Reiden rasvaimu Tunisiassa

rasvaimu reidet 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää reisien rasvaimusta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen reisien rasvaimuun Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle reisien rasvaimusta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Reisien rasvaimun hinta Tunisiassa

Tunisiassa reisien rasvaimun keskihinta on 1800 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa, ja se kestää 1-2 tuntia. Toimenpiteen kesto on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 7 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
Reiden rasvaimu1800 €

Tiesitkö? Rasvaimu on maailman yleisimmin suoritettukauneuskirurginen toimenpide, heti rintojen suurennuksen jälkeen. Eikä se ole sattumaa: sekä miehillä että naisilla rasvan kertyminen tietyille kehon alueille aiheuttaa usein komplekseja.

Koskeeko tämä myös sinua? Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää reisien rasvaimusta Tunisiassa.

Signes de vieillissement des cuisses : peau d'orange
Reiden ikääntymisen merkit: appelsiininkuori-iho

Mitä on reisien rasvaimu?

Rasvaimu eli reisien rasvaimu on suhteellisen yleinen kauneuskirurginen toimenpide Tunisiassa. Kuten nimikin kertoo, sen tarkoituksena on poistaa rasvakertymät reisistä.

Potilaan tarpeista ja toiveista riippuen leikkaus voidaan suorittaa eri tasoilla:

 • Reiden sisäpuolella: on hyvin tavallista, että iho muodostaa “aaltoja” tällä tasolla. Ylimääräisen rasvan poiston jälkeen voidaan tehdä kasvojenkohotus ihon kiristämiseksi.
 • Reiden ulkopinnalla, joka tunnetaan myös nimellä satulalaukut: tämä on hyvin yleinen naisten pyyntö, ja se on tehokas tapa hoikentaa vartaloa.
 • Reiden taka- ja etupuolella: näitä alueita hoidetaan säästeliäästi, koska iho on hauras ja vähän elastinen.

Kun kaikkia näitä alueita käsitellään samassa toimenpiteessä, puhutaan reisien pyöreästä rasvaimusta. Tämä tehdään yleisanestesiassa, kun taas yksittäisen alueen käsittelyyn riittää yleensä paikallispuudutus.

Améliorer l'apparence esthétique des cuisses
Reiden esteettisen ulkonäön parantaminen

Harmonisen vartalon säilyttämiseksi kirurgi voi tehdä rasvaimun myös lantiolle, pakaroille tai polville. Hän kertoo sinulle tästä leikkausta edeltävän käynnin aikana.

Reiden rasvaimu: kenelle ja miksi?

Hormonivaihteluiden ja pakaroiden ja lantion rasvasolujen jakautumisen vuoksi naiset joutuvat todennäköisemmin tekemään reisien rasvaimun.

Yhä useammat miehet turvautuvat kuitenkin tähän toimenpiteeseen saadakseen takaisin tasapainoisemman vartalon.

Lisäksi toimenpide on usein helpompi nuoremmille potilaille, koska kudos on kiinteämpi ja tulokset ennustettavampia. Iäkkäät potilaat voivat kuitenkin saavuttaa erinomaisia tuloksia, ja monet katuvat, etteivät ole ryhtyneet toimenpiteeseen aikaisemmin.

On kaksi pääsyytä, miksi saatat haluta reiden rasvaimun: reisien kitka aiheuttaa epämukavuutta ja ärsytystä, tai haluat yksinkertaisesti hienosäätää alavartaloasi. Jälkimmäisessä tapauksessa on tärkeää muistaa, että rasvaimu ei ole ratkaisu lihavuuteen, vaan ainoastaan keino muokata vartaloa.

Lopuksi on huomattava, että reisien rasvaimu on vasta-aiheinen seuraavissa tapauksissa:

 • raskaana olevat naiset: on suositeltavaa lykätä toimenpidettä raskauden jälkeen ja tarvittaessa imetyksen jälkeen;
 • potilaat, jotka kärsivät tietyistä sairauksista, kuten leukemiasta tai diabeteksesta;
 • henkilöt, joilla on aiemmin ollut laskimotulehdus tai keuhkoembolia.

On olemassa muitakin riskitekijöitä, kuten tupakointi, ehkäisyvälineiden käyttö tai ylipaino: kirurgi ottaa kaikki nämä seikat huomioon leikkausta edeltävän käynnin aikana.

Leikkauksen eri vaiheet

Vaikka monet potilaat matkustavat Tunisiaan edullisempien hintojen vuoksi, reisien rasvaimu on täsmälleen sama toimenpide kuin Euroopassa.

Leikkausta edeltävä konsultaatio

Kuten minkä tahansa kirurgisen toimenpiteen yhteydessä, kirurgin kanssa käydään alustava konsultaatio, jossa keskustellaan odotuksistasi ja yleisestä terveydentilastasi.

Tämän jälkeen lääkäri tekee yksityiskohtaisen morfologisen tutkimuksen, jossa arvioidaan erityisesti ihon kimmoisuutta japoistettavan rasvamassan laajuutta.

