Ihon rasvaimu Turkissa

lonkan rasvaimu hinta 1
Kirjoittanut Émilie

Lonkkien rasvaimu Turkissa on toimenpide, joka muokkaa lonkkia. Se voi sisältää proteeseja tai rasvaruiskeita niiden suurentamiseksi tai rasvaimua niiden koon pienentämiseksi.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa lonkan rasvaimusta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Lonkan rasvaimun hinta Turkissa

Lonkan rasvaimun keskihinta Turkissa Istanbulissa on 1 600 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 800 eurosta 2 400 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Lantion rasvaimu1600 €

Mitä lonkkien rasvaimu on?

Lonkkien rasvaimu Turkissa on toimenpide, joka muotoilee lonkat uudelleen. Se voi sisältää proteeseja tai rasvaruiskeita niiden suurentamiseksi tai rasvaimua niiden koon pienentämiseksi.

Monille potilaille tehdään lonkkien muokkaus, jotta heidän vartalonsa saisi sopusuhtaisemman muodon, joka on paremmin sopusoinnussa muun vartalon kanssa.

Potilaat, jotka tarvitsevat lonkkien rasvaimua Turkissa, tutkitaan ensin ottaen huomioon heidän toiveensa. Leikkausmenetelmä määritetään vartalon ääriviivojen, vyötärönympäryksen ja lantion muodon perusteella suhteessa jalkoihin.

Riippuen lantion nykyisestä muodosta ja halutusta ulkonäöstä, rasvaruiskutukset voivat olla riittäviä. Joillakin potilailla tarvitaan silikoni-implantteja lantion leventämiseksi ja suoristamiseksi. Silikoni-implantit valmistetaan geelistä ja nestemäisistä liuoksista, jolloin vuoto on lähes mahdotonta.

Katso myös: Kosmeettinen kirurgia Turkissa

Lonkan suurennusleikkaus

Lonkan suurennusleikkaus tehdään yleisanestesiassa. Leikkaus kestää 2-3 tuntia. Se vaihtelee potilaan kirurgisten vaatimusten mukaan.

Kun lonkan suurennusleikkauksesta on kulunut 2 viikkoa, potilaalle varataan aika usein lääkärin vastaanotolle edistymisen seuraamiseksi.

Lonkan pienennysleikkaus

Lonkan pienennysleikkaus tehdään lonkan koon pienentämiseksi poistamalla rasvaa. Vatsan alue, jalkojen paksuus ja kehon rakenne ovat tärkeitä. Lonkkia ei välttämättä ole mahdollista pienentää niin paljon kuin haluaisit. Lonkan luonnollinen koko on määritettävä ennen leikkausta.

Leikkauksen jälkeinen hoito

  • Leikkausalueen on pysyttävä kuivana kaksi vuorokautta. Tämä tarkoittaa, että kylpyjä ja suihkuja on vältettävä.
  • Leikkauksen jälkeen on käytettävä erikoiskorsettia 4-5 viikon ajan.
  • Urheilua on vältettävä muutaman kuukauden ajan.
  • Pakaroiden alueen suojaamiseksi on noudatettava varotoimia. Erityisesti istuessa on noudatettava varovaisuutta.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️