koko vaimoni raskauden ajan. Tänä aikana kaikki, oven sisäänkäynnistä rekisteröintihenkilökuntaan, olivat erittäin ystävällisiä, avuliaita ja opastavia.Tapasimme neiti Gizemin synnytyssuunnitelmaa varten raskauden jälkeen. Tässä vaiheessa saimme erittäin hyvää ja hyvää palvelua työmme helpottamiseksi.Synnytyksen aikana sairaalassa päivä- ja yöhoitajamme synnytys- ja gynekologian 1. kerroksessa tiedottivat ja auttoivat meitä kaikissa asioissa. Lisäksi synnytyssalin henkilökunta oli aina ystävällistä ja avuliasta.Arvokkaat sairaanhoitajamme 2. kerroksessa olivat todella hyödyllisiä synnytyksen aikana ja sen jälkeen.Haluamme kiittää kaikkia vastasyntyneiden teho-osaston sairaanhoitajiamme arvokkaasta tuesta.Yhteenvetona voidaan todeta, että olimme erittäin tyytyväisiä synnytykseen liittyvään apuun ja tukeen. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille.Loputon kiitos tohtori İrfan Özerille ja hänen tiimilleen.
Veli ERTURGUT
Veli ERTURGUT
07:45 28 Oct 22
Doc.dr.orcun ÇELİK suoritti isäni ismail ERTURGUTin eturauhasen (reikä) ja hydrocele-leikkauksen 13.10.2022. Haluan kiittää opettajaani onnistuneesta eturauhas- ja hydrocele-leikkauksesta ja tarkkaavaisuudesta.Potilassuhteista vastaavalle İrem DAĞlle, joka opasti meitä kärsivällisesti poliklinikoilla ja auttoi leikkausta edeltävässä konsultaatiossa (kiitos urologian koordinaattorille Fadimelle,hymyilevä, potilaan muistomerkki, avulias neurologi Uzm.dr. Nimi Derya GOKCEK, (ääretön kiitos opettajalleni Deryalle, että hän auttoi meitä säätämään lääkkeen annosta kertomalla meille epdantoiinin ja siihen liittyvän fenytoiinin arvosta veressä, jota isäni on käyttänyt jatkuvasti 14 vuotta aneurysmaleikkauksen jälkeen vuonna 2008 ege univ.) ja sydänlääkärimme Kamil,doc.dr.orcun CELIK pyysi ja ilmoitti, että isälläni oli 9 cm massa maksan oikealla puolella tomografian ja yleiskirurgia dr. doc.dr. Opettajamme omer, joka ohjasi Ömer YOLDASin maksamr. Ilmoittaa meille, ilmoittaa meille,1 päivän aikana urologian osastolla isäni jatkuva verenpaine, kuumepulssi, joka ei juuri lähtenyt päätä. Haluan kiittää hoitajia, joiden nimiä en tiedä, jotka auttoivat minua seerumin ja katetrin vaihdossa jne.
Ezgi Nisan ÖZTÜRK
Ezgi Nisan ÖZTÜRK
21:55 01 May 24
Haluan kiittää koko sairaalatiimiä, joka työskentelee Ersin Aksun kanssa 🙏🏻 Minulla ei ole aiemmin ollut leikkaushistoriaa. Ja väistämättä tuo leikkauspelkopäivitys on tulossa viimeisen 2 päivän aikana😃 Haluan kiittää kaikkia lääkäreitä jotka yrittivät rauhoittaa minua, hoitajasta joka yritti rauhoittaa minua leikkaussalissa odotellessani lääkärit, jotka yrittivät rauhoittaa minua, vaikka en ollutkaan lääkärini🙏🏻Mutta erityisesti rakkaat sairaanhoitajani Ekol-sairaalan 3. kerroksessa ❤️ En voi koskaan maksaa teille takaisin. Olit niin kärsivällinen, välittävä ja ystävällinen minua kohtaan, että tämä on ensimmäinen kerta, kun näen sinut sellaisena. Jatkuva ohjaus, jatkuva kommunikointi, jatkuva ilmoitus vuoromuutoksista ja saapumiset jokaiseen uuteen vuoroon ovat yhtä hyviä kuin edelliset. En tiedä, miten tämä järjestys ja kuri syntyivät, mutta se tarjoaa uskomattoman luottamuksen ilmapiirin potilaalle ja saa sinut tuntemaan olosi erittäin mukavaksi.
