Hammaskruunu Turkissa

hammaskruunu Turkki 1
Kirjoittanut Émilie

Hammaskruunu Turkissa on eräänlainen hammasviilu. Siinä missä viilut peittävät vain hampaan näkyvän pinnan, hammaskruunu peittää koko hampaan.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle hammaskruunuista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Hammaskruunun hinta Turkissa

Hammaskruunun keskihinta Turkissa on 200 euroa. Vaatimuksista riippuen vähimmäishinta on 170 euroa ja enimmäishinta 230 euroa.

ToimenpideHinta Turkki
Hammaskruunu200 €

Mikä on hammaskruunu?

Hammaskruunu Turkissa on eräänlainen hammasviilu. Siinä missä viilut peittävät vain hampaan näkyvän pinnan, hammaskruunu peittää koko hampaan.

Sen lisäksi, että hammaskruunut palauttavat vaurioituneiden, lohkeilleiden, vinoutuneiden tai epämuodostuneiden hampaiden luonnollisen ulkonäön ja palauttavat hymyn, hammaskruunut voivat myös vahvistaa hampaita ja parantaa niiden kykyä toimia normaalisti.

Jos hampaasi ovat fyysisesti vaurioituneet reikiintymisen, halkeamien tai muiden ongelmien vuoksi, zirkoniumhammaskruunut voivat auttaa. Tarjoamme hammashoitoa Turkissa huippulaadukkaita, merkkihammaskruunuja edulliseen hintaan.

Hammaskruunujen edut Turkissa

Hammaskruunu on kuin hattu. Se peittää osittain vaurioituneen hampaan yläosan ja palauttaa sen toimivuuden ja ulkonäön. Ne tarjoavat monia etuja niitä tarvitseville.

Niitä käytetään useimmiten hymyn palauttamiseen ja täydellisen hymyn uudistamiseen, mukaan lukien hampaiden muoto ja koko. Koska hammaskruunut peittävät koko hampaan, niillä voidaan muotoilla hammas uudelleen. Niitä käytetään myös suojaamaan hampaita, joita uhkaa vakava vaurio.

Jos esimerkiksi hammas on vaarassa reikiintyä vakavasti, hammaskruunu voi viivästyttää vaurioita ja suojata muuta hammasta. Jos olet vaarassa menettää hampaan, kruunulla voidaan suojata sitä. Jos suurin osa kiilteestä on kulunut pois ja jäljellä on vain kanto, voit käyttää kruunua poistamatta hammasta.

Jotkut Istanbulissa ja Antalyassa asuvat potilaat voivat käyttää kruunuja peittääkseen hampaiden voimakkaan värimuutoksen tai antaakseen luonnostaan epämuodostuneille hampaille normaalin ulkonäön. Niitä voidaan käyttää myös hammassiltojen luomiseen puuttuvien hampaiden tilalle.

Hammaskruunut lapsille

Hammaskruunut Turkissa eivät ole vain aikuisille. Turkkilaiset hammaslääkärit voivat suositella kruunuja lapsille, joilla on suun terveysongelmia. Maitohampaat ovat yleensä alttiita reikiintymiselle. Joissakin tapauksissa reikiintyminen voi olla liian vakavaa paikkaukseen, ja hammaslääkäri voi suositella kruunua. Eiväthän lapset aina harjaa hampaitaan ohjeiden mukaan. Jotkut lapset eivät pysty hoitamaan hampaitaan päivittäin sairauden, iän tai käytösongelmien vuoksi.

Nämä lapset voivat käyttää hammaskruunuja maitohampaidensa suojaamiseksi. Jos lapsesi lastenlääkäri on suositellut hammaskruunuja, voit hankkia niitä Istanbulissa tai Antalyassa Turkissa halvemmalla kuin Euroopassa yleensä veloitetaan. Tuotteet ovat täysin aitoja ja korkealaatuisia.

Hammaskruunutyypit Istanbulissa

Hammaskruunut luokitellaan yleensä kahteen ryhmään:

Väliaikaiset kruunut

Väliaikaisia kruunuja suositellaan käytettäväksi lyhytaikaisesti, kunnes pysyvä kruunu on valmis asennettavaksi, jotta voit pureskella ja puhua normaalisti. Istanbulin ja Antalyan klinikat tarjoavat niitä maksutta.

Pysyvät kruunut

Pysyvät hammaskruunut kestävät suuhygieniasta riippuen 15-20 vuotta. Hammaskruunut valmistetaan erityyppisistä materiaaleista, mikä voi määrittää tuotteen laadun ja hinnan.

L’attribut alt de cette image est vide, son nom de fichier est prix-couronne-dentaire-.jpg.

Luettelo hammaskruunujen materiaaleista

Ruostumaton teräs

Väliaikaiset hammaskruunut valmistetaan useimmiten ruostumattomasta teräksestä. Näitä Istanbulissa hyvin suosittuja kruunuja käytetään yleensä suojaamaan täytteitä tai estämään reikiintymistä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kruunuja suositellaan lapsille, sillä kruunu irtoaa luonnollisesti, kun maitohampaat putoavat. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kruunut ovat myös melko edullisia muihin materiaaleihin verrattuna. Nämä kruunut voidaan myös asentaa yhdellä käynnillä Turkissa.

