Eugin – Barcelona

Eugin Barcelona Barcelona klinikka 1

Eugin – Barcelona on erikoistunut MAP / IVF. Tämä vuonna 1999 perustettu ISO- ja EU:n kudosdirektiivin mukaisesti sertifioitu klinikka sijaitsee Barcelonassa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Eugin – Barcelona, Espanja

Vuodesta 1999 lähtien Eugin Barcelona on ollut tuhansien perheiden koti. Eugin on osa maailman johtavaa avustetun lisääntymisen klinikoiden ryhmää NMC Healthcare -sairaalaryhmän alaisuudessa.

Tehtävämme on muuttaa tämä maailma sellaiseksi, jossa jokainen nainen, joka tuntee halua tulla raskaaksi, voi saavuttaa sen. Takaamme jatkuvasti potilaidemme maksimaalisen hyvinvoinnin soveltamalla parhaita avusteisen lisääntymisen tekniikoita, joita tukevat tieteellinen tarkkuus ja lääketieteellinen huippuosaaminen. Sitoutuminen, omistautuminen ja kutsumus palvella.

Huippuosaaminen sekä henkilökohtainen ja ammatillinen etiikka. 5 arvoa, jotka määrittelevät Euginin todellisen olemuksen. 75 klinikkaa 15 maassa 4 maanosassa. 150 osallistumista kansainvälisiin lääketieteellisiin ja tieteellisiin kongresseihin 1 500 asiantuntijaa.

Suuri terveydenhuollon ammattilaisten tiimi, johon kuuluu lääkäreitä, sairaanhoitajia, embryologeja, psykologeja ja laaja tukitiimi. 25 omistautunutta työntekijää maailman parhaiden yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa tehtyjen sopimusten ansiosta. Eugin Espanja 20 vuotta antaa monille.

Me Euginilla haluamme pitää kaiken hallinnassa, myös edistyksemme. Kun siis mietit, voitko luottaa meihin, anna kokemuksemme olla vastaus. Huippuluokan tekniikat ja teknologiat. Sovelletaan huippuasiantuntijoista koostuvan tiimin toimesta, joka on aina oman tutkimuksemme eturintamassa.


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Sperman vasta-ainetesti
Keinosiemennys
Avustettu PMA-kuoriutuminen
Alkion siirto
Munasolujen jäädyttäminen
Munasolujen talteenotto
Alkion jäädyttäminen
Alkion siirto
Alkionsiirtokanyyli
Embryoskooppi
Hedelmällisyystestit naisille
Hedelmällisyyden arviointi
Follikkelien ultraääni
Hormonitesti
Hysterosalpingografia
IVF – koeputkihedelmöitys
ICSI – sytoplasman sisäinen sperman injektio (intrasytoplasminen sperman injektio)
IVF-konsultaatio
MACS – immunomagneettinen solujen valinta
Munasarjojen stimulaatio
PCT – Koliitin jälkeinen testi
PGD – istutusta edeltävä diagnoosi
Retrogradan siemensyöksyn hoito
Spermogrammi
Siittiöiden DNA:n pirstoutumistesti
Siemennesteen jäädyttäminen
Emättimen katetrointi

Eugin – Barcelona tarjoaa sinulle :

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Ravintola
TV huoneessa


Kaupunki: Barcelona – Maa: Espanja – Perustettu vuonna 1999
Akkreditointi: ISO & EU:n kudosdirektiivi – Puhutut kielet: espanja, englanti, ranska