Özge Yıldız
Özge Yıldız
19:10 24 Apr 24
Minulle tehtiin kohdunkaulan välilevytyräleikkaus Ekol-sairaalassa 10 kuukautta sitten. Kävin läpi erittäin stressaavan prosessin ja asun tätini talossa, mutta fysioterapeutti tohtori ESRA HAZIR ei koskaan jättänyt minua yksin koko prosessini, energiansa ja kiinnostuksensa ajan. , hänen lämminverisyytensä, hänen kykynsä laittaa sinut kenkiisi ja ymmärtää kipua ikään kuin hän todella koki sen itse, MINÄ POTILAALLE TÄRKEIN ON POTILASSA TÄRKEIN .. Olen iloinen saada sinut, neiti Esra🫶🙏 Jopa joku, joka ei tuntenut minua, ilmestyi ehdottomasti silmät kiinni, minkä ansiosta pidin elämästä kiinni, kiitos paljon hänelle 🙏🙏
Erhan KONACAKLI
Erhan KONACAKLI
15:00 22 Apr 24
DR. Serkanin onnistuneen leikkauksen jälkeen saimme fysioterapeutti Esran (Hazır) tietämyksellä, kokemuksella ja ohjauksella erittäin hyvän alun kuntoutusprosessille, joka on tärkein aika.
burcu yalçın
burcu yalçın
14:04 04 Apr 24
Viestinnän herkkyydestä on tullut Izmir Ekol -sairaalan taikasana. Haluan kiittää rouva Gizem Çetiniä, joka auttoi koordinoinnissa ja viestinnässä, hänen kärsivällisyydestään, vilpittömyydestään, energiastaan, suvaitsevaisuudestaan ​​ja kokemuksestaan.Tarvitsemme sinua.Olen iloinen saadessani sinut.Lääkärini, joka teki leikkaukseni gynekologian osastollaHyvä prof. Gürsoy Pala, haluan kiittää teitä vilpittömästi, vilpittömyydestänne, tiedoistanne ja ideoistanne. Haluan myös kiittää huomiostasi, kärsivällisyydestäsi ja suvaitsevaisuudestasi ennen ja jälkeen leikkausta.Maamme tarvitsee sinun kaltaisiasi lääkäreitä. Olen iloinen saadessani sinut.Onnea
Gözde Demir
Gözde Demir
11:00 10 Apr 24
Meillä oli erinomainen raskausseuranta ja synnytys lääkärini Gursoy Palan kanssa, samalla jokainen sairaalan työntekijä on erittäin hyvä ja avulias. Teimme sopimuksen Ms. Gizemin kanssa Financesta synnytyksestä ja munanjohtimien sitomisesta. Ylimääräistä maksua ei koskaan pyydetty. Huoneemme oli kuin hotellihuone. Siivoojat tulivat vaihtamaan lakanat. He kysyivät jatkuvasti, pitäisikö meidän siivota. Sairaanhoitajat sanoivat, että he olivat kaikki hyviä ihmisiä. Olimme erittäin tyytyväisiä. Suosittelen sitä kaikille.
Bora - Dubai
Bora - Dubai
11:50 13 Mar 24
Meille tehtiin vaimoni leikkaus täällä 28.12.2023. Kaikki sairaalan työntekijät kiinnittävät suurta huomiota kommunikointiin potilaan kanssa. En puhu vain hymyilevistä kasvoista. Voit ottaa yhteyttä lääkäriisi tai koordinaatiosta vastaaviin milloin tahansa. Kommunikoinnin tarkkuudesta on tullut virallisesti sairaalakulttuuri. Leikkauksemme suorittaneen lääkärin nimi on Ogün Erşen. Jos antaisin 100/100, se ei riittäisi tälle lääkärille. Tämä maa tarvitsee lääkäreitä, jotka tekevät työnsä hyvin. Yksi heistä on tässä sairaalassa. Yksi henkilöistä, joka auttoi meitä eniten koordinoinnissa ja viestinnässä, oli rouva Nalan. Hän on älykäs ja nopea. Sikäli kuin näen, sairaala valitsee lääkäreitä, jotka ovat erittäin hyviä työssään. Sairaalaa ja koulua valittaessa kiinnitän huomiota kolmeen asiaan; laitoksessa työtä tekevien kokemus, laitoksen kulttuuri ja saavutettavuus. Ekol-sairaala tarjoaa myös erittäin hyvää neuvontaa ennen ja jälkeen leikkauksen. Olimme sairaalassa 1 päivän leikkauksen jälkeen ja kaikki tarkastukset tehtiin tunnin välein. Olimme erittäin tyytyväisiä Ekol-sairaalaan. Onnittelen sairaalan omistajaa ja kaikkia työntekijöitä.
cansu çebi
cansu çebi
16:24 29 Jan 24
Annoin 5 tähteä, jotta kommentti olisi huipulla, mutta Ekol Hospital teki VÄÄRIN plastiikkaleikkauksen. Tulin leikkaukseen rintojen synkronointileikkauksena ja päädyin rintojen suurennusleikkaukseen. Keskustellessani asiakastyytyväisyysosastolla he sanoivat, että he olivat samaa mieltä kanssani leikkausmuistiinpanojen ja toisen saman sairaalan lääkärin tutkimuksen perusteella ja hyväksyivät minut korjausleikkaukseen, ja he pyysivät tästä palkkiota 25 000₺ operaatio. Koska minulla ei ole tällä hetkellä sellaista budjettia, en voi mennä leikkaukseen ja joudun elämään epätasaisesti kasvaneiden rintojeni kanssa! Korjausleikkaus hyväksytään, mutta se on maksullinen 🙂 Eikö ole niin helppoa leikata ihmisiä, ottaa rahat ja lähettää pois?
