Burjeel Hospital

Burjeel Hospital Abu Dhabi

Burjeel Hospital on erikoistunut kauneuskirurgiaan ja MAP / IVF. Tämä vuonna 2012 perustettu JCI-akkreditoitu klinikka sijaitsee Abu Dhabissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen-kuvat ja kysy leikkaushintoja ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Burjeel Hospital, Abu Dhabi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Burjeel Hospital on vuonna 2012 toimintansa aloittanut moniammatillinen sairaala, jolla on erinomainen maine kardiologian, lastentautien, silmätautien, IVF:n, gynekologian ja synnytysten, ortopedian ja urheilulääketieteen sekä verisuonikeskuksen aloilla. Siellä on 10 huippumodernia leikkaussalia ja 300 vuodepaikkaa.

Sairaalassa on huippuluokan lääketieteelliset laitteet, kuten 64 viipaleen tietokonetomografia, huippuluokan magneettikuvauslaite, 3,0 Teslan magneettikuvauslaite, neuronavigointikirurgiset järjestelmät sekä fysioterapia- ja kuntoutushuoneet. Se on sitoutunut tarjoamaan potilailleen turvallisinta ja laadukkainta hoitoa. Sairaalassa on tunnettu tiimi omistautuneita lääketieteen asiantuntijoita, jotka toivottavat tervetulleiksi paikalliset ja kansainväliset potilaat.


Klinikan erikoisala:

Esteettinen kirurgia
Ryppyjen hoito
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Kulmien kohotus
Onttot posket – Bichectomy
Rasvan siirto
Brachioplastia
Rintojen kohotus
Otoplastia
Rasvaimu
Rhinoplastia
Reiden kohotus
Rintojen suurennus
Kasvojen implantti
Suonikohjujen hoito
Rintaimplantit
Rintojen rekonstruktio
Rintojen pienennys
Pakaroiden kohotus
Pakaroiden suurennus
Blefaroplastia
Häpyhuulten plastiikka
Peniksen suurentaminen
Vatsanpoisto

MAP / IVF
Follikkelien ultraääni
Putkien katetrointi

Palvelut

Tulkintapalvelut
Sairaanhoitomatkavakuutus
Pysäköinti
Yksityishuoneet
Varotoimenpiteet ruoan suhteen
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Abu Dhabi – Maa: Yhdistyneet arabiemiirikunnat – Perustettu vuonna 2012
Akkreditointi: JCI Accredited – Puhutut kielet: arabia, englanti


