Hammaskirurgia Turkissa

hammashoito Turkki
Kirjoittanut Laura

Suunnitteletko hammasleikkausta Turkissa? Implantit, kruunut ja viilut Istanbulissa. Kuinka paljon se maksaa Istanbulissa? Neuvomme hampaiden leikkauttamiseen Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa hammashoidosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon hammasleikkaus maksaa Turkissa?

Hammasleikkauksen kustannukset Turkissa ovat hyvin edulliset. Voit säästää hammashoidosta jopa 50-70 prosenttia. Hammasimplantti maksaa 350 euroa, hampaiden valkaisu 250 euroa, hammasviilu 230 euroa ja hammaskruunu 140 euroa. Keskimääräinen oleskeluaika Istanbulissa on 10 päivää. Hintaan sisältyy nukutus, leikkaus ja lääkitys.

Pilar AB hammasimplantti 350 €
Hampaiden valkaisu250 €
Keraaminen hammasviilu 230 €
Emax hammaskruunu 140 €

Hampaiden teko Istanbulissa: uusi Eldorado

Hammaskirurgia Turkissa on edelleen paras tapa kunnostaa hampaasi edull isesti ja saada takaisin täydellinen hymy. Näin hampaat pystyvät täyttämään eri roolinsa täydellisesti: toiminnalliset, foneettiset ja esteettiset.

Euroopassa asennetaan vuosittain arviolta 400 000 hammasimplanttia. Turkissa tehdään noin 700 000 hammasproteesileikkausta vuodessa. Nämä luvut selittyvät sillä, että Turkista on tullut maailmanlaajuinen hammashoitokohde.

Maa tarjoaa maailman edullisimpia hintoja, sillä hinnat ovat 60 prosenttia alhaisemmat kuin Euroopassa, Belgiassa, Espanjassa ja muualla. Houkuttelevaa ei kuitenkaan ole vain hinta, vaan koko valikoima, joka siihen liittyy.

patiente chez le dentiste
Potilas hammaslääkärin luona

Noin kymmenen viime vuoden aikana Antalya ja erityisesti Istanbul ovat kehittäneet hammaslääkäriturismin käsitettä Turkissa. Ajatuksena on tarjota loma, joka muistuttaa huippumatkailua (matkailu, tutustuminen, mukava hotelli, käännöspalvelu, henkilökohtainen tuki jne.) ja johon sisältyy lääketieteellinen toimenpide (hammashoito, implantit, kruunut jne.). Uusia hampaita varten.

Lääketieteellinen matkailu on tärkeä osa Turkin taloutta, sillä valtio valvoo hinnoittelupolitiikkaa erityissäännösten avulla. Maa on myös hammaslääketieteellisten tilojen osalta tekniikan kärjessä, mikä mahdollistaa nopeat ja tehokkaat leikkaukset. On huomattava, että kaikki HIV-potilaat hyväksytään.

Erityiset tilat on suunniteltu siten, että laitoksemme on esteetön pyörätuolin käyttäjille.

Kuvat ennen ja jälkeen

implant dentaire turquie avant apres
implant dentaire turquie avant apres
Résultats implant dentaire Turquie avant apres
implant dentaire turquie avant apres
Photos avant après d'implants dentaires sur machoire supérieure et inferieure en Turquie
implant dentaire turquie avant apres
Photo avant apres implant mâchoire intégrale en Turquie
implant dentaire turquie avant apres
Photo avant apres All-on-4 en Turquie
implant dentaire turquie avant apres
Photo avant apres implant dentaire en Turquie
implant dentaire turquie avant apres
Extraction dentaire  Implant dentaire à Istanbul
implant dentaire turquie avant apres
avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie facette
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul
photo avant apres facette dentaire turquie
Photo avant après

Hammashoito Turkissa

Hampaiden hoitaminen Turkissa on edullista. Siksi potilaat Euroopan, Amerikan ja Aasian kehittyneistä maista tulevat usein Istanbuliin tai Antalyaan hammasimplantteja, hammaskruunuja, hammasviiluja(Hollywood Smile) ja myös hampaiden valkaisua varten.

patiente chez le dentiste
Potilas hammaslääkärin luona

Toistuvat hammasongelmat

Suun terveys on suurempi huolenaihe naisille kuin miehille. Naiset menevät hammaslääkäriin ennaltaehkäisevän hoidon vuoksi, kun taas miehet varasivat ajan vain hammasongelmien hoitoon.

