Fertility Madrid

Fertility Madrid Madrid klinikka 1

Fertility Madrid on erikoistunut MAP / IVF-menetelmiin. Tämä vuonna 1982 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Madridissa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Fertility Madrid, Madrid, Espanja

Fertility Madrid on yksi Euroopan edistyksellisimmistä hedelmöityshoitoklinikoista teknologian, laitteiden ja ergonomian osalta. Se on erikoistunut koeputkihedelmöityshoitoihin (IVF), keinohedelmöitykseen (AI) ja munasolujen luovutukseen sekä moniin muihin tekniikoihin, jotka suoritetaan klinikalla, jonka ensimmäinen käynti on maksuton.

Ensimmäinen käynti on maksuton. Tapaat gynekologin, embryologin ja hedelmällisyysvalmentajan. Klinikalla on 4 lääkärin konsultaatiohuonetta, 4 yksityistä odotushuonetta, hyvin varustettu leikkaussali, useita heräämöhuoneita, huipputekninen IVF-laboratorio ja andrologialaboratorio.

Fertility Madrid käyttää uusinta teknologiaa kehittääkseen kattavia hoitoja hedelmällisyyskomplikaatioista kärsiville potilaille. Se on tunnettu korkeista mukavuus- ja hoitostandardeistaan. Valtaosa potilaista on erittäin tyytyväisiä ammattitaitoon ja henkiseen tukeen, jota he saavat koko hoitoa edeltävän ja sen jälkeisen prosessin ajan.


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Spermografia
Siemennesteen pakastaminen
Avustettu PMA-kuoriutuminen
Alkion siirto
Munasolujen pakastaminen
Alkion jäädyttäminen
Alkionsiirto
Siittiöiden tutkiminen FISH:llä
Keinosiemennys
Follikkelien ultraäänitutkimus
Siittiöiden DNA:n pirstoutumistesti
Kivesten koepalojen kryosäilytys
Alkion siirto
Munasolujen talteenotto
Hedelmällisyyden säilyttäminen
IVF – koeputkihedelmöitys
ICSI – sytoplasmasisäinen spermainjektio
ROPA-menetelmä
PGD – istutusta edeltävä diagnoosi
Hedelmällisyyden arviointi
IVF-neuvonta
Lisääntymislääketieteen konsultointi

Palvelut

Ilmainen wifi
Internet-konsultaatio
Yksityiset huoneet
TV huoneessa


Kaupunki: Madrid – Maa: Espanja – Perustettu: 1982
Akkreditointi: Ei tietoja – Puhutut kielet: arabia, englanti, ranska, espanja, espanja


Arvosteluja Fertility Madrid

Elena Lima Brieva
Elena Lima Brieva
13:18 21 Feb 23
Menimme Fertility Madridiin, kun teimme päätöksen mennä yksityiselle julkisessa sairaalassa saadun erittäin huonon diagnoosin jälkeen. Tohtori Jon Diez Alcántara osallistui meihin ja ensimmäisestä hetkestä lähtien olimme yhteydessä häneen. Hän selitti meille kaiken täydellisesti ja antoi toivoa asiaa vähättelemättä ja savua myymättä (olimme vielä parilla klinikalla ja hoito ei tietenkään ollut sellaista). Hän osasi seurata meitä jokaisen vaiheen läpi, yhdessä sikiölääkäri Marin kanssa, ammattinäyttely, joka vain yritti antaa meille ratkaisuja yhä uudelleen ja uudelleen. Lopulta, vaikkakin järkyttyneenä, saimme vihdoin siirron elokuussa ja nyt on kolme kuukautta pikkuisen tapaamisesta :)Minulla on vain kiitoksen sanat heille, samoin kuin Cristinalle ja Sandralle, jotka ovat todellista rakkautta, Rafaelille (muistan aina sen kaiun, jossa raskaus ja sydämen syke vahvistettiin), Óscarille ja muille ammattilaisille, jotka he ovat puhui meille ja myös vastaanottohenkilökunnalle (muistan esimerkiksi Jocelynin). Mielestäni on selvää, että suosittelen niitä, mutta haluaisin erityisesti suositella Jonia, koska on totta, että näen paljon kommentteja Rafaelilta ja Óscarilta (tietysti ansaittu), mutta mielestäni hän ansaitsee tämän kommentin.
kan kan
kan kan
10:04 13 Jun 23
Erinomaiset ammattilaiset, erittäin suositeltava, räätälöity ja henkilökohtainen lähestymistapa, joka eroaa suuresti kaupungin "kuulustettujen" klinikoiden yleisestä ja transaktiolähestymistavasta!He ovat huolellinen ja erittäin ammattitaitoinen tiimi, joka todella huolehtii tarpeistasi!
Danely Baez
Danely Baez
03:41 17 Jul 23
Huonon kokemuksen takia menimme julkiseen sairaalaan, joka oli ollut pitkään epäonnistunut, kunnes menimme hedelmällisyyteen ja kaikki muuttui hyviksi uutiseksi ja toivoksi ja nyt olemme niin iloisia, että se ei mahdu rintaan. . Anan ja heidän keskiössä olevan tiimin ansiosta he ovat kaikki erittäin rakastavia ja loistavia ammattilaisiaKiitos .
Laura Gaitan
Laura Gaitan
09:09 18 May 23
Halusimme arvostaa suuresti saamaamme ammattitaitoa ja hellyyttä. On uskomatonta, että näin lyhyessä ajassa olemme olleet onnekkaita lähtemään 2 kuukauden raskaudella ja kaikella maailman illuusiolla, että kaikki menee hyvin ja jonain päivänä voimme palata, jotta voit tavata pikkuisen.Tuhannet kiitokset Rafaelille hänen kärsivällisyydestään selittää koko prosessi nöyrästi ja läpinäkyvästi, Bárbaralle siitä, että hän teki sen mahdolliseksi ja huolehti siitä, että alkiot kasvoivat terveinä, Óscarille raskauden saavuttamisesta, Analle siitä, että hän huolehti meistä hyvin vaikea hetki, että onneksi Ainoa asia, joka pelotti, oli Sandra rakkaudestaan ​​ja sympatiastaan ​​​​ja pitkästä ajasta, johon kuuluu loistava ammattitaitoinen ja inhimillinen tiimi.Erittäin erityinen halaus Cristinalle, tunnemme, että tämä raskaus ei olisi ollut mahdollinen ilman sinua. Lämmin kiitos huolenpidosta, motivaatiosta, ammattitaidosta ja huolenpidosta, että kaikki meni hyvin.Kaikki rakkaus Lauralta, Sergiolta ja bugilta, halaus ja kiitos sydämeni pohjasta.
Laura GM
Laura GM
18:27 27 Aug 23
Erittäin tyytyväinen Fertility Madridin mahtavan tiimin työhön. Emme ole tällä hetkellä onnistuneet olemaan vanhempia, mutta se ei tietenkään ole johtunut heidän ponnistuksensa tai omistautumisensa puutteesta. Hoito ja ammattitaito on aina ollut lyömätöntä lääkäreistä sairaanhoitajiin ja jopa embryologeihin. Haluamme korostaa tohtori Lydian, oppaamme ja tukemme koko prosessin aikana, suurta työtä, olemme ikuisesti kiitollisia kaikesta hänen rakkaudestaan, neuvoistaan ​​ja omistautumisestaan. 100% suositeltu klinikka.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️