Kosmeettinen kirurgia Tunisiassa

esteettinen kirurgia Tunisia 1
Kirjoittanut William

Kosmeettinen kirurgia Tunisiassa on edistynyt valtavasti lääketieteellisen matkailun alalla. Maailman parhaat kirurgit tarjoavat erilaisia leikkauksia. Jos harkitset oleskelua Tunisiassa kauneusleikkausta varten, käytä täydellistä opastamme selvittääksesi, kuinka paljon se maksaa ja miten leikkaukset suoritetaan.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle kauneusleikkauksista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kosmeettisen kirurgian hinta Tunisiassa

Kasvojenkohotuksen hinta Tunisiassa on 2400 euroa. Blefaroplastia maksaa 1400 euroa. Nenäleikkaus maksaa 1700 euroa. Rintojen suurennuksen hinta Tunisiassa on 1800 euroa. Rasvaimu maksaa 1900 euroa ja hiustensiirto 2200 euroa. Nämä hinnat riippuvat klinikan asiantuntemuksesta ja kirurgin auktoriteetista.

ToimenpiteetHinta euroinaOleskelun kesto
Kasvojenkohotus2400 €8 päivää
Blefaroplastia1400 €4 päivää
Nenäleikkaus1700 €6 päivää
Rintojen suurennus1800 €5 päivää
Rasvaimu1900 €6 päivää
Hiustensiirto2200 €4 päivää

Mitä on kauneusleikkaus Tunisiassa?

Kosmeettinen kirurgia Tunisiassa on kehon uudelleenrakentamista epämuodostuman, leikkauksen tai onnettomuuden jälkeen. Kosmeettisella kirurgialla voidaan myösparantaa kehon ulkonäköä ja auttaa kompleksista kärsiviä ihmisiä tuntemaan olonsa paremmaksi.

Kosmeettisen kirurgian leikkauksia suorittavat yksinomaan erikoislääkärit, joilla on laaja kokemus alalta.

Kasvojen kauneuskirurgia

Kasvojen kauneusleikkauksia on useita erilaisia. Tunisiassa suoritettava kasvojen huulten täyttö on yksi yleisimmistä leikkauksista, ja sitä voidaan käyttää ryppyjen ja ikääntymisen merkitsemien kasvojen palauttamiseen tai hoikempien kasvojen täyteläisyyden lisäämiseen. Kaulan roikkuvaa ihoa varten on olemassa myös kaulan ja kasvojen kohotusleikkaus.

Muita kasvoleikkauksia ovat nenäleikkaus nenän ulkonäön muuttamiseksi ja blefaroplastia silmäluomien roikkumisen korjaamiseksi. Kaksoisleuasta kärsiville henkilöille genioplastia on myös erittäin hyvä ratkaisu.

Kasvokirurgia ei ainoastaan vähennä ikääntymisen merkkejä, vaan sillä voidaan myös korjata tiettyjä epätäydellisyyksiä.

Kehon muotoilukirurgia

Vartalon ja raajojen kosmeettisella kirurgialla pyritäänharmonisoimaan kehoa ja korjaamaan tiettyjä vikoja. Rasvaimun, BBL:n javatsanpoiston kaltaisilla leikkauksilla voidaan poistaa ylimääräinen rasva tietyistä kehon osista, erityisesti vatsasta, reisistä ja käsivarsista. Tämän prosessin aikana poistettu rasva voidaan myös ruiskuttaa uudelleen volyymin lisäämiseksi ja vartalon harmonisemman muodon palauttamiseksi. Tätä käytäntöä kutsutaan nimellä lipofilling.

Vartalolle ja jopa raajoille on olemassa useita erilaisia kauneusleikkauksia. On jopa mahdollista tehdä penisleikkaus, jolla voidaan pidentää ja suurentaa miehen peniksen kokoa.

Kosmeettinen rintaleikkaus

Myösrintaleikkaukset ovat hyvin yleisiä Tunisiassa. On mahdollista tehdä leikkaus rintojen tilavuuden lisäämiseksi,rintojen suurennus implanttien avulla. On myös mahdollista tehdä kasvojenkohotus ihmisille, joilla on ongelmia roikkuvien rintojensa kanssa.

Rintojen pienennyksiä tehdään myös henkilöille, joilla on suuret rinnat, jotka aiheuttavat selkäkipuja.

Miehille tehdään myös gynekomastian hoitoon liittyviä toimenpiteitä, joiden tarkoituksena on vähentää rintarauhasen turvotusta.

Esteettinen korjaava kirurgia

Tunisiassa tehdään paljon korjausleikkauksia, joiden tarkoituksena on auttaa epämuodostumista kärsiviä tai onnettomuuden kokeneita ihmisiä saamaan takaisin normaali ulkonäkö.

Monia rintojen jälleenrakentamistekniikoita tehdään naisten auttamiseksi, joilta on poistettu rinnat. Myös palovammojen jälkeen tehdään leikkauksia, joilla palautetaan normaali, terve iho.

Millainen on ihanteellinen ehdokas kauneusleikkauksiin Tunisiassa?

