Acibadem Taksim

Acibadem Taksim Istanbul

Acibadem Taksim on erikoistunut hammashoitoon, kosmeettiseen kirurgiaan, PMA / IVF ja hiusimplantteihin. Tämä vuonna 1996 perustettu JCI-akkreditoitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Acibadem Taksim, Istanbul, Turkki 🥈

Acibadem Taksimin sairaala on yleissairaala. Se on erikoistunut plastiikkakirurgiaan, hammashoitoon, avustettuun lisääntymiskirurgiaan ja silmäkirurgiaan.

Nykyaikaisessa sairaalassa on 99 vuodepaikkaa ja 6 leikkaussalia, joissa kaikissa on modulaariset leikkaussalit, sairaalan leikkaussalit on varustettu modulaarisilla seinäjärjestelmillä ja uusimmilla teknisillä laitteilla.

“Insight, moderni tietotekniikkaratkaisu työnkulun koordinointiin ja kiireisten leikkaussalien optimointiin, on yksi sairaalassa käytetyistä erityisjärjestelmistä.

Sairaala tarjoaa standardihuoneita tai sviittejä, ja kaikissa huoneissa on WiFi, puhelin, televisio, ateriapalvelu, tallelokero ja minibaari. Sairaala tarjoaa kansainvälisille potilaille maakuljetuksen, lentokenttäkuljetuksen ja käännöspalvelut.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Luunsiirto
Hammassilta
Hammaskruunu
Hammasimplantit
Hammaslääkärin konsultaatio
Hammaslääkäri
Inlays / Onlays proteesi
Juurihoito
Juuren höyläys
Poskionteloiden siirto
Hampaiden puhdistus
Hampaiden valkaisu
Hampaan poisto
Hampaan paikkaus
Hammasviilut
Viisaudenhampaiden poisto
Invisalign

Kosmeettinen kirurgia
Brachioplastia
Vartalonkohotus
Brasilialainen kasvojenkohotus
Rintaimplantit
Rintojen kohotus
Makrolane / HYAcorp injektio
Rintojen rekonstruktio
Rintojen pienennys
Kulmien kohotus
Pakaraimplantit
Ihon täyttö
Vatsan syövytys
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Hiusrajan madaltaminen
Rasvaimu
Gynekomastia
Kaulan kohotus
Otoplastia
Plastiikkakirurgian konsultaatio
Perinteinen nenäleikkaus
Ultraäänellä tehtävä nenäleikkaus (ultraäänipiezokirurgia)
Arpien hoito
Reiden kohotukset
Suonikohjujen hoito
Ryppyjen hoito
Vatsanpoisto
Kasvojen huulten täyttö
Mastopexia
Laserrasvaimu
Mahahihna
Mahalaukun nauha
Mahalaukun Botox
Mahalaukun ohitusleikkaus
Toissijainen nenäleikkaus
Jalkojen pidentäminen

MAP / IVF
Keinosiemennys
Munasolujen pakastaminen
Alkioiden jäädyttäminen
Hedelmällisyyden arviointi
Hormonitestit
IVF – koeputkihedelmöitys
IVF-neuvonta
Lisääntymislääketieteen konsultointi

Hiusten istuttaminen
Parransiirto
Kulmien siirto
Ripsien siirto
Hiustenlähtöön liittyvä neuvonta
Hiustensiirto
DHI hiustensiirto
FUE hiustensiirto
FUE Gold hiustensiirto
FUT hiustensiirto
BHT hiustensiirto

Tarjotut palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Ilmainen Wi-Fi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Pesulapalvelu
Sairauskertomusten siirto
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu: 1996
Akkreditointi: JCI Accredited – Puhutut kielet: arabia, englanti, ranska, saksa, kreikka, romania, romania, venäjä, ruotsi, turkki, saksa


