Hairtran Clinic

HairTran Clinic Bangkok klinikka 1

HairTran Clinic on erikoistunut hiusimplantteihin. Tämä vuonna 2019 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Bangkokissa, Thaimaassa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen-kuvat ja kysy hintoja leikkauksesta ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

HairTran Clinic, Bangkok, Thaimaa

HairTran Clinic on perustettu tammikuussa 2019. Vaikka klinikka on suhteellisen uusi, sillä on erittäin kokeneita lääkäreitä ja asiantuntijoita, jotka voivat auttaa ratkaisemaan kaljuuntumisen, hiusrajan vetäytymisen ja hiustenlähtöongelmat elinsiirtotekniikoiden avulla. Henkilökunta on saanut täyden koulutuksen International Hair Transplant Associationin työpajoissa Yhdysvalloissa, Turkissa, Malesiassa ja Koreassa.

Klinikka tarjoaa erilaisia menettelyjä hiustenlähtösi hoitoon, mukaan lukien PRP-injektiot (platelet-rich plasma), FUE-hiustensiirto ja matalan tason laserhoito. Nykyaikaisten laitteiden avulla klinikka tarjoaa kaikille potilaille mahdollisimman luonnollisen tuloksen, jossa ei ole arpia ja tulokset ovat pysyviä. He myös takaavat erinomaiset tulokset kohtuulliseen hintaan. HairTran sijaitsee Bangkokin sydämessä Sukhumvit Roadilla, ja sinne pääsee helposti Ekkamai Eastin bussiterminaalista, Ekkamai BTS:ltä ja Phra Khanong BTS:ltä.

He tarjoavat myös paikallisliikenteen varauksia, paikallisia matkailuvaihtoehtoja sekä tulkkaus- ja käännöspalveluja, jotta potilaiden ei tarvitse huolehtia kielimuurista. Klinikkaa ympäröivät hotellit, jotka palvelevat hoitoturisteja, ja ostoskeskus. Klinikka on yksi Bangkokin parhaista paikoista onnistuneeseen hiustensiirtoon, ja sen asiakkaiden arvostelut ovat monien myönteisiä.


Klinikan erikoisala:

Hiusimplantti
Hiustensiirto
Parransiirto
Ripsien siirto
Kulmansiirto
DHI hiustensiirto
FUE hiustensiirto
FUE Gold hiustensiirto
FUT hiustensiirto
BHT hiustensiirto

Palvelut

Ilmainen Wifi
Kansainväliset sanomalehdet
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Pysäköintialue
Yksityishuoneet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Bangkok – Maa: Thaimaa – Perustettu vuonna 2019
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhuttu kieli(t): englanti, thai


