Brachioplasty Turkissa

hinta brachioplasty Turkissa 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää brachioplastiasta Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen brachioplastiaan Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa brachioplastiasta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon brachioplastia maksaa Turkissa?

Brachioplastia maksaa Turkissa Istanbulissa keskimäärin 2 300 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 200 eurosta 2 400 euroon.

ToimenpiteetHinta Turkki
Brachioplastia (käsivarsien kohotus)2300 €

Mitäbrachioplastia on?

Brachioplastia, joka tunnetaan myös nimellä olkavarren kohotus, muokkaa olkavarren muotoa kiristääkseen löysää ihoa ja poistaakseen rasvaa, joka usein luo “lepakkosiiven” näköisen käsivarren alle. Painonpudotuksesta tai luonnollisesta ikääntymisestä johtuvan ylimääräisen ihon poistamisella voidaan kiristää löysää ihoa, joka ulottuu kainaloista kyynärpäähän.

Rasvaimu käytetään joskus yhdistelmänä parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Joka vuosi tuhansille ihmisille tehdään onnistunut käsivarren kohotusleikkaus, ja he ovat tyytyväisiä tuloksiin.

Käsivarren kohotuksen aikana kainalon ja kyynärpään välistä ylimääräistä ihoa ja rasvaa poistetaan. Kun ylimääräinen käsivarren iho poistetaan ja rasva leikataan pois, käsivarret säilyttävät hyvän muotonsa.

Brachioplastian tekniikat Turkissa

 • Yläkäsivarren rasvaimu: Tämä tehdään yleensä potilaille, joilla ei ole ylimääräistä ihoa mutta joilla on rasvaa yläkäsivarressa. Potilaalle ei näin ollen jää käsivarren kohotusarpea.
 • Käsivarren kohotus minimaalisella viillolla: Tämä toimenpide tehdään yleensä potilaille, joilla on ylimääräistä ihoa, jota pidettäisiin minimaalisena, potilas tarvitsee viiltoja, mutta minimaalisia.
 • Laajennettu käsivarren nosto: Tätä tekniikkaa käytetään potilaille, jotka ovat ylipainoisia, joten ylimääräistä ihoa on paljon. Viilto on siksi pitkä, ja se alkaa yleensä kyynärpäästä, kulkee kainalon läpi ja kulkee kohti rinnan sivua.

Käsivarren leikkaus Turkissa

Istanbul on kosmeettisen kirurgian ehdoton kohde. Ei ole epäilystäkään siitä, että turkkilaiset kosmeettiset kirurgit saavuttavat valtavan asiantuntemuksensa ansiosta luonnollisia tuloksia käsivarsien plastiikkakirurgiassa Turkissa. Käsivarsileikkauksen jälkeen monet potilaat haluavat myös tutustua Istanbuliin, koska hinnat ovat niin edullisia.

Käsivarsien kohotukset Turkissa kestävät yleensä 1-3 tuntia, mutta voivat kestää pidempäänkin, ja ne tehdään yleisanestesiassa. Kattava jälkihoitopalvelumme on käytettävissäsi Turkissa oleskelusi aikana, jos sinulla on kipuja leikkauksen jälkeen.

Turkissa tehtävän käsivarsileikkauksen edut

Kun tulet Istanbuliin, hyödyt parhaasta hintatakuusta:

 • Käsivarsileikkaus yhden Istanbulin parhaiden kirurgien kanssa
 • Majoitus 4 tähden hotellissa 4 yötä
 • Yöpyminen yhdessä Istanbulin parhaista sairaaloista
 • Hotellin lentokenttäkuljetus yksityisautolla
 • Henkilökohtainen avustaja
 • Erityisalennus ryhmille
 • Ilmainen tarkastus ja säännöllinen seuranta

Luota meihin, jos haluat onnistuneen kauneusleikkauksen Turkissa.

Istanbulissa suoritetun brachioplastian postoperatiivinen seuranta

Käsivarren kohotusleikkauksen jälkeen viillot kääritään sidokseen. Sinulle saatetaan laittaa dreenit ylimääräisen veren tai nesteen poistamiseksi. Potilaan olisi hyvä ottaa ystävä tai perheenjäsen mukaan auttamaan. Muutaman viikon ajan on normaalia tuntea jonkin verran kipua ja turvotusta.

Lääkäri poistaa sidokset muutaman päivän kuluttua leikkauksesta.

Tee ja älä tee:

 • Älä nosta käsiäsi olkapäiden tason yläpuolelle3-4 viikkoon nostamisen jälkeen.
 • Älä tee käsivarsien kohotuksen jälkeen4-8 viikkoon käsivarsillasi mitään sellaista liikuntaa tai urheilua, joka voisi venyttää viiltoja.
 • Ota lääkärin määräämät lääkkeet/voiteet
 • Potilaat saavat kävellä heti leikkauksen jälkeen.
 • Älä lenkkeile tai harrasta kontaktilajeja vähintään kuuteen viikkoon.
 • Kuukautta myöhemmin potilaat voivat aloittaa pyöräilyn.
 • Potilaiden on nukuttava 1-2 viikon ajan leikkauksen jälkeen kädet kohotettuna kahden tai kolmen tyynyn päällä.
 • Potilaiden ei pidä käydä suihkussa ennen kuin lääkäri on antanut luvan.

Kysy kirurgilta, poistetaanko tikit. Jotkut tikit ovat imeytyviä, joten mitään ei tarvitse tehdä. Jos lääkäri on kuitenkin käyttänyt tikkejä, jotka eivät liukene, kirurgin on poistettava ne.

TULOKSET

Jos potilas ei lihoa tai laihdu voimakkaasti, tulosten pitäisi kestää useita vuosia. Ihmiskeho ikääntyy jatkuvasti, myös iho. Tämä voi tarkoittaa, että tulevaisuudessa käsivarsien kohotuksen läpikäyneellä potilaalla voi olla löysää ihoa.

Jos potilaat lihovat paljon käsivarren kohotusleikkauksen jälkeen ja sitten laihtuvat, löysä iho palaa. Molemmissa tapauksissa käsivarsien löysyys on paljon vähäisempää kuin ennen leikkausta.

Kun löysästä käsivarren ihosta päästään eroon Istanbulissa tehtävällä käsivarren kohotusleikkauksella, potilaat saavat kiinteämmän näköisen käsivarren. Niin kauan kuin potilaat pitävät yllä terveellistä painoa ja noudattavat terveellistä ruokavaliota, käsivarren kohotuksen tulokset voivat yleensä olla pitkäaikaisia.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️