Hakan Akmanoğlu
Hakan Akmanoğlu
07:32 03 Aug 23
Aloitimme ensin Can Hospitalin synnytys- ja gynekologian osastolla. Noin kuukauden käytyämme emme olleet tyytyväisiä. Tutkimuksemme lopussa op. DR. Päätimme jatkaa opettajamme Sadık Sözdinlerin kanssa. Synnytykseen asti edistyimme mukavasti tiedon, kiinnostuksen ja kaikkien prosessien suhteen. Meillä oli synnytys eilen. Kävimme kaikki prosessit läpi ilman ongelmia.Synnytyksen jälkeen halusin avata erillisen sulkumerkin Ekol-sairaalalle.Plussat:+ Synnytys- ja gynekologien laatu ja kiinnostus+ Täysiarvoista hoitoa ja huolenpitoa kaikin puolin turvallisuudesta siivoushenkilökuntaan, lääkäreistä sairaanhoitajiin.+ Saa heidät tuntemaan itsensä hotellilta syntymän jälkeen (päiväkirja, siivous, ateriat, netflix youtube huoneen televisiossa jne.)+ Laadukas ilmanvaihto+ Jokaisen prosessin seuranta erikseen+ Informatiiviset vastaukset kunkin hoitajan erikseen esittämiin kysymyksiinHaittoja:- Oleskelumme aikana kuului paljon rakennusmelua, mutta mitään ei ole tehtävissä.Yhteenvetona totean, että poistun rauhallisin mielin. Haluan ilmaista erityiskiitokseni jokaiselle työntekijälle.
engin kılıç
engin kılıç
08:58 16 Jan 24
Kävimme eilen sairaalassa äitini luona. Suudella. DR. He ohjasivat meidät Calibe Demirkaniin. Hän todella välitti meistä, hänen hymyilevät kasvonsa, rauhoittava asenne, tiedon jakaminen ja kunnioittava käytös tekivät meihin suuren vaikutuksen. Enää ei tarvitse etsiä toista sairaalaa tai lääkäriä. Kiitos mielenkiinnostasi.
Aysu Alioğlu Demirbilek
Aysu Alioğlu Demirbilek
09:48 28 Aug 23
Minut synnyin tohtori İrfan Özer. Olimme todella tyytyväisiä häneen ja sairaalan huomioon, hygieniaan ja henkilökunnan hymyileviin kasvoihin. Vaikka olemme toisessa kaupungissa, tulemme silti tutkimukseen jne. İrfan opettaja on ehdottomasti erittäin hyvä henkilö. Hänen ystävällisyys, mukavuus, ymmärrys ja kiinnostus potilasta kohtaan. Olemme myös erittäin tyytyväisiä lastenlääketieteen tohtori Ümraniin. Hänen lähestymistapansa vauvaan on todella suloinen kuin äiti 😊 kiitos
Mahsum Ulaş
Mahsum Ulaş
04:24 12 Dec 23
Kävin tarkastuksessa. Minut tutkittiin myös neurokirurgilla ja ihotautilääkärillä. Minusta se on erittäin mukava, puhdas sairaala. Henkilökunta oli myös erittäin hyvä. Kiitos ja terveisin... Se on kallista, mutta kuten tiedätte, se on yksityinen sairaala. 🥲
Persefoni Konut Yapı
Persefoni Konut Yapı
16:31 12 Dec 23
Minulla on ollut unettomuus ja huoli pitkään. Haluan kiittää ystävällistä psykiatriani Gülşah-opettajaani tuhansia ja miljoonia kertoja. Ei ole enää sairaalaa tai opettajaa, jossa en olisi käynyt. Tuhannet kiitokset ystävälliselle opettajalleni.
