Äiti Makeover Turkissa

äiti makeover istanbul 1
Kirjoittanut Laurence

Mommy Makeover -leikkauksen valitsevat äidiksi tulleet naiset, jotka tarvitsevat rintojen suurennusta, rasvaimua tai vatsanpoistoa saadakseen takaisin entisen vartalonsa muodon.

ParasKlinikka.com tiedottaa sinulle Mommy Makeoverista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Mommy Makeover Turkissa

Mommy Makeover -leikkaus maksaa Turkissa keskimäärin 4700 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 4 000 eurosta 6 500 euroon. Tämä hinta sisältää rintojen kohotuksen, vatsanpoiston ja rasvaimun. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 3 tuntia. Oleskeluaika Istanbulissa on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Lopputulos näkyy 7 kuukauden kuluessa.

Äitiysleikkaus4500 €
Rasvaimu2200 €
Rintojen kohotus2000 €
Vatsanpoisto2800 €

Mikä on “Mommy Makeover” eli “vartalon muotoilu”?

Raskauden ja imetyksen aikana naisen keho muuttuu painonnousun vuoksi. Rinnat kasvavat ja vatsa suurenee. Ellei keho parane hyvin ja ihon kimmoisuus ole erittäin hyvä, naiset eivät tarvitse Mommy Makeoveria.

Yleensä naiset kuitenkin tarvitsevat sitä, koska heidän vatsansa on veltostunut tai koska he eivät pääse eroon itsepäisestä rasvasta vyötärön ympäriltä tai koska heidän rintansa ovat tyhjenneet

Vaikka useiden leikkausten suorittaminen samanaikaisesti voi olla lannistavaa, jos potilas on hyvässä kunnossa, se on täysin hyödyllistä.

Photo de face et de dos d'un Mommy Makeover
Etu- ja takakuva äitiysleikkauksesta

Monet naiset ovat kiinnostuneita tästä synnytyksen jälkeisestä kauneusleikkauksesta. Tämä johtuu siitä, että heidän lastaan ei tarvitse imettää, ja naiset haluavat saada vanhan vartalonsa takaisin tai ainakin vartalon, joka näyttää riittävän samannäköiseltä. Harva tietää, mitä Mommy Makeover on.

Turkkiin äitiysleikkaukseen tulevat potilaat tietävät, että he saavat hyviä tuloksia ja luonnollisen ulkonäön. Tämän toimenpiteen valitsevat äidiksi tulleet naiset, jotka tarvitsevat rintojen suurennusta, vatsanpoistoa tai vatsanpoistoa saadakseen takaisin entisen vartalonsa muodon. Muita leikkauksia voidaan suunnitella potilaan profiilin mukaan.

Mikä on siis äitiysleikkaus?

Äitiysleikkaus on suhteellisen tavanomainen yhdistelmä samanaikaisesti suoritettavia plastiikkakirurgisia toimenpiteitä: rintojen kohotus, vatsanpoisto ja rasvaimu (yleensä vatsan alueelta).

Nämä ovat yleensä yleisimmät toimenpiteet. Rintojen pienennys tai suurennus voidaan kuitenkin tehdä myös potilaan pyynnöstä tai lääkärin ehdotuksesta.

Myös keisarinleikkauksen läpikäyneille naisille voidaan tehdä arpikorjaus. Joissakin tapauksissa tämä toimenpide muistuttaa lähes koko kehon muutosleikkausta.

Mommy Makeover -leikkauksessa on se hyvä puoli, että tulokset saavutetaan kerralla ja useiden toimenpiteiden toipumisajat yhdistetään. Nainen saa haluamansa kehonkuvan yhdellä kertaa. Tätä voidaan tavallaan kutsua myös vartalon muotoiluksi, koska vartalo muotoillaan, muokataan tai muutetaan.

Simulation photo avant et après d'un Mommy Makeover
Ennen ja jälkeen -valokuvasimulaatio Mommy Makeover -leikkauksesta

Miksi äitiysleikkaus on paras valinta

Kun Lisäksi jokaisen leikkauksen jälkeen on toipumisaika, kipu. Kun taas Turkissa tehdyssä Mommy Makeover-leikkauksessa potilas tekee kaiken kerralla ja voi keskittyä toipumiseensa sen sijaan, että valmistautuisi fyysisesti ja henkisesti seuraavaan leikkaukseen.

