Canthoplastia Turkissa

hinta canthoplasty 1
Kirjoittanut Erika

Turkissa tehtävää kantoplastikkaleikkausta suositellaan potilaille, joiden ylä- tai alaluomen iho on liiallinen, löysä tai ryppyinen.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle kantoplastikasta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon kantoplastia maksaa Turkissa?

Kantoleikkaus maksaa Turkissa Istanbulissa keskimäärin 2 100 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1800 eurosta 2400 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Kantoplastia2100 €

Mikä on kantoplastia?

Tätä kauneusleikkausta Turkissa suositellaan potilaille, joilla on liikaa, löysää tai ryppyistä ihoa ylä- tai alaluomissa. Toimenpidettä suositellaan myös potilaille, joilla on alaluomissa turvonneita rasvataskuja, jotka luovat väsyneen tai ikääntyneen ilmeen, ja joilla on turvonneita alaluomeja tai jotka yksinkertaisesti haluavat nuorentaa ulkonäköään.

Ei suositella kantaläpän poistoa

Canthoplastia-leikkausta, joka tunnetaan myös nimellä alaluomipussileikkaus, ei suositella potilaille, joilla on yksi tai useampi seuraavista sairauksista

  • Sydän- ja verisuonisairaudet
  • Glaukooma
  • Verenpainetauti
  • Diabetes
  • Irronnut verkkokalvo
  • Kilpirauhasen liikatoiminta

Tupakointi voi vaikuttaa verisuoniin, mikä vähentää veren virtausta silmiin. Tämän vuoksi potilaita kehotetaan myös olemaan tupakoimatta, ja mieluiten heidän olisi lopetettava tupakointi ennen leikkausta.

Sairaalasta poistuminen

Yleensä yöpyminen sairaalassa ei ole tarpeen. Kyseessä on ambulatorinen leikkaus

Leikkauksen kesto

1-3 tuntia

Yleiskatsaus toimenpiteeseen

Canthoplastia-leikkaus, joka tunnetaan myös nimellä canthopexia tai silmäluomen nostoleikkaus, on eräänlainen esteettinen toimenpide, joka tehdään yleensä silmän alla olevien ryppyjen poistamiseksi ja silmänympärysalueen esteettisen ulkonäön parantamiseksi. Näiden silmäluomiin viittaavien leikkausten määritelmät voivat joskus olla ristiriidassa keskenään: epikanthoplastia eli mediaalinen kantoplastia on toinen kirurginen toimenpide, joka suurentaa silmää vaakasuunnassa, suoritetaan silmän sisänurkassa, kun taas lateraalinen kantoplastia suurentaa silmän ulkoreunaa.

Canthoplastiaa käytetään alaluomien roikkumisen eli turvotuksen korjaamiseen. Joillakin ihmisillä alaluomen roikkuminen voi olla synnynnäistä, mutta myös luonnollinen ikääntymisprosessi voi aiheuttaa alaluomen roikkumista – ihon kimmoisuus vähenee tietyn iän jälkeen, ja alaluomen alle alkaa muodostua pieniä pusseja. Myös auringonvalo voi aiheuttaa alaluomien roikkumista. Tämä antaa potilaille väsyneen ilmeen.

Kantaluomileikkauksen ensisijaisena tavoitteena on poistaa kaikki silmäpussit silmien alta ja poistaa väsymys potilaan kasvoilta sekä antaa hänelle nuorempi ja raikkaampi ilme.

Valmistelu

Tupakoinnin lopettamisen lisäksi on vältettävä suun kautta otettavia ravintolisiä, yrttiteetä ja veren hyytymistä estäviä lääkkeitä, kuten aspiriinia, vähintään kaksi viikkoa ennen kantoplastikkaleikkausta. Alkoholinkäyttö on kielletty vähintään 48 tunnin ajan ennen ja jälkeen silmänpohjan kohotusleikkauksen.

Miten se suoritetaan

Kantoplastikaleikkaus voidaan suorittaa paikallispuudutuksessa rauhoituksessa tai yleisanestesiassa. Kirurgit keskustelevat näistä vaihtoehdoista potilaan kanssa ja päättävät sopivimmasta lähestymistavasta potilaan tilan mukaan.

Kun potilas on nukutettu, kirurgi alkaa merkitä viiltokohtia. Viillot tehdään yleensä silmäkulmaan, jotta arvet voidaan piilottaa.

Potilaan silmämunaa suojataan ohuella muovisuojuksella. Kantalihaksen leikkaus vaihtelee potilaskohtaisesti, mutta yleensä se leikataan kantalihaksen alaosan jänteen läpi, sijoitetaan uudelleen ja kiristetään miellyttävämmän ulkonäön saavuttamiseksi. Kun leikkaus on valmis, muovisuojus poistetaan ja viillot suljetaan huolellisesti. Leikkausalueelle laitetaan sidokset infektioiden ehkäisemiseksi.

Toipuminen

Kantakirurgian toipumisaika kestää yleensä noin 2 viikkoa. Jos käytetään tavallisia tikkejä, ne poistetaan noin viikon kuluttua leikkauksesta. Jos käytetään liukenevia tikkejä, niitä ei tarvitse poistaa.

Noin viikon kuluttua Turkissa tehdystä blefaroplastiasta potilaat voivat palata töihin ja normaaliin toimintaansa. Silmätippoja voidaan käyttää pitämään silmät kosteina. Potilaille annetaan erityyppistä geeliä, jota voidaan käyttää silmän alueen pitämiseen puhtaana.

Meikkaamista on vältettävä vähintään viikon ajan kantaleikkauksen jälkeen. Potilaat voivat myös käyttää kylmiä kompresseja, jotka auttavat vähentämään turvotusta kantaleikkauksen toipumisjakson aikana.

Riskit

Kantoplastialeikkauksen komplikaatioita voivat olla:

  • Verenvuoto
  • Arvet
  • Infektio
  • Syvien rakenteiden vaurioituminen
  • Verenpurkauma
  • Allerginen reaktio anestesialle
  • Silmien kuivuusongelmat
  • Epäsymmetria

Sivuvaikutukset

Kantakirurgian sivuvaikutuksia voivat olla:

  • Silmien kuivuminen
  • Mustelmat
  • Lisääntynyt herkkyys valolle
  • Kutiavat, vetiset silmät
  • Ripsien menetys
  • Kipu
  • Epämukavuus
  • Allergiset reaktiot
  • Turvotus
  • Pahoinvointi ja oksentelu
  • Epätyydyttävät tulokset
  • Näön hämärtyminen

Onnistumisprosentit

Keskimääräinen onnistumisprosentti on yli 90 %.

Ennen ja jälkeen

Toimenpiteen tulokset näkyvät välittömästi. Kantoproteesileikkauksen jälkeen potilaat voivat nauttia nuorekkaammasta ja nuorekkaammasta ulkonäöstä. Potilaan silmät ovat suuremmat, ja mahdollinen roikkuminen tai roikkuminen kuuluu menneisyyteen. Nämä tulokset kestävät yleensä 10-15 vuotta. Jotkut potilaat haluavat tehdä uusintaleikkauksen, jotta ikääntymisen vaikutukset voidaan poistaa tämän ajanjakson aikana tai sen jälkeen.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️