Kaulan kohotus Turkissa

hinnannosto cou1 2
Kirjoittanut Laura

Kaulan kohotus on Turkissa Istanbulissa suoritettava huippuluokan hoito, joka voi saada kaulan näyttämään 10 vuotta nuoremmalta.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa kaulan kohotuksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kaulan kohotuksen hinta Turkissa

Kaulan kohotuksen keskimääräinen hinta Turkissa Istanbulissa on 2 450 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 2 900 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Kaulan kohotus2450 €

Mikä on kaulan kohotus?

Plastiikkakirurgia on Turkissa hyvin suosittua, ja mies- ja naispotilaiden määrä kasvaa vuosittain. Kansainväliset potilaat valitsevat usein Istanbulin kosmeettiseen plastiikkakirurgiaan turkkilaisten plastiikkakirurgien korkean pätevyyden vuoksi.

Kokonaiskuva

Vuosien kuluessa elimistön hyaluronihapon tuotanto vähenee, joten sen kertyminen soluihin ja solujen väliseen tilaan ei ole enää yhtä voimakasta kuin nuoruudessa. Seurauksena on arvokkaan kosteuden menetys, ja iho menettää kimmoisuutensa.

Ilman erityistä hoitoa tai hoitoa kaulan terve iho ryppyyntyy ja roikkuu ajan myötä, mikä vaikuttaa merkittävästi yleisilmeeseen.

Tälle kehon alueelle on olemassa tehokas plastiikkakirurgian muoto, kaulan kohotus. Kaulan kohotus Turkissa on ollut johtava plastiikkakirurginen hoito jo useiden vuosien ajan. Tämä plastiikkakirurgia voi saada kaulan näyttämään 10 vuotta nuoremmalta.

Ihmiset alkavat miettiä ikään liittyvää plastiikkakirurgiaa ja erityisesti kaulan kohotusta 40-45 ikävuoden jälkeen.

Kaulan kohotusleikkaus voidaan suorittaa Turkissa monin eri menetelmin. Jokaisen henkilön kohdalla kaulan kohotusleikkauksen valinta tehdään yksilöllisesti ottaen huomioon ikä, yksilölliset ominaisuudet ja henkilökohtaiset mieltymykset.

Kaulan kohotus tehdään useimmiten yhdessä kasvojenkohotuksen kanssa, mutta kaulan kohotuksella voidaan saavuttaa täydellinen nuorennusvaikutus myös yksinään. Lisäksi otsan kohotus tai silmäluomien plastiikkakirurgia voidaan tehdä samanaikaisesti kaulan kohotuksen kanssa.

Turkissa kaulan kohotuksia tekevät vain kokeneet kirurgit, sillä kaulan alueella on suuria verisuonia, ja erikoislääkärin liikkeiden on oltava mahdollisimman varovaisia, tarkkoja ja turvallisia. Turkkilaiset lääkärit pystyvät saavuttamaan erinomaisia tuloksia käyttämällä uusimpia välineitä ja laitteita.

Mikä on kaulan kohotuksen tarkoitus?

Prosessin erityispiirteet riippuvat valitusta toimenpiteestä. Siihen vaikuttavat myös potilaan ikä ja ihon kimmoisuusaste.

Kaulan kohotusleikkaus määrätään :

 • Syvät poikittaiset rypyt
 • Roikkuva iho
 • Kaksoisleuka
 • Alentunut leuan ja kaulan kulma

Kaulan kohotusleikkausta ei voida suorittaa, jos on :

 • Vammoja kaulan alueella
 • Kaulan synnynnäiset epämuodostumat
 • Onkologia
 • Diabetes mellitus
 • Akuutit infektiot
 • Dekompensoitunut sydän- ja verisuonitauti
 • Veren hyytymishäiriöt

Indikaatioista ja vasta-aiheista keskustellaan yksityiskohtaisesti lääkärin kanssa valmisteluvaiheessa.

Kaulan kohotuksen tyypit Istanbulissa

 • Leuan ja kaulan rasvaimu.

Leuan ja kaulan rasvaimu on kaulan kohotusmenetelmistä yksinkertaisin. Tässä kaulan kohotuksessa poistetaan ylimääräinen rasvakudos kaulan alueelta. Leuan ja kaulan rasvaimu poistaa ylimääräisen rasvakudoksen ilman viiltoa (hyvin pienten pistojen kautta), joten tämä plastiikkakirurgia ei jätä arpia.

Tämä kaulan kohotus sopii erityisesti potilaille, jotka huomaavat kaksoisleuan ja kaula-aukon muutoksia, jotka liittyvät pääasiassa rasvakertymään tällä alueella.

Kaulan kohotus rasvaimulla suoritetaan nukutuksessa. Plastiikkakirurgi tekee pieniä pistoja leuan alle ja korvalehtien taakse. Ylimääräinen rasvakudos irrotetaan ja poistetaan erityisten hienojen putkien (kanyylien) avulla. Rasvaimu kaulan kohotukset voidaan tehdä erillisenä toimenpiteenä tai yhdessä muiden kaulan kohotustyyppien kanssa. Vasta-aiheita ei käytännössä ole, lukuun ottamatta puudutuksen käyttöön liittyviä vasta-aiheita.