Monilla ihmisillä on kompleksi ulkonäöstään ja tietyistä vartalonsa osa-alueista, ja tämä voi vaikuttaa suuresti heidän itsetuntoonsa. Esteettinen kirurgia on joskus ainoa ratkaisu, joka auttaa potilaita tuntemaan olonsa paremmaksi korjaamalla heidän virheiksi kokemiaan asioita.

Korjaavan kirurgian avulla onnettomuuksien tai epämuodostumien uhrit voivat puolestaan palata enemmän tai vähemmän normaaliin elämään. Se auttaa heitä sekä fyysisesti että henkisesti.

Yleisesti ottaen kosmeettinen kirurgia on suunnattu ihmisille, jotka haluavat:

  • Näyttämään nuoremmalta;
  • Korjata seikkoja, joista he eivät pidä;
  • Tuntea olonsa mukavammaksi omassa kehossaan;
  • Näyttämään paremmalta ja tuntemaan itsensä itsevarmemmaksi.

On luonnollisesti muistettava, että kauneusleikkaus on lääketieteellinen toimenpide, joka edellyttää nukutusta. Leikkaustyypistä riippuen nukutus voi olla paikallispuudutus tai yleisanestesia, joten hyvä valmistautuminen on välttämätöntä, eikä päätöstä pidä tehdä kevyesti.

Miten kosmeettinen kirurgia toimii?

Kosmeettisen kirurgian suorittaa erikoislääkäri useiden tarkastusten ja konsultaatioiden jälkeen. Leikkauksen kesto riippuu sen tyypistä ja ennen kaikkea potilaan tilasta. Esimerkiksi silmäluomileikkaus voi kestää 40 minuutista 2 tuntiin, kasvojenkohotus voi kestää jopa 3 tuntia ja rintojen korjausleikkaus jopa 5 tuntia.

Leikkaukseen valmistautuminen

Ensimmäinen vaihe on tavata lääkäri, joka suorittaa kauneusleikkauksesi. Tavoitteena on keskustella valintasi syystä ja motiiveistasi.

Tämän jälkeen sinulle tehdään yleistutkimus terveydentilasi arvioimiseksi, ja sinusta otetaan leikkausta edeltävät valokuvat. Sinulle tehdään myös useita testejä ja sovitaan tapaaminen anestesialääkärin kanssa.

Klinikka Pasteur Tunis

Kosmeettinen leikkaus

Leikkauspäivänä on tärkeää noudattaa lääkärin suosituksia, joten sinun on saavuttava paikalle nuorena ja vältettävä minkään lääkityksen ottamista edeltävien 15 päivän aikana.

Sinut viedään leikkaussaliin, jossa nukutuslääkäri nukuttaa sinut. Seurattava toimenpide riippuu leikkaustyypistä, mutta kestää yleensä 40-4 tuntia (leikkaustyypistä riippuen). Kun leikkaus on ohi, sinut viedään heräämöön ja sinulle annetaan kipulääkkeitä, jos tunnet kipua.

Leikkauksen jälkeinen seuranta

Joidenkin leikkausten yhteydessä sinun on ehkä jäätävä sairaalaan kahdeksi päiväksi. Sinulle tehdään tarkastuskäynti muutaman päivän kuluttua leikkauksesta, jotta varmistetaan, että kaikki on mennyt hyvin.

Tämän jälkeen sinulle tehdään tarkastuskäynti kuukauden kuluttua, sitten kuuden kuukauden kuluttua ja sitten kerran vuodessa.

Varotoimenpiteet kauneusleikkauksen jälkeen

Vaikka kauneusleikkaukseen ei liity monia riskejä, on silti tiettyjä varotoimia, jotka on toteutettava leikkauksen jälkeen.

Yleissääntönä on, että on suositeltavaa pitää muutama päivä vapaata töistä hoitojakson jälkeen, jotta voit toipua leikkauksesta kunnolla.

Sinun tulisi myös välttää uintia 10 päivän ajan leikkauksen jälkeen ja auringonottoa 3 kuukauden ajan leikkauksen jälkeen, jotta paraneminen olisi parempaa.

Kuinka paljon kauneusleikkaus maksaa Tunisiassa?

Tunisiassa lääketieteellisen oleskelun hinta riippuu useista tekijöistä, kuten klinikalla vietettyjen yöpymisten määrästä ja valitsemastasi leikkaustyypistä. Sinua hoitavat parhaat kirurgit, ja tarkka kustannusarvio voidaan laatia ensimmäisen konsultaation aikana.

Tässä ovat joidenkin leikkausten hinnat:

  • Kasvojen kohotus: 2400 euroa ;
  • Blefaroplastia: 1400 euroa ;
  • Nenäleikkaus: 1700 euroa;
  • Rintojen suurennus: 1800 euroa;
  • Täydellinen rasvaimu: 1900 euroa ;
  • Hiustensiirto: 2200 euroa.

Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua tekemään leikkauksestasi Tunisiassa menestyksekkään maksutta. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️