Mastopexia Turkissa

mastopexia hinta Turkki 1
Kirjoittanut Maria

Mastopexia Turkissa, joka tunnetaan myös nimellä rintojen kohotus, on leikkaus, jonka tarkoituksena on muotoilla ja kohottaa roikkuvia rintoja. Mastopexiaan kuuluu ihon ja kudoksen poistaminen rintojen alaosasta ja nännien uudelleen asettaminen.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa mastopexiesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Mastopexian hinta Turkissa

Mastopexian keskihinta Turkissa Istanbulissa on 2 100 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 3 tuntia. Oleskeluaika Istanbulissa on 7 päivää. Hinta sisältää kuljetuksen, leikkausta edeltävän konsultaation, leikkauksen, nukutuksen, yhden yön sairaalahoidon, oman tulkin, leikkauksen jälkeisen valvonnan ja seurannan. Lopullinen tulos on nähtävissä 4 kuukauden kuluessa.

Mastopexia2100 €
Rintojen kohotusimplantit2800 €
Rintojen kohotus rasvatäytteellä2200 €
Rintojen pienennys2100 €

Mikä on mastopexia?

Mastopexia Turkissa, joka tunnetaan myös nimellä rintojen kohotus, on leikkaus, jolla muotoillaan ja kohotetaan roikkuvia rintoja. Mastopexiaan kuuluu ihon ja kudoksen poistaminen rintojen alaosasta ja nännien uudelleen asettaminen.

Rintojen kiinteys määräytyy geenien mukaan. Rintojen kiinteyteen ja roikkumiseen vaikuttavat kuitenkin myös muut tekijät, kuten synnytys, imetys, merkittävä laihtuminen, ikääntyminen ja painovoima. Rinnat notkistuvat niitä tukevien nivelsiteiden rentoutumisen seurauksena.

Schéma mastopéxie
Mastopeeksiakaavio

Rintojen roikkuminen liitetään yleensä ikääntymiseen, ja sitä pidetään kielteisenä ulkonäönä, joka vaikuttaa naisten itseluottamukseen ja minäkuvaan. Hoitamattomina roikkuvat rinnat voivat aiheuttaa henkistä ahdistusta ja masennusta.

Rintojen kohotusleikkaus (mastopexia) antaa naisille mahdollisuuden palauttaa rintojensa kiinteys, näyttää nuoremmalta ja tuntea olonsa paremmaksi.

Katso myös: Rintojen suurennus Turkissa

Kuvat ennen ja jälkeen

Miten mastopexia suoritetaan?

Rintojen kohotusleikkaus tehdään yleensä rintoihin tehtävien viiltojen kautta. Siinä poistetaan ylimääräinen rasva ja kiristetään ympäröiviä kudoksia rintojen muokkaamiseksi ja kohottamiseksi. Rintojen kohotusleikkaus voidaan tehdä myös yhdessä rintojen suurennusleikkauksen kanssa.

Tracé du chirurgien pour une mastopexie
Kirurgin hahmotelmat mastopexiaa varten

Rintojen kohotusleikkaus voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen:

1. Viilto

Viiltomenetelmä, joka on ensimmäinen vaihe, on erittäin tärkeä rintojen kohotusleikkauksessa. Yleisimmät viiltotekniikat ovat seuraavat:

 • Donut: Viilto tehdään areolan ympärille
 • Ankkuriviilto: Viilto tehdään areolan ympärille, pystysuoraan alaspäin rintaviivasta ja vaakasuoraan rintaviivaa pitkin.
 • Lollipop : Viilto tehdään areolan ympärille ja pystysuoraan alaspäin areolasta rintajuonteeseen.

Kirurgisi määrittää ja ehdottaa sopivinta ja parasta viiltomenetelmää rintojen kohotusta varten ottaen huomioon rintojesi koon ja muodon, ihosi kimmoisuuden ja rintojesi roikkumisen asteen.

2. Nostaminen ja uudelleenmuotoilu

Viillon jälkeen rintarauhasen alapuolella olevaa rintakudosta nostetaan ja muotoillaan uudelleen, ja ylimääräinen iho poistetaan rintalastan alueelta tai rintojen alapuolelta kiinteyden parantamiseksi. Nännisi sijoitetaan uudelleen tai nännipussin koko muutetaan rintojen uuden muodon mukaiseksi.

Schéma d'un sein remonté
Kaavio rintojen kohotuksesta

3. Viiltojen sulkeminen

Viillot suljetaan iholiimalla tai kirurgisella teipillä. Viiltojäljet ovat pysyviä, mutta ne yleensä häviävät tai haalistuvat huomattavasti ajan myötä.

