Kantoleikkauksen hinta Tunisiassa

canthoplasty hinta Tunisia 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kantaleikkauksesta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen kantoplastiaan Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle kantoplastikasta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kantoleikkauksen hinta Tunisiassa

Keskimääräinen hinta canthoplasty Tunisiassa Tunisissa on 2 200 €. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 2 400 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Canthoplastia2200 €

Mikä on kantoplastia?

Canthoplastia Tunisiassa voi olla oikea leikkaustyyppi henkilölle, jonka silmäluomet taipuvat roikkumaan tai jonka silmäluomet näyttävät epätasaisilta. Kyseessä on erikoistoimenpide, jonka voi tehdä vain korkeasti koulutettu silmäkirurgi, jolla on laaja kokemus kosmeettisista silmätoimenpiteistä.

Silmäluomileikkauksen tavoitteena on parantaa silmäluomien muotoa, kiinteyttää niitä ja antaa nuoremman ja virkistyneemmän ilmeen. Tämä toimenpide olisi tehtävä, jotta ulkonäköä voitaisiin parantaa luonnollisella tavalla eikä niinkään muuttaa ulkonäköä.

Canthoplastia-toimenpiteen selitys

Kyseessä on korjaava kirurginen toimenpide, jolla korjataan roikkuvat tai roikkuvat silmät kiristämällä silmäluomen ulkokulmia tukevia lihaksia tai nivelsiteitä.

Canthoplastia-leikkaus Tunisiassa muuttaa olennaisesti silmän muotoa. Kantopeksia on puolestaan vähemmän invasiivinen leikkaus, joka sekoitetaan usein kantoplastiaan, mutta se ei muuta silmän muotoa.

Kantoplastia tehdään silmän ulkokulmaan (canthus), alueelle, jossa ala- ja yläluomet kohtaavat, jota lääketieteellisesti kutsutaan lateraaliseksi canthukseksi. Useimmilla ihmisillä tämän kohtaamispisteen pitäisi olla hieman keskimmäisen silmäluomen yläpuolella, joka on alaluomen ja yläluomen yhtymäkohta lähellä nenää. Tämä johtaa tavallisesti “positiiviseen” kantaluun kallistukseen tai ylöspäin suuntautuvaan kaltevuuteen, mikä luo mantelinmuotoisen silmän.

Canthoplastia-leikkauksella korjataan negatiivisia tai neutraaleja kallistuksia, jotka aiheuttavat silmäluomien roikkumista, mikä voi olla ahdistavaa potilaalle, joka ei pidä silmäluomiensa ulkonäöstä.

Toimenpide vaihtelee potilaskohtaisesti, mutta yleisesti ottaen tarkoituksena on leikata kantaluun alaosan jänne ja sen jälkeen asettaa se uudelleen tai kiristää sitä. Jänteeseen pääsemiseksi tehdään yleensä viilto silmän ulkokulmaan. Jänne vedetään uuteen asentoonsa tukemaan silmäluomia ja kiinnitetään sitten ompeleilla. Kokenut silmäkirurgi huolehtii siitä, että viilto tehdään silmäluomen luonnolliseen rypytykseen, jotta leikkauksen jälkeinen arpi jää mahdollisimman pieneksi.

Jos potilaalla on vain vähäinen laskeuma, voi olla tarkoituksenmukaisempaa tehdä vähemmän invasiivinen kantopexia. Molemmat toimenpiteet kestävät yleensä 1-2 tuntia riippuen käytetystä menetelmästä ja siitä, tarvitsetko lisähoitoa. Silmien peittämiseen ja suojaamiseen käytetään yleensä suojakilpeä.

Miksi ihmisille tehdään kantoplastia?

