Rintojen suurennus Turkissa

hinta rintaimplantit kalkkuna halpa 1 1
Kirjoittanut Laurence

Kun on kyse rintojen koosta, jotkut naiset kokevat, ettei luonto ole tehnyt heille mitään hyvää. Toiset ovat nähneet, että heidän runsaat rintansa muuttuvat nopeasti epämiellyttäviksi raskauden, imetyksen tai laihdutuksen jälkeen. Kaikki nämä naiset pyrkivät saamaan takaisin täyden rintakuppikoon. Tässä kohtaa rintojen suurennus Turkissa tulee kyseeseen.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoarintojen suurennuksesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Rintojen suurennuksen hinta Turkissa

Rintojen suurennusleikkaus maksaa Turkissa keskimäärin 2700 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 3 tuntia. Oleskeluaika Istanbulissa on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta riippuu potilaan valitsemasta rintojen tilavuudesta, proteesien merkistä ja siitä, liittyykö leikkaukseen kasvojenkohotus, huulten täyttö tai rintaproteesit. Lopullinen tulos on nähtävissä 2 kuukauden kuluessa.

mentor® pyöreä proteesi2500 €
mentor® anatominen proteesi2800 €
Rintojen kohotus (mastopexia)2300 €
Rintojen suurennus2900 €
Lipofillin lisäys3000 €
Rintaimplanttien vaihto2800 €

Rintojen suurennus on rintaleikkauksen jälkeen suosituin kauneusleikkaus, joka houkuttelee miljoonia naisia ympäri maailmaa. Vaikka joissakin maissa se on kallista, rajoitettua tai riskialtista, näin ei ole Turkissa.

Istanbulin parhaat plastiikkakirurgit suorittavat tämän esteettisen toimenpiteen käyttämällä huippumodernia ja huippuluokan tekniikkaa. Kaikki tämä 40 prosenttia halvemmalla kuin Ranskassa, Saksassa, Espanjassa tai Italiassa.

Augmentation mammaire pour une poitrine parfaite
Rintojen suurennus täydellisiä rintoja varten

Minkä arvoinen rintojen suurennus on Turkissa? Tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä.

Mitä rintojen suurennus on ja miksi se tehdään?

Rintojen suurennus on yksi maailman suosituimmista kauneuskirurgisista toimenpiteistä. Se koostuu rintojen tilavuuden ja epäsymmetrian lisäämisestä tai palauttamisesta eri tekniikoita käyttäen.

Löysät, pienet tai roikkuvat rinnat voivat joskus olla naisen kompleksin syy. Ne ovat naisellisuuden symboleja, ja niillä ajatellaan olevan vetovoimaa tai viettelyvoimaa. Niiden tehtävä ei kuitenkaan lopu tähän, sillä niiden tehtävänä on myös ravita ihmiskuntaa sen ensimmäisinä elämänhetkinä.

Tämäntyyppinen plastiikkakirurgia voidaan valita :

  • Esteettisistä syistä: luonnostaan pienet rinnat tai rinnat, jotka ovat veltostuneet imetyksen jälkeen
  • Lääketieteelliset syyt: rintaleikkauksen tai rintasyövän aiheuttaman poiston jälkeen.

Kuvat ennen ja jälkeen

Miksi tehdä rintojen suurennusleikkaus Turkissa?

Terveysturismi kukoistaa Istanbulissa. Vaikka rintojen suurennus on jo arkipäivää monissa maissa, sillä on parempi maine Turkissa. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että rintojen suurennus tehdään Turkissa ja erityisesti Istanbulissa:

  • Esteettiseen lääketieteeseen erikoistuneet kirurgit;
  • Istanbulin huippumoderneilla, turvallisilla klinikoilla;
  • Onnistumisaste on jopa 95 prosenttia.

Istanbulin plastiikkakirurgian ja esteettisen kirurgian klinikat tarjoavat korkealaatuista palvelua ja hygieniaa virheettömien kirurgisten toimenpiteiden varmistamiseksi. Ja hinta on edelleen potilaiden tärkein motivaatio.

Rintojen suurennuksen keskihinta Turkissa on 40-50 prosenttia alhaisempi kuin muissa Euroopan maissa, ja sama pätee myös rintojen pienennykseen.

Photo d'une poitrine refaite
Kuva rintojen suurennuksesta

Rintojen suurennuksen eri tyypit Turkissa

Potilaan esteettisistä valinnoista sekä rintojen sijainnista ja anatomisesta muodosta riippuen plastiikkakirurgi voi ehdottaa erilaisia rintojen suurennusmenetelmiä Turkissa.

Mastopexia eli rintojen kohotus

Rintojen kohotus on leikkaus, jolla korjataan roikkuvat tai epäsymmetriset rinnat ja pienet epätäydellisyydet. Se on eräänlainen rintojen nuorennusleikkaus. Sitä suositellaan imetyksen, raskauden tai laihdutuksen jälkeen.