Hammashoito naisille

Naisilla hammastulehdukset, ientulehdus ja ienverenvuoto kuuluvat tärkeimpiin hammasongelmiin, jotka aiheuttavat hammaslääkärissä käynnin.

Chirurgie dentaire chez la femme
Hammaslääkärin leikkaus naisille

Näitä ongelmia pahentavat raskauden aiheuttamat hormonihuiput, psyykkiset ja/tai pakkomielteiset häiriöt, ehkäisy tai vaihdevuodet. Myös hampaiden irtoaminen ja menetys ovat syitä konsultaatioon.

Hammashoito miehille

Miesten toistuvia hammasongelmia ovat ientulehdus, tulehdukset, paiseet ja hammasmurtumat. Niitä edistävät tupakointi, huono hammashygienia ja urheiluharrastus.

Chirurgie dentaire chez l'homme
Miesten hammaskirurgia

Miehillä on tapana saada suuhun ja hampaisiin kohdistuvia vammoja kontaktilajeissa.

Suosittuja hammashoitoja Turkissa

Turkissa on kolme hammaskirurgian muotoa, jotka ovat suosituimpia eurooppalaisten ja kansainvälisten potilaiden keskuudessa. Nämä ovat hammasimplantit, hammasviilut (Hollywood Smile) ja hammaskruunut.

Hammasimplantit Turkissa

 • Määritelmä: Hammasimplantti on leukaluuhun asetettava laite, joka toimii keinotekoisena juurena tai kiinnityspisteenä. Sen jälkeen siihen voidaan kiinnittää tekohammas tai kruunu. Sen tarkoituksena on säilyttää hampaan esteettisyys ja olennainen toiminta: pureskelu. Se säilyttää myös viereiset hampaat, leuan tasapainon ja hammasproteesin stabiloinnin.
 • Milloin hammasimplantteja käytetään Turkissa?
  Turkkilainen hammaslääkäri voi suositella hammasimplanttia, jos sinun on korvattava hammas, jonka juuri on huonokuntoinen. Hammasimplantteja suositellaan myös silloin, kun yksi tai useampi hammas on menetetty tai poistettu ja tarvitaan kiinteitä proteeseja. Implantti tukee hammasproteeseja ja varmistaa niiden vakauden.
Schéma de l'implant dentaire
Kaavio hammasimplantista

Mitä eri hammasimplanttityyppejä on olemassa?

 • Titaaniset hammasimplantit: Titaani on siirtymämetalli, jolla on korkea lämpö-, mekaaninen ja korroosionkestävyys. Se kiinnitetään luuhun tai ikeniin, jos leukaluu on liian ohut.
 • Zirkoniahammasimplantit: Zirkonia on monikiteinen keraaminen aine, jota on muokattu molekyyleissä pehmeämmäksi ja kestävämmäksi. Se on väriltään valkoinen ja huomaamattomampi kuin titaaniimplantti.

Miten hammasimplantti asennetaan Turkissa?

Hammasimplantin asentaminen on avohoitotoimenpide, joka ei vaadi sairaalahoitoa. Se suoritetaan vaiheittain.

Ensimmäisessä vaiheessa otetaan useita röntgenkuvia ja työstetään implantit potilaalle sopiviksi.

Toisessa vaiheessa suoritetaan hampaan poisto, jonka jälkeen tehdään tarvittaessa luusiirto ja lopuksi implantti, jos se on mahdollista saman istunnon aikana. Kirurgi tekee ikeniin viillon ruuvatakseen tai kiinnittäessään 5-15 mm:n implantin. Lopuksi hän tekee ompeleen paranemisen parantamiseksi. Leikkaus tehdään paikallispuudutuksessa.