Arvostelu Eugin Barcelona

Julie Rojas
Julie Rojas
17:51 27 Feb 24
Suosittelemme Eugin-klinikkaa, jos sinulla on suunnitelma lapsille. Tuki on laadukasta, kuten myös erilaiset ammattilaiset, joihin olemme olleet yhteydessä. Tilat ovat myös hienot, tunnet todella henkilökohtaisen palvelun.Kiitämme heitä syvästi, koska ilman heitä emme olisi koskaan voineet saavuttaa unelmaamme äitiydestä.Uutta vauvaprojektia varten emme epäröi kysyä heiltä toista kertaa.
Anna Blinderman
Anna Blinderman
18:07 07 May 24
Upea klinikka, erittäin ammattitaitoista tavaraa, viestintä on täydellistä. Minusta tuntui, että lääkäri ja muu henkilökunta olivat erittäin välittäviä. Minulla oli menestys Eugenin kanssa 15 vuoden lukemattomien lapsettomuushoitojen jälkeen Kanadassa. Toivon, että löytäisin ne aikaisemmin. Erittäin suositeltavaa!
Sandrine LEFEVRE
Sandrine LEFEVRE
16:05 14 May 24
Saimme tiedon klinikasta Internetin kautta. Heti kun saimme yhteyden tiimiin, tunsimme olevamme kuunneltuja, ympäröityjä, ikään kuin hemmoteltuja. Asiakirjamme hoidettiin välittömästi ja lääkäri tarjosi meille puhelinaikaa kertomaan profiiliimme mukautetuista ratkaisuista, suoritettavista hoidoista, lisätutkimuksista... erittäin ystävällinen ja huomaavainen tiimi. Erinomainen ja erittäin vakava seuranta, täydellinen ja vakuuttava organisointi prosessin eri vaiheissa.Olen 45-vuotias ja tulin raskaaksi toisella yrittämällä, tiimi jatkoi minua koko raskauden ajan, poikamme syntymään asti.En ole pahoillani, he antoivat minun toteuttaa unelmamme 13 vuoden taistelun jälkeen Ranskassa. Suuri kiitos Euginin klinikalle
Karine B.
Karine B.
12:40 08 Sep 23
Erittäin hyvä tuki tiimiltä, ​​etänä tai paikan päällä. He vastasivat aina kysymyksiimme joko välittömästi tai soittamalla takaisin päivän aikana. Pienet lisät: he auttoivat meitä löytämään lähistöltä gynekologin seurantaa varten, he antoivat meille parkkipaikkansa, kun tulimme, klinikan huoneet ovat erittäin mukavia ja viihtyisiä. Lopuksi meidän tapauksessamme he osoittivat suurempaa asiantuntemusta kuin sairaalamme, koska olemme voineet neljän vuoden ART-työskentelyn jälkeen tulla pienen ihmeen vanhemmiksi.KIITOS ! Ja onnea kaikille tuleville vanhemmille.
lorena marzolo
lorena marzolo
11:12 08 Sep 23
Haluamme kiittää Eugin Barcelonan lääkintä- ja hallintohenkilökuntaa suuren unelmamme toteuttamisesta kuninkaallisen perheen perustamisesta. Kiitos erityisesti tohtori Raffaele Rosanialle, jonka tapasimme verkon kautta hieman yli vuosi sitten ja joka palautti meille positiivisuutta ja itseluottamusta sen jälkeen, kun olimme uupuneita ja pettyneitä kolmeen epäonnistuneeseen yritykseen 4 vuoden aikana. Euginissa meitä on "käsitelty" ainutlaatuisuudessamme eikä standardinmukaisella protokollalla, joka on kaikille sama, ja erityisiä ongelmiamme on tutkittu, hallittu ja ratkaistu. Lisäksi pyyntömme tuoreiden munasolujen käytöstä täyttyivät, pariskunnalle ja klinikalle vaativampi leikkaus, mutta joka mielestämme takasi välittömän onnistumisen. nyt emme voi vieläkään uskoa, että pikkuenkelimme Matteo on kanssamme antamassa meille unettomia öitä, ja hillitöntä iloa, mutta ennen kaikkea uutta kaunista olemassaoloa!
AMELIE DEHARBE
AMELIE DEHARBE
17:51 23 May 23
Erittäin mukava seura. Kaikki klinikani henkilökunta on miellyttävää. Nopea vastaus kysymyksiini. Prosessin ja ranskan kielen täydellinen hallinta.Synnytin ihanan tytön 24. maaliskuuta. Suuri kiitos kaikille, jotka osallistuivat suoraan tai epäsuorasti tähän upeaan projektiin ja tähän upeaan seikkailuun.
Marie Brunet
Marie Brunet
