Rintojen kohotus Tunisiassa

rintojen kohotus hinta Tunisia 1
Kirjoittanut Manuella

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rintojen kohotuksesta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen rintojen kohotukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle rintojen kohotuksesta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Rintojen kohotuksen hinta Tunisiassa

Rintojen kohotuksen keskihinta Tunisiassa Tunisissa on 2 000 euroa, vähimmäishinta on 1 800 euroa ja enimmäishinta 2 700 euroa. Plastiikkakirurgi tutkii täysin yksilöllisen arvion perusteella tarpeesi ja ihanteellisen hoitotyypin. Hoitojakson pituus on 7 päivää ja sairaalassaoloaika 1 yö. Lopullinen tulos on nähtävissä 7 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
Rintojen kohotus ilman proteesia1800 €
Rintojen kohotus rintaproteesin kanssa2700 €

Rintojen kohotus on tunnettu ja tunnustettu kauneuskirurgian muoto. Tunisiassa rintojen kohotus eli mastopexia on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on nuorentaa rintojen ulkonäköä. Se kiinteyttää rintoja ja lisää niiden tilavuutta niiden muotoilemiseksi uudelleen. Sano hyvästit roikkuville rinnoille: sinulle jäävät kiinteät, pyöreät rinnat.

Kosmeettisen kirurgian laatu on tunnettu maassa, joka tarjoaa myös houkuttelevat hinnat näille leikkauksille. Lue kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää rintojen kohotuksesta.

Rintojen kohotuksen määritelmä

Rintojen kohotus tunnetaan myös nimellä mastopexia tai rintojen kohotus. Se on kauneuskirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on muotoilla rinnat uudelleen. Rintojen kohotusleikkaus parantaa naisen mielikuvaa rinnoistaan. Poistamalla ylimääräistä ihoa rinnoista leikkaus hoitaa rintojen ptoosia ja kohottaa rintoja.

Iän myötä tai raskauksien jälkeen rinnat taipuvat notkistumaan ja rintarakkulat osoittavat alaspäin. Rinnat menettävät kimmoisuuttaan ja kiinteyttään. Rintojen kohotus, proteesien kanssa tai ilman, kohottaa rintoja ja antaa naiselle takaisin täyden itseluottamuksen.

Toimenpide voidaan yhdistää muihin tekniikoihin, erityisesti rintojen pienennykseen tai suurennukseen.

Rintojen kohotus Tunisiassa: kenelle?

Rinnat ovat alttiina iän, laihtumisen tai lihomisen, raskauden ja imetyksen vaikutuksille. Ajan myötä ne voivat menettää sävyään, kimmoisuuttaan ja kiinteyttään. Silti ne pysyvät naisellisuuden symboleina. Siksi jotkut naiset ovat monimutkaisia, kun heidän rintansa muuttuvat.

Kun rinnat roikkuvat, nännit roikkuvat tai rinnoista tulee epäsymmetriset, rintaleikkaus voi olla ratkaisu nuorekkaamman ulkonäön palauttamiseksi.

Lyhyesti sanottuna voit hyötyä rintojen kohotuksesta, jos:

  • rintasi roikkuvat ;
  • nännisi osoittavat alaspäin;
  • nännipussisi ovat venyneet;
  • rintasi ovat epäsymmetriset, jolloin toinen rinta laskee alemmas kuin toinen.

Rintojen kohotuksen toimenpide

Mastopexiaprojekti alkaa ensimmäisellä tapaamisella kirurgin kanssa. Tämä tapahtuu leikkausta edeltävän kuukauden aikana. Tällöin lääkäri tekee leikkausta edeltävän tarkastuksen. Tähän kuuluu mammografia ja rintojen ultraäänitutkimus.

Kirurgi antaa sinulle myös ohjeet, joita sinun on noudatettava ennen leikkausta. Hän muistuttaa sinua erityisesti siitä, että sinun on lopetettava tupakointi kokonaan kuukausi ennen leikkausta ja enintään kaksi viikkoa sen jälkeen. Verenvuotoriskin välttämiseksi sinun ei pidä ottaa mitään aspiriinipohjaisia lääkkeitä 10 päivään ennen leikkausta.

Rintojen kohotusleikkaus tehdään yleisanestesiassa. Leikkaus kestää 1? ja 3 tuntia käytetystä tekniikasta riippuen. Valinta riippuu rintojen muodosta ja tilavuudesta, rintalastojen sijainnista, potilaan ihon ulkonäöstä ja rintojen ptoosin tilasta. Viillot ovat erimuotoisia:

  • jos rintojen ptoosi on vähäinen, tehdään vain pyöreä viilto areolan ympärille. Se peitetään alueen luonnollisella pigmentillä;
  • jos rintojen ptoosi on keskivaikea, viillot tehdään rintalastan ympärille ja pystysuoraan rinnan poimulle asti;
  • jos rintojen ptoosi on merkittävä, kolmas vaakasuora viilto tehdään rinnan alapuoliseen poimuun, jolloin muodostuu käänteinen T-merkki.

Jos rintojen kohotus yhdistetään rintojen pienennykseen tai implantteihin, ylimääräisiä viiltoja ei tarvita.

Kummassakin tapauksessa kirurgi korvaa rintarauhasen ja poistaa sitten ylimääräisen ihon rinnan kohottamiseksi. Tämän seurauksena nännit kohoavat ja rinta suoristuu.

Leikkauksen päätteeksi laitetaan sidokset suojaamaan leikattua aluetta.

Varotoimenpiteet rintojen kohotuksen jälkeen

Rintojen kohotus aiheuttaa vain vähän kipua. Yksinkertaiset kipulääkkeet riittävät vähentämään leikkauksen jälkeen mahdollisesti tuntuvaa epämukavuutta. Turvotusta ja mustelmia esiintyy yleensä, ja potilaan on vaikea nostaa käsiään muutaman päivän ajan.

Hänen on myös vältettävä raskaiden taakkojen kantamista. Hänen on myös vältettävä nukkumista vatsallaan. Nämä eivät ole suuria haittoja, ja ne kestävät vain muutaman päivän.

Kasvojenkohotuksen päätteeksi laitettu sidos poistetaan parin päivän kuluttua ja korvataan joustavammalla sidoksella. Potilaan on käytettävä tukirintaliivejä yötä päivää kuukauden ajan ja sen jälkeen vain päivisin kuuden kuukauden ajan.

Lääkärit suosittelevat 7-10 päivän vapaata työstä ja kahden kuukauden odotusta ennen kuin hän voi aloittaa uudelleen urheilutoiminnan. On myös suositeltavaa odottaa vuosi ennen imetystä.

Rintojen kohotuksen lopullinen tulos näkyy 6-10 kuukauden kuluttua leikkauksesta. Sen jälkeen voit nauttia uusista rinnoistasi täysillä.

Kuinka paljon rintojen kohotus maksaa Tunisiassa?

Rintojen kohotus maksaa Tunisiassa keskimäärin 1 700-1 900 euroa, kun kyseessä on rintojen kohotus ilman implantteja, ja 2 650-2 750 euroa, kun kyseessä on rintojen kohotus implanttien kanssa

Näihin hintoihin sisältyvät yleensä oleskelu klinikalla, leikkaukseen liittyvät kustannukset, tarvittavat kuljetukset, lääkkeet ja hoito. Hintojen vaihtelu riippuu rintojen ptoosin laajuudesta, käytetystä tekniikasta ja leikkaukseen valitusta klinikasta


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua tekemään leikkauksestasi Tunisiassa menestyksekkään, maksutta. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️