Same Day Dental Implants

sameday hammaslääkärin dubai 1

Same Day Dental Implants on erikoistunut hammashoitoon. Tämä vuonna 2012 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Dubaissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy ulkomailla suoritettavan leikkauksen hinnoista. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

SameDay Dental Implants, Dubai, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

SameDay Dental Clinic perustettiin vuonna 2012, ja erittäin ammattitaitoiset hammaslääketieteen asiantuntijat pystyvät korvaamaan puuttuvat hampaat yhden päivän kuluessa hammasimplanttien välittömän lataamisen avulla. Kun käytetään kulmikkaita implantteja, jotka asetetaan suoraan käytettävissä olevaan luuhun, toimenpide vaatii paljon harvemmin luunsiirtoa, joka yleensä liittyy implanttien asettamiseen ja voi olla kivulias.

Hyvin dokumentoitu “saman päivän implantti” -tekniikka mahdollistaa implanttien lataamisen välittömästi, jolloin voit lähteä “saman päivän hampaat” ja hymysi, josta voit olla ylpeä 6 tunnin kuluessa. Posliinille tai muille tarvikkeille myönnetään 5 vuoden takuu, mikä tarkoittaa, että jos proteettiset hampaat vahingoittuvat, ne korjataan tai vaihdetaan maksutta.

Kun erikoistuneiden suu- ja leukakirurgien, proteesikirurgien ja mestarihammasteknikkojen tiimimme on käytettävissä saman katon alla ja käyttää uusinta CT- ja 3D-tekniikkaa, Lähi-idän potilaat ja lääketieteelliset turistit voivat saada tehokkaita ja kivuttomia “saman päivän hammasimplantteja”.


Klinikan erikoisala:

Kliininen erikoisala: Hammashoito
Röntgenkuvat
Hampaiden puhdistus
Hammastäytteet
Sepelvaltimoiden ja nivelten rekonstruktio
Hammaslääketieteelliset skannaukset
Hampaiden valkaisu
Hampaan poisto
Hampaan poisto
Hammasviilu
Hammasimplantti
Hammas
Luunsiirto
Hammaskystan hoito
Kosmeettisen hammaslääketieteen konsultaatio
Hammaslääkärin tarkastus
Hammaskruunu
Hammaslääkärin konsultaatiot

Palvelut

Ilmainen Wifi
Huoneet, joissa on PRM-yhteys
Puhelin huoneessa
TV huoneessa


Kaupunki: Dubai – Maa: Yhdistyneet arabiemiirikunnat – Perustettu vuonna 2012
Akkreditointi: Ei tietoa – Puhutut kielet: englanti, ranska, italia, venäjä