08:21 29 Aug 23
Haluan kiittää eugin-klinikan tiimejä, jotka tukivat minua menestyksekkäästi elämänprojektissani: äidiksi tulemisessa. Pikkupoikani Charly syntyi kaksi viikkoa sitten ja se on suuri onni (vaikeista öistä huolimatta 😉)! Suosittelen tätä erittäin ammattitaitoista klinikkaa, jossa on aina välittäviä ja tarkkaavaisia ​​ihmisiä, sujuva lääketieteellinen ja hallinnollinen seuranta, tehokkaat digitaaliset työkalut etäviestintään ja asiakirjojen lähettämiseen. Ja keskusteluja ranskaksi! Toivon kaikkien naisten tietävän äitiyden onnen, jos he haluavat. Älä epäröi hetkeäkään ottaa yhteyttä Euginiin toteuttaakseen unelmansa!
Eduart Dokuci
Eduart Dokuci
12:48 31 Jul 23
Voimme vain olla äärimmäisen tyytyväisiä ja iloisia, että valitsimme tämän rakenteen antaaksemme vihdoin elämän pienelle vauvallemme. Useiden vuosien epäonnistuneiden yritysten jälkeen olemme löytäneet täältä oikean ympäristön unelmamme toteutumiselle.Meidät toivotettiin tervetulleeksi kotiin ja heistä huolehdittiin aina hymyillen. Erityinen ansiomerkki kuuluu tohtori Pamela Santuccille ja hänen tiimilleen, joka seurasi ja opasti meitä herkullisesti ja huomioivalla tavalla.!!
Veronica Tognetti
Veronica Tognetti
15:28 22 Feb 24
Poikkeuksellinen klinikka ja henkilökunta.Tulimme heti hyvin toimeen välimatkasta huolimatta. Ei ollut pitkiä odotusaikoja. Käännyimme klinikalle maaliskuussa 2022, kesäkuussa teimme siirron luovuttajamunalla... 9. maaliskuuta saapui sateenkaari Gianmarcomme!!! Elinvoiman hurrikaani. Olemme suositelleet tätä klinikkaa kahdelle ystäväparille, yksi on nyt matkalla. Toivotaan, että heilläkin kaikki menee hyvin.Jätän sinulle kuvan meidän ihmeestäsi ja toistan kiitokseni sinulle. Ja.....meillä on aina muna, jota voit pitää! Voi olla...
Jennifer Mayon
Jennifer Mayon
21:03 11 Mar 24
Suosittelen Euginin klinikkaa 100%Tiimin ansiosta suunnitelmani tulla äidiksi toteutui ja synnytin pienen tytön 23.7.12, alle vuosi ensimmäisestä kontaktistamme.Tunsin tukea alusta loppuun, joko puhelimitse, kirjallisesti verkkoalustan kautta tai paikan päällä klinikalla.He ovat ammattitaitoisia, välittäviä ja syvästi inhimillisiäKaikki tapahtui moitteettomissa terveys- ja turvallisuusolosuhteissa.Ei ikäviä yllätyksiä tai lisäkustannuksia, kaikki oli selvää alusta alkaenSe oli minulle upea kokemus, enkä epäröi hetkeäkään soittaa heille uudelleen, jos jonakin päivänä tunnen tarvetta aloittaa toinen kurssi.Kiitos kaikesta Eugin, olet suurelta osin edistänyt päivittäistä onnellisuuteni
Julie Fressineau
Julie Fressineau
14:03 21 Apr 23
Kiitämme Euginia suuresti siitä, että saimme toivottaa tervetulleeksi ihanan Calien, joka on juuri juhlinut ensimmäistä syntymäpäiväänsä perheeseemme. Hän täyttää meidät onnella joka päivä...Eugin-tiimin jäsenet olivat tarkkaavaisia, ammattitaitoisia, päteviä, reagoivia ja käytettävissä. Olin heti rauhoittunut ja tyyni. Olemme 2 äitiä ja se toimi toisesta hedelmöityksestä lähtien. Kiitos kaikesta !Julie, Chris ja Cali
Veronica Papa
Veronica Papa
15:19 10 Jul 23
Tämän upean klinikan ja meitä askel askeleelta seuranneen tiimin ansiosta vaimoni ja minä pystyimme toteuttamaan unelmamme tulla äideiksi. Korkeasti koulutetut ihmiset ovat aina olleet käytettävissämme äärimmäisellä ammattitaidolla, herkkyydellä ja ystävällisyydellä. Kahden päivän päästä pikkutyttömme täyttää neljä kuukautta, ja ilman EUGIN-klinikkaa hän ei olisi sylissämme tänään. Suosittelemme lämpimästi kaikille, jotka haluavat aloittaa avustetun lisääntymismatkan.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️