Video hammasimplantaatista Istanbulissa, Turkissa

Kuinka kauan hammasimplantti kestää Istanbulissa?

Istanbulin hammasimplantin käyttöikä voi ylittää ihmisen eliniän. Käytetään korkealaatuisia, erittäin kestäviä materiaaleja; leikkauksen suorittaa kokenut implantologi ottaen huomioon kaikki rajoitukset ja purentaakselit.

Implantin käyttöikä riippuu myös potilaan suuhygieniasta ja implanttiin kiinnitetyn kruunun tai proteesin kunnossapidosta.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Hammasimplantteja ei suositella, jos ikenet ovat sairaat tai huonokuntoiset tai jos luusto on riittämätön. Sitä ei myöskään suositella raskaana oleville naisille tai osteoporoosia sairastaville.

Kuten missä tahansa leikkauksessa, implantin ympärillä voi esiintyä turvotusta, tulehduksia, vaurioita ja viereisten hampaiden vaurioitumista. Nämä ongelmat ovat helposti hoidettavissa.

Sattuuko leikkaus? Jos sattuu, kuinka kauan?

Itse leikkaus ei satu, koska se tehdään nukutuksessa. Puudutuksen hävitessä potilaalla voi kuitenkin olla jonkin verran epämukavuutta tai kipua, joka lievittyy muutamassa päivässä kipulääkkeiden tai antibioottien käytön jälkeen. Niiden pahenemisen välttämiseksi kannattaa noudattaa hammaslääkärin ruokavaliosuosituksia.

Oleskelun vähimmäispituus Istanbulissa tai Antalyassa

Kun kyseessä on hammasimplantti, jota seuraa kruunu tai silta, oleskelun vähimmäispituus on 5-7 päivää.

Kuinka paljon hammasimplantti maksaa Turkissa?

Hammasimplantin hinta Bosporin rannalla voi olla jopa 70 prosenttia halvempi kuin Euroopassa. Istanbulissa hammasimplantista voi maksaa 220-570 euroa.

Schéma de l'implant dentaire
Hammasimplanttikaavio

Hammasviilut Turkissa

 • Määritelmä: Hammasviilu (tai Hollywood-hymy) on kuori, joka asetetaan hampaiden näkyvän osan päälle. Tällä hampaan ulkopintaa peittävällä mikroproteesilla on puhtaasti esteettinen tehtävä.

  Sitä käytetään korjaamaan rakenteellinen vika tai haljennut tai värjäytynyt hammas. Sillä voidaan muuttaa hampaiden muotoa, sävyä ja asentoa, mutta ennen kaikkea sillä voidaan peittää esteettisiä vikoja ja palauttaa nopeasti kaunis hymy.
 • Milloin hammasviiluja käytetään Turkissa?
  Turkkilainen hammaslääkäri voi suositella hammasviiluja hampaisiin, jotka ovat halkeilleet, murtuneet, värjäytyneet tai väärässä asennossa. Niitä voidaan käyttää myös hampaiden välisten lohkeamien tai aukkojen korjaamiseen. Se on myös paras vaihtoehto valkoisten hampaiden palauttamiseen, kun hampaiden valkaisu ei ole onnistunut.
Essayage des facettes dentaires
Hammasviilujen asentaminen

Mitä erilaisia hammasviiluja on olemassa?

 • Komposiittihammasviilu: Tämä on valmistettu joustavasta hartsimassasta, ja se on tarkoitettu pääasiassa halkeilleisiin hampaisiin. Tämän viilun rakentamisen ja muotoilun tekee suoraan turkulainen hammaslääkäri, joka rakentaa sen suoraan potilaan suuhun. Komposiittiviilut maksavat vähemmän.