Arvostelut Acibadem Taksim

Cem Uçgunoğlu
Cem Uçgunoğlu
07:12 14 Feb 24
Prof. dr. Haluamme kiittää opettajaamme Fatma Tulin Kayhania, tehohoitotiimiä, 8. kerroksen sairaanhoitajaa ja piikajoukkuetta, Jumala siunatkoon heitä kaikkia. Hygienia, siivous, ystävällinen tiimi, joka yrittää tehdä mitä haluat välittömästi, erinomainen sairaala.
Sarina H
Sarina H
18:30 17 Jan 24
Minulle tehtiin kauneusleikkaus täällä tohtori Eyüp Bozkurtin (joka on AMAZING btw) kanssa 6. joulukuuta 2023, ja se oli luultavasti paras sairaalakokemus, jonka olen koskaan saanut. Sairaala näyttää todella uudelta, huoneet ovat suuria, yksityisiä sviittejä, joissa on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, isot taulutelevisiot ja suuret kylpyhuoneet, joissa on ihanat suihkukaapit, kaiken kaikkiaan vain kaunis sairaala. Henkilökunta oli myös hämmästyttävää! Kaikki sairaanhoitajat olivat niin suloisia ja saivat sinut tuntemaan olosi todella mukavaksi! Aina kun kerron ihmisille leikkauksestani, kerron heille aina, kuinka mahtava tämä sairaala oli myös. Yksi asia, joka oli erityisen hämmästyttävää tässä sairaalassa, oli se, että unohdin lompakkoni, passini ja todella kalliit koruni huonekassakaappiin, joita en lukinnut, ja tajusin vasta paljon myöhemmin (todennäköisesti sen jälkeen, kun huone oli jo siivottu koska siivooja oli kärsivällisesti odottanut minun tarkistavani), että olin unohtanut ne, joten kirurgin avustajani soitti heille ja menin hakemaan sitä ja KAIKKI oli siellä. Jos tämä tapahtui Yhdysvalloissa, jotkut asiat, elleivät kaikki, olisi luultavasti puuttuneet.
V S
V S
20:35 13 Oct 23
Lensin klinikalle Yhdysvalloista, mukana oli kaksi kääntäjää, Alena ja Zhanap, jotka yksinkertaisesti tarjosivat minulle erittäin ammattimaista apua lääkäreiden kanssa käydyistä neuvotteluista moraaliseen tukeen ja johdattivat minua kädestä läpi kaikki toimistot, he ratkaisivat ongelmia latasin puhelimeni yksityiskohtaisiin neuvotteluihin sairaanhoitajien kanssa, mitä he tekisivät minulle, miten ja milloin tilaamalla ruokaa tai teetä tytöt olivat niin vilpittömästi kiinnostuneita hyvästä oleskelustani klinikalla, että ilmoittivat minulle testituloksista vielä lähdön.Gynekologi oli paras lääkäri, jonka olen koskaan tavannut tällä alueella, anestesiologit ovat ihania, tie anestesiasta on yksi helpoimmista, ja minulla on johonkin verrata, uskokaa minua. Kaikki lääkärit osaavat asiansa. älä aiheuta paniikkia ja tee parhaansa auttaaksesi ja ratkaistaksesi ongelmasi Hoitajat juoksevat 39 sekuntia napin painalluksen jälkeen, siisteys on täydellinen, laudoissa hyvät korjaukset, ruoka on ruokavaliota mutta tuoretta, kuumaa ja ruokalistan mukaan sallittu sinulle. Suosittelen tätä klinikkaa kaikille, ei halpaa, mutta erittäin laadukasta.
Sevtap Süren Doğdaş
Sevtap Süren Doğdaş
21:54 20 Nov 23
