Klinikka Pasteur

Klinikka Pasteur Tunis

Klinikka Pasteur on erikoistunut hammashoitoon, kosmeettiseen kirurgiaan, PMA / IVF ja hiusimplantteihin. Tämä vuonna 1973 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Tunisissa, Tunisiassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Klinikka Pasteur, Tunis, Tunisia 🥉

Yli 200 vuodepaikkaa 7 kerroksessa, Klinikka Pasteur on tunnettu siitä, että sillä on Tunisian suurin kardiologinen ja diagnostinen yksikkö. Lisäksi käytettävissä on monia muita erikoiskeskuksia, kuten ENT, gynekologia, urologia, pediatria ja plastiikkakirurgia.

Klinikka vastaanottaa vuosittain tuhansia lääketieteellisiä turisteja, ja se tarjoaa käännös- ja lentokenttäkuljetuspalveluja.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
All-on-4
Luunsiirrot
Hammasraudat
Yksilölliset suusuojaimet
Hammasliimaus
Hammassilta
Hammaslääkärin tarkastus
Hammaskruunu
Hammaslääketieteellinen skannaus
Hammasimplantti
Sepelvaltimoiden ja nivelten rekonstruktio
Hammaslääkärin konsultaatio
Hammas
Gingivectomia
Hampaan poisto
Implantilla tuettu hammassilta
Hybridiproteesi implanttien varassa
Inlays / Onlays proteesi
Invisalign
Linguaalinen oikomishoito
Minihammasimplantti
Haavanpoisto
Hammaskystien hoito
Lasten hammaslääkäri
Pulpotomia
Hammasrenkaat
Juurihoito
Apikaalinen resektio
Juuren höyläys
Sinus grafting
Hampaiden puhdistus
Hampaiden valkaisu
Väliaikainen hammasproteesi
Hammaspaiseiden hoito
Hampaan poisto
Hampaan paikkaus
Hampaiden sinetöinti
Hammasviilut
Viisaudenhampaiden poisto
Jalkateräimplantti

Kosmeettinen kirurgia
Otoplastiikka
Rasvaimu
Gynekomastia
Rhinoplastia
Brasilialainen kohotus
Pakaroiden nosto
Rintojen kohotus
Pakaraimplantit
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Kulmien kohotus
Blepharoplastia
Brachioplastia
Laserrasvaimu
Toissijainen nenäleikkaus
Mastopexia
Kasvojen rasva täyttö
Kaulan kohotus
Mahalaukun sidonta
Mahalaukun Botox
Bypass
Hiha
Vartalon kohotus
Rintaimplantit
Rintojen rekonstruktio
Rintojen pienennys
Kulmien kohotus
Suun rasvan poisto
Vasikkaimplantit
Ihon täyttö
Huulileikkaus
Rasvan siirto
Häpyhuulten plastiikka
Huulien suurennus
Genioplastia
Kaulan kohotus
Arpien hoito
Sukupuolenkorjaus (naisesta mieheksi)
Sukupuolenkorjaus (miehestä naiseksi)
Reiden kohotus
Laryngoplastia
Suonikohjujen hoito
Ryppyjen hoito
Vatsanpoisto

MAP / IVF
Keinohedelmöitys
Avustettu PMA-kuoriutuminen
Alkion siirto
Munasolujen pakastaminen
Alkion pakastaminen
Alkion siirto
Embryoskooppi
Hedelmällisyyden arviointi
Follikkelien ultraäänitutkimus
Hormonitesti
Hysterosalpingografia
IVF – koeputkihedelmöitys
IMSI – sytoplasmasisäinen sperman injektio (Intracytoplasmic Sperm Injection)
IVF-konsultaatio
MACS – Immunomagneettinen solujen valinta
PGD – Preimplantaatiodiagnostiikka
Lisääntymislääketieteen neuvonta
Spermakuvaus
Siemennesteen pakastaminen

Hiusimplantti
Kulmansiirto
FUE-hiustensiirto
FUE Gold hiustensiirto
FUT hiustensiirto
BHT hiustensiirto
DHI hiustensiirto

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Ilmainen Wi-Fi
Sairausvakuutus
Tulkkauspalvelut
Pesula
Matkaopas
Lääkärin asiakirjojen siirto
Matkasairausvakuutus
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Uskonnolliset tilat
Ravintola
Tallelokero huoneessa
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Tunis – Maa: Tunisia – Perustettu vuonna 1973
Akkreditointi: Ei tietoja – Puhutut kielet: arabia, englanti, ranska