  Ne ovat vähemmän luotettavia ja vähemmän esteettisiä kuin posliiniviilut. Viilut voidaan asentaa jopa päivässä. Ne voivat kestää jopa 5 vuotta (vaikka esteettinen tulos voi heikentyä huomattavasti 2-3 vuoden kuluttua).
 • Posliiniset hammasviilut: Hammasviilut valmistetaan laboratoriossa mittatilaustyönä (koko, muoto ja väri). Ne ovat kiinteitä ja kestävät jopa 10 vuotta. Hammaskiillettä poistetaan vähemmän kuin tavanomaisella viilulla. Hinta on korkeampi kuin perinteisen viilun hinta. Oikeiden hampaiden värin jäljitelmä on täydellinen. Väri säilyy, koska ne kestävät happoja ja väriaineita. Ne eivät ime kosteutta.
 • Keraamiset hammasviilut: Ne on valmistettu kestävästä materiaalista, jolla on metalliominaisuuksia. Se myös valmistetaan mittojen mukaan sen jälkeen, kun hammaslääkäri on muovannut hampaat.

  Turkissa käytetään pääasiassa kahta keraamisia viiluja: Lumineers-viiluja potilaille, joilla on täydellisesti linjassa olevat hampaat, ja Emax-viiluja, jotka tarjoavat laajan valikoiman räätälöintimahdollisuuksia. Hammaskudokset vahingoittuvat vähemmän, mutta ne maksavat potilaalle silti enemmän.

Miten Hollywood Smile asennetaan Turkissa?

Istanbulissa tehdään viilunleikkaus kolmessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa potilaalle tehdään maski, jonka avulla määritetään tulevien viilujen muoto, ulkonäkö ja sijoittelu.

Toisessa vaiheessa luodaan hammasviilut ja valmistellaan kiille. Kolmannessa vaiheessa lopulliset viilut asennetaan paikallispuudutuksessa.

Toimenpide voi kestää jopa 4 tuntia kuutta viilua kohden. Ennen lopullisten viilujen asentamista tehdään väliaikainen koekappale. Nämä kolme vaihetta voidaan toteuttaa eri istuntojen aikana.

Video, jossa kerrotaan hammasviilujen käytöstä

Kuinka kauan hammasviilu kestää Istanbulissa?

Hammasviilun käyttöikä riippuu käytetystä materiaalista. Hartsi, joka on vähemmän kestävä, voi kestää muutaman vuoden. Keraamiset viilut sen sijaan kestävät noin 20 vuotta. Sen käyttöiän optimoimiseksi tarvitaan erinomaista suuhygieniaa (pehmeän hammasharjan käyttö, säännöllinen hammaskivenpoisto, tupakoinnin rajoittaminen jne.)

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Hammasviilut ovat vasta-aiheisia, jos kyseessä on bruksismi, hermottomat hampaat, monihampaat tai parodontiitti. Se ei sovi henkilöille, jotka syövät liikaa sokeria tai happoja, eikä piintyneille tupakoitsijoille. Leikkauksen jälkeen riskejä ovat ikenien lievä turvotus, herkkyys tietyille kylmille tai kuumille ruoka-aineille ja epämukavuuden tunne, joka häviää ajan myötä.

Sattuuko leikkaus? Jos sattuu, kuinka kauan?

Leikkaus ei satu, koska se tehdään paikallispuudutuksessa. Puudutuksen hävitessä voi tuntua jonkin verran epämukavuutta. Tämä voi kestää 1-2 päivää, kun totut viilujen käyttöön.

Vähimmäisaika Istanbulissa tai Antalyassa

Vähimmäispituus Turkissa hammasviilujen tekoa varten on 6-8 päivää.

Kuinka paljon hammasviilu maksaa Turkissa?

Hammasviilun hinta vaihtelee käytetyn materiaalin mukaan. Turkissa komposiittiviilu maksaa 180-240 euroa, kun taas keraaminen viilu maksaa 210-290 euroa.