Tämäntyyppisen kaulan kohotuksen jälkeinen palautumisaika on minimaalinen. Kolmen päivän kuluessa on käytettävä erityistä kompressiosidettä, ja pienet mustelmat häviävät noin viikossa tai jopa nopeammin, jos kaikkia lääkärin suosituksia noudatetaan kirjaimellisesti. Voit helpottaa tätä prosessia huomattavasti, jos noudatat lääkärin suosittelemia kuntoutusmenetelmiä.

 • Endoskooppinen kaulan kohotus.

Endoskooppista kaulan kohotusta pidetään yhtenä vähiten traumaattisista kaulan plastiikkakirurgian tyypeistä. Endoskooppisen kaulan kohotuksen aikana kirurgi tekee pieniä viiltoja (korvan alareunan taakse) päästäkseen käsiksi korjattaviin alueisiin.

Endoskooppisessa kaulan kohotuksessa käytetään nauhoja, jotka pitävät kaulan ihoa kiinni ja painavat sitä tiukasti leukaa vasten koko kehältä. Lääkäri kiinnittää pehmytkudokset nauhoihin ja vetää niitä keskeltä ylöspäin, jolloin kaula-aukosta tulee siistimpi ja kaksoisleuka poistuu. Kaula paranee täysin 6-12 kuukauden kuluessa, ja jäljelle jää vain vaikuttava kiristävä vaikutus.

Tämän kaulan kohotusmenetelmän tärkeimmät edut ovat kudosten kiristämisen yksinkertaisuus ja luotettavuus, näkyvien arpien puuttuminen ja minimaalinen trauma.

 • Kaulan kohotus leuan alle tehtävällä viillolla.

Tämä kaulan kohotusleikkaus voi auttaa jopa iäkkäitä potilaita tapauksissa, joissa kaulan ja leuan veltostunut iho on erittäin näkyvä. Pelkkä kaulan rasvaimu ei enää riitä näille potilaille.

Tällöin kaulan kohotusleikkauksessa plastiikkakirurgi poistaa ylimääräisen ihon leuan alta, nostaa loput ja kiinnittää sen uuteen paikkaan. Joskus viillot tehdään sekä leuan alle että korvan taakse, missä ne ovat pieniä ja näkymättömiä. Näin ihoa voidaan kiristää paitsi ylöspäin, myös reunoja kohti. Tarvittaessa tämä plastiikkakirurgia yhdistetään rasvaimuun. Kaulaleikkaus ei ole yksinkertainen menetelmä, mutta kokemus on osoittanut sen olevan erittäin tehokas.

 • Platysmoplastia.

Platysmoplastia (kaulalihasten nosto) on plastiikkakirurgia, jonka avulla voidaan luoda täysin uudelleen kaulan ja leuan ääriviivat ja linjat. Sitä käytetään kaikkein monimutkaisimmissa tapauksissa, kun muutokset ovat vaikuttaneet ihon ja rasvakudoksen lisäksi myös lihaksiin.

Kaulan lihasten kohotusprosessissa poistetaan myös ylimääräinen iho ja rasva, mutta ennen kaikkea heikentyneet lihakset kiristetään, jotta potilaat voivat nauttia kauniista ja harmonisesta dekolteesta vuosien ajan. Tällainen kokonaisvaltainen lähestymistapa kaulan kohotukseen on ehkä laajin kaulan plastiikkakirurgia.

Leuan rasvaimu ja kaulan kohotus tehdään usein samanaikaisesti. Kokonaisvaltainen ratkaisu ongelmaan antaa erinomaisen tuloksen myös vaikeimmissa tapauksissa, kun lihakset eivät enää pysty pidättelemään rasvakudosta ja löysää ihoa.

Potilaalla on oikeus valita jokin näistä menetelmistä, tai kirurgi voi suositella tiettyä menetelmää. Lääkärit suosivat kuitenkin mahdollisuuksien mukaan turvallisempia ja kustannuksia säästäviä menetelmiä.

Kokeneet turkulaiset plastiikkakirurgit tarjoavat nykyaikaisimpia, tehokkaimpia ja turvallisimpia keinoja kaulan ulkonäköön liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi, olipa kyse sitten ikään liittyvistä muutoksista, geneettisestä taipumuksesta tai merkittävästä painonpudotuksesta.

Kaulan kohotusleikkaus Turkissa

Jokainen Istanbulissa tehtävä kaulan kohotus on omalla tavallaan ainutlaatuinen ja jäljittelemätön. Ennen kaulan kohotuksen määräämistä lääkäri keskustelee kauneusleikkauksen tavoitteista ja odotetuista tuloksista.

On laajalti tunnustettu, että turkkilaiset plastiikkakirurgit suorittavat kaulan kohotukset ammattimaisesti ja erittäin tehokkaasti.

