Bariatrinen kirurgia Tunisiassa

bariatrinen kirurgia Tunisia 1
Kirjoittanut Maria

Bariatrisen kirurgian tavoitteena on rajoittaa mahalaukun mahtuvan ruoan määrää ja siten mahdollistaa painonpudotus. Tunisiassa yleisimmin suoritettavia bariatrisia leikkauksia ovat mahapalloleikkaus, mahalaukun sidonta, hihamahalaukun poisto ja mahalaukun ohitusleikkaus. Lue tässä artikkelissa kaikki Tunisiassa tehtävistä bariatrisista leikkauksista ja kunkin toimenpiteen yksityiskohdista.

ParasKlinikka.com tiedottaa sinulle Tunisiassa tehtävistä bariatrisista leikkauksista ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Painoapuvälinekirurgian hinta Tunisiassa

Mahalaukun ohitusleikkauksen hinta Tunisiassa on 4 300 euroa. Mahalaukun holkki maksaa 3800 euroa. Mahalaukun sidonta maksaa 3500 euroa. Ja mahapallon hinta Tunisiassa on 1900 euroa. Nämä hinnat voivat vaihdella klinikan maineen, kirurgin ja oleskelun pituuden mukaan.

ToimenpideHinta euroinaOleskelun kesto
Mahalaukun ohitusleikkaus4300 €6 päivää
Mahalaukun holkki3800 €6 päivää
Mahalaukun nauha3500 €4 päivää
Mahapallo1900 €1 päivä

Mitä on bariatrinen kirurgia Tunisiassa?

Bariatrinen kirurgia eli lihavuusleikkaus on leikkaus, jonka avulla potilaat voivat tuntea olonsa kylläiseksi nopeammin. Se on hoito potilaille, jotka kärsivät pitkälle edenneestä liikalihavuudesta ja joiden on laihdutettava nopeasti.

Yleisesti ottaen potilaiden, joille tehdään tämä leikkaus, painoindeksi on yli 40 tai 35, jos potilaalla on liitännäissairauksia. Leikkauksen suorittavat Tunisiassa parhaat asiantuntijat, ja sitä valvotaan erittäin tarkasti, ja potilaita hoitavat useat asiantuntijat, erityisesti psykologi ja ravitsemusterapeutti, ennen leikkausta ja sen jälkeen.

Mahalaukun sidonta

Mahalaukun sidonta on suosittu lihavuusleikkaus Tunisiassa. Se on hyvin nopea, sillä se kestää alle tunnin, ja komplikaatioita esiintyy hyvin vähän.

Siinä asennetaan ilmapalloa muistuttava puhallettava rengas, joka vähentää ravintoaineiden imeytymistä.

Hihamahengitysleikkaus

Mahalaukun holkkileikkauksessa poistetaan suuri osa mahalaukusta ja sen tilalle muodostetaan leikkauksen aikana putken avulla kapea putki. Tässä leikkauksessa ylimääräinen osa mahalaukusta poistetaan pysyvästi.

Näin potilas joutuu syömään pieniä määriä hitaasti. Tämä toimenpide myös vähentää ruokahalusta vastaavan hormonin määrää, joten kylläisyys voidaan tuntea hyvin nopeasti aterian jälkeen.

Mahalaukun ohitusleikkaus

Mahalaukun ohitusleikkausta käytetään bariatrisessa kirurgiassa. Se on rajoitusmekanismi, joka lyhentää ruoansulatuskanavaa. Toisin sanoen nautitun ruoan imeytyminen vähenee, mikä mahdollistaa nopean laihtumisen.

Käytännössä mahalaukun yläosaa leikataan niin, että luodaan pieni pussi, joka on silmukalla yhdistetty ohutsuoleen. Imeytymisaste riippuu silmukan pituudesta.

Mahapallo

Mahapallo on tilapäinen, ei-kirurginen lääkinnällinen laite, jossa ilmapallo asetetaan endoskooppisesti mahalaukkuun. Tämä suolaliuoksella täytetty ilmapallo vie tilaa mahalaukusta ja vähentää nälän tunnetta, sillä potilas tuntee itsensä nopeammin kylläiseksi.

Allurion Elipse -mahapallo on laite, joka pysyy paikallaan vatsassa 6 kuukautta ennen kuin se poistuu luonnollisesti. Yleissääntönä on 15 prosentin painonpudotus.

Millainen on Tunisiassa suoritettavan bariatrisen leikkauksen ehdokasprofiili?

Bariatrinen leikkaus Tunisiassa määrätään henkilöille, jotka haluavat laihtua ja jotka ovat vakavasti lihavia tai joilla on liitännäissairauksia.

Bariatrista leikkausta voidaan harkita hoitovaihtoehtona, jos potilas :

  • Hänen painoindeksinsä on 40 tai enemmän (vaikea lihavuus).
  • Hänen painoindeksinsä on 35-40, mutta hänellä on terveysongelmia, kuten diabetes ja/tai verenpainetauti.

Lihavuusleikkausten avulla voidaan laihduttaa jopa 50 % ylipainosta, mutta on muistettava, että kyseessä ei ole ihme. Potilaan on osallistuttava siihen, että painonpudotus voidaan pitää yllä ajan mittaan omaksumalla terveelliset elämäntavat ja harrastamalla säännöllistä liikuntaa.

Kun kaikki edellytykset ovat täyttyneet ja potilaan katsotaan olevan valmis ryhtymään tarvittaviin toimiin, leikkaus voidaan suorittaa.

