Otoplastie Turkissa

otoplastia Turkki 1
Kirjoittanut Manuella

Turkissa tehtävä korvanleikkaus on kirurginen toimenpide, jossa korvan ulkonäköä muutetaan, jotta se olisi paremmin sopusoinnussa kasvojen kanssa. Sen päätarkoituksena on kiinnittää ulkonevat korvat uudelleen.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa otoplastiasta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon otoplastia maksaa Turkissa?

Otoplastian keskimääräiset kustannukset Turkissa ovat 1 600 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 300 eurosta 1 900 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Otoplastia1600 €

Mikä on otoplastia?

Otoplastia Istanbulissa on kirurginen toimenpide Turkissa, jossa korvan ulkonäköä muokataan, jotta se olisi paremmin sopusoinnussa kasvojen kanssa. Sen päätarkoituksena on kiinnittää ulkonevat korvat uudelleen.

Korva on elin, joka vaikuttaa ihmisen ulkoiseen olemukseen ja jolla on sekä esteettinen että toiminnallinen merkitys. Yleisin korvan esteettinen häiriö on puristunut korvan epämuodostuma. Esteettinen korvakirurgia on yleisin kauneuskirurgian tyyppi. Eteettisessä korvakirurgiassa korvan kulmia korjataan ja tuodaan lähemmäs päätä.

Normaalisti korvan ja kallon välinen kulma on 30-35 astetta. Tämä kulma on suurentunut ihmisillä, joilla on ulkonevat korvat.

Nykyään yli 5 % väestöstä kärsii ulkonevista korvista. Vaikka fysiologinen vaikutus potilaaseen on vähäinen, sillä on vakava vaikutus psykologisiin ja esteettisiin näkökohtiin. Korvan epämuodostuma koostuu pääasiassa korvalehden ja kallon välisen kulman liiallisuudesta ja ulkokorvan poimun puuttumisesta.

Kuvat ennen ja jälkeen

Mikä on ihanteellinen ikä otoplastikalle?

Korva on 98-prosenttisesti kehittynyt 5-6 vuoden ikään mennessä. Nämä leikkaukset ovat ihanteellisia tämän ikäryhmän esikouluiässä. Syy tähän on se, että jotta lapset eivät joutuisi sosiaalisesti traumatisoitumaan koulukavereidensa takia ja jotta lapsi ei menettäisi itseluottamustaan, on suositeltavaa, että otoplastia tehdään Turkissa jo varhaisessa iässä.

Vaikka tämä ei olekaan terveellinen tilasto maassamme, luvut ovat suunnilleen samat molemmilla sukupuolilla. Tytöt pystyvät kuitenkin sulkemaan korvansa hiuksillaan vanhemmalla iällä.

He eivät pysty toipumaan 5 tai 6 vuoden kuluttua. Koska korvaruston kehitys on tässä iässä valmis, parannusta ei tapahdu. Merkittävä korvan epämuodostuma voi aiheuttaa lapselle raskaan psyykkisen taakan.

Lapsilla, joiden kaverit pilkkaavat heitä alakoulun aikana, voi myös esiintyä psyykkiseen traumaan liittyviä oireita, kuten itseluottamuksen menetys, kyvyttömyys mennä julkisuuteen, kyvyttömyys puhua yhteisön edessä, epäonnistuminen oppitunneilla ja koulunkäynnin laiminlyönti.

Ennen näkyvää korvakirurgiaa

Potilaan soveltuvuus leikkaukseen ja hänen odotuksensa arvioidaan haastattelun aikana. Potilaalle annetaan yksityiskohtaista tietoa otoplastiasta Turkissa, ja hänelle on kerrottava toimenpiteestä ennen leikkausta ja sen jälkeen.

Potilaat, jotka eivät voi hyötyä paikallispuudutuksesta, voidaan leikata myös yleisanestesiassa.

Otoplastisen leikkauksen menettely Turkissa

Näkyvän korvan leikkaus tehdään yleensä tunnista puoleentoista tuntiin paikallispuudutuksessa. Se on kivuton toimenpide, joka ei vaadi sairaalahoitoa. Korvan taakse tehdään leikkausviiltoja kirurgisten narujen avulla korvaruston muotoilemiseksi ja sen lähentämiseksi kalloon.

Leikkauksen jälkeen

Istanbulissa tehdyn korvanleikkauksen jälkeen potilaat voivat mennä kotiin leikkauksen jälkeen paikallispuudutuksessa. Tarvitaan vain kipulääkettä muutaman päivän ajan. Lääkärin neuvot tässä asiassa ovat erittäin tärkeitä. Muutaman päivän kuluttua potilas voi palata töihin.

Vastamuodostettua rustoa pidetään paikoillaan naruilla, ja urheilusiteitä käytetään, kunnes korva kiinnittyy kudokseen. Tämä kestää noin 6 viikkoa.

Toipumisaikana on tarpeen käyttää yöllä pääpantaa

Miten hinta määräytyy?

  • Leikkauksen vaikeusaste
  • Puudutuksen tyyppi,
  • Käytettävien menetelmien tyyppi,
  • Se, tehdäänkö otoplastia yhteen vai molempiin korviin,
  • Muut ongelmat kuin ulkonevat korvat,
  • Sairaalan tyyppi (julkinen vai yksityinen),
  • Sairaalassaolon pituus,

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️