Iän myötä silmien ympärillä oleva iho menettää luonnostaan kimmoisuuttaan, mikä johtaa usein ruman näköiseen alaluomien roikkumiseen tai roikkumiseen (ektropium), joka johtuu alaluomen jänteen löysyydestä. Tähän ikään liittyvään ongelmaan liittyy usein silmäpusseja, jotka voivat antaa väsyneen tai surullisen ilmeen.

Ikääntyminen ei ole ainoa tekijä, joka voi aiheuttaa silmäluomien roikkumista. Muita tekijöitä voivat olla liiallinen altistuminen auringolle ilman riittävää ihonsuojausta sekä elämäntavat, kuten tupakointi tai liiallinen alkoholinkäyttö. Myös perinnölliset sairaudet, silmävamma tai halvaus voivat aiheuttaa näitä ongelmia.

Lisäksi jotkut potilaat, jotka tarvitsevat kantoplastikkaa, tekevät sen korjatakseen aikaisemman silmäleikkauksen, joka on jättänyt heille alaluomiin komplikaatioita. Kyseessä on revisiotoimenpide.

Pieni osa potilaista haluaa tehdä kantoplastian saavuttaakseen mantelinmuotoisemman ulkonäön.

Leikkauksen jälkeiset ohjeet

Kipu, mustelmat ja turvotus ovat yleisiä silmäleikkauksen jälkeen, mutta niiden pitäisi hävitä 7-10 päivän kuluessa. Yritä aluksi pitää pää koholla ja levätä mahdollisimman paljon. Potilaiden tulisi välttää liikuntaa, silmän alueen hankaamista tai meikkaamista viikon ajan.

Joissakin tapauksissa potilaat saattavat huomata näkökyvyn muuttuneen, mutta tämän pitäisi olla vain väliaikaista, ja normaali näkö palautuu ilman lääketieteellisiä toimenpiteitä.

Potilaita kehotetaan käyttämään silmiään mahdollisimman vähän leikkauksen jälkeen, esimerkiksi välttämään puhelimen tuijottamista, lukemista tai television katselua. Piilolinssejä ei pidä käyttää useisiin viikkoihin leikkauksen jälkeen.

Täydellinen toipuminen kanttoleikkauksesta kestää yleensä 2-4 viikkoa. Tänä aikana on erittäin tärkeää noudattaa tunisialaisen kirurgin antamia leikkauksen jälkeisiä ohjeita ja osallistua kaikkiin sovittuihin seurantakäynteihin.

Hyvät kirurgit varmistavat, että arpi on vähemmän näkyvä ja piilossa silmän luonnollisessa rypyssä.

Onko kanttoleikkaus oikea toimenpide minulle?

Yleensä potilaat, joilla on roikkuvat, roikkuvat tai turvoksissa olevat alaluomet, ovat hyviä ehdokkaita tämäntyyppiseen toimenpiteeseen, erityisesti jos he ovat huolissaan silmän nykyisestä ulkonäöstä ja muodosta.

Silmäluomileikkaukseen ei kuitenkaan ole olemassa yhtä ainoaa ratkaisua, ja se, mitä monet potilaat luulevat tarvitsevansa, ei välttämättä ole heille sopiva leikkaustyyppi.

Näin ollen lääkärin on analysoitava huolellisesti jokaisen potilaan alaluomen toiminta, sävy, veltostuminen ja asento sekä kasvojen yleinen rakenne alustavassa konsultaatiossa. Hän tekee tämän analyysin yleensä niiden potilaiden kuulemisen yhteydessä, jotka haluavat tehdä blefaroplastisen leikkauksen, ja saattaa samalla ehdottaa kantalihaksen ripustuksen tarpeellisuutta. Joissakin tapauksissa hän voi suositella täysin erityyppistä toimenpidettä, joka olisi sopivampi potilaan huolenaiheiden ratkaisemiseksi.

On tärkeää, että tämän toimenpiteen suorittaa vain kokenut ja erittäin pätevä silmäkirurgi, sillä huonon toimenpiteen tuloksia voi olla hyvin vaikea korjata.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️