Elif Kıldıroğlu
Elif Kıldıroğlu
14:25 15 Nov 23
Hei, Hain Ekol-sairaalaan tämän kuun 13. päivänä sappikivivalituksen kanssa. Minulla oli erittäin kova kipu ja kohtaukset. Kävin monissa sairaaloissa ja minulle kerrottiin, että minun on kiireellinen leikkaus. Minulle kerrottiin, että vain yliopisto koulutus- ja tutkimussairaalat tai yksityissairaalat tekevät tämän. Kipuni jätettiin huomiotta ja minut kotiutettiin. Kipuni ei koskaan hävinnyt. Pelkäsin kovasti leikkausta, kunnes menin Ekol-sairaalaan ja tapasin lääkärini Ogün Erşenin, mutta keskusteltuani lääkärini kanssa , olin erittäin helpottunut. Leikkaukseni ja sen jälkiseuraukset olivat erittäin mukavat ja olen kiitollinen lääkärilleni OGÜN ERŞENille ja koko Ekol-tiimille kaikista heidän palveluistaan. Kiitos kaikesta 🙏💐 Suosittelen ehdottomasti
Ahmet Murat ÖZTÜRK
Ahmet Murat ÖZTÜRK
10:12 15 Oct 23
Haluan myös kiittää fysioterapeutti Esra Haziriä, joka auttoi minua paljon fysioterapiassa toipumisprosessissani lonkkamurtumaleikkauksen jälkeen ja vastasi ja selitti jokaiseen mielessäni olevaan kysymykseen ja tilanteeseen tavalla, joka sai minut tuntemaan mukava. Hän ansaitsee ehdottomasti enemmän kuin 5 tähteä
Neslihan Bozoklu
Neslihan Bozoklu
10:46 28 Aug 23
Haimme viime vuonna Ekol-sairaalaan isäni eturauhasleikkaukseen. Preoperatiivinen kardiologi Dr. Cetin Aydin näki yksityiskohtaisessa tutkimuksessaan isässäni suuren sydänriskin, hän pyysi CT Angioa. Koska isäni kävi säännöllisesti sydäntarkastuksessa Muglassa joka vuosi, opettajan päättäväisyys tuli meille yllätyksenä. Isäni jopa vaati, että hän oli kunnossa ja että hänelle tehtiin eturauhasleikkaus. Opettajani Cetinin angiografiasta vaatimalla ja ohjauksella Alsancakissa tehtiin CT-angiografia ja sitten angiografia. Todettiin, että 2 hänen verisuonistaan ​​oli tukossa yli 85 % ja 2 niistä yli 95 %. Seuraavassa prosessissa asetettiin 4 stenttiä. Stentti päällä Gazin sairaalassa, Dr. Hän sanoi, että jos hänelle tehdään eturauhasleikkaus, on olemassa riski jäädä pöydälle ja että meidän tulee kiittää tohtoria, joka havaitsi riskin isässäni tutkimuksessa. Pelastamaan isäni hengen, Dr. Emme voi kiittää tarpeeksi Cetin Aydinia. Menimme henkilökohtaisesti perheenä ja välitimme kiitokset, mutta halusin kirjoittaa tänne kerran. On hyvä, että on hyviä lääkäreitä, jotka eivät tinki ammatistaan, kuten sinä, opettajani. Jumala siunatkoon sinua ja perhettäsi terveydellä ja aina hyvää päivää.Koska isäni stentattiin, jouduimme lykkäämään eturauhasleikkausta väkisin. Tänä vuonna valitsimme eturauhasleikkaukseen jälleen Ekol-sairaalan. prof. DR. Hakimme Orçun Celikiltä. Orcun sai meidät tuntemaan olonsa erittäin mukavaksi yksityiskohtaisilla selityksillä ja rauhoittavalla asenteella.Onnistuneen reikälaserleikkauksen jälkeen, luojan kiitos, isäni palasi terveytensä.Loputtomat kiitokset professori Orcunille hänen kiinnostuksestaan, tiedoistaan, saatavuudestaan ​​ja yksityiskohtaisista vastauksistaan ​​kysymyksiin, joita esitimme eturauhasleikkauksen aikana ja sen jälkeen.Haluamme myös kiittää urologiakoordinaattoria Fadime hnm:ää, hymyilevää Isil Sairaanhoitajaa, joka tekee työtään urologiapalvelussa rakkaudella ja omistautumisella, sekä kaikkea välittävää ja hymyilevää henkilökuntaa sairaanhoitajasta siivoushenkilökuntaan.
Zeynep Dgrblt
Zeynep Dgrblt
12:31 25 Jul 23
Henkilökunta on ystävällistä. Kiitos tohtori Günhan Güngör kiinnostuksesta, hymyilevistä kasvoista ja lähestymisestä potilaaseen 🙏 Hänen positiivinen energiansa saa lähtemään sairaalasta tyytyväisenä.
Erdoğan Bektaş
Erdoğan Bektaş
15:02 04 Feb 24
Se on erittäin kiireinen ja tungosta sairaala maineensa vuoksi. Ne palvelevat sekä SSI-potilaita että ulkomaalaisia ​​potilaita. Se on kuin yksityinen sairaala ja julkinen sairaala sekoitettuna. Loppujen lopuksi kaikki riippuu rahasta. Riippuen siitä, kuka ja millaista palvelua ja huolenpitoa he saavat, on niitä, jotka ovat erittäin tyytyväisiä, ja niitä, jotka kapinoivat. Vaikka olin vammainen potilas, jouduin jonottamaan tuntikausia magneettikuvauksessa. Lääkärit ovat yleensä ystävällisiä, välittäviä ja tekevät työnsä hyvin 😉 Suurin osa muusta henkilökunnasta kuitenkin kokee olevansa pakotettu töihin, luultavasti stressin ja väsymyksen takia. Sairaalan siisteys (heiden täytyy pitää enemmän huolta wc-tiloista) on hyvä. Emäntäpalvelu on tyydyttävää (se on loppujen lopuksi yksityinen sairaala); He seuraavat sinua melkein siihen asti, kunnes he tervehtivät sinua sairaalan ovella ja lähettävät sinut sairaalan ovella.
