Rintaimplantit Tunisiassa

rintaimplantti Tunisia 1
Kirjoittanut Émilie

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rintaimplanteista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen rintaimplanttiin Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle rintaimplanteista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Rintaimplantin hinta Tunisiassa

Rintaimplantin keskimääräinen hinta Tunisiassa on 2 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1800 eurosta 2200 euroon. Rintaimplanttien poistaminen voi maksaa yli 1300 euroa, kun ei oteta huomioon muita leikkaukseen liittyviä kustannuksia. Sairaalassaoloaika on 7 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos näkyy 3 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
Rintaimplantti2000 €

Mikä on rintaimplantti?

Harkitsetko rintojen suurennusleikkausta Tunisiassa? Useimmat potilaat alkavat heti miettiä kokoa ottamatta huomioon muita tekijöitä, jotka ovat välttämättömiä haluttujen tulosten saavuttamiseksi budjetin puitteissa. Rintaimplanttien keskimääräiset kustannukset voivat vaihdella muun muassa implantin tyypin, leikkaushaavan sijainnin ja sijoittelun mieltymyksen mukaan.

Rintaimplantteja Tunisiassa on saatavana silikonigeelinä tai suolaliuoksena. Vaikka implantin kuori pysyy samana, nämä kaksi täyteainetta tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja koon ja tuntuman suhteen, mikä voi vaikuttaa merkittävästi rintaimplanttien hintaan.

Rintaimplanttien kustannukset

Nopea Internet-haku paljastaa helposti rintaimplanttien keskimääräiset kustannukset, jotka voivat olla harhaanjohtavia; nämä tilastot sisältävät harvoin leikkaukseen liittyvät kustannukset, kuten anestesian, tilat ja kirurgien palkkiot.

Ennen kuin lähdet henkisesti ostamaan uusia bikinejäsi tai luomaan uutta Pinterest-taulua, ota huomioon seuraavat tekijät, jotka voivat vaikuttaa rintaimplanttien hintaan Tunisiassa:

Rintaimplanttien hintavaihtelut Tunisiassa

 • Maantieteellinen sijainti – hinnat vaihtelevat sen mukaan, missä päin maailmaa olet. Palaamme tähän seikkaan tarkemmin hieman myöhemmin…
 • Kirurgin palkkiot – Hänen palkkionsa eivät määräydy vain sen mukaan, missä kirurgisi on, vaan sen mukaan, kuka hän on.
 • Leikkaussalipalkkiot – Leikkaussalipalkkiot vaihtelevat kirurgien tavoin, ja ne määräytyvät osittain sijainnin ja maineen mukaan.
 • Tarvikkeet – Valitsemasi implantin tyyppi, kanyylit, laserkuidut ja muut toimenpiteen suorittamiseen tarvittavat materiaalit.
 • Anestesia, lääkitys..
 • Seurantakäynnit

Rintaimplanttien lisäkustannukset

Kuinka kauan voit olla poissa kotoa? Tunisialainen kirurgisi voi antaa sinulle yleiskäsityksen rintojen suurennusleikkauspotilaiden tavanomaisesta toipumisajasta Tunisissa, mutta jokainen yksilö on erilainen. On suositeltavaa, ettet matkusta vähintään kuukauteen leikkauksen jälkeen.

Tee suunnitelma myöhäisen komplikaation varalta ja järjestä jatkohoito kotiinpaluun jälkeen. Ihannetapauksessa voit järjestää matkan kirurgisi kanssa jatkohoitoa varten. Varaa aika paikallisen kirurgin kanssa rintaimplanttien seurantaa varten ennen leikkausta.

Rintojen suurennusta varten matkustamisella on useita etuja ja haittoja. Asianmukaisella tutkimuksella ja valmistautumisella potilas voi maksimoida hyödyt ja minimoida riskit.

Jokainen kirurgi on erilainen, ja on tärkeää valita juuri sinulle sopiva kirurgi. Jos mietit “kuinka paljon rintojen suurennus maksaa?”, muista, että hinta riippuu kirurgista, valitsemasi vastaanoton käytettävissä olevista laitteista, maantieteellisestä sijainnista ja rintaimplanttileikkaukseen liittyvistä kustannuksista.

Monet kirurgit tarjoavat rintaimplanttirahoitusta, kun taas toiset aloittavat tarjoamalla edullisia rintojen suurennusleikkausvaihtoehtoja. Kun harkitset kosmeettista toimenpidettä, sinun tulisi pysyä hintaluokassa, joka on sinulle sopiva. Keskustele leikkauskoordinaattorin kanssa hinnoittelu- ja rahoitusvaihtoehdoista ennen ensimmäistä konsultaatiota.

