Hymenoplastia Turkissa

Immenkalvojen plastiikka 1
Kirjoittanut Émilie

Hymenoplastia on leikkaus, jossa repeytynyt immenkalvo palautetaan tai ommellaan kiinni kudoksen tai biomateriaalien avulla.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoaimmenkalvojen plastiikasta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon immenkalvojen plastiikka maksaa Turkissa?

Turkissa Istanbulissa tehtävän immenkalvoleikkauksen keskihinta on 1 100 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 950 eurosta 1250 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Hymenoplastia1100 €

Mikä on immenkalvojen plastiikka?

Hymenoplastia Turkissa on leikkaus, jolla palautetaan revennyt immenkalvo. Immenkalvo on monissa kulttuureissa puhtauden symboli, kun taas tieteelliset todisteet viittaavat siihen, että tämän ohuen kalvon tarkoituksena oli estää emättimen infektiot. Vaikka immenkalvo on merkki neitsyydestä, se voi rikkoutua muusta kuin seksuaalisesta syystä, kuten juostessa, hypätessä tai muussa urheilutoiminnassa; jotkut naiset ovat jopa syntyneet ilman immenkalvoa!

2 kumppaniklinikkaamme sijaitsevat Istanbulin eurooppalaisessa osassa. Se on 15 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Kaikki toimenpiteet suorittavat gynekologit ja mukana on anestesia-asiantuntijoita.

Hymenoplastia voidaan suorittaa kahdella tavalla:

  • Jos immenkalvon jäänteitä on jäljellä, ne voidaan ommella takaisin yhteen.
  • Toisessa vaihtoehdossa uusi immenkalvo rakennetaan uudelleen potilaan omasta kehosta peräisin olevasta kudoksesta. Immenkalvon palauttamisen lisäksi emättimen seinämiä voidaan myös kiristää. Tämä leikkaus korjaa immenkalvon, mutta kun immenkalvo seuraavan kerran rikkoutuu, se vuotaa ja tuntuu epämukavalta.

Vaikka monet konservatiiviset yhteiskunnat vaativat neitsytmorsianta, tämä toimenpide on saavuttanut valtavan suosion vähemmän konservatiivisissa yhteiskunnissa, kuten Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Miten immenkalvoplastiikka toimii Turkissa?

Ensinnäkin sinun on varattava aika gynekologin kanssa käytävään konsultaatioon, jossa keskustellaan toimenpiteestä ja kerrotaan hänelle selkeästi ja tarkasti odotuksesi. Lääkäri antaa sinulle yleiskatsauksen toimenpiteestä ja ohjeet siitä, miten valmistautua hymenoplastiaan Turkissa.

Perustekniikka – Jos immenkalvon jäänteitä on jäljellä, se voidaan ommella takaisin yhteen. Paikallispuudutus tai joskus yleisanestesia annetaan kivun ja epämukavuuden estämiseksi. Tämän jälkeen kirurgi ompelee repeytyneet osat yhteen – tikit ovat liukenevia. Toimenpide kestää noin 30-40 minuuttia, ja se tehdään yleensä avohoidossa.

Alloplanttitekniikka – Tätä tekniikkaa käytetään silloin, kun jäänteitä ei voida ommella takaisin yhteen. Kirurgi asettaa emättimeen biomateriaalia, joka toimii immenkalvona. Toimenpide kestää noin kaksi tuntia, ja sinut nukutetaan paikallispuudutuksessa.

Immenkalvon rekonstruktio – Tässä toimenpiteessä kirurgi luo uuden immenkalvon käyttämällä emättimen huulelta peräisin olevaa kudosta. Tämä menetelmä edellyttää kuitenkin, että pidättäydyt yhdynnästä vähintään kolmen kuukauden ajan.

Kenen tulisi tehdä immenkalvoleikkaus Turkissa?

Yleensä naiset pyytävät immenkalvoplastiikkaa kulttuurisista ja uskonnollisista syistä. Useimmissa tapauksissa nainen on menettänyt neitsyytensä yhdynnässä ja haluaa palauttaa sen ennen avioliittoa. Joissakin tapauksissa tyttö on saattanut menettää immenkalvonsa muussa kuin seksuaalisessa toiminnassa, mutta taas uskonnollisten tai sosiaalisten normien vuoksi hän pitää immenkalvon korjaamista välttämättömänä.

Ihanteelliset ehdokkaat

  • Ne, joiden immenkalvo on revennyt sukupuoliyhteyden tai muun toiminnan seurauksena.
  • Yli 18-vuotiaat naiset.
  • Naiset, jotka ovat terveitä eivätkä kärsi mistään vakavasta sairaudesta.

Lisäksi tarvitaan gynekologinen tutkimus, jotta voidaan määrittää, voidaanko immenkalvo palauttaa.

Kuka ei ole tukikelpoinen?

Jos naisella on sukupuolielinten syöpä tai sukupuolitauti, hän ei ole oikeutettu hoitoon.

Onko hoidolla sivuvaikutuksia?

Turkissa suoritettavan immenkalvoplastiikan mahdollisia sivuvaikutuksia ovat mm. seuraavat:

  • Turvotus ja kipu
  • Leikkauksen jälkeinen mustelma
  • Verenpurkaumat ja verenvuoto
  • Immenkalvon värjäytyminen
  • Tunnottomuus

Nämä ovat kuitenkin vähäisiä sivuvaikutuksia, ja hoitotiimi tekee kaikki varotoimet niiden välttämiseksi.

Leikkauksen jälkeinen seuranta

Potilasta tarkkaillaan muutaman tunnin ajan heräämössä hoidon jälkeen, ja jos mitään komplikaatioita ei havaita, hänet kotiutetaan. Potilas voi palata töihin 3-4 päivän kuluttua. Kohtuullisen toiminnan aloittaminen on kuitenkin suositeltavaa vasta 10 päivän kuluttua.

Alue on pidettävä puhtaana ja otettava antibiootteja infektioiden ehkäisemiseksi. Kipua ja turvotusta lievittämään on käytettävä lämpimiä kompresseja ja jääpakkauksia. Voit kylpeä 2-3 päivää leikkauksen jälkeen. Sinun on pidättäydyttävä yhdynnästä 8 viikon ajan leikkauksen jälkeen.

Täydellinen paraneminen kestää noin 4-6 viikkoa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️