Nilgun Koseoglu
Nilgun Koseoglu
09:12 24 Apr 24
Suudella. DR. Botox-sovellukseen Cenk Melikoğlulle; Kävin kahdesti, kerran hakemassa ja kerran tarkastuksessa. Lääkärin hoidossa ei ole ongelmia, mutta odotin molemmilla kerroilla 40 minuuttia. Kun kerroin heille, he sanoivat, että se oli sihteerien virhe, mikä ei mielestäni ole, mitä ne ihmiset voivat tehdä, mitä he voivat sanoa lääkärille? Minun neuvoni on mennä 1 tunti tapaamisen jälkeen.
ONUR ÇİÇEK
ONUR ÇİÇEK
16:54 02 Jun 24
Varasin ajan ihotautiosastollesi. Tarkastusajat ovat noin 2 minuuttia. Surullista, että jopa yksityinen sairaala on tällainen. Menin, koska vakuutukseni kattoi sen kokonaan, mutta ihotautitukea en enää saa täältä 🙁
Sercan Can
Sercan Can
17:46 21 Oct 23
Ensinnäkin antamallani pisteellä ei ole mitään tekemistä lääkärin kanssa. Meillä oli upea synnytys gynekologi Irfan-opettajani kanssa. Kiitos kovasta työstäsi, olemme erittäin tyytyväisiäOn kuitenkin olemassa rouva Ezgi Salatur, joka on talousosaston päällikkö, kun hän puhuu hinnasta, tee äänitallenne, jonka sanomat numerot ja synnytysmaksut eivät ole samat.Halusin tehdä käsirahaa hinnan vahvistamiseksi 1 kk ennen synnytystä, mutta hän sanoi, että hinnat olivat juuri nousseet ja hän ei tule enää. Hinnaksi ilmoitettiin 14 500 TL, mutta syntymähinta oli 17 500. Kun menin hänen luokseen uudelleen, hän sanoi "Viime kuukauden korotus on saapunut" ja hän sanoi: "Tee äänitallenne tai sinä olet syyllinen." Se, mitä sanotaan ja mitä vastaanotetaan, eivät ole sama asia. Otettiin kuva, sanottiin että taskualbumi tulee kuukaudessa, siitä on 3 kuukautta, kukaan ei ole tullut eikä mennyt, siitä on tullut bisnestä, mieluummin opettajalleni, joka antaa rahat takaisin, muuten se ei ole sairaala, jota suosittelen.
Kadir Albayrak
Kadir Albayrak
16:52 01 Oct 23
Mielestäni moskeija jäi huomioimatta rakennus- ja palveluosastolla. Ei ajateltu, että 2 m2 tilaa olisi erillinen miehille ja naisille. Mitään peseytymistä ei sentään ole. Voiko joku, joka näkee tämän, antaa artikkelille yhden tähden, jos sitä ei paranneta? Aivan kuten velvollisuus on rukoilla, on velvollisuus parantaa asioita.
Ю П
Ю П
12:14 13 Aug 23
siellä tehtiin leikkaus. nolla organisaatio. Pyysin tulkin tulemaan kirurgin mukaan ymmärtämään toisiamme ja keskustelemaan yleisesti leikkauksesta, koska englannin kielen sanat ovat kaukana lääketieteellisistä termeistä. lopulta kukaan ei tullut. Olin shokissa, ja olin huolissani ennen leikkausta, en tiennyt mitä tehdä. Minun piti käyttää google kääntäjää kommunikoidakseni. kirurgi on todella hyvä! yhdessä vuorossa tytöt olivat mahdollisimman tarkkaavaisia, ja toisessa vuorossa tyttö ei edes osannut tehdä kardiogrammia. jos tietäisin, että heillä on niin nollaorganisaatio, niin en elämässäni menisi tälle klinikalle.
Paula Power
Paula Power
19:00 05 Jun 24
Vältä tätä klinikkaa kaikin keinoin!!!!Äitini maksoi talletuksen leikkauksesta, jota he eivät palauta, vaikka hänellä on sydänsairaus. He olivat kertoneet hänelle, että he tekisivät leikkauksen joka tapauksessa, mutta hänen lääkärinsä onneksi neuvoi, ettei hänen pitäisi tehdä sitä!!!Tämä klinikka ja sen "asiakashuoltohenkilökunta" ovat ehdoton vitsi, he eivät välitä potilaista tai heidän turvallisuudestaan. Kyse on vain rahasta.
Tuba Çelik
Tuba Çelik
11:48 02 Jun 24
Eilen Çiğli Ekol -sairaalassa asiakaspalvelussa työskentelevän rouva Sebilen huolimattomuudesta johtuen meitä pidettiin odottamassa tunteja raskaana olevan sukulaisen kanssa, vaikka meillä olikin aika, he odottivat klo 9.00-14.00 ja meille kerrottiin, että tilanne johtui meistä. Älä koskaan mene tähän sairaalaan, en ole koskaan nähnyt tällaista häpeää missään muussa sairaalassa.