SameDay Dental Implants arvostelu

Shami Mohamed
Shami Mohamed
10:14 17 Oct 23
En anna online-arvosteluja, nykymaailmassa asiakaspalvelu on vähentynyt. Kuitenkin, koska minulla on uskomattomia kokemuksia Samedaysta, kirjoitan tämän arvostelun.Siitä hetkestä lähtien, kun astut sisään Samedayiin, vastaanotto tervehtii sinua ystävällisesti, myötätuntoisesti ja ymmärtäen, että tämä prosessi muuttaa elämäämme.Tohtori Roy on ystävällinen, asiantunteva, ja hänellä on paljon potilaita, hän selittää prosessin niin monta kertaa kuin tarvitset.Kävelet ulos kauniilla hymyllä ja enemmän itsetuntoa.Suosittelen 100% Samaa päivää
yogini udeshi
yogini udeshi
17:59 14 Sep 23
Kävimme tyttärelleni kaksoisviisaushampaan poistoleikkauksessa. Tohtori Roy oli äärimmäisen lempeä, perusteellisesti ammattimainen, huolellisesti yksityiskohtainen ja yllättävän huolehtiva. Hän oli käytettävissämme WhatsAppissa koko matkan, kunnes täydellinen paraneminen oli tapahtunut. Ja meidän ei koskaan tarvinnut odottaa vastausta, ja ne olivat aina yksityiskohtaisia, yksinkertaistettuja ja vakuuttavia. Suosittelisin häntä sydämessä!
aref sadek
aref sadek
05:30 15 Nov 23
Minulle tehtiin äskettäin zygomaattinen implanttioperaatio SameDay Dental Implantsissa, enkä voi ilmaista, kuinka kiitollinen olen saamastani poikkeuksellisesta hoidosta.Perinteiset implantit eivät olleet vaihtoehto harvinaisen sairauteni vuoksi, ja mahdollisuus laajaan luunsiirtoon vaikutti pelottavalta, eivätkä muiden tarjoamat ratkaisut olleet toivottuja.Otettuaan yhteyttä SameDay-klinikalle tohtori Costa, tohtori Roy ja tohtori Rami käsittelivät huoleni nopeasti yksityiskohtaisen konsultaation aikana ja tarjosivat kattavan hoitosuunnitelman.Ensimmäisestä tapaamisestani leikkauspäivään asti tiimi, erityisesti Myra ja tohtori Rami, tarjosivat horjumatonta tukea. He vastasivat kärsivällisesti kysymyksiini ja lievensivät epäilyjä joko henkilökohtaisesti tai puhelimitse.Leikkauspäivänä huolimatta siitä, että minulle kerrottiin, että tapaukseni oli yksi vaikeimmista ja monimutkaisimmista, viiden kuuden tunnin toimenpide tuntui yllättävän sujuvalta – osoitus tohtori Costan ja hänen tiiminsä huomattavasta taidosta ja kokemuksesta.SameDay Dental Implants todellakin on nimensä mukainen, sillä se tarjoaa paitsi nopeita vastauksia ja konsultaatioita, myös korkeatasoista asiantuntemusta, joka muutti monimutkaiselta tuntuvan tapauksen erittäin hallittavaksi kokemukseksi.
Bernard Boodeea
Bernard Boodeea
13:29 20 Nov 23
SameDay Dental -kokemus oli uskomaton. He olivat erittäin ammattilaisia, varmistivat, että he tarkastivat kaikki hampaani ja antoivat täyden suosituksen. Ajan saaminen ja seuranta oli helppoa, vaikka asunkin eri maassa. Yhdessä päivässä tein kaikki työt tuskin kivulla ja limusiinipalvelulla, joka tuo minut takaisin. Suositellaan erinomaisella palvelulla, vaikka asuisit ulkomailla.
David
David
11:58 23 Oct 23
Valitettavan onnettomuuden jälkeen olin menettänyt 1 hampaan ja katkennut 2 hammasta. En odottanut kaikkea kipua ja vaivaa tämän korjaamiseksi, vaan törmäsin Same Day Dental Implantsiin.Kun olin lähettänyt heille sähköpostia tiedustellakseni tapaamista, sain nopean ja selkeän vastauksen, jossa minut kutsuttiin klinikalle. Epävarma ja huolissani hampaiden korjaamisesta, Same Day Clinic ja heidän henkilökuntansa toivottivat minut lämpimästi ja ammattimaisesti tervetulleeksi saapuessani. Ystävällisen ja pätevän tohtori Royn kuulemisen jälkeen epävarmuus oli laantunut välittömästi. Hän teki minulle selkeän hoitosuunnitelman ja varmisti, että kaikki tarpeeni hoidettiin täydellisesti.Samana päivänä (kuten klinikan nimestä voi päätellä) minulla oli ensimmäinen tapaamiseni korjata hampaat. Siitä eteenpäin sain kokea parhaan tason palvelua, jonka olen koskaan kokenut missä tahansa liiketoiminnassa.Saumattomasti yhdessä toimiva tiimi, erittäin nopea ja selkeä kommunikaatio, joustava saatavuus tapaamisiin, erittäin tarkka työ ja mikä tärkeintä; kunnioittava, superystävällinen tiimi, joka on ylpeä työstään!En kokenut minkäänlaista kipua toimenpiteiden aikana, ja minua pidettiin täydellisesti joka vaiheessa matkan varrella. En olisi koskaan uskonut, että tällaisella klinikalla käyminen voi olla niin miellyttävä kokemus! He jopa auttoivat minua jättämään korvausvaatimukseni vakuutukselleni. Suosittelen tätä paikkaa kaikille, jotka haluavat tehdä hammashoitoa ja haluavat itselleen parasta.Kiitos kaikille hämmästyttävästä palvelusta ja ystävällisyydestä, ja erityinen kiitos tohtori Ramylle siitä, että hän varmisti, että kruununi/hampaani ovat nyt täysin symmetriset ja paikoillaan. Rehellisesti sanottuna kiittäisin teitä kaikkia nimeltä, jos tietäisin teidän kaikkien nimet... ;)Parhain terveisin!
