Rintaimplanttien peruuttaminen Turkissa

poistohinta rintaimplantit Turkki 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rintaimplanttien poistosta Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen silikoni-implantin poistoon.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa rintaimplanttien poistosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä turkkilaiskirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Mikä on rintaimplantin poiston hinta Turkissa?

Rintaimplantin poiston keskihinta Turkissa Istanbulissa on 3 000 euroa, vähimmäishinta on 1 800 euroa ja enimmäishinta 4 000 euroa.

ToimenpiteetHinta Turkki
Rintaimplanttien poisto3000 €

Mitä rintaimplanttien poisto on?

Rintaimplanttien poisto Turkissa tunnetaan nimellärintaimplanttien korjausleikkaus, käänteinen rintaimplanttileikkaus tai rintojen poisto, ja se on kirurginen toimenpide, jolla poistetaan silikonirintaimplantit.

Prosessi vaihtelee potilaasta riippuen, mutta leikkaus vaatii yleensä yhden tai kaksi päivää sairaalassa. Turkissa potilaita pyydetään käyttämään kompressiovaatteita kauneusleikkauksen jälkeen turvotuksen vähentämiseksi ja rintojen tukemiseksi niiden parantumisen aikana. Rintaimplanttien poistoon liittyy myös tiettyjä riskejä.

Yhä useammat naiset päättävät olla vaihtamatta rintaimplanttejaan tai vaihtaa ne pienempiin implantteihin (ja/tai käyttää rasvaa), ja tämän määrän odotetaan kasvavan. Tähän päätökseen vaikuttavat monet tekijät, kuten ikä, terveys ja elämäntapa.

Koska implantit kestävät 10-15 vuotta, useimmat naiset joutuvat poistattamaan implantit ennen kuin ne voidaan vaihtaa. Yhä useammat naiset päättävät kuitenkin olla asentamatta uusia implantteja ja valitsevat sen sijaan muita toimenpiteitä. Seuraavassa on kolme tärkeintä syytä tähän.

Syyt rintaimplanttien poistamiseen

Lääketieteelliset ongelmat

Reaktio implanttiin tai leikkaukseen. Joillakin naisilla implantit on poistettava hyvin pian niiden asentamisen jälkeen terveydellisistä syistä. Implantit voivat tulehtua tai aiheuttaa muita ongelmia.

  • Kalsiumkertymät. Jos rintoihin kertyy kalsiumia, implantit on usein poistettava.
  • Rintasyöpä. Rintasyöpädiagnoosin saaneilla potilailla on joskus tarpeen poistaa implantit kasvaimen poistamiseksi.
  • Repeämä. Joskus implantit repeävät tai vuotavat, jolloin ne on poistettava.

Jotkut saattavat myös pyytää rintaimplanttien tarkistusta tai poistamista Turkissa, koska he eivät ole uskoneet leikkaustaan hyvälle lääkärille ja ovat kohdanneet vältettävissä olevia komplikaatioita. Siksi suosittelemme aina, että potilaamme valitsevat turkkilaisen plastiikkakirurgin, jolla on pätevyys haluttuun toimenpiteeseen, ja kysyvät kysymyksiä konsultaation aikana.

Elämäntapaan liittyvät kysymykset

Joskus suuremmat rinnat voivat yllättäen haitata jokapäiväistä elämää esimerkiksi aiheuttamalla epämukavuutta liikunnan harrastamisen yhteydessä. Tähän ryhmään kuuluvat myös henkilöt, jotka ovat saaneet implantit ja huomanneet, että he olisivat halunneet ne suuremmiksi tai pienemmiksi kuin ne olivat, ja joiden on nyt vaihdettava ne.

Lisää vaihtoehtoja

Alun perin suolaliuos- tai silikoni-implantit olivat ainoa vaihtoehto henkilöille, jotka halusivat suuremmat rinnat. Nykyään rintojen kohotuksella ja rintojen suurentamisella omaa rasvaa käyttäen voidaan saada hämmästyttäviä tuloksia. Jotkut potilaat haluavat poistaa implantit, jotta he voivat valita jonkin näistä toimenpiteistä.

Mitä voit odottaa Turkissa?

Päätöstä implanttien poistamisesta ei voi tehdä ymmärtämättä siihen liittyviä riskejä ja odotuksia. Kun implantit asetetaan, muodostuu arpikudosta, jota kutsutaan kapseliksi. Jos implantteja ei vaihdeta, myös kapseli voidaan poistaa. Suolaimplantit voidaan tyhjentää ennen poistamista. Turkkilaiset kirurgit käyttävät implanttien poistamiseen usein samaa viiltokohtaa, jota käytettiin niiden asettamiseen, mikä minimoi arpia. Toimenpide kestää yleensä noin tunnin, ja siihen on suhtauduttava kuten mihin tahansa muuhun kirurgiseen toimenpiteeseen.

Rintaimplanttien poistoleikkaukseen liittyvät riskit

Rintojen suurennusleikkauksen uusintaleikkaukseen liittyvät riskit ovat samankaltaisia kuin itse rintaimplanttileikkaukseen, ja niitä voivat olla mm:

  • Infektio
  • Arpia
  • Nännien tuntoaistin menetys
  • Anestesiakomplikaatiot
  • Paikan asettuminen
  • Löysä iho
  • Emotionaaliset ja psykologiset ongelmat

Iästäsi ja terveydentilastasi riippuen implanttien venyttämä iho ei välttämättä kiristy täysin, jolloin iho voi roikkua tai löystyä. Tämä ongelma voidaan ratkaista rintojen kohotuksella; joskus kirurgi tekee rintojen kohotuksen samanaikaisesti implanttien poiston kanssa, jolloin ongelma voidaan ratkaista välittömästi. Jos sinulla on epäilyksiä, keskustele kirurgin kanssa.

Tasku, johon implantti asetettiin, sulkeutuu ajan myötä, mutta on tärkeää noudattaa leikkauksen jälkeisiä ohjeita tarkasti, jotta vältetään tulehdukset tai riski, että tasku täyttyy nesteellä. Kompressiovaatetta suositellaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️