Vanity Aesthetics

Vanity Aesthetics Istanbulin klinikka 1

Vanity Aesthetics on erikoistunut kauneuskirurgiaan ja hiusimplantteihin. Vuonna 2016 perustettu ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) -sertifioitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakasarvostelut, ennen/jälkeen-kuvat ja pyydä hintoja leikkauksesta ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Vanity Aesthetics, Istanbul, Turkki

Vanity Aestheticsin perusti vuonna 2016 tohtori Güray Yeşiladalı, jolla on yli 10 vuoden kokemus uusien menetelmien ja tekniikoiden käytöstä, ja potilaskokemus on klinikan tärkein prioriteetti.

Kaikki operaatiot suoritetaan Istanbulin boutique-sairaaloissa, ja ne tarjoavat laadukasta palvelua, ja potilastyytyväisyys on äärimmäisen tärkeää.

Kaikilla potilailla on ISAPS:n (International Society of Aesthetic and Plastic Surgery) takuu. Kaikki potilaat voivat nähdä ennustetut tulokset 100-prosenttisella tarkkuudella 3D-mallinnustekniikan avulla ennen toimenpiteen suorittamista. Kaikki potilaat voivat tavoittaa Vanityn tukihenkilöt 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Ihon täyttö
Kaulan kohotus
Hymyilevä leikkaus
Rasvan siirto
Häpyhuulten plastiikka
Rasvaimu
Otoplastia
Hiusrajan madaltaminen
Brachioplastia
Ryppyjen hoito
Kulmien kohotus
Nenäleikkaus
Rintaimplantit
Rintojen kohotus
Gynekomastia
Vasikkaimplantit
Brasilialainen kohotus
Rintojen pienennys
Rintojen rekonstruktio
Reiden kohotus
Pakaraimplantit
Kohdunkaulan ja kasvojen kohotus
Vartalon kohotus
Vatsanpoisto
Kasvojen huulten täyttö
Mastopexia
Laserrasvaimu
Mahahihna
Mahalaukun nauha
Mahalaukun Botox
Mahalaukun ohitusleikkaus
Toissijainen nenäleikkaus

Hiusimplantti
Parransiirto
Hiustensiirto
Hiustenlähtöön liittyvä konsultaatio
DHI hiustensiirto
FUE hiustensiirto
FUE Gold hiustensiirto
FUT hiustensiirto
BHT hiustensiirto

Vanity Aesthetics tarjoaa sinulle :

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Matkaopas
Taksin varaus
Internet-konsultointi
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu vuonna 2016
Akkreditointi: ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) – Puhutut kielet: englanti, saksa, venäjä