Ahmed El Gohary
Ahmed El Gohary
08:56 09 Mar 23
Minulla oli äskettäin erinomainen kokemus SameDay Dental Clinicistä Dubaissa, ja suosittelen tätä klinikkaa kaikille Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, jotka etsivät hammashoitoa. Saapumishetkestä lähtien henkilökunta oli ystävällistä, ammattitaitoista ja tarkkaavaista tarpeisiini. Klinikka itsessään on moderni ja puhdas, ja laitteet ovat huippuluokkaa. Tri Costa ja hänen tiiminsä olivat asiantuntevia ja taitavia, mikä sai minut tuntemaan oloni mukavaksi koko vierailuni ajan. He käyttivät aikaa selittääkseen vaihtoehtoni ja vastatakseen kysymyksiini, ja tunsin itseni luottavaiseksi heidän suosituksiinsa. Olin vaikuttunut saamani hoidon laadusta, ja lähdin klinikalta tunteen, että olisin löytänyt Yhdistyneiden arabiemiirikuntien parhaan hammasklinikan. Kiitos, SameDay Dental Clinic, poikkeuksellisesta palvelusta!
Adriana Mirage
Adriana Mirage
11:42 24 Jun 23
Upea kokemus Dr.Petrusin, Dr.Costan, Myran ja koko tiimin kanssa. Tein hammasimplantteja ja kaikki ylitti odotukseni. Uusinta teknologiaa, parhaiden pätevien ammattilaisten ja erittäin välittävän ja tehokkaan tiimin kanssa. Erittäin suositeltavaa!
Andrea James
Andrea James
06:48 25 Jun 23
Talon edestä rakkaalle kuljettajalle, ennen kuin edes mainitsin supertähdet, jotka ovat tehneet kokemuksestani niin hyvän.En voinut ajatella meneväni minnekään muualle.Kun saavuin Dubaihin, minulla oli ihana hammaslääkäri. Hän teki parhaansa ja joutui sitten kertomaan minulle, "tarvitset implantteja". Kumppani Lontoosta tuli tapaamaan minua… En geeliytynyt hänen kanssaan. Tämä sitten sai minut yrittämään "samapäivänä". No mitä voin sanoa. Rakastan paikkaa, enkä päästäisi ketään muita suuni lähelle. Kiitos sydämeni pohjasta ❤️
Zhanara Zharmukhametova
Zhanara Zharmukhametova
12:31 15 Aug 23
Viime sunnuntaina tein poiston Samedayssa. Se oli ensimmäinen kerta, kun minulle tehtiin näin vahingollinen poisto toimenpiteen aikana ja sitä seuraavina päivinä. Palvelu tällä klinikalla on korkeatasoista, se on nyt suosikkihammasklinikkani! Suuri kiitos tohtori Indraniil Roylle ja hänen tiimilleen!Teen myös Alignereita tohtori Hakimin kanssa tällä klinikalla. Paras paras paras kokemus! Lääkärit ovat kaikki erittäin kokeneita ja hyvin koulutettuja, joilla on hyvät käytöstavat. Rakastan tulla Samedaylle❤️
Ethan Kozal
Ethan Kozal
08:03 12 Apr 23
Vierailin hiljattain SameDay-hammasklinikan implanteissa Dubaissa viisaudenhampaiden poistossa ja voin vakuuttavasti sanoa, että se oli paras hammashoitokokemus, joka minulla on koskaan ollut.Siitä hetkestä lähtien, kun kävelin sisään, henkilökunta sai minut tuntemaan oloni uskomattoman tervetulleeksi ja mukavaksi. He ymmärsivät tilanteeni kiireellisyyden ja veivät minut välittömästi leikkaukseen. Tämä tehokkuus ja ammattitaito jatkui koko vierailuni ajan.Tohtori Indraniil Roy ja hänen tiiminsä olivat aivan mahtavia. Tri. Royn asiantuntemus ja myötätunto olivat ilmeisiä alusta alkaen, kun hän käytti aikaa selittääkseen menettelyn perusteellisesti ja vastatakseen kysymyksiini. Pelkäsin viisaudenhampaideni poistamista, mutta tohtori Royn rauhallinen ja rauhoittava käytös rauhoitti minua. Toimenpide sujui niin sujuvasti, etten tuntenut edes ripaus kipua.SameDayn hammasklinikan implanttien koko henkilökunta oli uskomatonta. He olivat ystävällisiä, helposti lähestyttäviä ja ammattitaitoisia koko vierailuni ajan. Klinikka oli puhdas ja hyvin järjestetty, ja minusta tuntui, että olin aina hyvissä käsissä.Kaiken kaikkiaan en voi suositella SameDay-hammasklinikan implantteja tarpeeksi. Tohtori Roy ja hänen tiiminsä tekivät todella paljon enemmän ja enemmän varmistaakseen, että olin mukava ja tyytyväinen vierailuni. Jos etsit huippuluokan hammashoitokokemusta, etsi Dubain SameDay-hammasklinikan implantit.
Next Reviews

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️