Rintojen suurennus Tunisiassa

rintojen suurennus hinta Tunisia 1
Kirjoittanut Erika

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rintojen suurennuksesta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme rintojen suurennusleikkaukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinullerintojen suurennuksesta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Rintojen suurennuksen hinta Tunisiassa

Tunisiassa rintojen suurennusleikkaus maksaa keskimäärin 1800 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 3 tuntia. Toimenpiteen kesto on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen, lääkityksen ja kompressiovaatteen. Lopputulos on nähtävissä 1 kuukauden kuluessa.

ToimenpiteetHinta Tunisia
Rintojen suurennus proteesilla1800 €
Rintaproteesin vaihto2000 €
Rintaproteesin poisto2000 €

Rintaimplantit Tunisiassa

Maailmassa, jossa estetiikka on yhä tärkeämpää, monet ihmiset turvautuvat kauneusleikkauksiin korjatakseen epätäydellisyyksiä tai puutteita. Tämä koskee erityisesti naisia, ja yksi suosituimmista leikkauksista on rintojen suurennus.

Rinnat ovat tärkeä osa naisen ulkonäköä, ja naisilla, joilla on pienet rinnat, voidaan lisätä niiden tilavuutta leikkauksella. Tunisia on yksi suosituimmista rintojen suurennusleikkausten kohteista.

On useita syitä, miksi tämä maa on houkutteleva kohde lääketieteelliselle matkailulle, alkaen hinnoista. Tutustu täydelliseen oppaaseemme rintojen suurennuksesta Tunisiassa.

Rintojen suurennus: tunnettu toimenpide

Rintojen suurennus on rasvaimun jälkeen toiseksi suosituin kauneusleikkaus maailmassa. Itse asiassa peräti 17 prosenttia kosmeettisista leikkauksista liittyy rintojen määrän lisäämiseen. Tämä korostaa naisten rintojen esteettisen puolen merkitystä nyky-yhteiskunnassa.

Kuten nimestä voi päätellä, tämän toimenpiteen tavoitteena on muotoilla rinnat uudelleen pääasiassa lisäämällä niiden tilavuutta rintaimplanttien avulla. Nykyään rintojen suurennus on yhä paremmin hallinnassa, eikä se ole enää riskialtis toimenpide. Käytettävät rintaimplantit ovat myös yhä kehittyneempiä, ja ne tarjoavat potilaalle anatomisesti ja esteettisesti tyydyttäviä tuloksia.

Onko rintojen suurennuksessa vaaroja?

Onnistumisprosentti huomioon ottaen rintojen suurennus ei ole nykyään toimenpide, jota pitäisi pelätä. Se on turvallinen leikkaus, kunhan menet hyvälle klinikalle, jossa on pätevät kirurgit. Kuten missä tahansa leikkauksessa, on kuitenkin olemassa tiettyjä riskejä, vaikka ne ovatkin harvinaisia:

  • Verenvuoto
  • Hyvänlaatuinen tai vakava infektio
  • Rintojen herkkyyden muutokset.

Miten rintojen suurennus tehdään Tunisiassa?

Leikkaukseen kuuluu useita vaiheita, joita kaikkia on noudatettava onnistuneen lopputuloksen ja mahdollisimman nopean toipumisen varmistamiseksi. Kaikki alkaa leikkausta edeltävästä konsultaatiosta.

rintaimplantti Tunisiassa

Leikkausta edeltävä konsultaatio

Ennen toimenpidettä on tärkeää pitää ensimmäinen tapaaminen lääkärin kanssa. Tähän konsultaatioon on monia syitä, alkaen siitä, että tarkistetaan, ettei rintojen suurennukselle ole vasta-aiheita. Tässä ovat tämäntyyppisen toimenpiteen vasta-aiheet:

  • Aiemmin esiintynyt laskimotulehdus tai keuhkoembolia
  • Liiallinen tupakointi. Tämä vasta-aihe voidaan helposti välttää lopettamalla tupakointi vähintään kuukautta ennen leikkausta.
  • Raskaus ja imetys
  • Kudoksen vajaatoiminta
  • Lihavuus

Konsultaation aikana kirurgi analysoi myös fyysiset ominaisuutesi, kuten pituutesi, painosi, lihaksistosi, rasvajakaumasi sekä rintakehän ja rintojen morfologian. Konsultaation aikana kerrot toiveesi ja millaiset rinnat haluat saada.