Rintaimplantin tarkistuksen kustannukset

Rintaimplantin poiston ja uusimisen kustannuksia voi olla vaikea laskea ilman ennakkokonsultaatiota. Jokainen potilas ja jokainen tilanne on erilainen.

Jotkut potilaat voivat valita rintaimplantin poiston ja uusimisen, kun taas toiset potilaat päätyvät suoraan rintaimplantin poistoon ja välttävät uusimisen.

Rintaimplantin käyttöikä on keskimäärin 10-25 vuotta, ellei rintaimplantti repeä tai sen tilavuus muutu ajan myötä. Kirurgit suosittelevat, että silikoni-implantteja käyttäville naisille tehdään magneettikuvaus kahden vuoden välein vuotojen varalta.

Rintaimplantin poiston kustannukset

Päätös poistaa rintaimplantit jossain vaiheessa merkitsee lisäkustannuksia. Jos implantit ovat suhteellisen uusia, yleensä enintään viisi vuotta, eikä niissä ole deflaatiota, kalkkeutumista tai supistumista, rintaimplantit voidaan poistaa helposti.

Ennen kuin päätät, mikä rintaimplanttien poistomenetelmä on sinulle paras, lääkäri pyytää sinua ottamaan rintojen ultraäänitutkimuksen tai magneettikuvauksen implanttien kunnon määrittämiseksi. Rintaimplanttien poistaminen voi maksaa yli 1 300 euroa, kun ei oteta huomioon muita leikkaukseen liittyviä kustannuksia.

Rintojen suurennusleikkauksesta toipumisen kustannukset

Toipumiskustannukset voivat vaihdella potilaskohtaisesti. Muista, että toipumisesi riippuu suuresti kyvystäsi noudattaa kirurgisi ohjeita. On tärkeää, että valitset kirurgin, jolla on tarvittava lähestymistapa ja kokemus, jotta voit nauttia laadukkaasta toimenpiteestä ja miellyttävästä toipumisesta rintojen suurennuksen jälkeen.

Rintojen suurennusleikkauksesta toipumisen budjetti voi sisältää mm:

 • Vapaa-aika töistä ja muut velvoitteet – Useimmat ihmiset pitävät viikon vapaata töistä toipumisen ajaksi. Jos sinulla ei ole palkallisia vapaapäiviä, sinun on otettava huomioon myös nämä kustannukset. Onneksi useimmat potilaat palaavat töihin kolmen tai viiden päivän kuluessa. Jos sinulla on lapsia, voit ottaa huomioon myös lastenhoitokulut.
 • Kipulääkekustannukset – Leikkauksen jälkeen useimmilla potilailla on lievää tai voimakasta kipua. Jotkut potilaat eivät ota lainkaan kipulääkkeitä, kun taas toiset valitsevat erityyppisiä kipulääkkeitä kirurgin määräyksen mukaan. Narkoottisia lääkkeitä ei suositella, koska ne voivat aiheuttaa riippuvuutta. Varaudu käyttämään 25-35 euroa muihin kuin opioidikipulääkkeisiin, jotka eivät ole antikoagulantteja.
 • Valitsemasi toimenpidetyyppi – Jokainen rintojen suurennusleikkaus ja implantti on erilainen, ja niin ovat myös toipumiskustannukset. Esimerkiksi perinteiseen rintojen suurennukseen liittyy enemmän seisonta-aikaa, mikä voi olla kalliimpaa.
 • Tukirintaliivit – Leikkaus- tai kompressiorintaliivien kustannuksia ei pidä unohtaa, sillä niitä on käytettävä noin kahden viikon ajan leikkauksen jälkeen turvotuksen minimoimiseksi. Sinun on varauduttava käyttämään 25-35 euroa.
 • Palkkaa hoitaja – Parhaita hoitajia ovat perhe, puoliso tai ystävä, sillä he ovat luotettavia eivätkä maksa mitään. Joskus tällaista tukijärjestelmää ei kuitenkaan ole saatavilla, ja sinun on palkattava hoitaja, joko kirurgin suosittelemana tai omien tutkimustesi tuloksena. Jos aiot palkata hoitajan, sinun on syytä sisällyttää nämä kustannukset budjettiisi.
 • Seurantakäyntien kustannukset – Potilaiden on osallistuttava seurantakäynteihin tyydyttävän toipumisen varmistamiseksi.
 • Lääketieteellinen hieronta – Rintaimplanttileikkauksen jälkeen usein raportoitu komplikaatio on kapselikontraktuura, joka voidaan helposti välttää hieronnalla. Myös nämä kustannukset on syytä ottaa huomioon.
 • Kuljetuskustannukset ja majoitus – Jos tulet muualta kuin osavaltiosta, sinun on mietittävä kuljetuskustannuksia alueella ollessasi, riippuen majoitusmieltymyksistäsi.

Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta, jotta leikkauksesi Tunisiassa onnistuu. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️