Seostetut metallit

Jotkin hammaskruunutyypit on valmistettu metalliseoksista, kuten platinasta tai kullasta. Nykyaikaisimmissa versioissa valitaan seoksia, joissa on runsaasti kobolttia, kromia tai nikkeliä. Metallikruunut ovat kestäviä ja kestävät puremisen aiheuttamat iskut. Suurin haittapuoli on tietenkin metallinen väri, joka voi saada sinut näyttämään merirosvolta.

Metalliin sulatettu posliini (PFM)

PFM-kruunut vastaavat luonnollisten hampaidesi väriä posliinin ja metalliseoksen seoksen avulla. Näillä kruunuilla voidaan palauttaa hymy ja vahvistaa olemassa olevaa metallipohjaa. Jos ikenet kuitenkin ajan myötä vetäytyvät, metalliraja voi tulla näkyviin.

Keraaminen tai posliini

Keraamisia tai posliinisia hammaskruunuja käytetään luonnollisen hymyn palauttamiseen. Keraamiset tai posliiniset kruunut eivät eroa juurikaan luonnollisista hampaista, joten niitä voidaan käyttää vaurioituneiden hampaiden palauttamiseen. Näitä kruunuja voidaan käyttää, jos potilas on allerginen tietyntyyppiselle metallille.

Hammaskruunujen tuotemerkit

Seuraavassa on luettelo laadukkaista hammaskruunumerkeistä, joista potilaat voivat hyötyä Turkissa:

Zirkonium-hammaskruunut

Kuutio-zirkoniumhammaskruunut on valmistettu posliinista ja zirkoniumista, joka on vahva mineraali. Zirkonilla on maine materiaalina, joka voi lisätä timantin kovuutta. Turkissa valmistetut zirkoniumhammaskruunut koostuvat valkoisesta zirkoniumytimestä ja posliinisesta ulkopinnasta. Posliini antaa kruunulle luonnollisten hampaiden ulkonäön, kun taas sisäpuolella oleva metalli suojaa kruunua iskuvaurioilta.

Toisin kuin tavallisissa metallikruunuissa, Istanbulissa tai Antalyassa valmistetuissa zirkoniumhammaskruunuissa ei koskaan näy tummaa metalliviivaa, vaikka ikenet vetäytyisivätkin iän myötä. Metalli on myös valkoista, joten eroa ei ole havaittavissa. Tämän ainutlaatuisen tuotemerkin ansiosta voit hyötyä metallikruunujen lujuudesta ja poslikruunujen houkuttelevuudesta. Turkin hammaslääkärit suosittelevat zirkoniumhammaskruunuja ylä- tai alakaaren etuhampaiden korvaamiseen. Tämä tuotemerkki on erityisen hyödyllinen vaurioituneiden hymyjen palauttamisessa.

E-Max-kruunut

E-Max-hammaskruunut ovat kaikki merkkikeraamisia tuotteita. E-Max-kruunut on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, jota kutsutaan litiumdisilikaattikeramiikaksi. Tämän materiaalin etuna on, että se on erittäin kestävä, kestävä ja läpinäkymätön. E.Max-hammaskruunut muistuttavat ulkonäöltään läpikuultavan valkoisina hyvin paljon aitoja hampaita. Nämä kruunut ovat tunnettuja lujuudestaan ja houkuttelevasta ulkonäöstään. Jos etsit hammaskruunuja hymysi palauttamiseksi, E.Max-kruunut ovat harkitsemisen arvoisia.

E.Max on maailmankuulu hammaskruunujen tuotemerkki. Voit olla varma, että hampaistasi tulee luonnollisen muotoiset ja väriset, eikä niitä voi erottaa normaaleista hampaistasi.

Nämä kruunut sisältävät myös metallittomia seoksia. E.Max-kruunut eivät todennäköisesti murtu tai halkeile. E.Max-hammaskruunut ovat myös erittäin kalliita.

Turkin hammaslääkärit tarjoavat hammasimplantteja ja samoja E.Max-hammaskruunuja kuin muualla Euroopassa, mutta halvemmalla. Sinun ei tarvitse maksaa kovin suuria käyttökustannuksia, jotta sinulla olisi varaa tuotemerkkiin.