Arvostelu tuotteesta Hairtran Clinic

Alex Griffith
Alex Griffith
07:59 11 Sep 23
Kiitos Hairtran Clinicille hienosta kokemuksesta! Tein paljon tutkimusta ennen tätä ja päätin tavata tohtori Pattyn ja olen niin iloinen, että tein. Kaikki tämän klinikan henkilökunta on ystävällistä, ammattitaitoista ja erittäin mukautuvaa! He puhuivat minulle koko prosessista askel askeleelta ja pitivät minusta todella hyvää huolta. Tunsin oloni täysin rentoutuneeksi, enkä voi suositella tätä joukkuetta tarpeeksi.Kiitos kaikille Hairtran-klinikalla! Arvostan syvästi teitä kaikkia!Kop pun Kap!!🙏
Joel White
Joel White
08:44 28 Jul 23
Minulle tehtiin toimenpide täällä kesäkuussa, joten odotan edelleen lopullisia tuloksia (noin kuusi kuukautta kestää ennen kuin ne alkavat olla havaittavissa), mutta voin sanoa, että minulla oli erinomainen kokemus tästä klinikalta.Tapaamisen sopiminen oli helppoa. Klinikka on käytettävissä vastaamaan kaikkiin kysymyksiin Whatsappissa tai muissa viestintäohjelmissa. Voit myös varata ilmaisen konsultaation videochatin kautta (jos asut kaukana kuten minä).Henkilökunta oli erittäin vieraanvaraista ja tohtori Patty oli erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen. Hän teki kaiken niin helpoksi. Ennen toimenpiteen alkamista hän selitti yksityiskohtaisesti, kuinka päivä menee, jotta tiesin tarkalleen mitä odottaa.Minun täytyy korostaa, että hän on taiteilija hiusrajoissa. Olen nähnyt niin monia luonnottoman näköisiä hiusrajaa, jotka näyttävät liian täydellisiltä, ​​kuten nuken. Mutta hän suunnitteli minulle huolellisesti luonnollisen näköisen hiusrajan, pyyhkimällä ja piirtämällä uudelleen tarvittaessa. Voit kertoa hänelle, mitä haluat, ja hän keksii tavan saada se täydentämään kasvojen rakennettasi.Toimenpiteen jälkeen hän oli valmiina tapaamaan minua ja tarkistamaan, että kaikki oli hyvin ja parantui kunnolla. Hän todella osoitti, että hän arvostaa klinikansa mainetta ja asiakastyytyväisyyttä yli kaiken. Hän jopa tarjoaa korjauksia, jos tiheys ei vastaa suunniteltua.En voi sanoa tarpeeksi hyvää tästä klinikasta. Kokemukseni oli fantastinen, enkä malta odottaa nähdäkseni lopullisia tuloksia!Päivitän tämän arvostelun myöhemmin kuvilla, kun kaikki on kasvanut.
Stephen Ward
Stephen Ward
06:14 08 Jun 23
Minä ja ystäväni matkustimme Australiasta Hairtran Clinicille, emmekä ole katuneet tätä päätöstä. He olivat alusta loppuun ammattitaitoisia, välittäviä ja heidän etumme olivat etusijalla!Niiden hinta-laatusuhde on uskomaton, samoin kuin koko tiimi, joka työskentelee kanssasi siirtopäivänä ja sitä seuraavana päivänä jälkihoidossa.Suosittelen Hairtrania kaikille, jotka haluavat saada hiustensiirron tulevaisuudessa. En malta odottaa, että näen lopullisia tuloksia.Paljon kiitoksia Hairtran-klinikka 🙂
Aurora CnC
Aurora CnC
12:58 01 Jul 23
Tein äskettäin päätöksen puuttua hiusten ohenemiseen liittyviin huolenaiheisiini tekemällä hiustensiirtoa Hairtranissa kesäkuun lopulla. Törmäsin Best Food Review Shown YouTube-videoon ja tein perusteellisen tutkimuksen Redditissä, ja huomasin Hairtranin olevan ihanteellinen valinta.Olin alun perin harkinnut Turkin ja Bangkokin välillä, mutta ottaen huomioon läheisyyteni Singaporeen, Bangkok vaikutti mukavammalta huolimatta siitä, että se oli hieman kalliimpi alentuneiden lentotuntien ja kustannusten vuoksi.Konsultointiprosessi Hairtranilla oli poikkeuksellisen sujuvaa. Kirurgi ja henkilökunta työskentelivät täydellisessä sopusoinnussa, kirurgin käsitellessä viillot, kun taas henkilökunta istutti asiantuntevasti karvatupet. Koko menettely oli huomattavan työvoimaintensiivinen, ja olin vaikuttunut, kun yli 8 työntekijää oli omistautunut auttamaan minua. Luonnollisesti tämän tasoinen henkilökohtainen hoito lisäsi kustannuksia, mutta se oli sen