Schéma sur les facettes dentaires
Kaavio hammasviiluista

Hammaskruunut Turkissa

 • Määritelmä: Hammaskruunu on keinotekoinen proteesi, joka palauttaa pahoin vaurioituneen hampaan muodon ja toiminnan. Se on kiinteä ja vakaa, ja se säilyttää hauraan hampaan, joka on vaarassa vaurioitua rakenteellisesti. Turkkilaisilla hammaslääkäreillä on paljon kokemusta kruunujen asentamisesta. Ne ovat hampaisiin asetettavia “korkkien” muotoisia proteeseja.
 • Milloin hammaskruunu asennetaan Turkissa?
  Hammaskruunua voidaan tarvita, jos hammas on hauras, värjäytynyt tai vaurioitunut. Se on myös välttämätöntä, kun korvataan suuri määrä hampaan rakennetta tai suojellaan vaarassa olevia hampaan seinämiä. Hammaskruunuja voidaan käyttää myös yksinkertaisesti hampaiden esteettisyyden parantamiseksi.
Kaavio hammaskruunuista

Minkälaisia hammaskruunuja on olemassa?

Kruunut valmistetaan hammaslaboratoriossa hammasjäljestä tai skannauksesta. Niitä voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, joten niiden hinta vaihtelee huomattavasti.

 • Metalli-keraamiset kruunut: Ne valmistetaan metalliseostuesta ja keraamisesta proteesista. Tämä on yleisin tyyppi, koska se on erittäin vahva ja pitkäikäinen.
 • Keraamis-keraaminen kruunu: Tämä kruunu on valmistettu kokonaan bioyhteensopivasta keramiikasta. Se on läpikuultava ja antaa erittäin luonnollisen, esteettisen lopputuloksen.
 • Metallikruunut: Kokonaan metallista valmistetut metallikruunut ovat vahvoja ja kestäviä. Ne ovat edullisia, ja niitä on saatavana kolmessa eri viimeistelyssä: kulta, hopea ja kupari. Ne eivät kuitenkaan ole esteettisesti miellyttäviä, minkä vuoksi niitä käytetään yleensä molaariproteeseissa.
 • Hartsikruunut: Ne valmistetaan pehmeästä, helposti muotoiltavasta massasta. Niitä käytetään yleisemmin väliaikaisena proteesina, kun pysyvää kruunua valmistetaan.
 • Metalliposliinikruunut: Näissä on metalliydin ja keraaminen pinnoite päällä. Tämä on hinta-laatusuhteeltaan paras vaihtoehto. Kruunu jäljittelee potilaan omaa hammasta. Tämä on suosituin kruunu Turkin hammasklinikoilla
 • Metallittomat kruunut: Näitä pidetään parhaina, mutta ne ovat erittäin kalliita. Näiden kruunujen runko on valmistettu zirkoniasta. Tämä parantaa hampaan esteettisyyttä, eikä vahingoita vastakkaista hammasta pureskeltaessa.

Miten hammaskruunu asennetaan Turkissa?

Hampaan kruunun asentaminen Istanbulissa tai Antalyassa edellyttää aluksi hiontaa, jossa seinämät tasoitetaan ja hammas muotoillaan yksilöllisen kruunun valmistamiseksi. Toisessa vaiheessa tehdään väliaikainen hammas proteesin valmistuksen ajaksi.

Toisessa istunnossa turkkilainen hammaslääkäri sovittaa lopullisen kruunun, mutta sitä ennen hammaskruunun täydellinen istuvuus määritetään kokeilussa.

Selittävä video hammaskruunuista

Kuinka kauan hammaskruunu kestää Istanbulissa?

Hammaskruunu voi kestää jopa 25 vuotta, jos oikeat edellytykset täyttyvät: erinomainen hammashygienia, terveellinen, tasapainoinen ruokavalio ja säännöllinen huolto.

Säännöllinen hammaskivenpoisto on tarpeen, jotta kruunu voidaan suojata reikiintymiseltä ja korroosiolta. On myös suositeltavaa rajoittaa alkoholinkäyttöä ja tupakointia.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Hammaskruunun asentaminen on vasta-aiheista, jos kyseessä on bruksismi, huonokuntoinen juuri tai vaurioitunut leuka. Jotta kruunu voisi kiinnittyä tukevasti ja täyttää tehtävänsä, se on asetettava terveelle alustalle.