Berfin Ozalan
Berfin Ozalan
11:23 02 Jun 24
Hei, neiti Sevil Ekol-sairaalan asiakaspalvelusta ei ole millään tavalla avulias ja puhuu moittivalla tavalla. Ottaen huomioon, että kyseessä on yksityinen sairaala, kun otetaan huomioon, että he katsovat ihmisiä asiakkaina, eivät potilaina, asioita, jotka eivät noudata ajatusta, että asiakas on aina oikeassa, ihmiset, jotka nimität ihmisiä auttamaan, yrittävät vain tienata rahaa, minä luulen, että on asioita, joita ei pitäisi tapahtua yksityisenä sairaalana, ei ole mitään järkeä olla siellä, jos he eivät voi auttaa.
Ezgi Biberdalı
Ezgi Biberdalı
09:11 11 May 24
Sairaalan ajanvarausjärjestelmä on kauhea, tulin pukeutumaan kahdesti ja molemmilla kerroilla pukeutuminen oli 1 tunnin myöhässä vastaanottoajasta. Kun valitin ajanvarausjärjestelmästä, minulle kerrottiin, että leikkaustunnit eivät välttämättä näy järjestelmässä. Sairaala, johon tulimme yksityisenä sairaalana, on täysin epäjärjestelmällinen sairaala.
Ömer Yusuf
Ömer Yusuf
18:26 21 Mar 24
Ekol-sairaala silmäosastolla on täydellinen katastrofi. Meille tarjottiin erittäin korkea hinta leikkaustoimenpiteestä! Kun päätimme olla tekemättä leikkausta tässä sairaalassa, he yhtäkkiä alensivat hintaa yli puoleen! Suurimmat huijarit! Mikä on yhtäkkiä muuttunut, että hintaa alennettu yli puoleen!!! En suosittele tätä sairaalaa kenellekään!!!
Merve Güngör
Merve Güngör
11:09 12 Mar 24
Ainoa ero julkiseen sairaalaan on se, että käytät tonnia rahaa. Kauppa kestää vähintään 2 tuntia. Kiinnostus on nolla. Olen työssäkäyvä ihminen ja olen viettänyt 2,5 tuntia sairaalassa, jossa maksoin huomattavan summan rahaa, että sain työni tehtyä nopeasti. Mikä sääli. Se on yritys, ei sairaala.
Yeşim Akdemir
Yeşim Akdemir
07:24 04 Mar 24
Sairaala, jossa lapsesi on hyvin sairas eikä sinne pääse ilman ajanvarausta. Oli kyseessä sitten puhelimessa oleva henkilö tai hänen avustajansa, heillä ei ole aikomustakaan auttaa. Tutkimusmaksu on jälleenmyyjälle 1000 TL, mutta kun tulee huoltoon, keneltäkään ei karvaa poisteta nenästä. En edes puhu heidän puhetyylistään ja siitä kuinka he kieltävät sinut... Mikä sääli, vakavasti!! Toivon, että sairaalan laatuyksikkö ottaa valitukseni vakavasti.Jos täällä on lapsi ja hän joutuu sellaiseen käytäntöön, siellä on vakava ongelma!!!!
Emin KAYI
Emin KAYI
20:01 29 Feb 24
Tohtori Utku Kubilay suoritti väliseinän poikkeaman bilateraalisen endoskooppisen poskionteloleikkaukseni 17.08.2022. Leikkauksen jälkeen, kun nenästäni poistettiin silikonit, sanottiin, että kahden kanavan turbiinin turvotus ja hengityskyvyttömyyteni häviävät aikanaan. Kävin tarkastuksessa neljä kertaa kolmen kuukauden aikana. Hän sanoi aina: "Sinä tulet paremmaksi." Turbiinin turvotus ei koskaan laskenut. Hengitysongelmani ei parantunut. Tohtori lähti Ekolilta. Ilmoitin muuten tohtori Utkulle tilanteestani puhelimitse kerran kuukaudessa.Kahdeksan kuukautta on kulunut ja olen edelleen samanlainen. Sanoin etten voi hengittää. Hän sanoi odota vuosi. Viestit tallennetaan edelleen. Siitä on nyt kahdeksantoista kuukautta. En toipunut ollenkaan leikkauksen jälkeen, valitettavasti olen samanlainen kuin ennen leikkausta. Olen hyvin pahoillani. .