arvoista. Kirurgi valvoi prosessin jokaista vaihetta varmistaen äärimmäisen tarkkuuden ja onnistuneen lopputuloksen.Leikkauksen jälkeen sain erinomaista hoitoa ja tukea. Jo seuraavana päivänä palasin hiusten pesuun ja laserhoitoon, mikä nopeuttai paranemisprosessia merkittävästi. Olin iloisesti yllättynyt, kun he sallivat minulle uuden hiustenpesun myös seuraavana päivänä. Tämä tarkkaavainen jälkihoito teki todella eron.Huomionarvoista on, että koin minimaalista turvotusta ja kipua toimenpiteen jälkeen, eniten anestesiasta johtuen. Kipuasteikolla 1-10 antaisin anestesian vähintään 8, mutta se kesti vain muutaman minuutin. Ammattitaitoinen lääkintätiimi varmisti mukavuudeni koko prosessin ajan.Kommunikointi maassa, jossa ensisijainen kieli on erilainen, voi olla haastavaa. Olin kuitenkin onnekas, että lääkäri ja asiakasvastaava puhuivat molemmat erinomaista englantia. Tämä kielitaito eliminoi kaikki mahdolliset väärinkäytökset ja antoi minulle mielenrauhan.Joissakin kalkkunansiirtoklinikoissa on melko paljon ostettuja arvosteluja. Se on hyvin ilmeistä alhaisella arvostelumäärällä. Mutta omani on laillinen.No, olen vielä matkan alussa, mutta olen innoissani tulevasta! Nähdään kuuden kuukauden päästä 🙂
Lloyd Jones
Lloyd Jones
16:09 26 Jul 23
Suosittelen lämpimästi Hairtran-klinikkaa. Minulle tehtiin 3 700 siirtoa kuusi kuukautta sitten ja nauran paksuille hiuksilleni aina kun katson peiliin. He tekivät hienoa työtä, olivat erittäin ammattitaitoisia eivätkä antaneet vääriä lupauksia. Ihana henkilökunta toimenpidepäivänä, kaikki tekivät minusta erittäin mukavan. En tekisi mitään suunnitelmia toimenpiteen jälkeiselle päivälle, koska se oli melko epämiellyttävä noin päivän ajan. Koin pienen shokkihäviön ja kesti noin 4 kuukautta nähdäkseni kasvun, mutta sen jälkeen se on tihentynyt viikoittain. ERITTÄIN TYYTYVÄINEN!
Ning Ning
Ning Ning
10:42 27 Jul 23
Minulla on ollut pitkän aikaa hiusongelmia sivukulmissa, jotka ovat m:n muotoisia, syviä ja leveästi jakautuneita. Tule neuvottelemaan tohtori Pattyn kanssa, lääkäri suosittelee hiusten kasvattamista temppelin kulmaan. Puuttuvan osan sulkemiseksi lääkäri neuvoi tekemään PRP:n ja laittamaan lääkettä.Nyt olen tehnyt PRP:tä ja laittanut lääkettä 6kk.Skannaus on kapeampi.Mitä tulee alueeseen, joka kasvaa temppeleissä, se on tullut melkoisesti esiin. Lääkäri sanoi, että nyt tulos on vain 50%, se voi silti olla paksumpi. (Mutta tämä on vain iloinen.) Oheinen kuva on 6 kuukautta istutuksen jälkeen. Edellisestä jaksosta, että minulla ei ollut melkein yhtään hiusta.Yleisten tyydyttävien tulosten lisäksi Haluan kiittää tiimiä, joka on ketterä ja ammattitaitoinen.Tärkeää on, että *palvelu* on todella hyvää. Edes kanta-asiakkaana oleva kauneusklinikka ei huolehdi tästä hyvin (joka kerta kun tulen tuntemaan olevani tärkeä 😂)Lääkäri antoi erittäin hyviä neuvoja sekä ennen istutusta että sen jälkeen. Kun on ongelma, se auttaa ratkaisemaan sen ja saa meidät luottamaan siihen, että sitä kutsutaan erittäin suureksi vastuuksi.Niistä huolehtivat solut ovat söpöjä ja ovat seuranneet niitä viimeiset 6 kuukautta. Paikka oli puhdas. tuoksuva kylpyhuone Sitä kutsutaan kiillotukseksi, kunnes se on kiiltävä. Kätevä parkkipaikkaOn myös joitain onnettomia asioita, kuten akne, joka esiintyi kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. mutta antaa klinikan hoitaa se Lääkäri antoi minulle lääkkeen aknen tappamiseen. Sairaanhoitaja työnsi näppylän ulos ja se katosi, sitten oli ruuhka klinikan viereisellä kujalla (Sukhumvit 42), jolloin piti varata aikaa matkustamiseen ruuhka-aikoina, myös lauantaisin, ruuhkat päivällä.tuntemamme ihmiset Jos joku haluaa kasvattaa hiuksia, suosittelemme täällä. Tehdään se ja kaikki ovat tyytyväisiä.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️