Dunyagoz Istanbul

Dunyagoz Istanbul Istanbul

Dunyagoz Istanbul on erikoistunut kauneuskirurgiaan. Tämä vuonna 2004 perustettu JCI-akkreditoitu ja ISO 9001:2008 -sertifioitu klinikka sijaitsee Istanbulissa, Turkissa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Dunyagoz Istanbul, Istanbul, Turkki

Dunyagoz Istanbul tarjoaa hoitoja kaikenlaisiin silmä- ja silmänympärysongelmiin. He tarjoavat laajan valikoiman menetelmiä, joissa käytetään huipputeknologiaa.

Dünyagöz Hospital Groupilla on 300 jäsentä, mukaan lukien luennoitsijat ja erikoislääkärit, ja noin 2 500 työntekijää, ja sillä on yhteensä 25 eri toimipistettä Turkissa ja eri puolilla maailmaa. Sairaalaryhmän päivittäinen kapasiteetti on 8 000 avohoitopotilasta ja 1 000 kirurgista toimenpidettä.

Sairaalat tarjoavat palveluja myös noin 96 000 potilaalle vuodessa 107 ulkomaisesta maasta. sairaalayhtymällä on 20 toimipistettä 11 Turkin maakunnassa ja viidessä kansainvälisessä toimipisteessä, kuten Saksassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Georgiassa.

Dünyagöz Hospital Group tunnetaan siitä, että se oli ensimmäinen silmäsairaala Turkissa, joka istutti bionisen silmän, sekä ensimmäinen sairaala, joka käytti sarveiskalvon retikulaatiomenetelmää keratokonuksen (sarveiskalvon ohenemishäiriö) hoitoon.

Dunyagoz Antalyat tarjoavat monenlaisia hoitoja, kuten dakryokystorhinostomia, LASIK, fotorefraktiivinen keratektomia (PRK), kaihileikkaus, ikään liittyvän makuladegeneraation (AMD) hoito ja silmäpussien poisto.

Koska sairaaloissa vierailee kansainvälisiä lääketieteen matkailijoita, ne tarjoavat tulkkaus- ja käännöspalveluja, hotellivarauksia, lentokentältä sairaalaan noutoa, yksityishuoneita, perhemajoitusta ja paikallista matkailua.

Dünyagöz Hospitals Groupin tehtävänä on käyttää kansallisissa ja kansainvälisissä sairaaloissaan huipputeknologiaa, joka on hyväksytty maailmanlaajuisesti, ja nykyisiä diagnoosi- ja hoitomenetelmiä sekä pätevää ja erikoistunutta henkilökuntaa.

Sen tavoitteena on tarjota korkealaatuisia silmäterveyspalveluja kaikille yhteiskunnan osille. Heidän visionaan on jatkaa standardiensa nostamista, jotta he voivat säilyttää silmäterveyden asiantuntemuksensa ja tyytyväisyyteen tähtäävän laatunsa, vahvistaa mainettaan ja tulla tieteellisten tutkimusten avulla maailmanlaajuisesti arvostetuksi ja vertailukelpoiseksi keskukseksi.

He arvostavat kunnioitusta, herkkyyttä, luottamusta, tiimityötä, huippuosaamista ja innovointia. Sairaalat takaavat yhtäläisen laadukkaiden ja kaikkia yhteiskunnan eri osia edustavia potilaita kunnioittavien palvelujen tarjoamisen.


Klinikan erikoisala :

Esteettinen kirurgia
Kulmien kohotus
Blepharoplastia
Kasvojen huulten täyttö
Mastopexia
Laserrasvaimu
Mahahihna
Mahalaukun nauha
Mahalaukun Botox
Mahalaukun ohitusleikkaus
Toissijainen nenäleikkaus

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Lentojen varaus
Ilmainen Wi-Fi
Sairausvakuutus
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Pesulapalvelu
Matkaopas
Lääkärin asiakirjojen siirto
Sairaanhoitomatkavakuutus
Internet-konsultointi
Pysäköintialue
Apteekki
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Uskonnolliset tilat
Ravintola
Tallelokero huoneessa
Elintarvikkeita koskevat varotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Istanbul – Maa: Turkki – Perustettu vuonna 2004
Akkreditointi: JCI-akkreditointi, ISO 9001:2008 – Puhutut kielet: englanti, turkki


