Mahalaukun ohitusleikkaus Turkissa

hinta bypass 1
Kirjoittanut Émilie

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää mahalaukun ohitusleikkauksesta Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen mahalaukun ohitusleikkaukseen Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa mahalaukun ohitusleikkauksesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon mahalaukun ohitusleikkaus maksaa Turkissa?

Keskimääräinen mahalaukun ohitusleikkauksen hinta Istanbulissa, Turkissa on 3 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3 000 eurosta 4 000 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Rintojen suurentaminen3500 €

Mikä on mahalaukun ohitusleikkaus?

Lihavuusleikkauksia on monia eri tyyppejä, kuten mahalaukun pallolaajennus, mahalaukun sidonta ja mahalaukun botox. Jokaisella toimenpiteellä on erilaiset edut ja haitat. Tavoitteena on lihavuuden voittaminen ja fyysisten poikkeavuuksien korjaaminen.

Mahalaukun ohitusleikkaus Turkissa on ohitusleikkaustekniikka, joka on yleisimmin käytetty kirurginen toimenpide Turkissa ja muissa maissa. Se on kuitenkin myös monimutkaisin mahalaukun leikkaus. Turkin mahalaukun ohitusleikkauksessa erikoistunut kirurgi pienentää mahalaukun kokoa niin, että se sisältää vain noin 15-20 ml. Loput mahalaukusta ommellaan sitten niin, että pohjukaissuoli suljetaan ruoansulatuksen ulkopuolelle.

Tätä kutsutaan ohitusleikkaukseksi. Koska pohjukaissuoli suljetaan pois, ruoka ja ruoansulatusnesteet eli entsymaattisesta pilkkomisesta vastaavat eritteet sekoittuvat vasta keskimmäisessä ohutsuolessa. Tämä on tärkein syy siihen, että kalorien saanti on vähäisempää. Kumppaniklinikoillamme voit vastata kaikkiin mahalaukun ohitusleikkausta, tasapainoista ruokavaliota ja liikuntaa koskeviin kysymyksiin (mukaan lukien ammattimainen ravitsemus- ja urheilusuunnitelma).

Mahalaukun ohitusleikkaukseen liittyvät tärkeät tekijät

Kuten minkä tahansa muun kirurgisen toimenpiteen kohdalla, Istanbulissa Turkissa toimivien asiantuntijoidemme on keskusteltava kanssasi etukäteen kaikista tärkeistä avaintiedoista.

Lisäksi on erittäin tärkeää antaa sinulle kattavia neuvoja, jotta tunnet olosi mukavaksi ja turvalliseksi hoidon aikana ja koko oleskelusi ajan. Lisäksi kirurgitiimit ottavat yleisen anamneesin mahdollisten komplikaatioiden poissulkemiseksi.

Kenen tulisi tehdä mahalaukun ohitusleikkaus Turkissa?

Yleisesti ottaen lihavuudesta kärsivät henkilöt – eli henkilöt, joiden painoindeksi (BMI) on vähintään 40 (40 kg/m2) tai joilla on vakavia fyysisiä puutteita BMI:n ollessa 35 – erityisesti pitkäaikaisesti, voivat terveydellisistä syistä käydä läpi bariatrisen leikkauksen Turkissa.

Mahalaukun ohitusleikkauksen haitat

Ennen kaikkea rajoittavaa leikkausta on harkittava tarkkaan, sillä sitä ei voi jälkikäteen perua. Jokaisen tulisi olla tietoinen siitä, että kyseessä on anatominen muutos, joka kestää koko elämän. Elämänlaadun laadullinen paraneminen on kuitenkin myös taattu, sillä laihdut varmasti vähitellen!

On myös tärkeää mainita, että erityisesti mahalaukun ohitusleikkauksen yhteydessä kalorien ja rasvan saannin lisäksi myös ravintoaineiden saanti ja imeytyminen vähenee huomattavasti. Tämä tarkoittaa sitä, että puutoksia voi esiintyä ilman ylimääräisiä ravintolisiä.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️