Arvosteluja Burjeel Hospitalista

Jose González
Jose González
22:27 07 Dec 23
Epäilemättä paras, kaunein, hienoimmalla maulla suunniteltu ja sisustettu, se tarjoaa kaikki ilmaiset vapaa-ajan palvelut, mallityöntekijänsä ja elävää pianomusiikkia, koko henkilökunta, joka haluaa aina auttaa. Niissä 95 maassa, joissa olemme vierailleet, emme ole koskaan nähneet mitään vastaavaa.Yhdessäolo elää sydämessäni ja sielussani ja on arvokkain asia olemassaolossani, enkä voi kuvitellakaan, että koskaan sallin sen jättää huomiotta tai olla omahyväinen sen tulevaisuuden suhteen.
Maher Rustomm
Maher Rustomm
09:21 07 Sep 23
Burjeel Hospital on todella erinomaista, kaikki esikunnat ovat ammattilaisia, erityisesti tohtori Muhannad / Dr Matthew, tohtori Toufic ja tohtori Sana. Sairaanhoitaja Marian yleiskirurgiassa, ja sairaanhoitajat sairaalassa olivat kanssani hyvin varsinkin tiistaina sitten leikkaus oli erittäin hyvä ja sairaanhoitajat myös erityisesti Edelyn ja Shinu ja salo ja krishna ja Rahma ja Mensy & Milan ,Mijin , Sherin a Ravathy laboratoriossa ja kaikessa kemoterapiassa onkologissa ja sairaanhoitajassa Tincy. Suuret kiitokseni koko Burjeel-perheelle
relwin pinto
relwin pinto
07:29 30 Apr 23
Olemme kiitollisia siitä, että saimme gynekologini tohtori Aruna kumarista, hänen asiantuntemuksestaan ​​ja huolenpidostaan ​​koko raskauden ajan, erityisesti kriittisen synnytyksen aikana, minulle tehtiin hätäkeisari, hänen päätöksensä ja luottamus on tuonut kauniin tyttövauvan ja minut turvaan. Jumala siunatkoon hänen sydäntään ja hänen kätensä töitä.Lisäksi kiitos koko tiimille siitä, että he pitivät meistä hyvää huolta toipumisaikana.
rajeena ashraf
rajeena ashraf
08:54 25 Jul 23
Ystävällinen ja lähestyttävä:Tohtori [Pathukutty] meni enemmän ja enemmän edistämällä ystävällistä ja helposti lähestyttävää ympäristöä. Hänellä oli aina hymy kasvoillaan ja hän käytti aikaa juhlistaakseen pieniä virstanpylväitä koko raskausmatkani ajan. Hänen ystävällinen luonne teki jokaisesta vierailusta nautinnollisen, ja hän varmisti, että sekä kumppanini että minä tunsimme olevansa mukana kaikissa toimituksen osa-alueilla.Imetys Kareena: Hän opetti erittäin hyvin ja myös erittäin rakastettava henkilö.
Mufee Rafe
Mufee Rafe
10:31 15 Aug 23
Paras raskauskokemus koskaan Burjeel Hospitalityssä (Al Najda). Olen niin kiitollinen, että sain Dr. Aruna kumarista gynekini koko raskauden ajan, niin siisti ja viisas lääkäri. Vaikka minulla oli raskausdiabetes raskauden puolivälissä, lääkäri Aruna ohjasi minua hyvin ja hänen positiivinen suhtautumisensa kaikkeen sai minut synnyttämään normaalisti. Paras gynekologi ikinä.Burjeelin palvelu erityisesti työosastolla on erinomaista. Kiitos kaikille kätilöille, sairaanhoitajille ja päivystyslääkäreille, jotka hoitivat minua synnytysosastolla.Kiitos Imetyskonsultti Kareenalle parhaasta tuesta.Erinomainen vieraanvaraisuus, kuninkaallinen hoito, parhaat lääketieteelliset tilat, asiantunteva lääkäri, huolehtiva sairaanhoitaja. Kiitos Burjeel mahtavasta hoidosta ja tuesta.KiitosMufeena
Eman Ayoubieh
Eman Ayoubieh
16:30 23 Apr 24
Äidilleni totaalipolvinivelleikkauksen jälkeen tohtori Osama Al-Shaar, leikkaus sujui hyvin, luojan kiitos, ja äitini toipuu erinomaisesti. Yksi huomattavimmista hahmoista, joka hoiti äitiäni toipumisaikana, oli ansiokas sairaanhoitaja Amani Muhammed Abdel Wahab, joka ei säästänyt vaivaa tarjotakseen äidilleni korkeinta hoitoa ja huomiota. Hän oli erittäin ystävällinen, lempeä ja rehellinen palvelun tarjoamisessa. Suuri kiitos lääkärille ja hoitohenkilökunnalle, erityisesti sisar Amanille
