Hampaiden valkaisu Turkissa

hampaiden valkaisu hinta Turkki 1
Kirjoittanut Émilie

Haluatko kirkkaamman ja houkuttelevamman hymyn? Ehkä paras tapa saavuttaa se on valkaista hampaasi Turkissa

ParasKlinikka.com kertoo sinulle hampaiden valkaisusta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon hampaiden valkaisu maksaa Turkissa?

Hampaiden valkaisun keskihinta Turkissa Istanbulissa on 250 euroa, vähimmäishinta on 200 euroa ja enimmäishinta 300 euroa.

ToimenpideHinta Turkki
Hampaiden valkaisu250 €

Mitä hampaiden valkaisu on?

Haluatko kirkkaamman ja houkuttelevamman hymyn? Silloin ehkä paras tapa saavuttaa se on hampaiden valkaisu Turkissa.

Useimmat meistä haluavat kauniit, helmenvalkoiset hampaat. Tietenkin useimmat ihmiset luottavat apteekeissa myytäviin hampaiden valkaisutuotteisiin, joilla poistetaan hampaiden luonnollinen kellastuminen tai värjäytyminen. Valitettavasti nämä tuotteet ovat harvoin tehokkaita. Ammattimainen hampaiden valkaisu Turkissa sen sijaan valkaisee hampaasi lähes taatusti turvallisesti.

Sopiiko ammattimainen hampaiden valkaisu sinulle? Lue lisää toimenpiteestä ja mahdollisista riskeistä.

Kenelle hampaiden valkaisu Turkissa on tarkoitettu?

Hampaamme eivät ole täydellisen valkoiset, vaikka valkaisevien hammastahnojen mainoksissa sanotaankin niin. Hampaiden jonkinasteinen kellastuminen on luonnollista. Joillakin ihmisillä kellastuminen voi kuitenkin olla merkittävää. Hampaiden värjäytyminen voi itse asiassa johtua siitä, mitä syöt tai juot.

Joissakin tapauksissa hampaat voivat olla luonnostaan tumman keltaiset. Myös genetiikalla ja iälläsi on merkitystä hampaidesi kauneuteen.

Seuraavassa on joitakin tekijöitä, jotka voivat johtaa hampaiden vakavaan värjäytymiseen:

  • Huono hammashygienia (ei harjaa säännöllisesti)
  • Jatkuva juominen juomia, kuten kahvia, teetä ja punaviiniä, jotka voivat värjätä hampaita. Myös tietyt hedelmät, kuten omenat, voivat värjätä hampaita.
  • Tupakan polttaminen
  • Tietyt lääkkeet
  • Hermovaurio juurissa

Hyvä suuhygienia voi ehkäistä hampaiden värjäytymistä. Jos hampaasi ovat kuitenkin jo värjäytyneet, voit parantaa niiden ulkonäköä valkaisuttamalla ne ammattimaisesti. Tämä on yksinkertainen toimenpide, jonka suorittaa hammaslääkäri, joka valkaisee hampaiden yläosat, jotta ne näyttäisivät valkoisemmilta.

Ammattimainen hampaiden valkaisu ei sovi kaikille. Jos esimerkiksi hampaassa on hermovaurio ja se on värjäytynyt, valkaisu ei välttämättä ole hyödyllinen. Jos valkaiset hampaasi ja jatkat tupakointia, myönteiset vaikutukset eivät myöskään kestä.

Useimmissa tapauksissa tunnetun ja hyvämaineisen hammaslääkärin tekemä hampaiden valkaisu Turkissa, Istanbulissa voi auttaa sinua saamaan takaisin helmiäisvalkoisen hymyn, josta olet aina haaveillut. Voit myös päästä eroon hampaiden epätasaisesta väristä, joka pilaa hymysi tällä toimenpiteellä.

Mitä eroa on ammattimaisella valkaisulla ja kotona tehtävällä valkaisulla?