Synnytyksen jälkeinen kauneusleikkaus Istanbulissa

Raskauden jälkeen naisen vartalo muuttuu monin tavoin: rinnat voivat tyhjentyä tai roikkua, vatsa voi roikkua tai siellä voi olla itsepäistä rasvaa, rinnat ovat saattaneet kasvaa liian suuriksi.

Siksi klinikalla tehdään todennäköisesti vähintään kolme jäljempänä kuvatuista toimenpiteistä. Tietenkin potilas voi sanoa konsultaation aikana, että “en halua tätä kauneusleikkausta”. Istanbulin plastiikkakirurgin on kuitenkin neuvottava, mikä on parasta.

Tracé pour un Mommy Makeover
Äitiysleikkauksen juoni

Rintojen kohotus ja implantit

Konsultaation aikana potilaalta kysytään, minkä kokoisen rinnan hän haluaisi, ja rintojen roikkuminen tarkistetaan. Implantit valitaan yleensä rintataskujen koon ja potilaan kehon mukaan.

Jotkut potilaat eivät ehkä halua implantteja (hyvin harvoin) ja ovat tyytyväisiä pelkkään kasvojenkohotukseen, jolloin tehdään vain kasvojenkohotus. Lisätietoja mastopexiesta on rintojen kohotusleikkausta käsittelevällä sivullamme.

Rintojen pienennys

Tämä toimenpide yksinään on melko yleinen. Mutta Mommy Makeover -leikkauksen yhteydessä se ei ole yleisin. Jos potilaalla on kuitenkin pieni vartalo, mutta hänen rintansa ovat kasvaneet liian suuriksi hänen mieleisekseen, rintojen pienennysleikkaus voidaan tehdä rintaimplanttien sijasta. Jos haluat lisätietoja tästä toimenpiteestä, käy sivulla, joka on omistettu rintojen pienennysleikkaukselle Turkissa.

Tracé pour un Mommy Makeover
Äitiysleikkauksen suunnitelmat

Vatsanpoisto

Abdominoplastia on toimenpide, jonka tarkoituksena on litistää vatsaa ja päästä eroon ylimääräisestä ihosta. Jos rasvan tai ihon määrä ei ole liian suuri, lääkäri voi päättää tehdä mini-abdominoplastian. Jos ylimääräistä rasvaa tai ihoa on kuitenkin liikaa, lääkäri voi päättää tehdä vatsanpoistoleikkauksen.

Mommy Makeover -leikkausta selittävä video

Rasvaimu

Raskauden jälkeen on normaalia, että rasva ei lähde pois, vaikka potilas olisi harrastanut liikuntaa ja laihduttanut, joskus se ei vain lähde pois. Rasvaimu on siksi hyvä valinta. Rasvaimu tekniikoita on erilaisia.

 • Vatsan, lonkkien ja pakaroiden rasvaimu
 • Korkean tarkkuuden laserrasvaimu
Tracé d'un chirurgien pour un Mommy Makeover
Kirurgin hahmotelma äitiysleikkauksesta

Konsultaation aikana plastiikkakirurgi kertoo sinulle, mitä tekniikkaa hän aikoo käyttää. Koska jokainen tekniikka on erilainen, hinnat vaihtelevat sen mukaisesti. Lisätietoja tästä toimenpiteestä on sivulla Rasvaimu Turkissa.

Äidin nuorennusleikkaus Turkissa

Viime vuosina ulkomaalaiset ovat kysyneet kauneusleikkauksia Turkissa, erityisesti äitiysleikkauksia, sillä turkkilaiset plastiikkakirurgit ovat tehneet tätä toimenpidettä jo vuosia ja siksi heillä on paljon kokemusta.

Entisten potilaidemme reaktiot osoittavat, että kirurgit pystyvät runsaan tietämyksensä ansiosta saavuttamaan luonnollisen näköisiä plastiikkakirurgisia tuloksia äideille. Näin potilaamme voivat olla varmoja siitä, että heidät leikataan taiteen sääntöjen mukaisesti.