Photo avant et après d'une augmentation mammaire
Kuva ennen ja jälkeen rintojen suurennuksen

Leikkauksessa poistetaan ylimääräinen roikkuva iho, jotta rinnat kiristyvät ja saavat täyteläisyyttä ja kaarevuutta. Mastopexia suoritetaan yleisanestesiassa, ja se kestää noin 1? 2 tuntia. Nännin kohdalle tehdään pieni viilto ylimääräisen ihon poistamiseksi. Siitä jää pienet arvet, jotka eivät näy paljaalla silmällä.

Rintojen suurentaminen lipofillillä

Rintojen lipofillaus on Turkissa suoritettava kauneuskirurginen toimenpide, jossa rintojen tilavuutta lisätään täyttämällä niitä rasvalla. Tämä vähän invasiivinen toimenpide on paras vaihtoehto rintasyövän jälkeisen rinnanpoiston jälkeen.

Augmentation mammaire avec une seringue par lipofilling
Rintojen suurennus ruiskulla tehtävällä lipofillillä

Rintojen lipofillaus edellyttää aluksi luonnollisen rasvan poistamista kehon alueilta, joissa sitä on (reidet, vatsa tai pakarat). Tämä rasva ruiskutetaan sitten uudelleen rintoihin. Toimenpide suoritetaan moitteettoman hygienian vallitessa.

Tulos on pitkäaikainen, hyvin luonnollinen ja ennen kaikkea arveton. Korjausleikkaukset ovat kuitenkin mahdollisia, sillä uudelleen ruiskutettu rasva voi joskus sulaa.

Rintojen suurentaminen proteesien avulla

Rintojen suurennus rintaproteesilla tarkoittaa rintaimplanttien asettamista. Tämä on yleisin ja luotettavin toimenpide, jolla saavutetaan pitkäkestoiset tulokset ja ennen kaikkea se, ettei jälkikorjauksia tarvita.

Prothèses mammaires Mentor®
Mentor®-rintaimplantit

Siinä istutetaan r intakudoksen alle fysiologisella suolaliuoksella täytetyt silikonirintaimplantit rintojen muotoilemiseksi. Silikonigeeli on riskitöntä, ja sen sivuvaikutukset ovat harvinaisia.

Toimenpide tehdään yleisanestesiassa, ja sekestää 1-2 tuntia. Kirurgi istuttaa rintaproteesit areolan (nivustaipeen) tai axillan (kainalon) kautta ja joskus rinnan alapuolelta.

Schéma d'implantation de prothèses mammaires sous et sur le muscle
Kaavio rintaimplanttien istuttamisesta lihaksen alle ja päälle

Ihotyypistä ja ihon paksuudesta riippuen implantit voidaan asettaa myös pectoralis major -lihaksen alle. Rintaimplanttien koko riippuu potilaan haluamasta rintaliivikupin koosta. Leikkaus tehdään yhdessä toimenpiteessä, eikä se vaadi jälkikorjauksia.

Photo avant et après d'une augmentation mammaire
Ennen ja jälkeen -valokuvia rintojen suurennuksesta

Lue myös: Äitiysleikkaus Turkissa

Miten rintojen suurennus tehdään Turkissa?

Rintojen suurennusleikkausta Turkissa varten on ensimmäiseksi otettava yhteyttä Istanbulissa sijaitsevaan klinikkaan. Kun olet valinnut klinikan, sinulla on ensimmäinen tapaaminen plastiikkakirurgin kanssa. Tämä tapahtuu videoneuvottelun välityksellä.

Kirurgi pyytää valokuvia rinnoistasi, jotta hän voi tehdä digitaalisia simulaatioita ja valita sopivimman kirurgisen toimenpiteen.

Rintojen suurennusleikkauksen jälkeinen suosittelukertomus

Kirurgi voi pyytää ylimääräisiä verikokeita varmistaakseen, että olet sopiva rintojen suurennusleikkaukseen, ja myös määrittääkseen serologiset tietosi (HIV, hepatiitti jne.), jotta voidaan ryhtyä asianmukaisiin toimenpiteisiin.

Onko sinulla HIV? Sinulle on varattu erityinen klinikka, jossa rintojen suurennus voidaan tehdä sinun ja henkilökunnan kannalta täysin turvallisesti.

Toinen neuvonta paikan päällä

Toinen konsultaatio järjestetään Istanbulissa. Tämä on tapaaminen, jolloin kirurgi voi ottaa rintojen mitat ja suorittaa rintaleikkauksen todellisen simulaation. Tällöin saat myös lopulliset ohjeet ennen leikkausta.

Résultat avant et après d'une augmentation mammaire
Rintojen suurennuksen tulokset ennen ja jälkeen

Leikkauspäivä

D-päivänä sinusta huolehtii klinikan lääkäritiimi. Sinut valmistellaan menemään leikkaussaliin. Plastiikkakirurgi suorittaa leikkauksen yleisanestesiassa. Leikkaus kestää noin 1-2 tuntia valitusta tekniikasta riippuen.

chirurgienne plastique
Plastiikkakirurgi

Toipuminen

Kun rintojen suurennusleikkaus on valmis, sinut siirretään heräämöön. Yövyt klinikalla valvotusti. Saatat tuntea jonkin verran kipuja ja särkyjä, kun puudutusaine häviää.

