Fox Eyesin hinta Tunisiassa

fox eyes nosto hinta tunisia 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ketun silmistä Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen fox eye -leikkaukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Fox Eyes -leikkauksesta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Ketunsilmänkohotuksen hinta Tunisiassa

Ketunsilmänkohotuksen keskihinta Tunisiassa on 1 600 euroa, vähimmäishinta on 1 400 euroa ja enimmäishinta 1 800 euroa.

ToimenpideHinta Tunisia
Ketun silmän kohotus1600 €

Mikä on Fox Eye -leikkaus?

Fox Eye lift Tunisiassa on lääketieteellinen toimenpide, joka muuttaa silmän muotoa fyysisesti sen sijaan, että se vihjaisi kissansilmän ulkonäöstä kuten meikki tekee.

Toimenpiteellä pyritään jäljittelemään ketun silmien ulkonäköä, mistä nimi johtuu. Vaikka samanlaisen ilmeen saa usein aikaan meikillä, ketun silmien kohotus tarjoaa pidempiaikaisia tuloksia. Se on vaaraton toimenpide, joka vaatii vain vähän toipumisaikaa.

Kettu-silmien kohotuksen tarkoituksena on nostaa silmien ulkokulmia ja vetää niitä hieman ulospäin, jotta saat mantelinmuotoiset silmät. Silmien muodon muuttaminen “kettuilevaksi” antaa sinulle nuorekkaamman ulkonäön. Yksilöllisistä tarpeistasi riippuen voit valita jonkin seuraavista toimenpiteistä saadaksesi haluamasi kissasilmät.

  • PDO-kierteitys : Tämä toimenpide on ei-kirurginen ja sen toipumisaika on lyhyt. Lääkäri puuduttaa hoidettavat alueet paikallispuudutuksessa ja asettaa ihon alle pieniä lankoja. Nämä langat nostavat sitten kyseisiä alueita. Vaikka tätä toimenpidettä käytetään yleensä hymyjuonteiden poistamiseen, se on tehokas myös ketun silmien saamiseksi. Tulokset kestävät yleensä jopa neljä kuukautta.
  • Blefaroplastia : Tässä toimenpiteessä leikataan pieni osa peittyneestä silmäluomesta pois. Se on yksi yleisimmistä kasvojen plastiikkakirurgian tyypeistä, ja sitä voidaan käyttää hienojen juonteiden ja ryppyjen vähentämiseen. Ihmisille, jotka haluavat pysyvän silmäluomen elämän, tämä on paras vaihtoehto, sillä se poistaa ylimääräisen ihon ja kohottaa silmäkulmaa.
  • Temporaalinen kohotus : Temporaalinen kohotus nostaa kulmakarvoja silmien ympärillä olevan ihon kiristämiseksi. Vaikka useimmilla kulmakarvoilla on luonnollinen kaari, temporaalinen kohotus nostaa ulkokulmaa, jolloin silmät kohoavat luonnollisesti. Se tehdään useimmiten ruiskutettavilla täyteaineilla, kuten Botox®:lla, ja tulokset ovat väliaikaisia. Tämä vaihtoehto ei kuitenkaan yleensä vaadi toipumisaikaa.
  • Canthoplastia : Tätä vaihtoehtoa käytetään usein näköongelmien korjaamiseen, sillä sen pääasiallinen vaikutus on silmien pidentäminen. Toimenpiteessä tehdään pieniä viiltoja silmien ulkokulmiin, jotta niitä voidaan hieman venyttää ja antaa niille mantelin muoto. Toimenpide kestää yleensä enintään kaksi tuntia, ja vaikutukset ovat pysyviä.

Mikä on toipumisaika Fox Eyes -leikkauksen jälkeen?

Kissansilmäleikkauksen jälkeinen toipumisaika vaihtelee valitun toimenpiteen mukaan. Temporaaliliftauksissa ei ole toipumisaikaa, ja voit palata töihin välittömästi. Sinun on kuitenkin odotettava päivä tai kaksi, ennen kuin voit jatkaa silmämeikin käyttöä. Samoin PDO-langanpoisto vaatii vain vähän toipumisaikaa, koska se on ei-kirurginen. Sinulla voi olla mustelmia muutaman päivän ajan toimenpiteen jälkeen, mutta voit jatkaa normaaleja toimintojasi jo parin päivän kuluttua.

Blepharoplastian tai kantaleikkauksen toipumisaika on hieman pidempi, koska ne ovat kirurgisia toimenpiteitä. Et ehkä voi palata töihin viikkoon, etkä saa käyttää silmämeikkiä ennen kuin silmäsi ovat täysin parantuneet. Silmiesi uuden muodon vuoksi sinun on myös suojattava silmäsi auringolta erityisen huolellisesti. Molempien leikkaustyyppien arvet paranevat kuitenkin yleensä täysin, eivätkä ne enää näy toipumisajan päätyttyä.

Miten saat silmäsi näyttämään seksikkäämmiltä?

Jos silmäsi ovat luonnostaan pitkulaiset, voit ehkä saada aikaan ketun silmät käyttämällä siipimäistä luomiväriä. Tämä vaikutus on väliaikainen, joten se on hyvä tapa kokeilla, pidätkö siitä, miten mantelisilmäleikkaus muuttaa ulkonäköäsi. Jos pidät kissasilmien ilmeestä, voit ottaa yhteyttä Arviv Medical Aestheticsin esteettisen alan ammattilaisiin keskustellaksesi pitkäaikaisemmista ja pysyvämmistä vaihtoehdoista. Joidenkin kissansilmäleikkausten vaikutukset ovat peruuttamattomia, joten on hyvä varmistaa, että olet tyytyväinen tuloksiin.

Lue myös: Fox Eyes -hinnat Turkissa

Miten saan silmäni näyttämään kohotetummilta?

Mantelisilmäleikkaus ei ainoastaan pidennä silmiesi luonnollista muotoa, vaan se myös kohottaa silmän ulkokulmaa vähentäen näkyviä ikääntymisen merkkejä ja antaen sinulle nuorekkaamman ulkonäön. Yksinkertaisimmat menetelmät silmien kohottamiseen ovat PDO-kierteitys ja ohimoiden kohotukset. Blepharoplastien ja kantoplastien tarkoituksena on muuttaa silmiesi varsinaista muotoa, ja vaikka ne usein saavat silmäsi näyttämään kohotetummilta, ensin mainitut vaihtoehdot antavat yleensä paremmat silmänkohotustulokset. Ne toimivat kiristämällä silmiä ympäröivää ihoa, mikä antaa silmille luonnollisemman ulkonäön.

Kuinka kauan fox-silmänkohotus kestää?

Jos päätät käyttää meikkiä luodaksesi illuusion kettusilmistä, vaikutukset kestävät vain siihen asti, kunnes peset kasvosi. PDO-lankasidonta kestää yleensä vähintään kolme kuukautta, kun taas temporaaliliftauksen tulokset voivat kestää jopa vuoden. Kyseessä on siis väliaikainen ratkaisu. Pysyvää ratkaisua varten suosittelemme blefaroplastiaa tai kanttarellileikkausta. Nämä kirurgiset toimenpiteet muuttavat silmiesi varsinaista muotoa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️