Vanity Aesthetics arvostelu

Tugce ay
Tugce ay
21:17 08 Nov 23
DR. Semih Yıldız on uskomattoman välittävä, ihana lääkäri, joka kuuntelee mitä haluat pienintä yksityiskohtaa myöten ja toteuttaa sen.Olin uskomattoman tyytyväinen. Vanity Altunizade sairaalaryhmä; Loistava tiimi, varsinkin Yasemin, joka on aina tarkkaavainen sekä ennen leikkausta että sen jälkeen. Haluaisin kiittää teitä paljon suloisesta hoidosta ja motivaatiosta. Olen erittäin onnekas.
Zeynep Baran
Zeynep Baran
14:01 29 Dec 23
Erman teki onnistuneesti rintojen suurennusleikkaukseni Çengelköyn haaratoimistossa viikko sitten. Kaikki sujui virheettömästi prosessin alusta loppuun. Tapa, jolla lääkärini kertoi minulle ensimmäisessä tapaamisessamme, kuinka varma hän oli, kuinka hän selitti kaikki prosessin yksityiskohdat ilman, että minun tarvitsisi kysyä ja kuinka hän selitti kaikki mahdolliset riskit ilman suodatinta, oli erittäin tehokas päätöksessäni käydä leikkauksessa. Se antoi minulle tunteen, että voin luovuttaa itseni mielenrauhalla. Olin erittäin tyytyväinen henkilökuntaan sairaalan kaikilla alueilla leikkauspäivänä ja sen jälkeen. Sukulaiseni, jotka tulivat seuralaisiksi, ilmaisivat saman tyytyväisyyden. Haluaisin avata erilliset sulut sairaanhoitajille. He olivat kaikki erittäin ystävällisiä ja erittäin avuliaita. Jätin sydämeni erityisesti Esra Dinar YILMAZille. Hänen kiinnostuksensa, ystävällisyytensä ja ammatillisen kokemuksensa olivat suuria. Et voi tuntea hänen lyövän, hänellä on niin kevyt käsi 🙂 En voi muuta kuin sanoa, että hän vastaa jokaiseen viestiin kärsivällisesti ja huolella🩵2 päivää sairaalasta lähdön jälkeen toivuin ja menin ensimmäiseen tarkastukseen paljon paremmassa kunnossa. Tarkastukseni meni erittäin hyvin ja ihana lääkärini vastasi kärsivällisesti kaikkiin kysymyksiini. Sen sijaan, että sanoisi ei vaatimuksilleni, hän antoi minulle järkevimmät ratkaisut, kuinka voisin tehdä sen. Odotan innolla seuraavaa tarkastuspäivääni. Haluan kiittää lääkäriäni herra Ermania ja kaunista sairaanhoitajaani neiti Esraa.
sedef sezgin
sedef sezgin
10:13 10 Sep 23
Tein oikean päätöksen valitsemalla Vanityn. Nenäleikkaukseni sujui erittäin sujuvasti ja mukavasti Vanityn ansiosta. Suosittelen ehdottomasti kaikille. Haluan kiittää rouva Sevcania ja herra Umutia, jotka antoivat minulle aina nopeaa ja täsmällistä tietoa, sekä hyvää lääkäriämme Kadri İllaa. Toivon hänelle ja hänen turhamaisuustiimilleen menestystä jatkossakin ☺🙏🏻
Fatih Güneş
Fatih Güneş
14:17 09 Sep 23
Kun otin heihin yhteyttä heidän sosiaalisen median tiliensä kautta, he ottivat minuun yhteyttä erittäin nopeasti. Aluksi minulla oli mielessäni paljon kysymysmerkkejä, ja ensimmäisellä tapaamisellamme he ratkaisivat kaikki mielessäni olevat kysymysmerkit. Kun olin sairaalassa , Prof. Meillä oli lyhyt tapaaminen Kadrin kanssa.Ensimmäisellä tapaamisella voi tuntea olevansa pätevä tehtävässään. Hän antoi minulle loputtoman itseluottamuksen asenteella ja luovutin tämän prosessin tohtori Kadri Beylle rauhallisin mielin. taiteilija ja hänen työnsä ovat erinomaisia. Sairaala on kaunis, joukkue on mahtava! Haluan myös kiittää rouva Sedaa, joka on aina vierelläni ja antaa minulle edelleen suloisia vastauksia, vaikka aloin kysyä joka päivä yhden kysymyksen ja lisäsin kysymykseni kolmeen, viiteen tai kymmeneen. Tämä tiimi tekee eron. Loputon kiitos Vanity-perheelle ✌️
Francesco FRANZE'
Francesco FRANZE'
14:50 11 Jul 23