(Traumaattinen aivovamma)Olipa kyseessä tehohoitotiimimme ja tehohoidon lääkärimme Filiz, jolla on upeat laitteet, ja 7. kerroksen palvelutiimi, jolla on upea henkilökunta, ja mikä tärkeintä, Dç, joka on upea lääkäri ja ihminen. Opettajamme tohtori İsmail Yücen yli-inhimillisen ponnistelun ja ponnistelujen ansiosta lähetimme hänet Acıbademiin, koska hänen sanottiin kyvyttömän kävelemään tai puhumaan, koska hän oli toivo, koska hän teki niin tärkeän kosketuksen elämäämme, ja mikä tärkeintä, koska hän oli aina ystävällinen meille ja vastasi kaikkiin kysymyksiimme kärsivällisesti. Paljon kiitoksia, että olette iloisia kanssamme. Jumala siunatkoon sinua, rakas opettajani Kiitos Taksim Acıbadem Hospital ja sen henkilökunta.
OSAMA RM
OSAMA RM
20:26 14 Jan 23
Tohtori Basshar Sammour ja hänen apunsa RN Nisa ❤️❤️❤️Kiitos paljon huolenpidostasiErittäin hienostunut sairaala Istanbulissa, jossa on useita sivukonttoreitaKiitän veljeäni tohtori Al-Raqia, arvostettua gynekologia Bashar Sammouria ja siskoani, arvostettua sairaanhoitajaa Nissaaheidän huolistaan ​​vaimostaniHoito, huomio ja terveydenhuolto ovat erittäin korkeallaYlellinen, puhdas, tyylikäs ja tasokas sairaalaNiiden hinnat ovat kalliita. Jos sinulla ei ole paljon rahaa, en neuvoisi sinuaMutta jos sinulla on tarpeeksi rahaa ja sinun täytyy mennä sairaalaan, kaukana pahastaSuosittelen tulemaan tänneJa turvallisuutesi
Filiz Çelik Harsa
Filiz Çelik Harsa
15:24 23 Mar 24
Menin päivystykseen 22.3.2024 vatsakipuvalituksella Päivystyslääkäri Mustafa Serkan Vurucu arvioi mahdolliset mahdollisuudet ottamatta vatsakipuja kevyesti, ryhtyi nopeasti toimiin, totesi umpilisäkkeen tulehduksen ongelman, otti nopeasti yhteyttä kirurgi ja vei minut leikkaukseen. Tohtori Cihat oli hyvin kuvaileva. Hän rauhoitti minut ja vei minut leikkaukseen. Kun minut vietiin leikkauksen jälkeen huoneeseen 4815, joka sujui ongelmitta, meitä hoitava sairaanhoitaja Gizem Çalık oli erittäin välittävä, kevytmielinen ja ystävällinen. Hän hoiti kaiken ja olin erittäin tyytyväinen häneen.Haluan kiittää kaikkia leikkaukseeni osallistuneita ja mainitsemiani. Olen iloinen, että ne ovat olemassa.
Tim Meijster
Tim Meijster
14:13 05 May 24
Meidän piti käydä Eurocrossin kautta tarkistamassa, onko vaimolleni kehittymässä keuhkokuume. Kaikki sujui erittäin sujuvasti. Meillä oli jonkin verran odotusaikaa, mutta erittäin ystävällinen henkilökunnan jäsen ohjasi meitä erittäin ahkerasti koko prosessin läpi. He tarkistivat vakuutuksemme, mutta päätimme olla odottamatta ja maksaa itsellemme röntgenkuvasta ja neuvotella. Ainoa yllätykseni oli MD:n rajoitettu englanti, vaikka kaikki toimiston kirjat olivat englanninkielisiä. Se sanoi, että saattajamme oli tehnyt hyvän käännöksen. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus ja paikka, johon voit mennä, jos tarvitset lääkärinhoitoa. Meillä on erittäin laaja valikoima lääkkeitä, jotka tekivät tempun.
Irina Donea
Irina Donea
23:17 22 Apr 24