Lääkäri puolestaan kertoo sinulle, miten leikkaus suoritetaan ja millaisia tuloksia sillä voidaan saavuttaa. Sinulle kerrotaan myös toipumisajasta.

Rintojen suurennusleikkaus

Rintojen suurennus tehdään yleisanestesiassa. Olosuhteista riippuen leikkaus voi kestää 50 minuutista puoleentoista tuntiin. Potilaalle asetetaan tukisukat laskimotulehduksen riskin välttämiseksi. Jotta rintojen symmetriaa ja uudelleenasentoa voidaan valvoa paremmin, kirurgi asettaa potilaat puoli-istuvaan asentoon.

Tämän jälkeen leikkaus voidaan suorittaa useilla eri tekniikoilla. Kumpaankin rintaan tehdään viillot silikoni-implantin asettamiseksi. Viillot voidaan tehdä rintalastan alapuolelle, rintalastan kohdalle, rintalihaksen alle tai lihaksen ja rintarauhasen väliin. Kirurgi voi tehdä yhden näistä tekniikoista vain sinun suostumuksellasi, sillä olette keskustelleet siitä ensimmäisen konsultaation aikana.

Rintaimplantit

Tässä leikkauksessa voidaan käyttää kahdenlaisia rintaimplantteja. Ensimmäinen on silikonigeelitäytteinen implantti, jota käytetään yleisimmin. Silikoni-implantti antaa esteettisen ulkonäön sekä luonnollisen tuntuman rintoihin.

Toinen luokka on fysiologinen vedellä täytetty implantti, joka antaa vähemmän luonnollisen ulkonäön, mutta mahdollistaa merkittävän rintojen suurennuksen, jossa rintojen tilavuus on huomattava ja rinnat kiinteät.

Leikkauksen jälkeinen hoito

Kun implantit on asetettu, viillot ommellaan, ja seuraavaksi vuorokaudeksi voidaan asettaa viemäri nesteen poistamiseksi. Kirurgi määrää kipulääkkeitä 15-20 päivän ajaksi. Lopputulos ei näy heti, sillä toipumisen aikana sinun on pidettävä rintaliivien muotoista sidosta, jota tuetaan kuminauhoilla.

Rintojen suurennuksen jälkeen sinun on myös pidettävä vähintään 2 viikkoa vapaata työstä ja lopetettava kaikki urheiluharrastukset 2 kuukaudeksi. Sinun on käytävä neljännesvuosittain kirurgin tarkastuksissa, jotta lopullinen tulos saavutetaan vuoden kuluttua.

Leikkaus voidaan myös toistaa, jos et ole täysin tyytyväinen muutokseen tai jos ilmenee komplikaatioita (mitä tapahtuu melko harvoin).

Tässä on videoraportti rintojen suurennuksesta Tunisiassa

Kuvia ennen/jälkeen rintojen suurennusta

Miksi valita Tunisia rintojen suurennusleikkaukseen?

Tunisia tarjoaa lääketieteellisiä palveluja rintaproteesien sovittamiseksi, ja se houkuttelee monia potilaita kaikkialta maailmasta. Ennen kaikkea proteesien ja toimenpiteen hinta ovat tärkeimmät syyt, joiden vuoksi lääketieteelliset turistit saapuvat maahan. Rintojen suurentaminen on Tunisiassa paljon halvempaa kuin Euroopassa.

Kuinka paljon rintojen suurennus maksaa Tunisiassa?

Rintojen suurennuksen hinta Tunisiassa riippuu lääkäristä ja käytetyn implantin tyypistä. Yleisesti ottaen leikkauksen hinta vaihtelee 1 800 ja 2 200 euron välillä. Koska kyseessä on kosmeettinen toimenpide, sairausvakuutus ei yleensä kata rintojen suurennusta.

Voimme auttaa sinua hoitomatkan järjestämisessä

Jos haluat vihdoin tuntea olosi paremmaksi kehossasi ja saada kauan odotetun rintojen suurennuksen, voimme auttaa sinua pääsemään siihen melko nopeasti. Hoidamme kaikki lääkärimatkan hallinnolliset asiat lentolippujen varaamisesta oikean klinikan valintaan ja hotellihuoneen varaamiseen. Me huolehdimme kaikesta, jotta voit nauttia mukavasta oleskelusta mahdollisimman nopeasti.

Voit lähettää meille viipymättä tarjouspyynnön rintojen suurennuksesta Tunisiassa, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta, jotta leikkauksesi Tunisiassa onnistuu. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️