Kuukauden ja 48 tunnin välillä ennen leikkausta tapaat myös anestesialääkärin, joka määrittelee tilanteeseesi parhaiten sopivan anestesiamuodon.

Simulation avant après une liposuccion des cuisses
Ennen ja jälkeen reiden rasvaimun simulointi

Jos rasvaimu on tarkoitus tehdä useille alueille samanaikaisesti, suositellaan järjestelmällisesti yleisanestesiaa ja varmistetaan, ettei sinulla ole vasta-aiheita tämäntyyppiselle toimenpiteelle.

Toimenpiteen kulku

Reiden rasvaimu on suhteellisen lyhyt toimenpide, joka kestää 1-2 tuntia hoidettavien alueiden laajuudesta riippuen.

Se tehdään yleensä avohoitona: leikkaus ajoitetaan aamupäiväksi, ja voit palata kotiin myöhään iltapäivällä. Poistetun rasvan määrästä riippuen voi kuitenkin olla tarpeen viettää yö klinikalla mahdollisten komplikaatioiden seuraamiseksi.

Leikkauspäivänä kirurgi aloittaa merkitsemällä imettävät alueet erityisellä huopakynällä. Tämän jälkeen sinut nukutetaan ja tehdään pienet 3-4 millimetrin viillot, jotka yleensä sijoitetaan ihon luonnollisiin poimuihin, jotta ne jäisivät mahdollisimman huomaamattomiksi.

Liposuccion des cuisses en Turquie : Photo avant et après
Reiden rasvaimu Turkissa: ennen ja jälkeen -kuvat

Toimenpiteen tässä vaiheessa ihon alle infiltroidaan suolaliuosta verenvuodon rajoittamiseksi ja rasvan poiston helpottamiseksi.

Tämän jälkeen rasvasolut imetään pois vaahtokanyyleilla, jotka ovat halkaisijaltaan muutaman millimetrin kokoisia mikroputkia, jotka on erityisesti suunniteltu suojaamaan ihoa ja kudoksia. Toimenpiteen alussa tehtyjen viiltojen kautta asetetut putket imevät vähitellen rasvaa sekä pinnalta että syvältä kehosta, jotta lopputuloksesta saadaan tasalaatuinen ja epätasainen.

Kun toimenpide on suoritettu, ihon kimmoisuus antaa sen kiristyä luonnollisesti. Joissakin tapauksissa voi kuitenkin olla tarpeen tehdä kasvojenkohotus, jotta reidet saadaan kiinteytettyä ja kiinteytettyä.

Lopuksi kirurgi sovittaa sinulle kompressiohousut (kompressiovaate). Rasvaimun jälkeen poistettu rasva korvautuu luonnollisesti kehon vedellä, mikä aiheuttaa turvotusta. Pikkuhousut auttavat rajoittamaan tätä ilmiötä ja suojaavat samalla leikattua aluetta.

Tukihousut

Leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeen tunnet lievää kipua, joka lievittyy helposti lääkärin määräämillä kipulääkkeillä. Seuraavana päivänä voit käydä suihkussa ja ottaa samalla tukihousut pois. Yleensä tukisukkahousuja on käytettävä 4-6 viikkoa, ja turvotus häviää luonnollisesti 5-15 päivän kuluttua.

Ensimmäisten viikkojen aikana leikkauksen jälkeen on usein suositeltavaahieroa reisiä. Tällä mekaanisella toimenpiteellä on useita etuja. Erityisesti se auttaa :

 • edistää myrkkyjen poistumista ;
 • parantaa ihokudoksen hapensaantia;
 • parantamaan imunesteen kiertoa
 • vähentää turvotusta;
 • vähentää kipua.

Toiveistasi ja budjetistasi riippuen voit tehdä hieronnan itse päivittäin tai palkata fysioterapeutin tai hierojan.

Simulation d'une liposuccion en Turquie
Rasvaimun simulointi Turkissa

Vaikka rasvaimun ensimmäiset tulokset näkyvät heti leikkauksen jälkeen, kestää yleensä useita kuukausia, ennen kuin keho toipuu täysin leikkauksesta. Kun noudatat huolellisesti kirurgin antamia ohjeita, voit odottaa näkeväsi lopulliset tulokset noin 3-4 kuukauden kuluttua.

Kuinka paljon reisien rasvaimu maksaa Tunisiassa?

Jos haluat vain säästää, sinun kannattaa lähteä Tunisiaan tätä toimenpidettä varten. Riippuen klinikasta, reisien rasvaimun hinta vaihtelee 1 800 eurosta 2 500 euroon samantasoisesta hoidosta.

Lisäksi paikan päällä olevat tiimimme ovat tukenasi lentokentälle saapumisestasi lähtien ja koko oleskelusi ajan. Tulkki on paikalla, jotta saat laadukasta hoitoa omalla kielelläsi. Sinun tarvitsee siis vain nauttia lomastasi täysin rauhassa!


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua tekemään operaatiostasi Tunisiassa menestyksekkään, maksutta. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️