Miten bariatrinen leikkaus tehdään Tunisiassa?

Jos harkitset bariatrista leikkausta, tulokset ovat taattuja. Itse asiassa sinua ympäröi lääkäreiden ryhmä, joka on valmistunut lääketieteellisen tiedekunnan lisäksi myös maailman parhaista yliopistoista, ja sinua autetaan parhaalla mahdollisella tavalla.

On tärkeää muistaa, että bariatriseen leikkaukseen hakeutuvat käyvät läpi pitkän prosessin leikkausta edeltävästä leikkauksesta leikkauksen jälkeiseen aikaan. Tavoitteena on varmistaa, että kaikki sujuu mahdollisimman sujuvasti.

Ennen bariatrista leikkausta

Potilaalle tehdään ensin täydellinen 6 kuukauden terveystarkastus, joka voidaan tehdä Tunisiassa leikkausta varten valitussa laitoksessa tai asiantuntijoiden toimesta. Tämän seurannan tarkoituksena on selvittää, onko potilas todella valmis leikkaukseen, ja tiedottaa hänelle kaikista toimenpiteistä.

Ensimmäisen seurantakuukauden aikana potilas tapaa kirurgin, psykologin, ravitsemusterapeutin,endokrinologin jaanestesialääkärin. Terveydentilasta riippuen hän voi tavata myös muita erikoislääkäreitä, kuten kardiologeja ja keuhkolääkäreitä.

Tämän jälkeen potilaan yleiskunto ja lihavuus arvioidaan kokonaisuudessaan, ja myös potilaan psyykkinen tila otetaan huomioon, jotta leikkaus sujuisi mahdollisimman hyvin. Kun arviointi on suoritettu ja seuranta on saatu päätökseen, potilas voi lopulta käydä läpi bariatrisen leikkauksen laihduttamiseksi.

Itse leikkaus

Suurimmassa osassa tapauksista bariatrinen leikkaus tehdään laparoskopialla, jossa vatsan seinämään työnnetään kameralla varustettu koetin avaamatta vatsan seinämää. Leikkaus kestää mahalaukun sidontaan noin 1 tunnin, hihaleikkaukseen 2 tuntia, ohitusleikkaukseen jopa 3 tuntia ja mahapallon asettamiseen 30 minuuttia.

Ohitusleikkauksessa, hihaleikkauksessa ja mahalaukun sidontaleikkauksessa leikkaus tehdään nukutuksessa, ja potilas on heräämössä 1-2 tuntia, ja hänelle annetaan kipulääkkeitä kivun rajoittamiseksi. Leikkauksen tulosten tarkistamiseksi tehdään seuraavana päivänä röntgentutkimus, jonka jälkeen potilas voi nousta ylös avustettuna.

Sairaalassaoloaika on lyhyt, riippuen potilaan yleiskunnosta, ja kestää yleensä 2-8 päivää leikkaustyypistä riippuen.

Varotoimenpiteet bariatrisen leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeen potilaalle annetaan vapaata työstä, joka voi kestää 15-30 päivää potilaan yleistilasta riippuen.

Tämäntyyppisen leikkauksen jälkeen syöminen on aloitettava uudelleen vähitellen, sillä se voi joskus olla kivuliasta. Oksentelun ja kivun välttämiseksi ateriat jaetaan pieniin määriin, ja ensimmäisten päivien ajan ruoka on yksinomaan nestemäistä. Sen jälkeen ruoka jauhetaan muutaman viikon ajan, ennen kuin voidaan palata kiinteään ruokavalioon.

On huomattava, että leikkauksen jälkeen ruoan määrää vähennetään pysyvästi. Asiantuntijat kehottavat painokkaasti lopettamaan syömisen ensimmäisten kylläisyyden ja ahtauden merkkien ilmaantuessa. On myös suositeltavaa välttää juomista kesken aterian.

Painonpudotuksen ja syödyn ruoan määrän vähenemisen jälkeen monilla potilailla on mahdollista havaita ravitsemuksellisia puutteita. Tämän vuoksi tehdään useita tarkastuskäyntejä, neljä seurantakäyntiä ensimmäisen vuoden aikana ja yksi vuodessa sen jälkeen. Jos puutteita havaitaan, erikoislääkäri määrää asianmukaiset ravintolisät.

Lopuksi totean, että bariatrisen leikkauksen tavoitteena on päästä eroon ylipainosta pitkällä aikavälillä, joten potilaan on tehtävä tarvittavat ponnistelut varmistaakseen, että leikkaus onnistuu. Tämä tarkoittaa tasapainoisen ruokavalion noudattamista ja säännöllistä liikuntaa.

Oleskelun kesto Tunisiassa

Rasvakirurgisen leikkauksen hinta riippuu leikkaustyypistä ja Tunisiassa oleskelun pituudesta. Seuraavassa on suuntaa antava hinnasto:

  • Mahalaukun sidonta: alkaen 3500 euroa 4 päiväksi ;
  • Mahalaukun holkki: alkaen 3800 euroa 4 päivältä;
  • Mahalaukun ohitusleikkaus: alkaen 4300 euroa 6 päiväksi;
  • Mahapallo: alkaen 1900 euroa yhdeltä päivältä.

Hinnat vaihtelevat myös potilaan lihavuuden vakavuuden ja leikkauksen monimutkaisuuden mukaan.

Tietenkin on otettava huomioon myös leikkauksen jälkeisen seurannan ja tarkastusten kustannukset mahdollisten puutteiden havaitsemiseksi.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, me voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä edullisemmin kustannuksin.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️