Jos haluat myös parantaa rintojesi kokoa, voit tehdä yhdistetyn rintojen kohotus- ja rintaimplanttileikkauksen.

Katso myös: Gynekomastian kustannukset Turkissa

Kenen tulisi tehdä mastopexia Turkissa?

Naiset, joilla on roikkuvat rinnat, valittavat usein:

 • Kyvyttömyyttä käyttää yläosaa ilman rintaliivejä.
 • Vaatevalikoiman rajallisuus.
 • Itseluottamuksen puute.
 • Tuntevat itsensä vähemmän naiselliseksi ja epäviehättäväksi.
 • Tunne vanhuudesta.
Femme qui remonte sa poitrine
Naiset, jotka nostavat rintojaan

Olet hyvä ehdokas rintojen kohotusleikkaukseen, jos haluat sitä:

 • Vahvistaa itseluottamustasi.
 • Tuntea itsesi viehättävämmäksi.
 • Palauttaa rintojesi kiinteyden.
 • Tunne olosi nuoremmaksi.
 • Nauttia laajemmasta valikoimasta muodikkaita vaatteita.
 • Voit käyttää yläosaa ilman rintaliivejä.
 • Saat itseluottamusta käyttää haluamiasi bikinejä.

Monet naiset ympäri maailmaa haluavat tehdä mastopexian Turkissa, koska heidän paikallisen terveydenhuoltojärjestelmänsä tarjoamat kustannukset ovat korkeammat.

HIV-positiiviset potilaat ovat oikeutettuja tähän rintaleikkaukseen. Turkissa on teknologiaa ja päteviä esteettisiä lääkäreitä, jotka täyttävät eurooppalaiset standardit ja tarjoavat korkealaatuista palvelua.

Koska työvoimakustannukset ovat alhaisemmat, Turkki tarjoaa kustannustehokkaita rintojen kohotusleikkauksia. Naiset, jotka haluavat sekä laatua että edullisuutta, valitsevat Turkin rintojen kohotukseensa.

Video, jossa selitetään mastopexiaa

Yleiskatsaus toimenpiteeseen

Toimenpide :Rintojen kohotus
Toimenpiteen tarkoitus:Rintojen kohottaminen ja muokkaaminen uudelleen, jotta ne näyttäisivät kiinteämmiltä ja nuorekkaammilta.
Toimenpiteen kesto :2-3 tuntia
Puudutuksen tyyppi :Yleisanestesia
Sivuvaikutukset:Rintojen tilapäinen arkuus tai tunnottomuus.
Riskit :Infektio, verenvuoto ja rintojen epäsymmetria.
Toipumisaika:Täydellinen toipuminen kestää 12 kuukautta. Voit palata työhön ja päivittäisiin aktiviteetteihisi 1 – 2 viikon kuluttua.
Arvet:Riippuen viiltotyypistä, yleensä hyvin vähäisiä.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Mastopexiaan liittyy joitakin harvinaisia riskejä:

 • Paksujen, leveiden arpien näkyminen;
 • Rintojen tai nännin tuntohäiriöt;
 • Rintojen epäsymmetria;
 • Sydän- ja munuaisongelmat;
 • Rintakudoksen vaurioituminen;
 • Imetysvaikeudet.

Siksi on tärkeää, että luotat meihin Istanbulin parhaan kirurgin valinnassa ja valitset hyvämaineisen ja kokeneen lääkärin.

On huomattava, että islamilaisessa uskonnossa mastopexia ei ole haram. Se hyväksytään, jos tarkoituksena on poistaa kehoon vaikuttava vika.

Mukavuutesi varmistamiseksi olemme tarjonneet erityisiä tiloja liikuntarajoitteisille henkilöille pyörätuolissa.

Mastopexia Turkissa: matkasuunnitelma

Saapumispäivä

 • Lämmin vastaanotto: Tervetuloa Istanbuliin! Sinut otetaan vastaan lentokentällä. Saapumisajankohdasta riippuen sinut viedään neljän tai viiden tähden hotelliisi tai sairaalaan konsultaatiota varten.

