Isilti Dental Clinic

Isilti Dental Clinic Antalya klinikka 1

ISILTI Dental Clinic on erikoistunut hammashoitoon ja kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 2020 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Antalyassa, Turkissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen-kuvat ja hanki hinnat ulkomailla tehtäville leikkauksille. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

ISILTI Dental Clinic, Antalya, Turkki

ISILTI Dental Clinic on ystävällinen ja huolehtiva hammaslääkäriasema Antalyassa, Turkissa. Klinikka pyrkii tarjoamaan mahdollisimman TEHOKKAAN ja TALOUDELLISEN hoidon asiantuntevien ja kokeneiden hammaslääkäreiden, ystävällisen henkilökunnan, hygieenisen klinikan, laadukkaiden laitteiden ja materiaalien avulla. Palvelut vaihtelevat rutiinihygieniatarkastuksista ja röntgenkuvista kosmeettiseen hammaslääketieteeseen, hammasimplantteihin ja oikomishoitoon.

Hammasklinikka lupaa varmistaa hammasterveytesi täydellisyyden sekä haluamasi mielenrauhan. Hammaslääketieteen asiantuntijat keskittyvät yksilöllisiin tarpeisiisi ajoissa, asiantuntevasti ja rauhoittavasti. He varmistavat, että kokemuksesi on täydellinen, ja jättävät sinut leveään hymyyn ja odottamaan innolla seuraavaa käyntiäsi.

Tiimi: Kaikki hammaslääkärit ovat kokeneita asiantuntijoita ja erikoislääkäreitä, joilla on myös erikoislääkärin, apulaisprofessorin tai professorin akateeminen arvonimi.

Hammaslääkäreillä, hygienisteillä ja teknikoilla on koulutus ja kokemus kaikkien suun terveyteen liittyvien tarpeidesi täyttämiseksi. He ovat sitoutuneet ylläpitämään hammashoidon korkeinta laatua jatkuvalla koulutuksella ja viimeisimpien tekniikoiden ja laitteiden täydellistämisellä.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Hammasimplantit
Hammaskruunut
Hammasviilut
Hammasröntgenkuvat
Hammasproteesit
Henkilökohtainen suusuoja
Hampaan poisto
Viisaudenhampaiden poisto
Hampaan paikkaus
Juurihoito
Apikaalinen resektio
Hampaiden kiinnitys
Hampaiden puhdistus
Hampaiden valkaisu
Sinusten siirto
Implantilla tuettu hammassilta
Implantilla tuettu hybridiproteesi
Hammaslääkärin tarkastus
Hammaslääkärin konsultaatio

Kosmeettinen kirurgia
Botox-injektiot

ISILTI Dental Clinic tarjoaa sinulle :

Lentokenttäkuljetus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Internet-konsultaatio
Uskonnolliset palvelut


Kaupunki: Antalya – Maa: Turkki – Perustettu vuonna 2020
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhuttu kieli(t): englanti, turkki

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️