Hollywood Smile Turkissa

hollywoodin hymy Turkki 1
Kirjoittanut Laurence

Valokeilassa Hollywoodin hymy Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Vinkkimme onnistuneeseen Hollywood-hymyyn Turkissa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Hollywood Smile Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hollywood Smile hinta Turkissa

Hollywood-hymyn keskimääräinen hinta Turkissa on 3 800 euroa. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa ja se kestää viikon. Oleskeluaika Istanbulissa on 7 päivää. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos näkyy heti.

Zirkonia hammasviilu180 €
Keraaminen hammasviilu200 €
Emax hammasviilu250 €
Lumineers hammasviilu350 €

Miten voit tuoda esiin parhaan hymysi epäsymmetrisillä hampailla? Kellastuneet tai vaurioituneet hampaat eivät ole enää ongelma. Vaikka ne eivät olisikaan oikein kohdakkain tai niiden muoto olisi epäsäännöllinen, Hollywood Smile Turkissa on ratkaisu.

Tässä on lyhyt katsaus tekniikoihin, joita Turkin hammaslääkärit käyttävät.

Kuvat ennen ja jälkeen

avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie facette
photo avant apres facette dentaire turquie
Photo avant après
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Mikä on Hollywood-hymy?

Hollywood Smile on nimitys tieteellisille tekniikoille, joiden tarkoituksena on parantaa hampaidenesteettisyyttä. Se viittaa Hollywood-näyttelijöiden hymyyn, jossa hampaat ovat tahrattoman valkoiset ja täydellisesti kohdistetut.

Asiantuntijat tarjoavat ratkaisun kaikkiin hampaiden muotoon tai väriin liittyviin ongelmiin. Tavoitteena on vähentää komplekseja, jotta voit esitellä estotonta hymyäsi.

Patiente se faisant opérer
Potilas leikkauksessa

Hollywood-hymystä on olemassa joitakin ennakkokäsityksiä. Termi viittaa usein hampaiden täydelliseen uudelleenmuotoiluun hymyn parantamiseksi. Tämä ei ole pakko. Yksittäiset tai vain muutamaan hampaaseen kohdistuvat palvelut ovat mahdollisia.

Toisaalta jotkut luulevat virheellisesti, että kauneuskirurgia on vain naisille. Myös miehet voivat palauttaa hymynsä tällä menetelmällä.

Milloin sinun pitäisi valita Hollywood-hymy?

Hollywood-hymyn valitsevia miehiä ja naisia ovat usein tupakoitsijat ja henkilöt, jotka kärsivät reikiintyneistä tai nekroottisista hampaista. Päällekkäiset hampaat, puuttuvat hampaat, epäsuhtaiset tai välissä olevat hampaat, ikenihymy, kellastunut tai ruskettunut väri jne….

Choix de la teinte des dents
Hampaiden sävyn valinta

Hollywood Smile mahdollistaa kaikkien näiden vikojen korjaamisen hampaidenesteettisyyden parantamiseksi ja luonnollisen ulkonäön saamiseksi. Gingivectomia voidaan näin lisätä hammaskirurgisiin toimenpiteisiin.

Mitä tekniikoita käytetään Hollywood Smile -hymyssä?

Hollywood-hymyssä käytetään useita eri tekniikoita. Sen lisäksi, että hampaiden ulkonäköä muutetaan, niistä pyritään tekemään terveempiä, jotta tulos olisi kestävä. Joskus tarvitaan täydellinen uudelleenrakennus.

Hampaiden valkaisu estotonta hymyä varten

Täydellinen hymy alkaa hampaiden valkaisulla. Tässä tekniikassa poistetaan värjäytymät kiilteestä. Hampaiden valkaisu edellyttää geelimuotoisen vetyperoksidin käyttöä.

Blanchiment des dents
Hampaiden valkaisu

Irrotettavan, mittatilaustyönä valmistetun suukappaleen avulla liuos vaikuttaa tehokkaasti hampaisiin. Kiilteen rappeutumisasteesta riippuen aikaa on varattava 20 minuutista puoleentoista tuntiin.

