Mahalaukun holkki Tunisiassa

hinta mahahihan tunisia 1
Kirjoittanut Erika

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää mahalaukun leikkauksesta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen mahahihanleikkaukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa mahahiha-leikkauksista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Mahahihanleikkauksen hinta Tunisiassa

Tunisiassa mahahihanleikkaus maksaa keskimäärin 2 700 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 2 tuntia. Toimenpiteen kesto on 7 päivää ja sairaalassaoloaika 2 yötä. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 6 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
Mahalaukun holkki2700 €

Haluaisitko lihavuusleikkauksen? Tässä artikkelissa kerrotaan kaikki tarpeellinen Tunisiassa tehtävästä mahahiha-leikkauksesta, joka on tehokas kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on saada aikaan varhainen kylläisyys.

Tunisia on tällä hetkellä erittäin suosittu paikka tämäntyyppiselle leikkaukselle sen alhaisempien hintojen ansiosta. Sinun tarvitsee vain pyytää henkilökohtainen tarjous päteviltä tunisialaiskirurgeilta.

Mikä on mahahihna?

Vakavaan liikalihavuuteen liittyy useita terveysriskejä, kuten korkea verenpaine, aivohalvaus ja diabetes, puhumattakaan psykososiaalisista ongelmista ja kehokomplekseista.

Ruokailutottumuksia on tietenkin mahdollista muuttaa. Mutta kun painoindeksi (BMI) saavuttaa tietyn tason, on parasta valita tiukempi ratkaisu. Lihavuutta ja ylipainoa voidaan hallita onnistuneesti käyttämällä erilaisia vaihtoehtoja, kuten :

 • Rasvaimu,
 • Mahalaukun sidonta tai mahapussin luominen,
 • Mahalaukun ohitusleikkaus,
 • Mahalaukun seinämien niittaus,
 • Mahalaukun holkki tai gastroplastia.

Näiden erityyppisten leikkausten tavoitteena on auttaa lihavia ihmisiä laihtumaan, olipa kyse sitten ruoan imeytymisen vähentämisestä tai kylläisyyden nopeuttamisesta. Tässä keskitymme mahahihaan, pitkittäiseen mahalaukunpoistoon tai lihavuusleikkaukseen. Tämä tekniikka on osa bariatrista kirurgiaa.

Tämäntyyppisessä ruoansulatuskanavan leikkauksessa poistetaan 2/3 mahalaukusta pystysuunnassa. Se kannustaa potilasta nielemään vähemmän ruokaa. Tämä osittainen resektio poistaa tehokkaammin suurelta osin parietaaliset mahalaukun solut. Nämä solut erittävät greliini-nimistä hormonia, joka stimuloi ruokahalua.

Mahalaukusta tulee kapeampi ja helpompi täyttää. Ruoka kulkeutuu nopeammin suolistoon, mikä rajoittaa vitamiinihäviöitä häiritsemättä ruoansulatusta. Hylsy toimii samalla tavalla kuin alkuperäisessä tilassaan.

Miksi tehdä mahahihaleikkaus Tunisiassa?

Mahahiha-leikkaus voidaan tehdä useissa maissa ympäri maailmaa. Tunisia on kuitenkin edistynyt huomattavasti tällä alalla ja tarjoaa parhaat leikkaukset lyömättömään hintaan. Tunisialaisilla kirurgeilla on paljon tietotaitoa, poikkeuksellista asiantuntemusta ja ennen kaikkea vahvat valmiudet taata huippuluokan leikkaus.

Korkealaatuisen hoidon lisäksi hoito on täysin katettu koko oleskelun ajan. Lisäksi Tunisian aurinkoiset puitteet ovat miellyttävät, levolliset ja myös erittäin viihtyisät, mikä nopeuttaa toipumista painovoimaleikkauksen jälkeen.

Millainen on ihanteellisen ehdokkaan profiili tähän leikkaukseen?