Istanbulissa suoritetun plastiikkakirurgisen leikkauksen jälkeen potilaamme nauttivat kaupunkikierroksista, sillä ostokset Istanbulissa ovat erittäin edullisia, kuten myös leikkauksen hinta.

Ensemble de silhouettes féminines
Naisten siluettisarja

Mommy Makeover -leikkaus Turkissa kestää yleensä 3-7 tuntia, ja se tehdään yleisanestesiassa. Jälkihoitopalvelumme on käytettävissäsi 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Turkissa oleskelusi aikana, jos sinulla on kipuja tai epämukavuutta leikkauksen jälkeen.

Äitiysleikkauksen edut Turkissa

ParasKlinikka.com tarjoaa all-inclusive-äitiysleikkauspaketteja. Teemme yhteistyötä vain parhaiden erikoisklinikoiden kanssa.

Hoitopaketti, jonka potilaamme saavat hoidon aikana Istanbulissa, sisältää kaiken, mitä he voivat tarvita, sekä parhaan vastineen rahalle:

Tracés du chirurgien avant opération
Kirurgin tekemät leikkausta edeltävät piirrokset
 • Äitiysleikkaus yhden Istanbulin huippukirurgin kanssa
 • 6 yön majoitus neljän tähden hotellissa
 • Yleensä 2 yötä sairaalassa
 • Lentokentän ja hotellin välinen kuljetus yksityisautolla
 • Henkilökohtainen isäntä
 • Ilmainen tarkastus ja säännöllinen seuranta

Mommy Makeover tulokset

Mommy Makeover -leikkaus on vihdoin ohi. Mutta se ei lopu tähän. Tulokset eivät ole pysyviä, ellei potilas noudata tiettyjä sääntöjä.

Toimenpiteen jälkeen potilaiden on omistauduttava ravitsevalle ja aktiiviselle elämäntavalle. Tämä on tehokkain tapa varmistaa, että mommy makeoverin tulokset kestävät hyvin pitkään. Potilaiden valitsemalla ruokavaliolla ja liikunnan määrällä on suora vaikutus tulosten pysyvyyteen.

Tracès du chirurgien avant une mommy makeover
Kirurgin ohjeet ennen äitiysleikkausta

Sopiva ruokavalio sisältää yleensä proteiineja, tuoreita vihanneksia ja täysjyväviljaa. Jokainen on tietysti erilainen, ja jotkut potilaat näkevät, että pätevän ravitsemusterapeutin kanssa työskentelystä on hyötyä. Sama koskee halukkuutta työskennellä personal trainerin kanssa, jotta he voivat löytää sekä kehoonsa että elämäntapoihinsa sopivan kunto-ohjelman.

Toisin sanoen äitiysleikkauksen lopputulos voi olla merkittävä ja kestää pitkään, mutta kaikki riippuu potilaasta. Estääkseen uuden rasvan muodostumisen ja säilyttääkseen uuden vartalonsa potilaan on myös ponnisteltava. Työn määrä riippuu yksinomaan potilaan tarpeista ja fyysisistä ominaisuuksista.

Tracés du chirurgien avant une chirurgie post-accouchement
Kirurgin jäljennökset ennen synnytyksen jälkeistä leikkausta

Leikkauksen jälkeinen seuranta :

 • Viikko 1: Vaikein toipumisjakso Mommy Makeover -leikkauksen jälkeen. Potilaan keho on traumatilassa, minkä vuoksi potilaat eivät pysty tekemään muuta kuin nukkumaan, syömään, käymään wc:ssä tai liikkumaan vain sen verran, että veri kiertää.
 • Viikko 2: Potilas alkaa huomata eron olossaan. Tämä voi olla kivuliasta ja herkkää niillä alueilla, joilla leikkaus on tehty
 • Viikko 3: Tämä viikko on vaikein. Paraneminen ei tapahdu yhtä nopeasti kuin aiemmin, mutta potilas tuntee itsensä edelleen väsyneeksi.
  Potilaan on annettava mahdollisimman paljon aikaa kunnolliseen paranemiseen. Siksi hänen olisi hyvä ottaa joku mukaansa auttamaan (ystävä tai perheenjäsen).
 • Viikko 4: Turvotus on vähentynyt, ja potilaan pitäisi tuntea olonsa energisemmäksi.
 • Viikot 5 ja 6: Potilaan pitäisi alkaa tuntea suuria muutoksia. Potilas voi jatkaa tavanomaisia harjoituksiaan, mutta maltillisella intensiteetillä. Turvotuksen pitäisi vähentyä ja viiltojen pitäisi sulkeutua.
Simulation avant après
Ennen ja jälkeen -simulaatio