Arvostelut Klinikka Pasteur

Carlos Santos
Carlos Santos
11:35 09 Feb 24
Lähdin Kanadasta leikkaukseen täällä, olin äärimmäisen peloissani ja peloissani... lopulta kaikki meni hyvin!! Uskomatonta palvelua, maailma kuuntelee meitä!! Suosittelen tätä klinikkaa, minua kohdellaan täällä paremmin kuin Kanadassa!!
Amel Luna
Amel Luna
21:36 07 Mar 24
En viipynyt siellä kauan, mutta olin erittäin tyytyväinen hoidon laatuun ja koko henkilökunnan ystävällisyyteen. Kaikki pitivät minusta erittäin hyvää huolta, oli todella lohduttavaa nähdä niin paljon ystävällisyyttä. Jopa ateriat ovat hyviä! Kiitän vilpittömästi koko tiimiä, joka piti minusta huolta ja suosittelen tätä klinikkaa.
Zaineb Boughdiri
Zaineb Boughdiri
22:23 24 Jul 23
Alusta alkaen kaikki oli aivan mahtavaa! 👍 Koko henkilökunta on uskomattoman mukavaa ja erittäin ystävällistä - tarkoitan todella kaikkia täällä klinikalla työskenteleviä, erityisesti sairaanhoitajia. Olet niin välittävä ja huomaavainen.Lääkärit todella käyttävät aikaa kuunnellakseen sinua ja kysyäkseen kaikki tarvittavat kysymykset ennen leikkausta. Tunsin itseni todella hyvin hoidetuksi ja turvalliseksi koko prosessin ajan. 😊Klinikan siisteys on erinomainen ja puhuu puolestaan, kaikki on niin siistiä ja hygieenistä.Omasta kokemuksestani voin vain sanoa, että kaikki meni erittäin hyvin. Olen täysin tyytyväinen ja voin suositella Klinikum Pasteuria kaikille varauksetta! Suuri kiitos koko tiimille erinomaisesta tuesta!
Bellahssen Guezguez
Bellahssen Guezguez
19:25 29 Sep 22
C erittäin puhdas hyvin varusteltu hyvin pidetty ja sairaille c kuten muutkin klinikat
Mohamed محمد .Debbek دِبِّك
Mohamed محمد .Debbek دِبِّك
03:32 18 Jul 23
Minulla oli henkilökohtainen kokemus, jossa tohtori Walid Meili teki minulle marraskuussa 2017 rustoleikkauksen selkärangan neljännen ja viidennen nikaman välillä.Se oli hyvä kokemus sairaanhoitopalvelujen, toimeentulon, hygienian ja kaiken parantolaan liittyvän suhteen.. Kokemus oli erittäin hyvä tohtori Walid Millin kanssa, Jumala siunatkoon häntä.Kävin hänen luonaan saattajan kanssa tekemässä analyyseja, ja huomasin ahtauden voimakkuuden, joka varmasti vaikuttaa klinikan palvelujen laatuun.Minulla oli myös kokemusta tutkimuksen tekemisestä sisätautien erikoislääkärin, tohtori Tarek Al-Arfaouin kanssa, joka on yksi Tunisian parhaista gastroenterologeista ja yksi parhaista. Ainoa haittapuoli on rajallinen odotusalue ja suuri lääkärin kysyntä.
Néjib Ghediri
Néjib Ghediri
15:01 02 Jan 24
Kuvausosasto on yksi pahimmista, joissa olen koskaan käynyt. Loputtomat odotusajat kassalla ja Word-muodossa lähetetty raportti... Tuntuu vuodelta 2000
Khalifha
Khalifha
07:24 03 Feb 24
Odottavat yli 1,5 tuntia, sihteerit eivät ole lainkaan tervetulleita tai jopa epämiellyttäviä pienimmässäkään kysymyksessä; Palvelu tarkistettava.Erittäin meluisa MRI ja ei ollenkaan mukava vastoin heidän lausuntoaan.Siellä on kuulokkeet, joita he eivät edes käytä, vaikka sen pitäisi olla pakollinen melun vuoksi.Potilas on heille vähiten huolissaan, hän on jopa enemmän asiakas kuin potilas: häpeä.Kiitos *radiologiteknikon* tervetulotoivotuksesta, joka on erittäin avulias ja vieraanvarainen. Onneksi hän on siellä antamassa toivon pilkkua.....
Nesrine Somrani
Nesrine Somrani
11:26 06 Feb 24
Jos tulet hätätilanteessa, mene haluamallasi tavalla. Tulimme hätäröntgeniin (rikki kylkiluu) ja odotimme 5 tuntia, jotta saimme palautuksen röntgenkuvaan. Sairaanhoitajat ovat erittäin mukavia, se ei ole heidän vikansa, mutta lääkärit ovat laiskoja. Vähintä, mitä voit tehdä, on saada palvelu, jonka maksat rahoillasi. Tämän tyyppisessä rakenteessa on mahdotonta hyväksyä, että potilaat joutuvat kärsimään sietämättömästä kivusta niin pitkäksi aikaa.
Welid ben haj yahia
Welid ben haj yahia
20:06 06 Jul 23
Ajanvaraus klo 17.30 ja nyt on kello 21, enkä ole varma, lähdenkö tenttiin vai en. Maksoin täyden hinnan huonosta palvelusta, erityisesti MRI-tekniikasta. Olet säälittävä ja varmistan, että kommenttini jaetaan ja luetaan kaikille tästä palvelusta vastaaville!
Oussama Jridi
Oussama Jridi
19:48 01 Sep 23
Erittäin huono palvelu kuvantamisosastolla.Ajanvaraus varattu klo 14 ja mennään vasta klo 16. 4 tuntia odottelua ilman luotettavaa tietoa. Joka kerta kun valitamme meille kerrotaan, että olemme tulossa seuraavaksi, ja sitten he lähettävät muita.Vakavin asia on, että magneettikuvauspäivänä meille luvattiin lähettää tulos lääkärille sähköpostitse ja jätimme heille myös potilaan sähköpostiosoitteen, mitä he kieltäytyivät tekemästä tuloksen ilmestymisen jälkeen. He pakottivat meidät sinne hakemaan CD:tä ja raporttia (vaikka he tietävät, että potilas on kotoisin Gabesista, yli 400 km:n päässä).Kirsikka kakun päällä, laskun toimituksen jälkeen huomaamme, että olemme heille velkaa maksettuun ennakkoon verrattuna (44dt), mutta he kieltäytyvät antamasta meille rahoja takaisin; He pyytävät meitä tulemaan hakemaan ne seuraavana päivänä hallinto-aikoina.Palasimme seuraavana päivänä, odotimme yli 2 tuntia ilman rahaa. Tällä kertaa heidän tekosyynsä oli se, että vastuuhenkilö ei ollut vielä saapunut.Tällä välin valituksen tekemiseen ei ole mahdollisuutta. Jokainen johtaja lähettää sinut toiselle.Johtopäätös: juokse karkuun! He ovat varkaita!
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️