Nada Alamery
Nada Alamery
12:15 24 Apr 24
HeiLapseni ja minä tarkastelemme tohtori Mai, ja suoraan ja rehellisesti sanottuna en löytänyt ratkaisua hampailleni ennen kuin tapasin tohtori Main, koska tiesin, että olin aiemmin arvioinut tohtori Haiderin kanssa, kaikella kunnioituksella tohtoria kohtaan. Haider, mutta hän ei auttanut minua ja hän laittoi minut sokkeloon ja olin hämmentynyt ja peruin implantin hyväksynnän, koska en ollut mukava ennen kuin kuulin, että siellä on Mai Jadida-niminen lääkäri, ja kokeilin sitä ylistys Jumalalle, se oli onnistunut hoito minulle ja lapsilleni, jos Jumala suo, se meni hyvin minulle, enkä odottanut pääseväni tähän vaiheeseen ilman implanttia tai jotain muuta.Kiitämme sinua, Barjeel, että annoit meille psykiatrin. Hän on korvaamaton lääkäri, jolla on korkein maku, kunnioitus ja tieto.Tämä ei tietenkään ole mitään outoa Burjeelille
adnil adnil
adnil adnil
07:04 13 Feb 24
Burjeel Hospital Abu Dhabissa on kuuluisa korkealaatuisten lääketieteellisten palveluiden tarjoamisesta, jossa yhdistyvät kehittynyt infrastruktuuri ja pätevä lääkintätiimi. Se tarjoaa laajan valikoiman lääketieteen erikoisuuksia ja palveluita, mikä tekee siitä alueen terveydenhuollon luotettavan kohteen. Sairaala pyrkii myös tarjoamaan positiivista potilaskokemusta panostamalla laatuun ja kiinnittämällä huomiota potilaiden tarpeiden kokonaisvaltaiseen täyttämiseen. Lääkärihenkilökunta on erittäin kohteliasta ja mukautuu erilaisiin potilaspersoonallisuuksiin.
prem kumar
prem kumar
15:44 23 Dec 23
Tohtori Pathukuttymme oli erittäin tukena koko raskauden ajan. Hän teki matkasta vähemmän stressaavan ja tukevan.Kiitos koko sairaanhoitajien ja tukihenkilöiden tiimille ja Burjeelin sairaalalle äärimmäisestä huolenpidosta
Anvar sha
Anvar sha
18:02 15 Jan 24
"Haluan ilmaista äärimmäisen suuret kiitokseni gynekologilleni tohtori PATHUKUTTY MOHAMMEDille, joka hoiti vaimoani synnytyksen aikana. Heidän työnsä oli todella erinomaista ja heidän ammattitaitonsa näkyi läpi koko prosessin.Siitä hetkestä lähtien, kun tapasimme gynekologimme, tunsimme olomme rennoksi ja luottavaiseksi heidän kykyihinsä. He käyttivät aikaa kuunnellakseen huolenaiheitamme ja vastatakseen kaikkiin kysymyksiimme varmistaakseen, että olemme perillä ja mukavia joka vaiheessa.Synnytyksen aikana gynekologimme osoitti poikkeuksellista taitoa ja asiantuntemusta. He ohjasivat meitä prosessin läpi erittäin huolellisesti ja tarkasti varmistaen sekä vaimoni että vauvamme turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Heidän rauhallinen ja vakuuttava käytöksensä auttoi lievittämään ahdistustamme, ja heidän ammattitaitonsa oli todella kiitettävää.Gynekologimme ei ollut vain korkeasti koulutettu, vaan he osoittivat myös aitoa myötätuntoa ja empatiaa. He käyttivät aikaa ymmärtääkseen vaimoni tarpeita ja mieltymyksiä ja tarjosivat henkilökohtaista hoitoa, joka muutti merkittävästi hänen kokonaiskokemustaan.En voi kyllin kiittää gynekologiamme erinomaisesta työstä ja positiivisesta vaikutuksesta synnytyskokemukseemme. Heidän omistautumisensa, ammattitaitonsa ja poikkeuksellinen huolenpitonsa tekivät todella eron. Suosittelen niitä lämpimästi kaikille, jotka tarvitsevat ammattitaitoista ja myötätuntoista gynekologia.Kiitos vielä kerran kaikesta!"