Toipumisaika on välttämätön, ennen kuin voit palata jokapäiväiseen elämääsi. Tänä aikana sinua seurataan leikkauksen jälkeen terveydentilasi arvioimiseksi ja mahdollisten reaktioiden tai sivuvaikutusten havaitsemiseksi. Tämän jälkiseurannan avulla voimme myös todeta, ovatko proteesit kiinnittyneet hyvin.

Augmentation mammaire post opératoire
Rintojen suurennusleikkauksen jälkeen

Toipumisaika

Toipumisaika on vähintään yksi viikko. Kunnollisen toipumisen varmistamiseksi suositellaan 15 päivän jaksoa. Toipumisaikana potilaan on käytettävä tukirintaliivejä. Hän ei saa tehdä mitään laajamittaista työtä, joka voisi väsyttää häntä.

Gaine de contention après une augmentation mammaire
Tukiliivit rintojen suurennuksen jälkeen

Paremman paranemisen vuoksi arpiin voidaan levittää voidetta. Rintojen ympärille voi ilmaantua turvotusta ja pieniä kyhmyjä. Jääpakkausta voidaan käyttää, mutta sitä ei pidä tehdä järjestelmällisesti.

Urheilutoiminnan jatkamista ei suositella leikkausta seuraavien 2 kuukauden aikana. Myös auringolle altistumista on vältettävä useiden kuukausien ajan. Uudet rinnat saavat lopullisen muotonsa 6 kuukauden kuluttua.

Coordinatrice avec une patiente
Koordinaattori potilaan kanssa

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Rintojen suurennukseen voi liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

  • Kipu rinnoissa ;
  • Muutokset nännin ja rintojen herkkyydessä;
  • Rintaimplantin tahaton siirtyminen;
  • Implantin vuoto tai repeämä;
  • Arpia, jotka muokkaavat rintaa.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että me autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut ammattilainen.

Lisäksi rintojen suurennus on sallittu islamissa. Se on halal- eikä haram-leikkaus, koska se tarjoaa lääketieteellistä hyötyä ja parantaa henkilön elämänlaatua.

On tehty erityisjärjestelyjä sen varmistamiseksi, että liikuntarajoitteiset henkilöt pääsevät tiloihimme helposti.

Kuinka paljon rintojen suurennus maksaa Turkissa?

Turkissa Istanbulissa tehtävästä rintojen täyttöleikkauksesta voi odottaa maksavansa 3 000-4 000 euroa. Rintojen kohotus maksaa 2 500-3 000 euroa. Rintojen suurentaminen Mentor-merkkisillä uuden sukupolven rintaimplanteilla maksaa 2 500-3 500 euroa.

Femme heureuse après une augmentation mammaire
Onnellinen nainen rintojen suurennuksen jälkeen

Suosittelemme, että pyydät henkilökohtaisen tarjouksen, jotta saat räätälöidyn hinnan. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous. Otamme mielellämme yhteyttä.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta menestyksekkään alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan mammoplastia kestää?

Pitkään tutkimuksissa todettiin, että rintaproteesin käyttöikä oli 10 vuotta. Nykyään tekniikoiden ja itse proteesien kehittymisen myötä ne voivat kestää 20-25 vuotta ilman, että niissä on havaittavissa mitään poikkeavuuksia.

Oikean kokoisen rintaimplantin valitsemiseksi on otettava huomioon paitsi profiili, jonka haluat saavuttaa, myös nykyiset rintasi ja ruumiinrakenteesi. Implanttien korkeampi tai matalampi ulkonema vaikuttaa myös lopulliseen kokoon.

Turkissa rintojen suurennuksessa yleisimmin käytettyjä merkkejä ovat Mentor- ja Natrelle-implantit. Nämä kaksi merkkiä ovat tunnettuja luotettavuudestaan. On tietenkin monia muitakin jakelijoita, joilla on täysin turvalliset ominaisuudet.

Rintaimplantit asennetaan rintarauhasten taakse. Suurimmassa osassa tapauksista imetys on edelleen mahdollista kosmeettisen rintaleikkauksen jälkeen. Se voi kuitenkin häiriintyä, jos kyseessä on roikkuvien rintojen korjaus.

Kyllä, riippuen proteesin tyypistä ja potilaan profiilista. Joskus on kuitenkin mahdollista valita arpien sijainti. Ne voivat olla nännin ympärillä, kainalon alla tai rinnan poimun alla. Kaikissa näissä tapauksissa ne pysyvät huomaamattomina.

Rintojen suurennusleikkaus edellyttää 7 päivän oleskelua Turkissa. Tämä sisältää yhden päivän leikkausta edeltävän konsultaation kirurgin kanssa, yhden yön sairaalahoidon ja yhden päivän leikkauksen jälkeisen toipumisajan. Tarkastus tehdään 5 päivää leikkauksen jälkeen, juuri ennen kotiinpaluuta.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️