Kun on olemassa lukemattomia hampaiden valkaisutuotteita, joita voit ostaa lähikaupasta, miksi maksaa hammaslääkärille valkaisusta? Se on ihan järkevä kysymys. Tärkein syy on se, että ammattimainen hampaiden valkaisu ulkomailla, erityisesti Turkissa, on paljon tehokkaampaa.

Hampaiden valkaisu on pohjimmiltaan valkaisutoimenpide. Supermarketeissa myytävät hampaiden valkaisutuotteet sisältävät vetyperoksidia, joka on valkaisuaine, joka poistaa värjäytymiä hampaista.

Vetyperoksidi, kuten ehkä jo tiedätkin, on erittäin syövyttävä happo. Se voi vahingoittaa kiillettä ja ikeniä, jos sitä käytetään suurina pitoisuuksina.

Siksi käsikauppalääkkeistä saatavissa hampaiden valkaisutuotteissa on hyvin pieniä pitoisuuksia vetyperoksidia. Nämä tuotteet eivät vahingoita ikeniäsi, mutta ne eivät myöskään poista juurikaan keltaisuutta hampaistasi.

Hammaslääkärit saavat käyttää suurempia pitoisuuksia valkaisuaineita, jotta hampaat näyttäisivät paljon valkoisemmilta. Hammaslääkärit käyttävät myös erityisiä tyynyjä, jotka suojaavat ikeniä toimenpiteen aikana.

Nykyaikaisissa valkaisumenetelmissä ei kuitenkaan käytetä lainkaan nestemäisiä valkaisuaineita. Nykyään hammaslääkärit käyttävät sen sijaan laservalkaisumenetelmää.

On huomattava, että hammasimplantteja on mahdotonta valkaista.

Laservalkaisuprosessissa käytetään eräänlaista laseria, jolla poistetaan värjäytymät hampaista valkaisuaineen käytön jälkeen. Tämä menettely on vähemmän invasiivinen ja tehokkaampi. Hampaiden valkaisua laserilla ei voi tehdä kotona.

Vain ammattimainen hammaslääkäri voi suorittaa sen. Erityisesti turkkilainen yhteistyökumppanimme on erikoistunut hammashoitoon ja tekee merkittävää työtä potilaiden kanssa.

Lyhyesti sanottuna ammattimainen hampaiden valkaisu on turvallisempaa ja selvästi tehokkaampaa kuin kotona tehtävä valkaisu. Toimenpide ei myöskään kestä kauan. Voit saada hampaasi valkaistua vain yhdellä hammaslääkärikäynnillä.

Hampaiden valkaisu Istanbulissa

Seuraavassa on esitetty hampaiden ammattimaisen valkaisun perusvaiheet Istanbulissa, Turkissa.

Tutkimus ja seulonta

Ennen toimenpiteen aloittamista hammaslääkäri tutkii hampaasi ja ikenesi. Jos sinulla on iensairaus tai reikiä, hammaslääkäri suosittelee, että lykkäät toimenpidettä, kunnes vakavat ongelmat on hoidettu.

Hammaslääkäri tarkistaa myös, oletko sopiva toimenpiteeseen. Hampaiden valkaisua laserilla ei suositella raskaana oleville naisille. Toimenpidettä ei yleensä suoriteta myöskään teini-ikäisille. Jos olet alle 18-vuotias, hammaslääkäri voi suositella, että odotat toimenpiteen suorittamista, kunnes olet hieman vanhempi.

Sinulla on myös oltava tarpeeksi paljasta hammaskiillettä, jotta voit suorittaa valkaisumenetelmän. Jos ienrajasi on epätasainen, hampaasi eivät välttämättä valkaise tasaisesti, mikä voi johtaa omituiseen hymyyn. Jos ikenet ovat vetäytyneet ja hampaiden juuret ovat paljastuneet, hammaslääkäri ei välttämättä suosittele valkaisua. Hampaiden juuret eivät reagoi valkaisuun, joten vain tietyt hampaiden osat valkaistaan.

