Centre International Carthage Medical

Centre International Carthage Medical Monastir

Centre International Carthage Medical on erikoistunut kauneuskirurgiaan ja hiusimplantteihin. Tämä vuonna 2014 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Monastirissa, Tunisiassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen-kuvat ja pyydä hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Carthage International Medical Center, Monastir, Tunisia

Vain 3 km:n päässä Habib Bourguiban kansainväliseltä lentokentältä sijaitseva Carthage International Medical Center on Pohjois-Afrikan parhaita hintoja etsivien lääketieteen matkailijoiden keskus.

Tämä monialainen klinikka sisältää radiologian ja kuvantamisen, hätä- ja sairaankuljetuksen, kardiologian, äitiys- ja vastasyntyneiden elvytyksen, lääketieteellisen ja kirurgisen elvytyksen, 5 täysin varustettua leikkaussalia ja ylelliset heräämöhuoneet/sviitit.

Keskuksessa hoidetaan vuosittain lähes 10 000 potilasta, mukaan lukien lääketieteelliset turistit ja kotimaiset potilaat, 130 vuodepaikkaa 15 000 neliömetrin tiloissa.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Plastiikkakirurgian konsultaatio
Arpien hoito
Ryppyjen hoito
Ryppyjen hoito
Ihon täyttö
Huulten lisääminen
Arpien hoito
Otoplastiikka
Gynekomastia
Rasvaimu
Rhinoplastia
Brachioplastia
Reiden kohotus
Rintojen pienennys
Rintojen kohotus
Rintaimplantit
Laserrasvaimu
Toissijainen nenäleikkaus
Mastopexia
Kasvojen rasva täyttö
Kaulan kohotus
Mahalaukun sidonta
Mahalaukun Botox
Bypass
Hiha
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Brasilialainen kohotus
Pakaraimplantit
Vartalonkohotus
Rintojen rekonstruktio
Vatsanpoisto

Hiusimplantit
Hiustenlähtöön liittyvä konsultointi
Hiustensiirto
FUE-hiustensiirto
FUE Gold -hiustensiirto
FUT hiustensiirto
BHT hiustensiirto
DHI hiustensiirto
Kulmien siirto
Ripsien siirto

Palvelut

Ilmainen Wifi
Tulkkauspalvelut
Internet-konsultaatio
Puhelin huoneessa
Käännöspalvelut


Kaupunki: Monastir – Maa: Tunisia – Perustettu vuonna 2014
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhuttu kieli(t): englanti


Arvosteluja Centre International Carthage Médicalista

Ro Mei
Ro Mei
23:16 07 Aug 23
mukava ja ystävällinen henkilökunta,nopea apu pojallemme lastenlääkäriltä, ​​erittäin ammattimainen
Majed Ben Chaouacha
Majed Ben Chaouacha
20:19 20 Apr 24
Esitän vilpittömät kiitokseni kaikille Carthage International Medical Centerin henkilökunnalle, joka hoiti minua klinikalla polveni leikkauksen jälkeen.Lääketieteellinen henkilökunta, professori Al-Mubarraz Issam Al-Alawi, joka on arvostettu ortopediassa ja nivelkirurgiassa, sekä ensihoitohenkilöstö, mukaan lukien avustajat ja sairaanhoitajatAhmed bin ShawashaQasiba SousseEläkkeellä oleva professori
Zied Kallel
Zied Kallel
16:04 16 Aug 22
Klinikan sijainti on erinomainen (5 min lentokentältä ja keskellä matkailualuetta).Koko kokemus ei ollut niin hyvä:- Hoitajat eivät käytä kasvonaamioita, vaikka he tulisivat huoneeseen!- He antavat itselleen mahdollisuuden antaa lääketieteellisen lausunnon lääkäreiden sijasta.- Jossain vaiheessa potilas tuli kriittiseen hypoglykeemiseen kierteeseen ja hikoili, joten hän soitti hoitajalle, joka tuli ja sanoi, että hän tulee takaisin, mutta ei ilmestynyt enää! On täysin tunnettua, että hypoglykemia on paljon vaarallisempi kuin hyperglykemia. Insuliinia annettaessa on aina turvallisempaa jättää potilas lievästi hyperglykeemiselle alueelle, mikä ei luultavasti ollut niin. Potilas löysi laatikostaan ​​keksin, joka näytti pelastavan hänet.- Lääkäri voi hyvinkin tehdä hyvän diagnoosin, mutta koko kliininen järjestelmä näyttää toimivan ilman selkeää sovittua sairaanhoitoprotokollaa, mikä voi johtaa dramaattisiin seurauksiin.- Toinen ongelma (katso kuvat) on, että laitoksessa ei näytä kiinnitettävän huomiota kalustehuoltoon.
Carmie Jouili
Carmie Jouili
18:42 26 Sep 23
Mistä alkaa...Juosta!Ne toimivat kuin hait! Rahapuheet, hoito, terveys, rehellisyys, myötätunto, uskollisuus, potilaiden tarpeet EIVÄT OLE HUOLELLINEN.Ennen kuin voit selittää tarpeitasi, sinulle kerrotaan, että tarvitset 10 miljoonaa dinaaria etukäteen...HÄPEÄ!JA loukkauksen lisäämiseksi sinulta kysytään oletko tosissasi käytettävissä olevien varojen kanssa🤬Älä vihdoin mene sinne työajan jälkeen.. he ovat haluttomia hyväksymään sinua!Laiska........
Nada Tka
Nada Tka
16:05 25 Feb 23
Palvelu null w 7 asbine raw 7 hol tabba
bahya msr
bahya msr
05:45 24 Aug 19
Vältä tätä klinikkaa. Päivystyspoliklinikka tekee huonon diagnoosin huonosti tehdyllä röntgenkuvalla, jotta potilas saa vyyhdeen hinnalla millä hyvänsä. Ylihinta tarpeettomista teoista, kuten 8 verensokeritasosta vain 3 päivässä ei-diabeettisella potilaalla.Gastroenterologi, joka haluaa tehdä maksan/munuaisten ultraäänitutkimuksen, kun ei ole edes nähnyt, että skannausta on tehty. Lyhyesti sanottuna, jos sinulla ei ole lääketieteellistä tietämystä ja et esitä kysymyksiä, päädyt tarpeettomiin tutkimuksiin. Se haluaa ansaita rahaa hinnalla millä hyvänsä..
Max
Max
12:46 19 May 22
Poistumisemme klinikalta on tukossa useaksi tunniksi "järjestelmän" verkkovian takia (yli 6 tuntia ja täällä ollaan taas!!!!!!!) Ja mitä kohteliaisuutta kassalta!!! Tämä on kolmas ja viimeinen vierailumme inchallahissa
Roland Imbert
Roland Imbert
17:08 02 Oct 22
Tänään aika klo 14.00 aivojen magneettikuvaukseen... erittäin ei-toivottu, töykeyden rajalla.MRI otettu klo 15.30... injektio kolme kertaa... erittäin tuskallinen ilman anteeksipyyntöä.Minulle ei annettu maksutodistusta vaatimuksestani huolimatta.Tutkimukseni jälkeen odotin raporttia 20 minuuttia ennen kuin seurasin tietopyyntöä, sain tietää, että raportti toimitetaan minulle myöhemmin...
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️