Burcu Yüksel
Burcu Yüksel
18:25 28 Feb 24
Jos välität terveydestäsi ja psykologiastasi, älä mene! Meille kahdelle ystävälle tehtiin plastiikkakirurgian alalla leikkaus. Saimme tietää, että ensimmäisen leikkauksen suorittaneella lääkärillä ei ollut kirurgin tutkintoa (hän ​​oli ihotautilääkäri). Sitten kun aloimme kokea muodonmuutoksia, toinen lääkäri teki Leikkaus uudestaan. Nyt tilanne on vielä pahempi, kehomme romahti ja epämuodostunut. Olemme sekä fyysisesti huonokuntoisia että henkisesti erittäin huonoja juuri nyt. Nostamme kanteen asiakirjoillamme mahdollisimman pian. Toivon, että käyt täällä katsomalla kommentteja ennen näin suurta operaatiota. Menimme luottavaisin mielin emmekä tehneet tutkimme asiaa, olemme sitä erittäin pahoillamme.
aslı urhan
aslı urhan
16:34 27 Jan 24
Kävin Ekol-sairaalan ihotautilääkärin osastolla tatuoinnin poistossa.Lääkäri sanoi, että se menee ohi muutamassa istunnossa ja ohjasi minut 4. kerrokseen. Siellä eräs nainen teki poiston laserilla. 2. Menin istuntoon kuukauden kuluttua, mutta tatuointia ei poistettu, ei rupia, ei mitään. Epäilen, menin toiseen paikkaan ja näytin sen hänelle, hän sanoi, että sitä ei poistettu, koska pistokset olivat harvemmin , Kävin vielä muutamassa paikassa ja kysyin uudestaan, ja sama vastaus oli, että sitä ei poistettu, koska he ampuivat vähemmän laukauksia. .Joten on selvää, että Ekol ampuu vähemmän saadakseen enemmän rahaa per istunto. Harmittaa , emme myöskään kerää rahaa kaduilta.
Ahmet Metehan Sağıroğlu
Ahmet Metehan Sağıroğlu
11:36 20 Jan 24
Viime aikoina on puhuttu sellaisten brittipotilaiden määrän kasvusta, jotka saapuivat Turkkiin terveysmatkailun vuoksi ja kokivat komplikaatioita tai kuolivat. Tässä yhteydessä brittilehdistö julkaisee myös erilaisia ​​uutisia aiheesta. Viimeinkin BBC:n muutama päivä sitten lähetetystä uutisesta tuli Englannissa trendikäs aihe. Valtion kanavan BBC:n toimittajat Catriona MacPhee ja Rachel Coburn tulivat turkkilaisten avaamaan Ekol-sairaalaan tutkimaan Englannissa viime aikoina laajasti keskusteltua terveysalaa. Piilokameralla kuvaamalla Dr. Hän julkaisi keskustelunsa Ogün Erşenin kanssa. Uutisissa Dr. Sanotaan, että Ogün Erşen neuvoi potilasta, joka ei täyttänyt kansainvälisiä standardeja, lihoamaan ja sanoi sitten, että hän voisi tehdä leikkauksen Turkissa.Kuvamateriaalissa lääkärin voi nähdä sanovan "syö roskaruokaa ja tule takaisin" toimittajalle, joka ei täytä kansainvälisiä vatsan pienennysleikkauksen standardeja. Vaikka uutiset korostivat, että lääkäri sanoi, että painoindeksiä tulisi nostaa ilman tutkimusta; Hän kiinnittää huomiota lausuntoihin, jotka Erşen sanoi toimittajalle: "Sinulla on erittäin söpöt kasvot" ja "Tapaasit sairaalan komeimman lääkärin." Mahalaukun pienennysleikkauksessa potilaiden on katsottava olevan kansainvälisten standardien mukaan lihavia, eli tämän indeksin on oltava vähintään 35. Punnitsematta tai tutkimatta yhtä toimittajaa Erşen kuitenkin kertoo hänelle, että hänen on nostettava painoindeksiään voidakseen mennä leikkaukseen, ja neuvoo häntä syömään roskaruokaa tätä varten.
Mahsum Ulaş (Agit)
Mahsum Ulaş (Agit)
11:53 17 Jan 24
He käyttäytyvät suloisesti sairaalassa, mutta sitten he eivät täytä velvollisuuksiaan työsi suhteen! He eivät palauttaneet hoitoani, jonka peruin 1 kuukaudeksi! Soitin asiakaspalveluun 20 kertaa ja he sanoivat olevansa kiinnostuneita ja heiluttivat minua! Valitan Cimerelle ja terveysministeriölle. Olen ehdottomasti kirjoittanut Ekol-sairaalan listalleni sairaaloista, joissa en enää koskaan käy, vaikka kuolisin!
Melike Şentürk
Melike Şentürk
14:17 01 Jan 24
Minulla ei ole sanoja lääkäreille ja heidän hoidolleen. Gynekologimme herra Sadık on erittäin välittävä ja CPK-positiivinen lääkäri, mutta mielestäni heidän on muutettava synnytyssalin logiikkaa pikaisesti. Ensinnäkin odotat synnytystä ensimmäisessä kerroksessa olevissa huoneissa, joissa ei ole puhelinvastaanottoa ja ikkunoita, seuraava huone on synnytysosasto ja tässä prosessissa on kuunneltava synnyttävien potilaiden ääniä ja tämä saa ihmiset enemmän stressaantunut. Synnytystiimi on erittäin iloinen ja positiivinen, mutta kätilö Münevveristä en voi sanoa samaa. Hän sai meidät stressaantuneemmiksi vastauksilla, joita hän antoi kysymyksiin, joita kysyimme paniikissa. Mainitsemani on iso miinus varsinkin potilaille, jotka lykkäävät synnytystä pitkään.Lääkäriä etsiessä tulee ehdottomasti ottaa huomioon muut olosuhteet.