Älä hätäänny, jos et ole oikeutettu ammattimaiseen hampaiden valkaisuun. Voit harkita muitakin vaihtoehtoja, kuten hampaiden viiluja Turkissa ja luminiittejä. Viilu on ohut posliinikuori, joka voidaan liimata hampaisiin niiden värin ja muodon muuttamiseksi. Luminerit ovat kuten viilut, mutta paljon ohuempia. Lumineerit sopivat, jos hampaasi ovat erityisen herkät.

On harvinaista, etteivät ihmiset voi hyötyä tästä toimenpiteestä. Ellet ole raskaana tai nuori, se kannattaa tehdä. Kun olet sopiva, turkulainen hammaslääkäri siirtyy seuraavaan vaiheeseen, jota kuvataan jäljempänä.

Hampaiden esikäsittely

Ennen kuin laservalkaisu alkaa, hammaslääkäri puhdistaa hampaasi. Tämän tekee yleensä hammashygienisti. Hygienisti poistaa hammaskiven ja ruttoaineksen, jos niitä on jäljellä, valmistellakseen kiilteen täysin ammattimaista hampaiden valkaisua varten.

Onur Ozel Dental Clinic Antalya

Hammashygienisti tarkistaa myös, että kaikki reikiäsi on täytetty hyvin. Kiille ei saa vaurioitua niin paljon, että valkaisuaine pääsee tunkeutumaan hampaiden sisäpuolelle. Jos näin käy, valkaisuliuos vahingoittaa herkkiä kudoksia ja hermoja.

Toimenpiteeseen valmistautuminen

Ammattimainen hampaiden valkaisu ei ole kivulias. Et tarvitse paikallispuudutusta, kuten hampaan poiston yhteydessä. Joillakin potilailla laservalkaisu voi kuitenkin aiheuttaa hampaiden herkkyyttä tai ehkä pientä tulehdusta.

Tästä syystä jotkut hammaslääkärit määräävät tulehduskipulääkettä (NSAID) ennen toimenpiteen aloittamista. Sinun tulee ilmoittaa hammaslääkärille, jos käytät muita reseptilääkkeitä tai käsikauppalääkkeitä ennen NSAID-lääkkeen ottamista. Ilmoita hammaslääkärille myös mahdollisista allergioista tai herkkyyksistä.

Valkaisuprosessi

Kun kaikki edellä mainitut vaiheet on suoritettu, voit aloittaa hampaiden valkaisuprosessin. Prosessi on melko nopea. Sinua pyydetään makaamaan hammaslääkärin tuolissa. Hammaslääkäri käyttää suusuojaa, jotta suu pysyy auki ja hampaat näkyvissä.

Ennen prosessin aloittamista hammaslääkäri asettaa ikeniesi päälle suojaavan esteen. Tämä estää laseria tai valkaisuainetta koskemasta ikeniin.

Seuraavaksi hammaslääkäri levittää valkaisuliuosta geelimuodossa hampaiden etuosan kiilteeseen. Tämä tehdään yleensä ruiskulla. Valkaisuaine jää hampaisiin.

Tämän jälkeen hammaslääkäri käyttää laseria. Laservalo aktivoi valkaisuaineen ja voi saada sen vaahtoamaan. Laser saa valkaisuaineen vapauttamaan happi-ioneja, jotka poistavat tahrat kiilteestä. Laser voidaan jättää päälle jopa 15 minuutiksi, jotta kemiallinen prosessi vaikuttaa.

Hammaslääkäri sammuttaa laserin ja voi sitten jättää valkaisuaineen hampaillesi vielä muutamaksi minuutiksi. Viimeinen vaihe on valkaisuaineen poistaminen. Hammaslääkärit käyttävät yleensä pientä imuria, jolla valkaisuaine poistetaan nopeasti ja tehokkaasti ilman, että hampaat tai ikenet vahingoittuvat.

Tämän jälkeen sinua pyydetään huuhtelemaan suusi. Kun hammaslääkäri poistaa iensuojan, toimenpide on valmis.