Mahalaukun holkkileikkaus Tunisiassa koskee pääasiassa henkilöitä, jotka ovat huomattavasti ylipainoisia tai sairaalloisen lihavia. Se koskee pääasiassa 18-60-vuotiaita aikuisia, joilla on :

 • BMI on vähintään 35 kg/m2, kun kyseessä on vakavasta liikalihavuudesta kärsivä henkilö, jonka tarkoituksena on parantaa komplikaatioita (valtimoverenpainetauti, tyypin 2 diabetes, uniapneaoireyhtymä, gastro-oesofageaalinen refluksitauti, aiempi vatsaleikkaus, nivelongelmat jne.),
 • Massiivisesta lihavuudesta kärsivän henkilön BMI on vähintään 40 kg/m2.

Potilaiden tulisi kokeilla tätä toimenpidettä, jos he ovat jo epäonnistuneet muissa painonpudotusohjelmissa, kuten liikunnassa, laihdutuksessa jne.

Toisaalta tietyt tilanteet ovat vasta-aiheisia mahaleikkaukselle, kuten hiatal hernia, alkoholiriippuvuus, syömishäiriö jne

Miten mahahiha-leikkaus tehdään Tunisiassa?

Mahalaukun holkkileikkauksen onnistumisprosentti Tunisiassa on noin 80-90 prosenttia, mikä selittää, miksi potilaat haluavat tehdä sen niin mielellään tässä aurinkoisessa maassa. Lisäksi tunisialaisten kirurgien tietotaito, taidot ja kokemus ovat ratkaisevia.

Leikkausta edeltävä seuranta

Lihavuusleikkaus alkaa leikkausta edeltävällä seurannalla, joka kestää 6-12 kuukautta. Siitä riippuu leikkauksen onnistuminen. Kyseessä on eräänlainen konsultaatio, jonka hoitava lääkäri suorittaa tutustuakseen potilaaseen hieman paremmin ja määrittääkseen, onko leikkaus mahdollinen.

Tämän jälkeen käydään läpi kirurgin, ravitsemusterapeutin, gastroenterologin, anestesialääkärin ja myös psykologin haastattelut.

Leikkaus

Pitkittäinen gastrektomia tehdään endoskooppisesti suun kautta. Jotkut erikoislääkärit suorittavat sen laparoskopialla, mutta siihen voi joskus liittyä komplikaatioita. Tavoitteena on vähentää ylipainoa 40-60 prosenttia eli noin 25-35 kiloa alkuperäisestä painosta kahden ensimmäisen vuoden aikana.

Tässä rajoittavassa tekniikassa kaksi kolmasosaa mahalaukusta poistetaan, minkä jälkeen se ommellaan niiteillä. Ainoastaan pystysuora osa säilytetään ruoan imeytymishäiriöiden välttämiseksi.

Käytännössä leikkaus tehdään yleisanestesiassa noin 1-2 tunnin ajan. Sairaalahoito kestää tapauksesta riippuen 2-10 päivää. Huomaa, että leikkaus on peruuttamaton.

Joitakin varotoimenpiteitä, jotka on syytä ottaa Tunisiassa tehtävän mahalaukun leikkauksen jälkeen

Kuten kaikkiin vatsan alueen kirurgisiin toimenpiteisiin, myös mahahihaleikkaukseen liittyy komplikaatioita, vaikka ne ovatkin lieviä ja harvinaisia. Niitä voivat olla esimerkiksi gastro-oesofageaalinen refluksi, haavaumat, ravitsemukselliset puutokset jne. Leikkauksen jälkeinen fisteli on yksi yleisimmistä riskeistä.

Sinun tulisi myös noudattaa tiettyjä varotoimenpiteitä, kuten

 • Älä jatka liikuntaa ennen kuin noin 4. viikolla,
 • Syö nesteitä leikkauksen jälkeen,
 • Runsasproteiinisen ruokavalion noudattaminen,
 • Syöminen hyvin pieninä annoksina ja rauhallisesti,
 • Älä juo ruokailun aikana vaan aterioiden välillä,
 • Älä juo hiilihappo- ja/tai sokeripitoisia juomia,
 • Vältä erittäin rasvaisia ruokia (paistettuja ruokia jne.), kastikkeita ja makeisia.

Potilaat voivat vähitellen lisätä syömänsä ruoan määrää. Merkittävä painonnousu on kuitenkin harvinaista.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta varmistamaan leikkauksesi onnistumisen Tunisiassa. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️