Hammasproteesit Turkissa

hammasproteesin hinta 1
Kirjoittanut Melissa

Turkissa hammasproteesi on hammasproteesi, joka korvaa puuttuvan hampaan tai peittää hammasvian. Näitä hammasproteeseja ovat esimerkiksi implantit, kruunut, sillat, hammasproteesit ja viilut, ja osa niistä voi olla irrotettavia tai pysyvästi suuhun kiinnitettyjä.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa hammasproteeseista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon hammasproteesit maksavat Turkissa?

Hammasproteesin keskimääräinen hinta Turkissa Istanbulissa on 900 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 700 eurosta 1100 euroon.

MenettelyHinta Turkki
Hammasproteesi900 €

Mikä on hammasproteesi?

Turkissa hammasproteesi on hammasproteesi, joka korvaa puuttuvan hampaan tai peittää hammasvian. Näitä hammasproteeseja ovat esimerkiksi implantit, kruunut, sillat, hammasproteesit ja viilut, ja osa niistä voi olla irrotettavia tai pysyvästi suuhun kiinnitettyjä.

Puuttuvia hampaita voi esiintyä useista syistä, kuten traumasta, hampaiden reikiintymisestä tai sidekudosvauriosta. Myöskään synnynnäiset hampaiden puuttumiset eivät ole harvinaisia. Proteettisessa hammaslääketieteessä korvataan pehmytkudosta, puuttuvia hampaita tai kaikkia hampaita erilaisin keinoin. Proteettiseen hammaslääketieteeseen kuuluu myös vaurioituneiden hampaiden korvaaminen kruunuilla eli hampaan näkyvän osan korvaaminen.

Millaisia proteettisia ratkaisuja on olemassa?

Turkin hammaslääketieteellinen kirurgia antaa sinulle mahdollisuuden irrotettaviin ja kiinteisiin hammasproteeseihin. Kiinteissä proteesivaihtoehdoissa käytetään siltoja ja kruunuja, jotka sementoidaan suuhun. Irrotettaviin proteeseihin kuuluvat osa- ja kokoproteesit.

Mitä kruunuilla korjataan?

Vakavasti vaurioitunut hammas voidaan korjata kruunulla. Jos hampaassa on merkittävää reikiintymistä ja se on täytetty toistuvasti tai jos hammas on tummunut esimerkiksi juurihoidon seurauksena, kruunu on erinomainen hoitovaihtoehto.

Kruunu parantaa hampaan ulkonäköä ja vahvistaa sitä. Kruunattavasta hampaasta hiotaan pieni tukipilari, johon kruunu tehdään. Hammasteknikko valmistaa yksilöllisen kruunun potilaan okkluusion mukaan hammaslääkärin tekemien mallien perusteella, ja se sementoidaan hampaan tukipilariin.

Kruunu voidaan valmistaa esimerkiksi kullasta, keramiikasta tai erilaisista metalliseoksista. Jos hammas puuttuu kokonaan ja se korvataan hammasimplantilla, kruunu kiinnitetään implanttiin.

Mitä voidaan korvata sillalla ja osaproteesilla?

Yksi tai useampi puuttuva hammas voidaan korvata implantilla, sillalla tai osaproteesilla. Silta kiinnitetään puuttuvan hampaan viereisiin hampaisiin, ja nämä kruunataan. Lisäksi usean hampaan puuttumisesta johtuva aukko voidaan peittää sillalla. Kruunujen tavoin sillat voidaan valmistaa eri materiaaleista.

Toisin kuin silta, osaproteesi on irrotettava proteettinen ratkaisu. Osaproteesi voi olla esimerkiksi metallista tai akryylimuovista valmistettu levy, johon kiinnitetään tekohampaat. Kun osaproteesi asennetaan suuhun, puuttuvien hampaiden synnyttämät aukot peitetään proteesihampailla.

Mitä tapahtuu, jos kaikki hampaat puuttuvat?

Jos sinulta puuttuvat kaikki hampaat, proteesivaihtoehtona käytetään kokoproteesia. Kokoproteesi on irrotettava laite, joka korvaa kaikki hampaat. Turkissa hammasproteesi voidaan jopa kiinnittää suuhun tiettyjen implanttien avulla. Tällöin se voidaan edelleen irrottaa itsepuhdistusta varten.

Kuinka kauan hammasproteesit kestävät?

Hammasproteesiin tottuminen voi aluksi viedä jonkin aikaa. Lisäksi suun kudokset mukautuvat jatkuvasti, mikä voi johtaa proteesin istuvuuden heikkenemiseen. Hammasproteesin istuvuus tarkastetaan usein tapahtuvien hammaslääkärikäyntien yhteydessä, ja tarvittaessa proteesi voidaan oikaista. Hyvä suuhygienia pidentää yleensä proteesien käyttöikää. Oikein puhdistettuna hammasproteesit voivat kestää ikuisesti.

Hammasproteesien hoito

Hammasproteeseja hoitaessasi on hyvä seisoa taitellun pyyhkeen tai vesiastian päällä, jos pudotat ne tahattomasti. Harjaa hammasproteesisi (mieluiten hammasproteesiharjalla) joka päivä, jotta plakki ja ruokakertymät saadaan poistettua ja estettyä hammasproteesien pysyvä värjäytyminen. Vältä kovaharjaista harjaa, sillä se voi vahingoittaa proteesia. Kiinnitä erityistä huomiota hammasproteesin metallikiinnikkeiden alla olevien hampaiden puhdistamiseen. Kiinnikkeiden alapuolelle tarttunut plakki lisää hampaiden reikiintymisriskiä.

Proteesien puhdistukseen käy myös mieto pesuneste tai käsisaippua. Muunlaiset kodin puhdistusaineet ja paljon hammastahnaa ovat liian hankaavia, eikä niitä pidä käyttää proteesien puhdistamiseen. Hammasproteesit voivat menettää oikean muotonsa, jos niitä ei pidetä kosteina. Nukkumaan mennessä hammasproteesi on asetettava veteen tai liotusliuokseen. Mutta jos proteesissa on metallisia kiinnikkeitä, ne voivat värjäytyä, jos ne laitetaan liotusliuokseen.

Myös kokoproteesin kanssa on pidettävä yllä hyvää suuhygieniaa. Harjaa joka aamu suulake, ikenet ja kieli pehmeäharjaisella harjalla ennen proteesin asettamista. Tämä poistaa plakin ja vilkastuttaa suun verenkiertoa. Tasapainoisen ruokavalion valitseminen on tärkeää terveen suun ylläpitämiseksi.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Melissa

Nimeni on Mélissa, ja vuodesta 2014 lähtien olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana. Minulla on laaja kokemus sääntely- ja lääkemarkkinointiasiakirjojen kirjoittamisesta useilla eri terapia-alueilla.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️