Miaclinics

Miaclinics on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 2018 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen-kuvat ja pyydä hintoja leikkauksesta ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Miaclinics, Istanbul, Turkki

Miaclinics on tunnustettu yhdeksi Turkin luotettavimmista ja edistyksellisimmistä esteettisen dermatologian klinikoista, joka tarjoaa innovatiivisia, turvallisia ja erittäin tehokkaita hoitoja sekä laadukasta palvelua. Klinikat pyrkivät tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa turvallisimmassa ympäristössä ja erinomaisia tuloksia.

Ne käyttävät vain edistyksellisimpiä FDA:n hyväksymiä tekniikoita ja tuotteita alan arvostetuimmilta toimittajilta. Potilaiden ei siis tarvitse huolehtia klinikoiden laadusta. Klinikoilla on erittäin päteviä hoitajia ja lääkäreitä, jotka voivat tarjota ratkaisuja monenlaisiin yleisiin iho-ongelmiin erilaisilla edistyksellisillä ei-kirurgisilla hoidoilla.

Klinikoilla saatavilla olevia hoitoja ovat muun muassa Vampire Facelift (PRP), mesoterapia, kuorinnat, Botox, kryolipolyysi ja paljon muuta. Miaclinicsin perustivat tohtori Cemile ja Ali Attila Aydin, jotka ovat luoneet asiakaskeskeisen laadun, tulosten ja innovaation kulttuurin. Lääkärit ja tiimi ovat sitoutuneet tukemaan asiakkaita kaikissa vaiheissa aina ensimmäisestä konsultaatiosta haluttuun lopputulokseen.

Klinikat varmistavat aina, että heillä on käytössään uusimmat laitteet, tuotteet ja protokollat, jotta asiakkaat saavat aikaan vaikuttavia tuloksia. Jokainen uusi hoito ja teknologia testataan perusteellisesti ennen kuin ne otetaan klinikalla käyttöön, jotta varmistetaan erinomaiset tulokset.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Kasvojen laihdutus
Vampyyrin kohotus
Langan nosto
Ryppyjen hoito

Palvelut

Ilmainen Wi-Fi
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Pysäköinti


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu vuonna 2018
Akkreditointi: Ei tietoja – Puhuttu kieli (kielet): englanti, turkki


Miaclinics tarjoaa sinulle :