Ennen kuin Turkin asiantuntijat suorittavat kaulan kohotusleikkauksen, he kuuntelevat toiveesi yksityiskohtaisesti ja selittävät sitten kauneusleikkauksen mahdollisuudet. He tutkivat aina kasvojen osat: silmät ja otsa, kasvojen keskimmäinen kolmannes, suun alue sekä kaula ja leuka, jotta kaulan kohotuksesta saadaan harmoninen tulos. Kaulan kohotusleikkauksessa on tärkeää, että kasvot näyttävät toipumisen aikana ja sen jälkeen luonnollisilta.

Lisäksi Istanbulin plastiikkakirurgit tutkivat potilaan sairaushistoriaa ja arvioivat hänen tämänhetkisen terveydentilansa. Kirurgit selittävät yksityiskohtaisesti kaiken kaulan kohotuksen riskeistä, komplikaatioista, kustannuksista ja jopa vaihtoehdoista Turkissa.

Teknisesti kaulan kohotusoperaatiota edustaa useita tekniikoita, joita voidaan käyttää joko yhdessä tai erikseen. Tekniikoiden yhdistelmän määrittää plastiikkakirurgi, joka ottaa huomioon kaikki objektiiviset ja subjektiiviset tekijät ja tietää, miten saavutetaan paras esteettinen tulos kyseisissä olosuhteissa.

Täydellinen kaulan ja kasvojen nuorennuskokonaisuus on nykyään hyvin suosittu ja kysytty. Se sisältää :

 • Blefaroplastia (silmäluomien korjausleikkaus)
 • Kasvojen ääriviivojen kirurginen korjaus
 • Otsan kohotus
 • Kasvojen tiettyjen alueiden rasvaimu
 • Platysmoplastia (kaulan leikkaus)

Kaulan kohotus voidaan tehdä myös erillisenä korjausleikkauksena. Tulos on kuitenkin paljon parempi, jos kaulan kohotus tehdään yhdessä muiden kasvojen ongelma-alueiden kirurgisen korjauksen kanssa, esimerkiksi kasvojen alemman kolmanneksen kohotuksen, leukaleikkauksen tai kasvojenkohotuksen kanssa.

Monimutkainen plastiikkakirurgia voi palauttaa kaulan houkuttelevuuden ja nuorekkuuden. Muutama kuukausi kaulan kohotusleikkauksen jälkeen kaulasta tulee siro ja sileä, ja potilaat näyttävät nuoremmilta. Usein kaulan kohotus tehdään samanaikaisesti kasvojenkohotuksen kanssa. Esimerkiksi silloin, kun henkilöllä on melko täyteläiset kasvot ja ihonalaista rasvakudosta on korostuneesti paitsi leuan alla myös poskissa.

Yleensä kaulan kohotusleikkaukseen liittyy kaulan pinnallisen platysman muokkaus, minkä vuoksi kaulan kohotusta kutsutaan “platysmoplastiaksi”. Platysmoplastiaa on kahta tyyppiä.

Se voi olla mediaalinen kaulan kohotus (kun pääsy on leuan alla) tai lateraalinen kaulan kohotus (kun pääsy on korvalehtien takana). Lisäksi kaulan alueen rasvakudos estää hyvin usein kasvojen ihanteellisia ääriviivoja. Se on melko yleistä tällä alueella, jopa hoikilla potilailla. Näissä tapauksissa käytetään täydentävänä toimenpiteenä rasvaimua tai rasvakudoksen suoraa poistoa.

Kaulan kohotusoperaatio koostuu yleensä seuraavista vaiheista:

 1. Paikallispuudutus tai yleisanestesia.
 2. Leuan leikkaus. Tähän voi liittyä viilto korvalehden alueelle. Näin varmistetaan, ettei kaulan kohotusleikkauksen jälkeen jää suuria arpia.
 3. Varsinainen kaulalihasten nosto ja vahvistaminen. Lihasta kiristetään ja samalla kirurgi voi poistaa sen alle kertynyttä rasvaa.

On myös tärkeää, että asiantuntijat tekevät kaulan kohotusleikkauksen viillot niin, että ne ovat näkymättömissä.

Kuntoutusjakso

Kaulan kohotusleikkauksen jälkeistä kuntoutusjaksoa koskevia suosituksia ovat muun muassa:

 • Pään äkillisten liikkeiden estäminen ja kasvojen ilmeiden rajoittaminen
 • Kaulan alueen ylikuumeneminen ja auringonotto on kielletty
 • Kompressiositeen käyttäminen tuloksen vakauttamiseksi
 • Älä käytä vaatteita, joissa on tiukka kaulus
 • Sulje pois painoharjoittelu tai intensiivinen harjoittelu

Fysioterapiaa voidaan suositella paranemisprosessin nopeuttamiseksi.

Sinun on myös otettava huomioon korjaavien lisätoimenpiteiden ja jatkohoidon kustannukset. Siksi Turkissa tehtävän kaulan kohotuksen lopulliset kustannukset voivat poiketa alkuperäisestä hinnasta.

Miten voin hyötyä kaulan kohotushoidosta Turkissa?

Ei ole helppoa järjestää hoitoa ulkomailla itse. Se edellyttää tiettyä tietämystä ja kokemusta. Siksi on turvallisempaa, helpompaa ja stressittömämpää antaa tietyt vastuut lääketieteellisen matkailun toimiston hoidettavaksi.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️