Turvotuksen täydellinen häviäminen voi kestää jopa vuoden. Jos potilaalle on tehty vatsaleikkaus, tämä on normaalia.

Äitiysleikkaus Turkissa

Vuosien varrella plastiikkakirurgia on tullut yhä suositummaksi. Kun siitä on kuitenkin tullut “muotia”, ihmiset ovat alkaneet tehdä sitä tunteakseen olonsa paremmaksi fyysisesti ja henkisesti. Hinnat eivät kuitenkaan ole laskeneet.

Tämän vuoksi potilaat ovat alkaneet katsella muita maita kuin kotimaataan. Esimerkiksi Turkista on tullut erittäin suosittu plastiikkakirurgian maa, koska hinnat ovat edullisia ja koska turkkilaiset plastiikkakirurgit ovat erittäin kokeneita.

Kun potilaat vertaavat Mommy Makeover -leikkauksen kustannuksia kotimaansa hintoihin, he huomaavat, että Istanbulin hinnat ovat hyvin alhaiset ja lääkäreiden laatu on erittäin korkea. Turkissa käyvät potilaat siis voittavat kaikki.

Photo avant et après d'une Mommy Makeover en Turquie
Ennen ja jälkeen -kuva Turkissa tehdystä äitiysleikkauksesta

Turkki on yksi suosituimmista maista Mommy Makeover -leikkauksille kokeneiden kirurgiensa, vuosittain suoritettavien leikkausten suuren määrän, myönteisten tulosten, kohtuullisten hintojen ja lääketieteellistä turismia koskevien hallituksen kannustimien ansiosta.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Mommy Makeover -leikkaukseen voi liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

 • Viiltojen huono paraneminen ;
 • Nännin tuntohäiriöt;
 • Implanttien vuotaminen tai siirtyminen;
 • Kapselin supistuminen;
 • Rintakudoksen vaurioituminen;
 • Kyvyttömyys imettää.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että me autamme sinua valitsemaan kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Huomaa, että islamilaisessa uskonnossa Mommy Makeover ei ole haram. Se hyväksytään, jos sen tarkoituksena on poistaa kehoon vaikuttava vika.

Erityistilat on otettu käyttöön, jotta vammaisten oleskelu olisi miellyttävää. Klinikallamme on esteetön pääsy pyörätuolin käyttäjille.

Neuvoja ennen ja jälkeen leikkauksen Istanbulissa

Leikkaus PERUUTETAAN, jos on mahdollista, että potilas on raskaana tai hänellä on terveysongelmia (anestesialääkäri tarkistaa asian ennen potilaan viemistä leikkaussaliin).

Kaksi viikkoa ennen leikkausta:

 • Älä juo alkoholia tai tupakoi. Nikotiini vaikuttaa verenkiertoon, mikä voi vaikuttaa leikkauksen lopputulokseen ja lisätä anestesiakomplikaatioiden riskiä.
 • Lopeta ibuprofeenia (Advil, Motrin), aspiriinia, tulehduskipulääkkeitä tai E-vitamiinia sisältävien tuotteiden käyttö.
Photo avant et après d'une Mommy Makeover de dos en Turquie
Ennen ja jälkeen -kuva Turkissa tehdystä selkäleikkauksesta Mommy Makeover -leikkauksesta

Yksi päivä ennen leikkausta:

 • LOPETA SYÖMINEN TAI JUOMINEN KESKIYÖN JÄLKEEN.