Hammaskruunujen leikkauksen jälkeinen seuranta

Ensimmäinen askel hammaskruunujen kestävyyden varmistamisessa on huolehtia niistä juuri niin kuin pitääkin. Tämä on erityisen tärkeää pian sen jälkeen, kun kruunut on istutettu suuhusi. Jotta ne pysyisivät parhaassa mahdollisessa kunnossa, sinun on tiedettävä seuraavaa:

Väliaikaiset kruunut

Ensimmäisen käyntisi aikana hammaslääkärisi alkaa valmistella kruunuja. Hän ottaa erityisesti hampaistasi jäljennöksen yksilöllisen kruunun valmistamista varten. Hän myös viilaa hampaasi paremman istuvuuden varmistamiseksi. Kun odotat yksilöllisten kruunujen valmistumista, saat väliaikaiset kruunut. On erittäin tärkeää, että pidät hyvää huolta näistä väliaikaisista kruunuista. Koska istuvuus ei ole tarkka, ne voivat irrota tai rikkoutua helpommin. Siksi sinun on noudatettava hammaslääkärisi ohjeita täydellisesti, jos haluat, että kruunut pysyvät paikoillaan, kunnes pysyvät kruunut ovat valmiit.

Valitse ruokasi huolellisesti

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on olla valikoivampi ruoan valinnassa. On parasta olla syömättä ruokia, joita voidaan pitää pureskeltavina tai tahmeina. Ne voivat tarttua kruunuihin ja repiä ne irti, jolloin joudut uuteen leikkaukseen. Vastaavasti sinun tulisi myös välttää jonkin aikaa hyvin kovia ruokia. Koska väliaikaiset kruunut eivät ole kovin kestäviä, on mahdollista, että kova ruoka vahingoittaa, rikkoo tai irrottaa kruunun. Voit myös pyrkiä tietoisesti pureskelemaan suun toisella puolella jonkin aikaa. Keskity ainakin kovempien ruokien kohdalla tälle puolelle. Näin myös kruunujen vaurioitumisriski minimoituu.

Ole varovainen hammaslankaa käyttäessäsi

Väliaikaisten kruunujen ollessa paikoillaan on tärkeää jatkaa hampaiden harjausta ja hammaslangan käyttöä normaalisti. Sinun on kuitenkin oltava hieman varovaisempi sen suhteen, miten käytät hammaslankaa. Vältä hammaslangan vetämistä ylös hampaiden välistä. Liu’uta se sen sijaan varovasti ulos ienrajasta. Näin kruunut liukuvat harvemmin.

Pysyvät kruunut

Hyvä uutinen on, että lopulliset kruunut kestävät paljon kauemmin kuin väliaikaiset kruunut. Lisäksi ne istuvat paremmin, joten et voi irrottaa niitä yhtä helposti. Sinun on kuitenkin osattava huolehtia niistä kunnolla.

Heti leikkauksen jälkeen

Kestää noin 24 tuntia, ennen kuin kruunut kiinnittyvät kunnolla olemassa olevaan hampaaseesi. Ennen kuin tämä on tapahtunut, on olemassa riski, että kruunut irtoavat ruuan tai liian suuren voiman vaikutuksesta kruunun alueille. Siksi sinun on odotettava vähintään tunti tai kaksi ennen kuin nautit ruokaa tai juomaa. Sen jälkeen on parasta syödä pehmeää ruokaa ja pysyä kaukana kaikesta kovasta, pureskeltavasta tai rapeasta. Voit jatkaa tavanomaista ruokavaliota, kun kruunut on sementoitu kunnolla. Tänä aikana sinun on myös oltava varovainen käyttäessäsi hammaslankaa hampaiden välissä. Kuten väliaikaisten kruunujen kanssa, hammaslankaa on liu’utettava ylöspäin eikä vedettävä. 24 tunnin kuluttua voit jatkaa tavanomaista suunhoitorutiinia.

Jatkuva hoito

Saatat kokea jonkin verran herkkyyttä/kipua kuukauden tai kahden ajan; tämä on täysin normaalia ja odotettavissa. Tänä aikana turkkilainen hammaslääkäri neuvoo sinua käyttämään hammastahnaa, joka vähentää herkkyyttä. ( Sensodyne jne… ) Voit myös kurlailla suolavedellä 3 kertaa päivässä parantumisprosessin helpottamiseksi. Hammaskruunujen tarkoituksena on vahvistaa ienrajan yläpuolella olevaa aluetta.

Ikenesi ja ikenien ja hammaskruunujen välinen alue eivät kuitenkaan ole suojassa tämän proteesin avulla. Siksi on tärkeää, että noudatat terveellisiä rutiineja. Tähän kuuluu harjaaminen kahdesti päivässä ja hammaslangan säännöllinen käyttö. Jos sinulla on aiemmin ollut parodontiitti, hammaslääkäri voi suositella, että käytät myös fluorihuuhtelua joka päivä.

Tämä auttaa ehkäisemään hampaiden reikiintymistä. On myös tärkeää muistaa, että vaikka kruunut ovat kestäviä, ne voivat vaurioitua. Siksi sinun tulisi pyrkiä minimoimaan riskialttiit toiminnot mahdollisimman paljon. Vältä jäihin puremista, pähkinöiden murtamista, olutkorkkien avaamista ja muita kovia ruokia tai materiaaleja. Suojaa hampaasi myös, jos harrastat kontaktilajeja. Jos harjaat yleensä hampaasi, käytä yösuojaa joka päivä nukkuessasi.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️