Lähdimme Italiasta tehdäksemme kaksi...Lähdimme Italiasta tekemään kaksi rinoseptoplastia vaimolleni ja pojalleni tietämättä mitään siitä, mitä löydämme, kun saavuimme Istanbuliin, löysimme erittäin varustetun pakettiauton WiFillä, joka odotti meitä, erittäin ystävällinen kuljettaja vei meidät sairaalaan tee testit ja sitten heti hotelliin. Täytyy sanoa, että löysimme täydellisen organisaation, siellä oli Belma, joka seurasi meitä ja järjesti kaiken sekä käänsi meille lääkäreiden kanssa. Leikkauspäivänä tapasimme prof. Kadri Ilan, erittäin ystävällisen, välittävän ja auttavaisen henkilön, joka selitti meille leikkauksen ja näytti miltä nenä näyttäisi. Minun on sanottava, että leikkaus sujui erittäin hyvin, sairaala oli erittäin puhdas ja sairaanhoitajat eräitä tapauksia lukuun ottamatta erittäin avuliaita, kaunis hotelli varustettu kaikilla mukavuuksilla, jopa minikeittiöllä sekä sairaalalla, josta saimme kaiken tarvitsemamme täysin ilmaiseksi. Mitä voin sanoa, en tiedä oliko parempaa, mutta epäilen sitä. Italiassa, sillä mitä vietin Turkissa, minun ei olisi tarvinnut maksaa yhdestäkään leikkauksesta. Kiitän prof. Kadri Ila, belma, Berfin ja professorin käyttöhenkilökunta, jotka minulle kerrotun mukaan olivat loistavia
Eren Kadız
Eren Kadız
20:29 29 Aug 23
Minulle tehtiin nenäleikkaus opettajalleni Ermanille. Vastoin sitä pelkoa, jota ympärilläni olevat maailmanloppumerkit ovat levittäneet, vietin erittäin mukavan viikon. Se on melkein poissa minimaalisella kivulla, minulla ei ole pienintäkään mustelmaa kasvoillani. En olisi uskonut, että minulla oli leikkaus, ellei se olisi ollut pientä turvotusta ja turvotusta.Olen varma, että olen jatkossa vieläkin tyytyväisempi. Haluan kiittää Bilge Hanimia hänen tuestaan ​​tämän prosessin aikana, Gizem Hanimia, joka antoi tarvittavat tiedot suurella kärsivällisyydellä ja hymyillen, sekä koko sairaalan henkilökuntaa.
Giada Espa
Giada Espa
16:04 18 Jan 24
Mikä teki tästä kokemuksesta mahtavan, oli ennen kaikkea Vanityn koko henkilökunnan ammattitaito, huolellisuus ja ystävällisyys.Kiitos heille, mutta ennen kaikkea tohtori Cagataylle, joka ylitti odotukseni, pystyin toteuttamaan unelmani ja sain vihdoin nenän, jonka olen aina halunnut. Kaikki olivat aina käytettävissä ja valmiita antamaan tarvittavat selvennykset ja rauhoittamaan minua, kun minua tarvittiin.Heidän huomionsa potilaiden hoitoon on yksi niistä erityispiirteistä, jotka tekivät heistä erityisiä. Olen tuntenut olevani hemmoteltu koko ajan. Heidän huolensa ennen leikkausta ja sen jälkeen vahvisti minulle, etten olisi voinut valita parempaa klinikkaa.Haluan vain kiittää kaikkia, jälleen tohtori Cagatayta, mutta erityisesti Emilyä, joka seurasi minua läpi tämän kauniin kokemuksen alusta loppuun, The Clinic Noursesia, joka piti minusta huolta sairaalahoidon aikana, ja lopuksi Aysea, joka seurasi minua etäyhteyden aikana. leikkauksen jälkeisenä aikana ja rauhoittaa minut milloin tahansa.Haleja Italiasta 🇮🇹 ❤️
Robert Papanikos
Robert Papanikos
14:00 25 Apr 24
Vanity Estetikin ammattilaiset pitivät minusta huolta alusta loppuun. Olin erittäin tyytyväinen lääkäriin, henkilökuntaan ja heidän tarjoamaansa majoitukseen. Ensiluokkaista palvelua siitä hetkestä lähtien, kun he nousivat meidät lentokentältä. Suosittelen lämpimästi.
ReMa11e
ReMa11e
22:37 30 Mar 24
Hyvä kokemus!Kävin nenäleikkauksessa 2 vuoden jälkeen ja olin koko ajan yhteydessä Berfiniin. Hän on ollut erittäin hyödyllinen tällä matkalla ja varmisti, että olen aina turvassa - joten kiitos hänelle siitä. Haluan myös kiittää kirurgiani tohtori Alperia siitä, että hän teki nenäni sellaisena kuin halusin.Minulle tehtiin leikkaus heidän toisessa sairaalassa, joka oli erittäin mukava ja puhdas. Henkilökunta oli myös erittäin ystävällistä.Suosittelen lämpimästi.
Goretti
Goretti
03:04 22 Dec 23
