Art & Dent Clinic

Clinica Art & Dent Valence

Clinica Art & Dent on erikoistunut hammashoitoon. Tämä vuonna 1984 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Valenciassa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Clinica Art & Dent, Valencia, Espanja

Art & Dent hammasklinikka: Heidän asiantuntemuksensa kattaa perusasiat, kuten tutkimukset, puhdistuksen ja täytteet, aina edistyneempiin kruunuihin, implantteihin, siltoihin, viiluihin, juurihoitoon ja valkaisuun.

Toisin kuin muut Valencian hammasklinikat, he eivät ole franchising-yritys, mikä takaa, että sinua hoitaa aina sama lääkäri ja saat aina henkilökohtaista hoitoa.

On tärkeää korostaa, että klinikan menestyksen avain on inhimillisessä tiimissä. He suhtautuvat työhönsä intohimoisesti. He kiinnittävät äärimmäistä huomiota jokaiseen yksityiskohtaan.

Siksi Clínica Art & Dent pystyy tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia ja yksilöllisiä hoitoja ja varmistamaan, että se on yksi Valencian parhaista hammasklinikoista. art & dent -hammasklinikka, joka kokoaa yhteen kokeneiden lääkäreiden tiimin, joka tarjoaa kaikki hammaslääketieteelliset toimenpiteet kohtuuhintaan.


Klinikan erikoisuus :

Hammashoito
Hampaiden poisto
Hampaiden valkaisu
Hammasviilut
Hammasimplantit
All-on-4
All-on-6
Kosmeettisen hammaslääketieteen konsultaatio
Hammaslääkärin tarkastus
Hammaslääkärin konsultaatio

Tarjotut palvelut

Ilmainen Wifi


Kaupunki: Valencia – Maa: Espanja – Perustamisvuosi: 1984
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhuttu kieli(t): englanti, espanja


Arvosteluja Clínica Dental Art & Dent hotellista

Teresa Puigcerver Barquero
Teresa Puigcerver Barquero
13:15 31 Jan 24
Olen iloinen Art&Dentin antamasta henkilökohtaisesta ja ammattimaisesta hoidosta hampaideni terveydelle.
Michael Cregg
Michael Cregg
10:41 19 Feb 24
art-dent olivat erittäin avuliaita ja ystävällisiä ja tekivät juuri sen, mitä halusin heidän tekevän. Suosittelisin niitä ehdottomasti
Polina Shkliaruk
Polina Shkliaruk
16:24 28 Sep 23
Upea klinikka. Lääkärit ovat ystävällisiä. Hinnat ovat kohtuulliset. He tekevät kaiken kivuttomasti ja erittäin nopeasti. He käsittelivät kariestaan, asettivat implantteja ja valkaisivat. Tyytyväinen tulokseen
Tesa Arranz
Tesa Arranz
17:15 24 Oct 23
Olen ollut tyytyväinen hoitoon, mahtavaan tiimiin ja täydelliseen koneistoon. Löysin vihdoin klinikan, josta pidin.
Carmen Rojas
Carmen Rojas
10:21 05 Sep 23
Erinomainen palvelu, erityinen maininta Neusille, joka osallistui minuun ja seurasi hätätilannetta. Olen luottanut heihin vuosia, iloinen
emanuele 2021
emanuele 2021
09:28 27 Apr 23
Hyvää huomenta ja tein hampaiden puhdistuksen ja se oli erittäin hyvä, siitä tuli erittäin puhtaat hampaat ja Hollywood-näyttelijän hymy, kiitos, neuvo
Vicente Bartual
Vicente Bartual
18:51 11 Apr 23
Parempi mahdotonta, minä hoidan potilasta, ja ammattitaitosi on 100 % suositeltavaa.Menchi, Maria ja heidän lääketieteellinen tiiminsä.Kiitos kaikesta.Halaus 🤗
carmen m
carmen m
12:21 20 Jul 23
Otin kaksi vanhempani, molemmat iloisina, erittäin ystävällisiä ja hellästi, työt, jotka ovat tehneet heille erittäin hyvin ja erittäin kohtuulliseen hintaan.
María Martínez
María Martínez
17:08 10 Apr 24
Käyn siellä aina ja se on erittäin hyvä, yritän saada 10 parasta Valenciassa
Kamapua'a
Kamapua'a
18:01 13 Jul 23
Tapaaminen klo 11, saapui vasta tunnin kuluttua. He sanoivat, että heillä oli "viive". Henkilökunta on ystävällistä, vain vastaanottovirkailija puhuu englantia, mikä on ristiriidassa muiden arvostelujen kanssa, joita lääkäri myös sanoi. Niin hyvin vaikea esittää kysymyksiä tai selittää sinulle menettelyn kautta, mitä tapahtuu. Ei kameramateriaalia suun sisäpuolelta kuten muilla klinikoilla, ei ennen ja jälkeen kuvia, ei edes kerrottu minkä hampaan korjaan, hän vain alkoi tehdä asioita. Yleinen huomio hampaisiin ja niiden tarjoamaan palveluun ei todellakaan ole siellä, mistä ne veloittavat. Lopulta sain kaksi lääkäriä, ja jopa luulin ymmärtäväni sen jollain tavalla, puhuminen ja vitsailu keskenään hoidon aikana ei ole hyvästä.Joten kaiken kaikkiaan en todellakaan suosittelisi Cliniqueä kenellekään ulkomaalaiselle, enkä tule takaisin.
José
José
09:16 25 Feb 23
Petosta petoksen perään ja VARASTAA RAHASI. En ole henkilö, joka jättää huonoja arvosteluja. Mutta tässä tapauksessa minun on sanottava, että tunnen itseni huijatuksi.- Menin arvosteluihin, tietysti, iso virhe.- Kävin mainoksessa, jossa kerrottiin lapsille ilmainen tutkimus ja siivous fluorilla.- Lähdin siivouksen kanssa pojalleni hintaan 50€- Samassa mainoksessa lukee siivous 25 €- He antavat minulle 390 euron budjetin pojalleni kahdelle ontelolle (jolla ei ole reikiä) ja 2 hoitoon 2 maitohampaasta, jotka on tarkoitus demineralisoida.- Kerron hänelle, että hänellä ei ole reikiä ja vastaanottovirkailija sanoo "oi okei, se on yhteensä 170 €"- Maksu sinä päivänä 135 €, puuttuu 35 € seuraavalle kerralle- He lähettävät minulle laskun sähköpostiini seuraavana päivänä ja he toistavat laskun 390 €- Nyt alkaa rahan louhinta- Nyt kävi ilmi, että ne ovat 390 euroa ja hän oli väärässä sanoessaan, että ne olivat 170 euroa- Tuolla käynnillä he ottavat 85 euroa 10 minuutiksi ja tiivistävät reikiä hampaan ja hampaan- Toistan, että pojallani ei ole onteloita- TÄMÄ SIINÄ ET ET JÄTTÄ KUIN MINÄ- Tietysti hammaslääkäri on hyvä tyttö, hän on erittäin ystävällinen lapsille, hänen nimensä on Daiana, hoitoon 10.Mutta en siedä, että minua petetään näin karkealla tavalla.En koskaan palaa tälle klinikalle, ja julkisuuteni heitä kohtaan on olematonta. En koskaan puhu hyvin.On sääli olla naapureita ja tulla huijatuksi mainoksilla ja hinnoilla.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️