Catia Wanzeller
Catia Wanzeller
09:47 13 Oct 23
Hei, olen erittäin iloinen, että valitsin klinikanne ensimmäiseen botox-hoitooni. Jopa puhumatta kieltä tai englantia, sait minut tuntemaan oloni mukavaksi ja olit erittäin ammattimainen kanssani ja erittäin suloinen. Jos jonain päivänä palaan kotiin, palaan ehdottomasti klinikallenne. Arvioni klinikaltasi on 5. Paljon kiitoksia ja nähdään pian.
Elisabeth Leonard
Elisabeth Leonard
00:24 30 Sep 23
Löysin Miaclinicsin viimeisenä päivänä Istanbulissa. Minulla oli hyvin rajallinen saatavuus varaamaan tapaamisen, ja henkilökunta oli uskomatonta sen toteuttamisessa. Ne olivat tehokkaita, kiinnittivät paljon huomiota yksityiskohtiin ja olivat lämpimiä. Kun saavuin paikalle, olin jo varma siitä, että se oli erittäin hyvin hoidettu toimisto. Olen erittäin tyytyväinen ammattitaitoon ja ammattitaitoon, jolla toimenpiteeni suoritettiin. Olisin luottanut henkilökunnan tekevän enemmän, jos minulla olisi ollut aikaa. Hinnat ovat erittäin hyviä verrattuna amerikkalaisiin hintoihin.
Asmaa El Majzoub
Asmaa El Majzoub
13:12 12 Sep 23
Se oli ensimmäinen kerta, kun vierailin Miaclinicsissa. Aloitetaan alusta:Ajanvaraus oli niin sujuvaa ja ammattimaista. He lähettivät minulle kaikki tarvittavat tiedot WhatsAppin kautta (hinnat, sijainti ja jopa suostumus). He olivat niin joustavia ja ihania. Kun saavuin klinikalle, tunsin hyvät fiilikset. Musiikki, tunnelma, tuoksu ja sisustus ovat rentouttavia. Henkilökunta on niin ihanaa ja ystävällistä. He kaikki puhuvat englantia, mikä on plussaa. Tohtori Cemila on niin ihana ja välittävä. Hän kuvaili kaiken ja vastasi kaikkiin kysymyksiini. Myöhemmin tapasin toisen lääkärin, joka oli erittäin ystävällinen ja rentouttava. Pidin heidän yhteistyöstään, mikä lisäsi paljon positiivista energiaa. Haluan todella kiittää heitä kaikkia siitä, että he ovat tehneet kokemuksestani niin positiivisen. Odotan innolla uskomattomia tuloksia pian. Suosittelen niitä lämpimästi ja tulen takaisin muihin esteettisiin palveluihin.
Sumaya Monem
Sumaya Monem
08:41 11 Sep 23
Rakastan ehdottomasti tätä aviomies- ja vaimojoukkuetta! Klinikka on erittäin puhdas ja hyvin huollettu. Erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Hoitoni (morpheus8) oli hyvin harkittu ja selitetty ja toteutettu hämmästyttävän hyvin. Suosittelen ehdottomasti ja tulee takaisin pian.
Sabina Mis
Sabina Mis
06:44 06 Sep 23
Pidin tästä palvelusta ensimmäisestä online-yhteydestä viimeiseen hetkeen.Naiset vastaanotossa erittäin ystävällisiä.Paikka itsessään super puhdas. Kauniisti sisustettu ja tarjottu vesikahvia jne.Parempaa ammattitaitoista palvelua ei voinut pyytää.Varsinkin Se oli ensimmäinen kerta, enkä tuntenut häpeää tai tuomitsemista.Kaiken lisäksi hoitoni tulokset ovat hämmästyttäviä10/10
Itab Abdallah
Itab Abdallah
08:46 21 Aug 23
Kävin Mia Clinicillä Morpheus8-hoidossa. En yleensä jätä arvosteluja, mutta tällä kertaa olen, koska aina kun saat erinomaista palvelua, se on pakko tehdä näinä päivinä. Tohtori Jamilan konsultaatiosta superystävälliseen ja lohdulliseen henkilökuntaan aina tohtori Atillalta hoidon aikana saamaani hoitoon. Laitettiin turruttavaa voidetta ja annettiin anestesia paikallisia injektioita, ja kokemuksen parantamiseksi annettiin naurukaasua. Niin tuskallista kuin hoito onkin, en ole koskaan tuntenut kipua. Kiitos Mia-klinikalle ja henkilökunnalle upeasta kokemuksesta. Suosittelen todella tätä klinikkaa, ja palaan varmasti aina kun vierailen Istanbulissa.
Sarah Stock
Sarah Stock
10:43 17 Aug 23
Minulla oli todella hieno kokemus Miaclinicsissa. Heidän tiiminsä on todella ammattitaitoista, ystävällistä ja varmistaa, että tunnet olosi mukavaksi heidän klinikalla. Kaikki on erittäin puhdasta ja voit kertoa, että he ottavat työnsä erittäin vakavasti. Palaan ehdottomasti takaisin seuraavan kerran kun vierailen Istanbulissa 🙂
Saba IK
Saba IK
15:11 18 Feb 23
Kansainvälisenä potilaana olet aina huolissasi toisessa maassa tarjotusta palvelusta ja rehellisyydestä. He ovat eettinen ja ammattitaitoinen tiimi. Minulla oli ilmainen online-konsultaatio tohtori Cemilen kanssa ja kävin myöhemmin hänen luonaan henkilökohtaisesti aknen arpien morfeisessa hoidossa. Hänen miehensä suoritti prosessin pienellä tai ei ollenkaan kipua. Hän selitti jatkuvasti edut ja varotoimet kuin todellinen ammattilainen. Siitä on 2 viikkoa, kun olen palannut kotiin Dubaihin, ja rakastan tuloksia.
Julia Is
Julia Is
17:17 04 Aug 23
Ammattitaitoinen, kohtelias ja puhdas. Työ, joka maksaisi tuhansia Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa ERITTÄIN kohtuulliseen hintaan täällä Istanbulissa. Kaikki olivat tervetulleita ja ihania alusta loppuun. Toimenpide (Botox) oli nopea ja kivuton. Lääkärit olivat informatiivisia ja avuliaita joka vaiheessa. Nautin tästä laitoksesta erittäin paljon ja vierailen varmasti seuraavan kerran kun olen Istanbulissa. Antaisin heille 10/5, jos voisin.
Selena Singleton
Selena Singleton
20:52 24 Aug 23
Kokemus oli loistava alusta loppuun. Minulla on virtuaalinen konsultaatio, jossa on paljon tietoa ja mahdollisuus esittää kysymyksiä. Minua kannustettiin myös tekemään omaa tutkimusta ja tiedonkeruuta. Saapuessani minulle tarjottiin vettä ja virvokkeita erittäin puhtaassa ja viihtyisässä tilassa. Sitten kävin läpi toisen erittäin perusteellisen esityksen hoidostani. Hoidon johtivat lääkäri ja 2 erittäin osaavaa sairaanhoitajaa. Tulokset ovat upeita ja koko henkilökunta oli ystävällistä ja ammattitaitoista.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️