Tämä oli ensimmäinen kerta, kun sain leikkauksen, ja olen niin iloinen, että valitsin Vanity Clinicin. Asun Kaliforniassa ja lensin Turkkiin tutkittuani erilaisia ​​klinikoita sekä täällä Yhdysvalloissa että Turkissa. Olen kuullut Turkista vain hyviä tarinoita työn hinnoista ja laadusta, ja olen niin iloinen, että valitsin tämän paikan. Koko prosessi, vaikka se oli nopea, se oli myös erittäin mukava ja ammattimainen. Umut, koordinaattorini teki ilmiömäistä työtä varmistaen, että minusta huolehdittiin. Hän on vastannut kaikkiin kysymyksiini ollessani Turkissa ja nyt kun olen palannut osavaltioihin. Tohtori Fatih teki hämmästyttävää työtä rintojenni suurentamisen kanssa, halusin rintojeni näyttävän luonnollisilta eivätkä liian suurilta, ja juuri niin hän teki. Minulla on kaksi viikkoa leikkauksesta, eikä minulla ole vielä valittamista. Viillot ovat pieniä ja tuskin olemassa, mikä on hienoa, ja rinnani näyttävät upeilta. Olen niin iloinen, että valitsin tämän klinikan.
natasha myxa
natasha myxa
00:31 15 Dec 23
Loistavaa palvelua Vanity Clinicissä 10/10. Ensimmäisestä päivästä Istanbuliin saapuessamme viimeiseen päivään lähdimme Istanbulista Vanity clinic -tiimin gtransfer-palveluilla! Koko henkilökunta oli mahtavaa, mukaan lukien sairaanhoitajat, koordinaattori ja hierontaterapeutti, joka suoritti lymfavesihieronnan postop.Rakastan tohtori Semih Yildiziä, joka teki uskomattoman työn ja ylitti odotuksemme! Hän oli todellinen herrasmies, ystävällinen, myötätuntoinen ja äärimmäisen ammattimainen, jolla oli erinomaiset käytöstavat yön äärellä ensimmäisestä päivästä, jolloin tapasimme konsultaatioon muutama kuukausi sitten, viimeiseen postop-käyntiin asti. Suosittelen ehdottomasti Dr. Semihiä rasvaimuon, rintojen pienennykseen/kohottamiseen ja vatsaplastiaan!
Beyza Çaçanoğlu
Beyza Çaçanoğlu
10:47 24 Aug 23
Tein oikean päätöksen valitsemalla Vanityn. Nenäleikkaukseni oli erittäin mukava ja kaunis turhamaisuuden ansiosta. Suosittelisin sitä ehdottomasti kaikille. Haluan kiittää rouva Büşraa ja rouva Yaseminia, jotka välittivät minulle aina nopeaa ja täsmällistä tietoa, rouva Tutkua, joka auttoi minua aina leikkausprosessini alusta loppuun, joka osoitti aina hymyileviä kasvojaan ja ammattitaitoaan. , ja lopuksi erittäin rakkaalle lääkärillemme Fatihille toivon hänelle ja turhamaisuustiimille menestystä jatkossakin ☺🙏 🏻
Gozde Cicekverdi
Gozde Cicekverdi
08:22 31 Aug 23
Vanity Hospital, jossa päätin tehdä leikkaukseni pitkän tutkimuksen jälkeen, ja Alper Hodja, joka tunnen olevani turvallisissa käsissä.Leikkauksestani on kulunut noin 20 päivää ja koko prosessi toimii täydellisesti.Lääkärit ja henkilökunta ovat erittäin välittäviä.Ensinnäkin haluan kiittää Alper Hodjaa ja sitten rouva Ayşea, joka oli jatkuvasti tukena ja kiinnostunut tästä prosessista.
Ryan Mitchell
Ryan Mitchell
05:14 23 Dec 23
Kävin Vanityssä lokakuussa hiusten restaurointileikkauksessa, kasvojeni rasvasiirrossa, kasvolangoissa ja hammasviiluissa. Kaiken kaikkiaan prosessi oli uskomattoman sujuvaa, ja Vanityn henkilökunta oli erittäin reagoivaa ja auttoi minua paranemisprosessissani palattuani Yhdysvaltoihin. Nyt kun olen kaksi kuukautta leikkauksen jälkeen, näen vihdoin tuloksia ja olen niihin erittäin tyytyväinen. Olin myös erittäin hermostunut prosessista ja käsirahasta ulkomailla, mutta kaikki Vanityn kanssa on laillista, ja kun saavut, ne saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Ainoa asia, josta en pitänyt, oli hotelli, jossa sinun on yöpyttävä. Se ei ole millään tavalla huono, mutta se on päivätty. Aamiainen on hämmästyttävä.Paras joukko lääkäreitä olivat ylivoimaisesti hammaslääkärit, jotka asensivat viiluni. He olivat uskomattoman mukavia, asiantuntevia ja jopa myöhästyivät minulle perjantai-iltana lentoni viivästymisen vuoksi. He näyttivät myös välittävänsä aidosti tuloksesta ja työstään. Muut lääkärit olivat myös mukavia, mutta englantia puhutaan säästeliäästi, joten kommunikaatioeste oli.Kaiken kaikkiaan minulla oli hieno kokemus ja tulen palaamaan lisää toimenpiteitä varten tulevaisuudessa!
Ayşegül Şahan
Ayşegül Şahan
08:17 01 Sep 23
19. elokuuta Dr. Minulle tehtiin rintojen suurennusleikkaus herra Alperille. Tulin Vanity-estetiikkaan tutkittuani. Lääkärini, sairaanhoitajani ja muu henkilökunta olivat ystävällisiä. Leikkaukseni oli helppo ja kivuton. Potilasasiakkaani Tutku oli lämmin ja auttoi minua paljon kaikin tavoin. Haluan kiittää herra Alperia ja koko Vanityn perhettä.