Yıldız Şengölge
Yıldız Şengölge
17:51 02 Jan 24
Joulukuun 30. päivän yönä vietimme astmaa sairastavan äitini päivystykseen. He toivat äitini 40 asteen kuumeella, sanoen, että se on virusinfektio ja kysyivät mitä määrätä lääkkeeksi. He maksoivat niin paljon rahaa ja lähetti hänet pois ilman hoitoa. Katsos, terveysalalla työskennellynä en hyväksy sitä, että lääkäri on siellä niin yksinkertaisesti ja täyttämään tuntia. Jos olet lääkäri, sinun on suoritettava velvollisuutesi, jos olet ylipäätään vannonut tämän valan. kertaa, kaikilla aloilla. En mene enää hänen ovestaan, en suosittele kenellekään, voin sanoa sen luottavaisin mielin. Terveydenhuolto on yksi tärkeimmistä aloista, puolustan tätä, älkäämme täyttäkö niitä sairaaloita tyhjillä lääkäreillä ja älkäämme tuomitko avuttomia potilaita niille.
tuğba akdag
tuğba akdag
18:28 03 Jan 24
Annan yhden tähden lääkärin huomiolle. Vaimolleni tehtiin leikkaus täällä, mutta neuvoni on mennä julkiseen sairaalaan. Et ainakaan tuhlaa rahojasi ja saa samalla julkista sairaalapalvelua. He eivät veloita paljoa rahaa, emme tietenkään mene sinne vuokraamaan hotellihuonetta, mutta mitä hölynpölyä he sanovat, jos haluat yhden hengen huoneen, maksa ylimääräistä. Olen joka tapauksessa tulossa yksityiseen sairaalaan, koska haluavat sinulta erityistä huomiota. Toisaalta siellä on sairaanhoitajien pakotettu kiinnostus. Lyhyesti sanottuna Ekol on puhdasta melua.
C Y
C Y
19:07 26 Nov 23
Sairaala, joka ei tiedä mitä antibioottiannosta antaa lapsiperheille, ja saman sairaalan lääkäri kertoi meille tämän, ja lapsemme joutuvat nyt tarpeettoman vakavampaan hoitoon ja lääkärin kieltäytymiseen hyväksymästä omaa hoitoaan. virhe, suuren rahasumman maksaminen kahdesti tarpeettomista testeistä, on täydellinen rahaloukku, ja Covid on kaikki kaikessa. he haluavat testin
ruzgar kulter
ruzgar kulter
05:02 15 Nov 23
Tulimme isälle pieneen leikkaukseen, he sanoivat olevansa sairaalassa 7:00 aamulla, vaikka siitä on nyt 1 tunti, odotamme edelleen toimenpiteen tekemistä sisäänkäynnillä... Jos annat aikaa, jotta ihmiset voivat tulla sen mukaan, miksi soitat ihmisille aamun pimeydessä??? Kauppaa ei vieläkään saatu päätökseen, emmekä voineet mennä huoneeseen. Ymmärtäisin jonossa odottamisen, jos se olisi julkinen sairaala, mutta miksi se on sitten yksityinen????
Mithat Akkaya
Mithat Akkaya
08:00 09 Nov 23
Varasimme ajan 24.10.2023 tohtori Şenel Yurtsevenille ihotautiosastolta ja tulimme Saksasta. Hyvin pukeutuvat ihmiset ovilla auttoivat meitä ja suoritimme maksumme. Mutta lääkärin tarkastus kesti vain 50 sekuntia, emmekä voineet edes kysyä.Laboratoriotulosten mukaan, kiitos, hoitaja lähetti meille lääkkeemme. Palasimme takaisin Saksaan. Valitettavasti siitä on tullut kaupallinen toimipaikka.Toivon, että viranomaiset kuulevat siitä, eikä kukaan joudu vahingoittamaan.
Feristah Durkup
Feristah Durkup
06:10 06 Nov 23
Kun sain tietää, että gynekologini Ayşen Kızılyar alkaisi työskennellä tässä sairaalassa, soitin monta kertaa saadakseni tietoa, mutta he jarruttivat minua jatkuvasti sanomalla, että se alkaa kahden päivän kuluttua tai maanantaina. He yrittivät ohjata minut toisen sairaalassa työskentelevän lääkärin puoleen. Viime kerralla he soittivat ja sanoivat, että meidän pitäisi varata aika toiselle lääkärille, koska emme tee yhteistyötä neiti Ayşenin kanssa. En todellakaan luottaisi tähän sairaalaan, joka sai minut kestämään kaksoisraskauden viimeiset virheet stressaantuneena ja uskoisi sen terveelle lapselle.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️