Viilut uudenveroisille hampaille

Viilut tarjoavat myös uuden päällysteen kellastuneille, värjäytyneille tai rikkinäisille hampaille. Niitä käytetään myös kiilteen rappeutumisen korjaamiseen ja diasteemojen korjaamiseen.

Tätä varten hammaslääkäri kiinnittää hampaan etupuolelle kevyen kerroksen valkoista kalvoa. Turkin 2 parasta hammasviilujen merkkiä ovat Emax ja Lumineers.

Hammaskruunut uudistettuun hymyyn

Vaikka viilujen tarkoitus on puhtaasti esteettinen, kruunut suojaavat hampaita paremmin. Periaate on sama, paitsi että kruunut peittävät koko hampaan. Valinta näiden kahden tekniikan välillä riippuu kiilteen vaurioitumisasteesta. Kosmeettisen hammaslääketieteen osalta lopputulos on ulkopuolelta katsottuna sama: säteilevä, harmoninen hymy.

Illustration d'une dentition avant et après un hollywood smile
Kuvituskuva hampaista ennen ja jälkeen Hollywood-hymyn

Implantit puuttuvien hampaiden korvaamiseksi

Hollywood Smile Turkissa hoitaa kaikki hammasongelmat. Puuttuva hammas voi aiheuttaa ruoansulatusongelmia tai puhevaikeuksia.

Leikkaus tehdään paikallispuudutuksessa. Sen jälkeen kirurgi asettaa implantin luuhun ikenien sisäpuolelle erityisen ruuvin avulla. Jos luun määrä on riittämätön, voidaan tarvita siirto ennen hammasimplantin asettamista. Leikkauksen jälkeen implantti näyttää oikealta hampaalta.

Miten Hollywood Smile toimii?

Hollywood Smile Turkissa noudattaa tiettyjä menettelytapoja. Tämä on välttämätöntä, jotta voidaan taata toimenpiteen onnistuminen ja palautettujen hampaiden pitkäikäisyys.

Konsultaatiovaihe

Ensimmäiseksi analysoidaan potilaan suun terveys röntgenkuvan perusteella. Tämä auttaa ammattilaista saamaan paremman käsityksen leuan kokoonpanosta ja potilaan hampaiden kunnosta. Röntgenkuvassa näkyvät kruunut, juuret ja ikenet.

Un sourire parfait
Täydellinen hymy

Tässä vaiheessa päätetään, minkä tyyppisiä hammasviiluja käytetään. Asiantuntija ja potilas sopivat kruunujen väristä, materiaalista ja muodosta.

Valmisteluvaihe

Tämä vaihe on ratkaisevan tärkeä onteloiden hoidossa. Ammattimainen harjaus ja hammaskalvojen poisto ovat tilanteen mukaan tarpeen. Ientulehdus ja muut tulehdukset voidaan hoitaa ennen toimenpidettä.

On huomattava, että hammasviilut Turkissa tehdään mittatilaustyönä. Ne suunnitellaan hampaiden mallista, minkä vuoksi ne on suunniteltava etukäteen.

Suoraan suuhun asetetusta muotista saadaan hampaiden ja leuan tarkka koko. Viilut, kruunut tai proteesit valmistetaan sitten laboratoriossa samoihin mittoihin.

Platre d'une dentition d'un patient
Kipsivalu potilaan hampaista

Uudet hampaat voidaan valmistaa useista eri materiaaleista. Keraaminen ja zirkonium ovat vahvoja. Posliiniviilut muistuttavat valkoisuudessaan ja kirkkaudessaan aitoja hampaita.

Litiumista valmistettu Emax on zirkoniaa läpinäkyvämpi ja myös erittäin vahva. Sitä ei kuitenkaan suositella ruskeille hampaille.

Tuotteiden valmistaminen laboratoriossa hampaiden mallista voi kestää muutaman päivän. Tämän jälkeen erikoislääkäri voi aloittaa kiinnityksen.

Sovituspäivä

Hollywood Smile -leikkaus kestää noin puolesta tunnista kahteen tuntiin, riippuen tarvittavista tekniikoista ja varotoimista. Leikkaukset on tapana tehdä paikallispuudutuksessa kivun välttämiseksi. Kirurgi aloittaa viilaamalla hampaat kevyesti.