Usama Khalil
Usama Khalil
08:30 27 Aug 23
Haluan kiittää tohtori Pattakutty Mohammedia hänen erinomaisesta palvelustaan… Meitä on siunattu pojalla. Hän on paras gynekologi ja meillä on erittäin hyvä kokemus hänestä. Erittäin suositeltavaa.
Ghalia Alhosani
Ghalia Alhosani
06:06 02 Aug 23
HeiBurjeel Hospital Arvostettu Burjeel Hospitaln henkilökuntaHaluaisin kirjoittaa tämän kirjeen ilmaistakseni kiitokseni ja arvostukseniArvostettu ansioitunut henkilökunta perustuu tämän sairaalan menestykseenProfessori John SunilProfessori ManishProfessori Muhammad Abu Al-AlaaProfessori Abdul Rahimsisko tuleHerra Mohammed Al QubaisiArvostettu tohtori Amr ShawarbiSisar NadaSisar SamiraErittäin arvostettu tiimi kaikista lääkäreistä ja sairaanhoitajistaUniversal miehistöArvoisa tohtori Fadi HashemTohtori ZubaidiTohtori GeorgieJa kaikki lääkärit, jotka vaikuttivat hoitojen ja arvostelujen onnistumiseenHuippu omistautumisesta potilaan palvelemiseen ja kaikkien tekniikoiden hyödyntämiseen hänen hoitamiseksi ja hoidon onnistumiseksiBarjeelista on tullut maailmanlaajuinen lääketieteen kouluttaja sanan kaikissa merkityksissäViimeisellä vierailullamme, luojan kiitos, aivokasvain parani täysin, ja sen poistamiseksi tehtiin leikkaus äidilleni, naiselle, joka kärsii kroonisista sairauksista, kuten diabeteksesta, korkeasta verenpaineesta ja sydänsairauksista.Siitä lähtien kun menin sairaalaanKaikki edellä mainitut menivät yli ja pidemmälle tehdäkseen sairaalassaolostani kotimajoituksen saamastani täydellisestä mukavuudesta.Kiitän teitä sydämeni pohjasta, että olette olemassaJokainen, joka haluaa valita sairaalan hoitoonBarjeel on ensimmäinen valintaKaikkivaltiaan Jumalan armostaKiitos paljon
SAYID DASTAAN
SAYID DASTAAN
12:46 07 Dec 23
Minun on sanottava, että Burjeel on yksi Abu Dhabin parhaista sairaaloista. He tarjoavat erilaisia ​​palveluja, joita ei ole muilla sairaaloilla. Ja henkilöstön ja lääkäreiden ammattitaito näkyy heti ensisilmäyksellä. Suosittelen, että otat vakuutuskorttisi mukaan, jotta saat parhaat mahdolliset hoidot ja hoidon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.
Arun Anirudhan
Arun Anirudhan
09:32 15 Dec 23
Apteekin odotusaikaa ei voida hyväksyä. Saatavilla on 18 tiskiä, ​​joista vain 8 on toiminnassa, mikä johtaa jatkuvasti pitkään 60–70 minuutin odotukseen lääkkeitä varten. Tämä on ollut jatkuva ongelma viimeiset 8 vuotta, mikä on osoitus huonosta hallinnosta.
Roxanne Maniago
Roxanne Maniago
15:44 30 Oct 23
Tulimme lastenlääkärin osastolle jälkitarkastukseen. Ajanvaraus on klo 19 ja saavumme sairaalaan numeroon 645 siitä lähtien olemme odottaneet soittoa tarkistaaksemme poikani elintoiminnot, mutta kukaan ei soita ennen kuin olemme ainoat odottamassa odotusalueella. Seurasin ilmoittautumista vastaanotossa klo 735 ja huomasin, että poikani ei ole vielä rekisteröitynyt sen jälkeen, kun tulimme. Kysyn vastaanottovirkailijalta, miksi hän ei rekisteröinyt poikaani, hän sanoi, ettei hän ole saanut poikani Emirates-tunnusta, mutta henkilötunnus oli hänen edessään makaamassa tässä näppäimistön vieressä ja olen varma, että annoin tunnuksen ja tapa, jolla hän puhuu minulle, ei vain minulle vaan muille potilaille, on erittäin epäkohteliasta, he eivät ole mukavia eivätkä ole helposti lähestyttäviä. Ei kohteliaisuutta ollenkaan.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️