Olen täällä leikkauksessani, joka on huomenna, mutta voin vain sanoa, että se on ylellisin sairaala, jossa olen koskaan ollut.5✨ siivous5✨ ystävällinen henkilökunta5✨ upea huone5✨ täysin varustettuEhkä minulta puuttuu jotain arvioitavaa, koska olen myös väsynyt, mutta ymmärsit pointtini ♥️. En osaa ilmaista mielipidettäni paremmin
Roman Kim
Roman Kim
14:51 26 Apr 24
Saavuin seuraavalle tapaamiselleni huhtikuussa. Kuten aina, kaikki on 5* tasolla! Tarkastus tapahtui vuonna 2022 ja siitä lähtien olen ollut tarkkailussa tällä klinikalla. Suosittelen kaikkia käymään tarkastuksessa Adzhibademissa, erittäin reagoivia ja osaavia lääkäreitä, koordinaattori Alena on tarkkaavainen ja välittävä. Kirjoitan poikani tililtä. Terveisin, Svetlana
Luciana Houteit
Luciana Houteit
08:10 02 Jan 23
Upea sairaala, puhtaat palvelut, avulias henkilökunta ja upeat sairaanhoitajat. Jos olet sairaalahoidossa, ruoka on sairaalastandardien mukaan erinomaista, hoitajat kirjautuvat luoksesi parin tunnin välein ja heti, jos soitat apua. Wi-Fi-yhteyden muodostaminen on hieman hankalaa, mutta kun olet muodostanut yhteyden, se on saumatonta.
Cihan Örpek
Cihan Örpek
15:45 24 Aug 23
Olimme siellä synnytyksessä. Henkilökunta, joka lähestyi minua vilpittömästi, jota voin ehdottomasti suositella kaikille ja joka ei koskaan menettänyt kunnioitustaan, sai minulta täydet pisteet. Itse asiassa voin sanoa, että sairaalapalvelut ovat sellaisia ​​kuin niiden pitääkin olla tai jopa niiden yläpuolella. Useiden sairaaloiden muutamassa paidassa. Se on sairaala, jota pidän ryhmänä.
Sofia Zamiatina
Sofia Zamiatina
12:24 08 Jan 24
Varasin ajan kovan vatsakivun takia, odotin 40 min ajan päästä lääkäriin. Sitten odotin vielä 2 tuntia päästäkseni ultraääneen, kun näin myöhemmin tulleita ihmisiä ennen minua. Maksoi 400 dollaria. Suosittelen menemään mihin tahansa muuhun sairaalaan, jos nämä olosuhteet eivät sovi sinulle. Ainoa asia, joka täytti odotukseni, oli viestintä kääntäjän kanssa, kiitos palvelusta. Näyttää siltä, ​​​​että muut työntekijät eivät kiinnittäneet huomiota tilanteeseeni.
R Twitchin
R Twitchin
04:35 15 May 24
5 tähden lääkäri 2 tähden sairaalassa. On todella häpeällistä, että yksityinen sairaala on niin sekava. Lääkäri määräsi laboratoriotyöt, joiden vuoksi minun piti paastota. Hän soitti laboratorioon ja toiselle henkilölle vahvistaakseen, että voin tulla milloin tahansa tätä varten. Tulin klo 7.30. Laboratorio ei ollut auki ja avautui vasta klo 8.30. Miksi 2 eri henkilöä kertoi minulle, että se oli auki edellisenä päivänä? Tämä tapahtui aiemmin myös labrassa. Ihmettelen kuinka paljon muuta on epäjärjestystä. Jos voit auttaa, älä mene sairaalaan, ympäri kaupunkia on paljon parempia Acibademeja.
Şeyma Çakir
Şeyma Çakir
12:21 28 May 23