Kiilteen kunto ei ole ainoa peruste, joka vaikuttaa leikkauksen kestoon. Viilujen sovittaminen on asiantuntijalle suhteellisen helppoa, mutta proteesin sovittaminen vaatii enemmän aikaa. Lisäksi jotkin leikkaukset edellyttävät hermon poistamista tai luurakenteen vahvistamista.

Dentiste en plein traitement dentaire
Hammaslääkäri kesken hammashoidon

Toipumisaika

Hollywood-hymyn korkea onnistumisprosentti todistaa toimenpiteen turvallisuudesta Turkissa. Leikkauksen jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Voit palata arkirutiineihisi jo seuraavana päivänä, vaikka sinun on pysyttävä varovaisena. Sinun on kuitenkin odotettava viikko, ennen kuin palaat työhön tai urheiluun.

Hammaslääkärit suosittelevat myös värillisten ruokien välttämistä ensimmäisinä päivinä viilujen asentamisen jälkeen. Tähän kuuluvat kahvi, musta tee, punajuuri, curry ja punaviini. Nämä pigmentit saattavat jättää rumia tahroja hammasviiluihin.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Hollywood Smileen liittyy joitakin harvinaisia riskejä:

 • Hampaiden herkkyys ;
 • Yleinen epämukavuus ;
 • Pahanhajuinen hengitys;
 • Tulehtuneet ikenet ;
 • Hammasytimen vaurioitumisriski;
 • Viilujen virheellinen sijainti.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan oikean kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut ammattilainen.

Islamissa Hollywood-hymyä pidetään halalina ja hyväksyttävänä, kunhan sillä pyritään korjaamaan virhe. Se ei siis ole haram.

Un magnifique sourire hollywoodien
Upea Hollywood-hymy

Jotta liikuntarajoitteisten olisi helpompi tulla Hollywood Smileen, olemme suunnitelleet tilat, joihin pyörätuolin käyttäjät pääsevät. Kuten liikuntakykyisetkin, sinut haetaan lentokentältä ja kuljetetaan hotellille ja klinikalle.

Mikä määrittää Hollywood Smile -hoidon hinnan?

Hinta määräytyy yleensä :

 • Tarvittavan palvelun tyyppi;
 • Toimenpiteen arvioitu kesto;
 • Käytettävät materiaalit;
 • Toimenpiteeseen liittyvät vaiheet;
 • Klinikan valinta;
 • Laadunvalvonta;
 • Jne.

Kuinka kauan Hollywood-hymy kestää?

Hollywood Smile -ratkaisujen pitkäikäisyys riippuu olennaisesti potilaan elämäntavoista toimenpiteen jälkeen. Tämä tarkoittaa hyvää hammashygieniaa ja päivittäistä huoltoa, aivan kuin ne olisivat oikeat hampaat.

Proteesin käyttöikä on 30 vuotta. Tähän kuuluu harjaaminen aterioiden jälkeen ilman hankausaineita, hammaslangan käyttö ja säännölliset hammaslääkärikäynnit.

Keraamisen viilun käyttöikä on 15 vuotta. Asianmukaisella hammashoidolla hampaiden väri tai muoto ei muutu. Komposiittiviilu sen sijaan heikkenee viiden vuoden kuluttua.

Choix de la teinte d'un hollywood smile
Hollywood-hymyn sävyn valitseminen

Miksi ottaa Hollywood-hymy Turkissa?

Turkki on hammaskirurgian vertailukohde. Tämäntyyppinen leikkaus on täällä edullisempi kuin muualla. Sinun ei siis tarvitse sijoittaa kaikkia säästöjäsi saadaksesi virheettömän hymyn, jos valitset Turkin. HIV:tä sairastavat ihmiset ovat oikeutettuja tähän leikkaukseen.

Useimmat Turkin klinikat takaavat optimaaliset tulokset. Turkki on tunnettu myös hammaslääketieteen alalla. Siellä on paras tekniikka ja runsaasti hammaslääketieteen asiantuntijoita.