Yleisiä riskejä ovat turvotus asennuksen jälkeen ja yksittäinen kipu. Myös infektiot tai alapuolisen hampaan irtoaminen ovat komplikaatioita, ja ne on hoidettava nopeasti vakavampien komplikaatioiden välttämiseksi.

Sattuuko leikkaus? Jos sattuu, kuinka kauan?

Hammaskruunu asennetaan paikallispuudutuksessa tai yleisanestesiassa, jos kyseessä on suuri määrä hampaan rakennetta. Puudutuksen hävitessä potilas voi tuntea jonkin verran kipua tai epämukavuutta, jonka pitäisi hävitä kipulääkityksen tai antibioottien avulla.

Mikä on Istanbulissa oleskelun vähimmäispituus?

Jotta hammaskruunu voidaan asentaa, sinun on oleskeltava Istanbulissa tai Antalyassa 6-7 päivää.

Kuinka paljon hammaskruunu maksaa Turkissa?

Turkissa sinun on varauduttava maksamaan 170-230 euroa keraamisesta kruunusta ja 190-250 euroa zirkoniakruunusta.

Schéma illustratif sur les couronnes dentaires
Havainnollistava kaavio hammaskruunuista

Miksi mennä hammasklinikalle Istanbulissa?

Hammashoitoa Istanbulissa, Turkissa on tarjolla paitsi paikallisille kansalaisille myös hyvin suurelle määrälle ulkomaalaisia potilaita. Turkin hammashoidolla on monia etuja:

 • Korkeasti koulutetut turkkilaiset hammaslääkärit
 • Huipputason hammasklinikat
 • Korkealaatuiset proteesimateriaalit
 • Yksilöllisempi ja henkilökohtaisempi lähestymistapa
 • Kehittyneet tekniikat ja kivuton hoito
 • Mukavat olosuhteet potilaille
Bilan dentaire
Hammastarkastus

Islamilaisessa uskonnossa hammaskirurgia ei ole haram. Se on halal ja hyväksytty, koska sillä pyritään korjaamaan vika. Älä ota riskejä, luota ParasKlinikka.comiin. Saat meiltä yhteyden parhaisiin hammasklinikoihin parhaaseen hintaan.


Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, me voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Voivatko potilaat saada sairausvakuutuksen hammashoitoa varten Turkissa?

Turkin yleinen sairausvakuutus korvaa 50 % kustannuksista, jotka liittyvät suun tutkimuksiin, hampaan poistoon, konservatiiviseen hammashoitoon ja juurihoitoon. Myös kiireellinen hoito korvataan.

Turkin sosiaaliturva ei kata hammaskirurgiaa. Jotkin kansainväliset keskinäiset sairausvakuutusyhtiöt voivat kuitenkin korvata osan tämäntyyppisen leikkauksen kustannuksista.

Koska ostovoima on Turkissa paljon alhaisempi kuin esimerkiksi Euroopassa, hoito on saatavilla paljon edullisempaan hintaan. Hintaero voi joskus olla hyvinkin suuri.

Kaikki riippuu leikkauksen luonteesta. Hammashoito ei kuitenkaan yleensä ole kovin rankkaa keholle. Urheilutoimintaa voidaan jatkaa muutaman tunnin tai jopa enintään 1-2 päivän kuluttua.

Romanian ja Unkarin kaltaiset maat ovat tunnettuja edullisesta hammashoidosta. Myös Turkki on halvimpien maiden listalla. Se tarjoaa myös parasta hoidon laatua.

Vaikka Turkissa hammasleikkauksen jälkeiset komplikaatiot ovat harvinaisia, niitä voi esiintyä poikkeuksellisesti. Jos näin käy, sinun on ehdottomasti otettava yhteyttä hammaslääkäriin mahdollisimman pian.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️