Kaiken kaikkiaan toimenpide kestää yleensä yhdestä kahteen tuntia. Se on siis nopea, eikä sinun tarvitse odottaa kauan.

HD Dental Clinic Mosonmagyarovar

Hoidon jälkeen

Hammaslääkäri tutkii hampaasi vielä kerran ennen poistumistasi. Saatat kokea jonkin verran hampaiden herkkyyttä valkaisutoimenpiteen jälkeen. Lievä tai kohtalainen herkkyys on normaalia. Jotkut potilaat saattavat kuitenkin raportoida voimakkaasta herkkyydestä. Hammaslääkäri määrää lääkitystä, jos herkkyys on suuri.

Tässä vaiheessa ikenien pitäisi tuntua normaalilta. Jos tunnet kipua tai huomaat ikenissäsi valkaisua, kerro siitä välittömästi hammaslääkärille.

Ammattimaisen hampaiden valkaisun aiheuttamat komplikaatiot ovat hyvin harvinaisia. Jos kaikki sujuu hyvin, olet valmis palaamaan tien päälle. Hammaslääkäri kertoo sinulle, miten voit syödä ja suojata hampaitasi toimenpiteen jälkeen. Voit myös varata varmuuden vuoksi seuranta-ajan, mutta se ei välttämättä ole tarpeen.

Polyclinique L'Excellence Mahdia

Riskit ja komplikaatiot

Ammattimainen hampaiden valkaisu on tunnetusti pitkälti riskitön prosessi. Tilapäiset haittavaikutukset, lähinnä herkkyys, ovat yleisiä, kun taas pysyvät tai pysyvät komplikaatiot ovat harvinaisia. Sinun tulisi olla tietoinen seuraavista toimenpiteen sivuvaikutuksista:

Yliherkkyys

Useimmat potilaat, joille tehdään ammattimainen hampaiden valkaisu, valittavat jälkikäteen lisääntynyttä herkkyyttä. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että hampaasi ovat herkät kuumille tai kylmille juomille. Tämän vaikutuksen pitäisi kuitenkin hävitä muutaman päivän kuluessa toimenpiteestä.

Joillakin potilailla hampaiden herkkyys voi olla hyvin suurta. Saatat esimerkiksi tuntea lievän järkytyksen, kun juot kuumaa tai kylmää juomaa. Tätä vaikutusta voidaan hoitaa lääkityksellä, ja sen pitäisi hävitä muutamassa päivässä.

Hampaiden valkaisutoimenpiteen jälkeen saattaa esiintyä suurta hammasherkkyyttä, jos valkaiset hampaita usein. Kerro hammaslääkärillesi, jos olet hiljattain käyttänyt hampaiden valkaisuun valkaisuainetta saadaksesi ne näyttämään valkoisemmilta. Jos hampaasi ovat jo valmiiksi herkät, toimenpide voi pahentaa tilannetta. Keskustele siksi tästä komplikaatiosta hammaslääkärisi kanssa, jos sinulla on riski saada herkät hampaat.

Ikenien ärsytys

Ikenien ärsytystä voi esiintyä, jos valkaisuaine ja laser tunkeutuvat ikeniin. Näin ei pitäisi tapahtua, jos iensuoja on asetettu oikein. Jotkin ienärsytysongelmat häviävät itsestään. Muissa tapauksissa turkulainen hammaslääkäri voi määrätä lääkitystä.

Ientulehdus

Vaikka se ei olekaan yleistä, ikenien tulehdus tai turvotus voi johtua leikkauksesta. Tämän vuoksi hammaslääkärit määräävät tulehduskipulääkkeitä ennen leikkauksen aloittamista.

Hermovaurio

Harvinaisissa tapauksissa laserhoito voi aiheuttaa hampaiden hermovaurioita. Voit kokea tämän hampaiden herkkyytenä, joka ei koskaan katoa. Jotkin korkean lämpötilan laserit voivat lisätä hermovaurion riskiä. Tämä komplikaatio on harvinainen, mutta voit keskustella siitä hammaslääkärisi kanssa ennen toimenpidettä.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️