Turkkilaiset hammaslääkärit ovat tunnetusti todellisia asiantuntijoita. Lisäksi sairaaloiden ja muiden hoitolaitosten laatu on Turkin hallitukselle ensiarvoisen tärkeää.

Florilège de sourire
Hymyjen kirjo

Lääketieteellinen matkailu kukoistaa Turkissa. Lisäksi maan kulttuuri, historia ja ruokakulttuuri ovat erityisen houkuttelevia vierailijoille. Paikallinen infrastruktuuri on suunniteltu toivottamaan matkailijat tervetulleiksi. Turkissa oleskelu lupaa ihanan loman.

Kuinka kauan oleskelu Istanbulissa kestää Hollywood-hymyn vuoksi?

Jos haluat tehdä Hollywood-hymyn Istanbulissa, sinun on oltava läsnä koko toimenpiteen ajan. Tämä sisältää ensimmäisen tapaamisen aina leikkauksen jälkeiseen vaiheeseen asti.

Noin viikon oleskelu riittää proteettista hoitoa tai viiluja varten. Implantteja varten sinun on varattava muutama lisäpäivä tai tultava takaisin muutaman kuukauden kuluttua.

Vue panoramique de Istanbul
Panoraamanäkymä Istanbulista

Lääketieteellisen matkailun toimisto tarjoaa apua matkan ja Hollywood Smile -toimenpiteiden järjestämisessä. Tapaaminen hoitavan lääkärin kanssa järjestetään saapumispäivänäsi tai seuraavana päivänä, organisaatiosta riippuen.

Mitä minun on tiedettävä ennen Hollywood Smile -matkalle lähtöä?

Hollywood Smile -matkalla ei ole ala- tai yläikärajaa. Sitä suositellaan kuitenkin vähintään 21-vuotiaille. Tämäntyyppistä toimenpidettä ei myöskään suositella raskauden aikana.

Viilujen levittämistä on harkittava huolellisesti, sillä siinä muutetaan hieman kyseisten hampaiden muotoa edessä ja sivuilla.

Leikkauksen jälkeiseen vaiheeseen liittyy joskus ei-toivottuja vaikutuksia, kuten päänsärkyä, kipua tai verenvuotoa. Nämä seuraukset voidaan kuitenkin välttää menemällä hyväksytylle lääkäriasemalle. Kokenut kirurgi rajoittaa tai ehkäisee potilaille aiheutuvia haittavaikutuksia.

La coordinatrice médicale
Lääketieteellinen koordinaattori

Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, voimme auttaa sinua onnistumaan leikkauksessasi, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan Hollywood-hymy kestää Turkissa?

Jos turvaudut pätevän ja hyvää työtä tekevän kirurgin palveluihin, Hollywood-hymyn viilut voivat kestää yli 10 vuotta. Tämä edellyttää kuitenkin hampaiden asianmukaista hoitoa.

Hollywood-hymyn leikkaus tehdään paikallispuudutuksessa. Se on siis kivuton. On kuitenkin mahdollista, että leikkauksen jälkeen esiintyy lievää tilapäistä kipua, mutta se on harvinaista.

Hollywood-hymy on vakiintunut toimenpide erityisesti Turkissa. Onnistumisprosentti Turkissa on arviolta 100 %. Toisin sanoen on käytännössä mahdotonta, että tämäntyyppinen leikkaus epäonnistuu.

Hammasviilut ja kruunut eivät ole sama asia. Nimensä mukaisesti hammasviilu peittää vain hampaan etuosan. Hammaskruunu sen sijaan peittää koko hampaan.

Hollywood-hymyleikkaukseen Turkissa ei ole ikärajaa. Toisin sanoen voit tehdä sen heti, kun saavutat täysi-ikäisyyden. Lääkärit suosittelevat kuitenkin yleensä odottamaan 21 ikävuoden jälkeen.

Arvioitu aika lääkärin ensimmäisen tapaamisen, joka on pelkkä ensitapaaminen, jossa selvitetään, miten leikkaus toteutetaan, ja sen valmistumisen välillä on 7 päivää. Sinun on siis vietettävä viikko Turkissa.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️