Private
Private
01:41 14 Mar 24
Järjestin ensimmäisen FUE-hiustensiirtoni yli 12 kuukautta sitten miesten kaljuuntuneeni hoitoon. Sovittuaan 1250 € käteistä (plus 500 € hotellista ja siirroista 2 hengelle) ja saavuttuaan Turkkiin he hakivat minut lentokentältä ja ajoivat minut suoraan sairaalaan, missä he pitivät passiani verikokeen aikana klo. Tällä kertaa minulla ei ollut kääntäjää, joten noudatin sitä olettaen, että se oli vakiomenettely. Henkilökunta palautti sitten passini ja pudotti minut hotelliin (The Marmara, Şişli), joka oli mukava ja jossa oli monia muita potilaita. WhatsApp-viestintä toimenpidepäivään asti pidettiin minimissä, mutta se oli hyvä.Toimenpidepäivänä minut vietiin tälle Vanity-klinikalle, jossa tapasin kääntäjäni. Minulle annettiin paperit allekirjoittamista ja maksua varten, mutta vaadin tapaamista lääkärin kanssa kysyäkseni ensin kysymyksiä, tämä olisi ensimmäinen ja ainoa konsultaationi "lääkäri" Ramazan Karagozin kanssa. Keskusteltuani vaihtoehdoista, nähtyäni teatterin (näytti hyvin varustetulta hammaskirurgialta) ja sovittuani suunnitelmasta jatkoin maksamista ennen toimenpiteen aloittamista.Kun pääni oli ajeltu, kääntäjäni lähti ja palasi, kun toimenpide oli valmis (noin 7 tuntia myöhemmin). Toimenpiteen aikana erikoislääkärillä (alias lääkärillä) oli 1 avustaja ja 1 nukutuslääkäri. Asiantuntija merkitsi luovuttaja- ja siirtoalueet sekä teki viillot siirteisiin, mutta suurimman osan ajasta ei ollut paikalla ja muut 2 työntekijää tekivät suurimman osan työlästyöstä. Anestesialääkäri oli toimenpiteen aikana ainoa henkilö, joka puhui englantia tarpeeksi hyvin yksinkertaiseen keskusteluun.Toimenpiteen jälkeen minulle annettiin pääside, antibiootit, kipulääkkeet, päänahan pesu ja valokopioitu A4-paperi, jossa oli alkeelliset annostelu- ja puhdistusohjeet. Sitten tapasin asiantuntijani ja kääntäjäni, jotka sanoivat, että toimenpide sujui erittäin hyvin ja istutettiin 3 600 siirteitä. Sitten minut vietiin takaisin hotelliini toipumista varten, mikä oli epämiellyttävää muutaman yön ajan, mutta muuten ok ja odotetusti. 2 päivää myöhemmin palasin klinikalle näyttämään minulle, kuinka päänahani pestään. Tämä kohta oli pohjimmiltaan viimeinen mielekäs viestintäni Vanityn kanssa, kysyin pari kysymystä WhatsAppin kautta kääntäjälleni, mikä oli hienoa, ja he ottivat minuun yhteyttä kysyäkseen, kuinka voin 6 kuukauden jälkeen, ja myös saadakseni kuvia. Minusta tuntui, että viestintä oli yleensä pikemminkin ele kuin aito kiinnostus, mikä vahvistui, kun lähetin heille kuvia heikoista tuloksistani yli 5 viikkoa sitten enkä saanut vastausta, mikä kai kiteyttää kokemukseni, se on suoraviivaista, organisoitua, kohteliasta ja osaavaa. palvelua, mutta minusta tuntui, että he halusivat minut sisään, ulos ja kaupan tekevän mahdollisimman nopeasti, mikä on luultavasti yhtä hyvä kuin Turkissa. 12 kuukauden jälkeen mielestäni valokuvat osoittavat tulokset tarkasti.
Nadir Hassani
Nadir Hassani
06:16 05 Apr 24
7 kuukautta ennen hiustensiirtoa tällä klinikalla en valitettavasti saanut tuloksia tällä klinikalla, lääkäri Ramazan ja hänen tiiminsä olivat epäammattimaisia, uskon, että he toivat ihmisiä kadulta ilman riittävää koulutusta ja hiustensiirtoa. He veloittivat 3 650 dollaria kahdesta toimenpiteestä, gynekomastialeikkaus ja hiustensiirto epäonnistuivat. He siirsivät 3100 hiussiirrettä, valitettavasti yksikään niistä ei selvinnyt. Jokaisen, joka näkee tämän arvostelun, tulee olla erittäin varovainen valitessaan hiustensiirtoklinikoita, koska jos et saa tuloksia, sinulla ei ole luovuttaja-aluetta tehdä uudelleen hiustensiirtoa. Jos et saa tulosta, se tekee sinut surulliseksi ja pettymykseksi.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️