Vaikka en osaa kuvailla kokemustani; Voin kertoa teille häpeästämme.26-vuotiaat veljeni ja sisareni, jotka ovat vegetatiivisessa tilassa ja ovat tehohoidossa, lähetettiin sairaalaan, jota emme haluaisi. Sen sairaalan lääkäri, jossa lähete tapahtui, ilmaisi sairaalan sopimattomuuden lääkärinä potilaallemme, ja lääkäri kertoi meille, että potilas on potilas, jota ei saa koskaan siirtää, kun potilas oli nähty.Lääkäreillä voi olla täydet valtuudet lähettää potilaita; Mutta jälleen kerran, tämän pitäisi olla potilaan edun mukaista. Se ei ole koskaan sinun vahingoksi. Vaikka potilas elää; Hän kuolee lähetyksistä. Tietysti on enemmänkin, mutta en yksinkertaisesti suosittele sitä.
Zey Su (Ist.siv2022)
Zey Su (Ist.siv2022)
17:39 28 May 23
Huomio Dr.Filiz Tüzüner on hengenvaarallinen!!! Hän lähetti hätäisesti vakavan aivovaurion ja aivoleikkauksen saaneen henkilön sairaalaan, joka ei kyennyt puuttumaan neurokirurgian ja neurologian alalla. Henkilökohtainen mielipiteeni on, että jos sinulla on rahaa, olet sairas, jos sinulla ei ole rahaa, he eivät voi puuttua asiaan, jos kuolet! Ihmiselämä on kuitenkin kaiken muun yläpuolella. Lisäksi empatiaton asenne näkyy kärsiviä omaisia ​​kohtaan! Älä anna Acıbademin sairaalan sisustuksen ja palvelun, eli esittelyn, pettää, suosi aina valtion ja tutkimussairaaloita, koska valtion laitokset eivät katso sinua rahalla, ne ovat potilaiden silmiä, jotka tarvitsevat lääketieteellistä tukea.näyttää kanssa. Minun neuvoni Pysy kaukana tästä sairaalasta ja tästä naislääkäristä, jota en koskaan enkä koskaan suosittele.
Canan Seven
Canan Seven
04:47 18 Apr 24
Ravitsemusterapeutti Sevihan Akbulut hyökkäsi kimppuuni Taksimin metron kääntöportin sisäänkäynnillä noin klo 19.00 16.04.2024. Kun yritin ohittaa QR-koodilla, hän halusi kulkea kääntöportin läpi, jossa olin odottaessani koodini lukemista. Sanoin hänelle, että hän voisi käyttää tyhjiä kääntöportteja. Tästä huolimatta hän meni vasemmalla kyljellään olevaan kääntöporttiin ja yhtäkkiä hyökkäsi kimppuuni miehitellen, työntämällä ja loukkaamalla minua. Myöhemmin puhelimeni putosi maahan ja vaurioituin. Samaan aikaan vieressämme oleva vartija puuttui välittömästi asiaan ja sanoin haluavani tehdä hänestä valituksen. Hän jatkoi sanallisesti pahoinpitelyä ja loukkaamista, kun kävelin turvahuonetta kohti. Vaikka pysyin rauhallisena tämän prosessin aikana, se oli henkisesti erittäin vaikeaa. Kun saavuimme turvahuoneeseen, hänen aggressiivinen asenne ja käytös jatkui, vaikka tein valituksen, hän yritti paeta, mutta poliisit estivät hänet. Poliisi teki hänestä ilmoituksen. Välitän tämän raportin Acıbademin sairaalalle, jossa hän työskentelee yksityisesti, ja Istanbulin pääkaupunkiseudulle (IMM). Hän on ravitsemusterapeutti, jolla on äärimmäisen aggressiivisia asenteita, ja hänen on mahdotonta hyväksyä tällaista käytöstä julkisissa liikenteessä. Minusta on riskialtista saada tällainen henkilö terveydenhuoltoalalle. Ilmoitan hänelle, että teen tarvittavat hakemukset rikosoikeudelliseen menettelyyn häntä vastaan ​​ja teen rikosilmoituksen Istanbulin pääkaupunkiseudulle ja syyttäjälle. Acıbademin sairaalan luotettavan yrityspolitiikan perusteella pyydän, että häntä vastaan ​​ryhdytään tarvittaviin toimiin.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️