Brachioplastian hinta Tunisiassa

hinta brachioplasty tunisia 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää brachioplastiasta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen brachioplastiaan Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle brachioplastiasta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Brachioplastian hinta Tunisiassa

Brachioplastian keskimääräinen hinta Tunisiassa Tunisiassa on 2 600 €. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2400 eurosta 2800 euroon.

ToimenpiteetHinta Tunisia
Brachioplastia (käsivarsien kohotus)2600 €

Mikäon brachioplastia?

Käsivarsien kohotus eli brachioplastia Tunisiassa tehdään, jotta käsivarsien ääriviivoista saataisiin kiinteämmän näköiset. Ikääntymisen tai painonpudotuksen vuoksi iho menettää kimmoisuuttaan, jolloin alavarteen muodostuu poimuja ja ryppyjä. Tässä toimenpiteessä ylimääräinen iho leikataan pois, mikä vähentää käsivarsien veltostunutta ulkonäköä.

Sopiiko brachioplastia minulle?

Brachioplastia voi sopia sinulle, jos olet aikuinen West Palm Beachin ja Palm Beach Gardensin alueella ja olet itsetietoinen käsivarsiesi ulkonäöstä. Monet potilaat valittavat, että heillä on “lepakkosiivet” tai käsivarret, joissa on roikkuvia ihopoimuja. Tämä toimenpide voidaan tehdä hyväkuntoisille naisille ja miehille. Jos hihaton paita tai yläkäsivarsien paljastaminen on sinulle epämukavaa, saatat olla hyvä ehdokas käsivarsien kohotusleikkaukseen.

Kuinka kauan olkavarrenleikkaus kestää?

Käsivarren kohotuksen tavoitteena on muotoilla uudelleen käsivarren yläosa ja erityisesti alaosa, jossa ylimääräinen iho ja rasva yleensä roikkuvat löysinä. Koska tässä leikkauksessa keskitytään tiettyyn ja suhteellisen pieneen kehon osaan, se ei ole yhtä monimutkainen kuin muut kehonkohotusleikkaukset. Se tehdään yleisanestesiassa ja kestää yleensä kaksi tuntia.

Ensin tehdään viilto kainaloon tai käsivarren sisäpuolelle. Seuraavaksi ylimääräinen iho leikataan pois ja ylimääräinen rasva voidaan poistaa perinteisellä kirurgisella tekniikalla tai rasvaimulla. Lopuksi jäljelle jäävä kudos muotoillaan ja viilto suljetaan ompeleilla.

Kuinka pitkä toipumisaika käsivarren kohotuksen jälkeen on?

Käsivarren kohotusleikkauksen jälkeen potilaat joutuvat yleensä pitämään noin kymmenen päivää vapaata työstä, vaikka tämä toipumisaika voi vaihdella huomattavasti riippuen työn luonteesta ja käsivarsien liikkeiden tai nostojen määrästä, joita he joutuvat tekemään. Toipumisprosessin aikana on käytettävä kompressiovaatetta, joka tukee kudoksia niiden parantuessa uusiin muotoihinsa.

Pidä kädet koholla aina kun mahdollista. Yleisiä haittavaikutuksia ovat arkuus, kipu, mustelmat ja turvotus; monet potilaat raportoivat myös tilapäisestä kiristävästä tunteesta ihossa. Raskaita nostoja ja muita rasittavia toimintoja on vältettävä vähintään kuuden viikon ja kahden kuukauden ajan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️