Leikkauspäivänä:

 • Käy suihkussa ennen sairaalaan menoa.
 • Älä käytä meikkiä. Hiuksissa ei saa olla mitään tuotteita, ja kynsilakat ja tekoripset on poistettava.
 • Ota mukaasi laukullinen väljiä vaatteita ja mukavat kengät.
 • Älä käytä koruja äläkä ota mukaan arvoesineitä.

Leikkauksen jälkeiset ohjeet:

Silhouhette féminine avec tracés du chirurgien
Naisen siluetti ja kirurgin jäljennökset
 • Potilaan tunteman kivun voimakkuudesta riippuen lääkäri ohjeistaa hoitajia antamaan mahdollisimman paljon kipulääkkeitä. Tämän jälkeen kirurgi määrää tarvittavat lääkkeet.
 • potilaat voivat palata töihin 5-10 päivän kuluttua.
 • potilailla on mustelmia 1-3 viikon ajan.
 • 2-8 viikkoa on se aika, jonka potilaat kärsivät turvotuksesta.
 • Rasvaimualueet ovat 1-3 viikon ajan herkkiä, arkoja ja jopa tunnottomia.
 • Rintaleikkauspotilaat voivat odottaa, että heidän rintansa ovat arat 2-3 viikon ajan.
 • Lääkärin käyttämien tikkien tyypistä riippuen kirurgi voi poistaa ne 6-8 päivän kuluttua leikkauksesta, jos ne eivät ole liukenevia
 • Viikon kuluttua leikkauksesta potilaat voivat kävellä kevyesti ja nostaa esineitä.
 • Kuuden viikon ajan potilaiden on otettava rauhallisesti.

Istanbulissa Mommy Makeover -leikkaukseen osallistuvat potilaat viipyvät sairaalassa 2 yötä, ja leikkaus tehdään yleisanestesiassa. On erittäin tärkeää, että potilaat noudattavat plastiikkakirurgin ohjeita, jotta paranemisprosessi sujuu ongelmitta.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan äitiysleikkaus kestää Turkissa?

Mommy Makeoverilla korjataan raskauden aikana hankittuja vartalon virheitä. Se on kerran elämässä tehtävä kauneusleikkaus, sillä tulokset ovat pysyviä. Niin kauan kuin säilytät terveelliset elämäntavat etkä tule uudelleen raskaaksi.

Mommy Makeover on useiden samanaikaisesti suoritettavien leikkausten yhdistelmä. Toimenpide ei ole kivulias, sillä se tehdään nukutuksessa. Heräämisen jälkeen leikkausalueilla voi kuitenkin olla jonkin verran siedettävää epämukavuutta.

Turkki erottuu yhä useammin muista matkakohteista erityisesti kauneusleikkausten korkean onnistumisprosentin ansiosta. Esimerkiksi äitiysleikkaus onnistuu Turkissa 95-prosenttisesti! Tänne on perustettu nykyaikaisia klinikoita, joissa työskentelevät Euroopan parhaat kirurgit.

Synnytyksen jälkeisen kirurgian tulokset ovat pitkäkestoisia ja pysyviä. Jotta voisit kuitenkin arvostaa uutta vartaloasi, sinun on odotettava kuusi kuukautta leikkauksen jälkeen. Tämä on aika, joka kuluu kaikkien retusoitujen alueiden paranemiseen ja turvotuksen ja mustelmien poistamiseen.

Mommy Makeover -leikkauksen edellytyksenä on muun muassa se, että et aio tulla uudelleen raskaaksi. Toinen raskaus ei ole vasta-aiheinen. Tämä kuitenkin muuttaa Mommy Makeover -leikkauksen tuloksia. Sen vuoksi on tarpeen tehdä toinen leikkaus äitiyden jälkeen.

Koska Mommy Makeover -leikkauksessa yhdistetään useita esteettisiä toimenpiteitä, on tärkeää varmistaa, että ne kaikki tehdään samana päivänä. Koska ne kaikki tehdään samana päivänä, sairaalassa on vietettävä vain yksi yö. Kokonaishoitoaika Turkissa on 7 päivää.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️