1. päivä

 • Tervehdi kirurgiasi: Sinulla on henkilökohtainen konsultaatio kirurgisi kanssa ennen leikkausta. Sinulla on tilaisuus keskustella yksityiskohtaisesti rintojen kohotuksen hoitosuunnitelmastasi, ja kirurgisi kertoo sinulle leikkauksesi yksityiskohdat, kuten viiltotyypin ja rintojen kohotuksen asteen.
 • Suostumus on välttämätön : allekirjoitat suostumuslomakkeen.
 • Lääketieteelliset testit hyvinvointisi varmistamiseksi : Kirurgisi tekee lääketieteellisiä testejä, kuten verikokeen, ennen rintojen kohotusta.
 • Kyllä, nyt on “suuren hetken ” aika: Sinulle tehdään rintojen kohotusleikkaus, joka kestää yleensä 2-3 tuntia prosessista riippuen.
 • Kaikki on ohi! Jännitys on ohi! Alkututkimukset : Kirurgi tekee ensimmäiset tutkimukset, kun tulet tajuihinne nukutuksen jälkeen. Heräät sairaalahuoneessasi kompressiorintaliivit yllänne.
 • Nauti oleskelusta huippuluokan sairaalassa : Vietät yön huippuluokan kansainvälisesti hyväksytyssä sairaalassamme.
Bandage du corps d'une femme après opération
Naisen vartalon sidonta leikkauksen jälkeen

Päivä 2

 • Näe ihana kirurgisi uudelleen : Sinulle tehdään ensimmäinen tarkastuskäynti ennen sairaalasta lähtöä. Kirurgisi kertoo yksityiskohtaisesti leikkauksen jälkeisestä hoidosta.
 • Hyvästele sairaala : Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja kirurgisi antaa luvan (mikä on yleensä tilanne), poistut sairaalasta.
 • Yksityinen siirto, miksipä ei? Sinut kuljetetaan sairaalasta hotelliin yksityisautolla ja kuljettajalla.
 • Viiden tähden mukavuus: nyt on aika nauttia oleskelustasi hotellissa.

Päivä 3

 • Kukapa ei rakastaisi laiskottelupäivää sängyssä? sinua kehotetaan lepäämään ja rentoutumaan eikä harrastamaan mitään fyysistä toimintaa, joka voisi väsyttää sinua.

4. päivä

 • Pitäisikö minun jäädä vai lähteä? voit joko jatkaa nauttimista hotellisi mukavuuksissa tai lähteä ulos katselemaan nähtävyyksiä ja nauttimaan Istanbulista, kahden mantereen kaupungista!
Soutien gorge de contention
Tuki rintaliivit

Päivä 5

 • Viimeinen tarkastus ennen hyvästien jätt ämistä: Tapaat kirurgisi uudelleen viimeistä tarkastusta varten. Hän poistaa tikit ja dreenit. Sinulle kerrotaan myös yksityiskohtaisesti leikkauksen jälkeisestä hoidostasi ja saat turvallisuusselvityksen lentoa varten.
 • Yksityinen kuljetus lentokentälle: Ota kaikki irti tästä viimeisestä matkasta Istanbuliin!
 • Oletko valmis lähtöön? Lähdet kotiin uuden ilmeesi ja toivottavasti hyvän kokemuksen kera.

Johtopäätös

Jos sinulla on vaikeuksia valita, me voimme auttaa sinua tekemään operaatiostasi onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan mastopexia kestää Turkissa?

Kunhan pidät yllä tasapainoista ruokavaliota etkä yhtäkkiä lihota liikaa, mastopexian tulokset voivat säilyä loputtomiin. Ainakin, jos leikkaus on suoritettu oikein.

Leikkauksen aikana rintojen ptoosin ei pitäisi aiheuttaa kipua, sillä se tehdään yleisanestesiassa. Leikkauksen jälkeistä kipua esiintyy, mutta se vähenee kipulääkkeiden määräämisellä.

Rintojen kohotusleikkaus on Turkissa melko vaaraton. Niitä valvotaan hyvin, ja onnistumisprosentti on arviolta yli 96 %, ainakin hyvämaineisimmilla klinikoilla. Ei siis mitään syytä huoleen.

Rintojen kohotusleikkaus on mahdollista yhdistää muihin lyhytaikaisiin leikkauksiin, kuten nenäleikkaukseen tai implantteihin. Mutta pidempiä operaatioita on vaikea kestää.

Se, voiko ptoosin jälkeen imettää vai ei, riippuu ennen kaikkea ongelman laajuudesta. Liian suuri ptoosi voi tehdä imettämisen mahdottomaksi. Tästä syystä vältä tätä leikkausta, kun imetät.

Mastopexia kestää vain 4 tuntia, ja se vaatii yöpymisen sairaalassa. Lääketieteellinen toimenpide kestää kuitenkin useita istuntoja (kontaktin ottaminen jne.). Sinun on siis varauduttava viettämään Turkissa viikko.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️