Arvostelu palvelusta Dünyagöz Hospital – Etiler

Deniz Özge Çolak
Deniz Özge Çolak
07:09 20 Feb 24
Haluamme kiittää rouva Seyhania, joka oli kanssamme ja tuki meitä koko toimintaprosessin ajan. Se on erittäin välittävä ja puhdas sairaala, kunnioitamme loputtomasti ystävällistä henkilökuntaa, joka rakastaa työtään. Toivottavasti he saavat palkinnon kovasta työstään 🙏🏾
Meral Savaş
Meral Savaş
07:08 20 Jul 23
18.07.2023 suoritettiin lasersilmäleikkaukseni onnistuneesti Dünyagöz Etilerissä. Leikkaukseni suorittamassa prof. DR. Haluan ilmaista vilpittömät kiitokseni opettajalleni Anıl Kubaloğlulle. Haluan kiittää rouva Seyhania, joka piti meistä huolta lämminverisellä sekä kiinnostuksella ja merkityksellisyydellä.
Didem Uzel
Didem Uzel
10:14 03 Aug 23
Aylin Opettaja (Koç) En voi kiittää sinua tarpeeksi. Jos olisin tuntenut sinut 3 vuotta sitten, minulla ei olisi ollut tätä ongelmaa. Suuret kiitokset osoittamastanne mielenkiinnosta ❤️ Suuri kiitos rouva Haticelle (Alioğlu) ja neiti Seyhanille (Karaman), jotka ovat kiihdyttäneet koko virtausta sairaalaan tuloni jälkeen.
deniz atınkalp
deniz atınkalp
12:25 20 Jul 23
Haluamme ilmaista loputtomat kiitoksemme tohtori Baha Toygaralle sekä hänen oikeasta ohjauksestaan ​​että kokemuksestaan ​​äitini koko kaihileikkausprosessin aikana tutkimuksesta leikkaukseen, ja haluamme kiittää hänen avustajansa rouva İremiä siitä, että hän oli kanssamme koko prosessin ajan, ja olemme iloisia voidessamme tuntea sinut 🙏
Serap Alkac
Serap Alkac
07:16 24 Aug 23
Menin sairaalaan tyttäreni Meyranurin takia. Olimme erittäin tyytyväisiä, lääkärimme Senay oli todella välittävä ja avulias. Todella mukava sairaalaavustaja Ms Seyhan, paljon kiitoksia, hän piti meistä erittäin hyvää huolta ja opasti meitä parhaalla tavalla
Mustafa Kantar
Mustafa Kantar
10:11 27 Jul 23
Olimme erittäin tyytyväisiä Merabalar Etiler Dünya Göz Hospitalin palveluun ja kiinnostukseen. Tulimme laserleikkaukseen ja kaikki tarkastuksemme tehtiin. Meitä auttanut rouva Seyhan on myös erittäin kiinnostunut ja asiaankuuluva. Hän kertoi meille kaikista prosesseista, mukaan lukien leikkauksesta. Päätin tehdä laserleikkaukseni täällä. Minulla oli loputon luottamus rouva Seyhaniin ja lääkäriini Ms Ayliniin, rouva Seyhanin suosittelemaan. He olivat työssään erittäin ammattimaisia. Minulla oli epäröintini, mutta he selvittivät kaikki epäröintini. Loputon kiitos heille.
Rojda Akbay
Rojda Akbay
11:48 14 May 24
Olin erittäin tyytyväinen Dünyagözin lääkäreihin ja heidän henkilökuntaansa, varsinkin punatakkeisen ystävällisen henkilökunnan hyvä energia saa ihmiset tuntemaan olonsa turvalliseksi ja hyväksi. Toivottavasti näemme lisää tällaista toimivaa järjestelmää 🙂
Aslı Han
Aslı Han
09:45 09 May 24
Etiler Dünyagöz on yksi harvoista sairaaloista, jota voidaan suosia huoletta. Työntekijät, sairaalajärjestelmä ja lääkärit ottavat palautteen erittäin vakavasti. Vaikka olemme tähän mennessä kokeneet vastoinkäymisiä, he ovat varmistaneet, että lähdemme sairaalasta tyytyväisinä heidän ratkaisukeskeiseen lähestymistapaansa.
Halil Ibrahim Celik
Halil Ibrahim Celik
08:39 14 May 24
Arvoisa professori, tohtori Bozkurt Şener hoiti prosessin erinomaisella kokemuksella ja ammattitaidolla tutkimusvaiheestani ensimmäiseen leikkauksen jälkeiseen tarkastukseeni. Vastaukset, jotka sain esittämiini kysymyksiin, olivat selkeitä ja erittäin tyydyttäviä. Olin erittäin tyytyväinen häneen. Sinun pitäisi olla ylpeä siitä, että sairaalassasi on tällainen lääkäri.Halil İbrahim Çelik
Fatih Yagci
Fatih Yagci
09:42 17 May 24
Oğlum Ömer Tayyip yağcının muayenesi için bugün Etiler dünyagöz hastanesine geldik. Muayene ve ilgi alakadan çok memnun kaldık.Özellikle Tüm süreçte bize yardımcı olan güler yüzle ilgi alakayla tüm sürecimizi organize edip bizimle ilgilenen seyhan hanıma minnet ve teşekkürlerimizi sunarız.
NEPTÜN ORAL
NEPTÜN ORAL
12:58 04 Jan 24
World Eye EILER sb. silmäonkologi arvostettu prof.dr. Opettajani, SAMURAY TUNCER, teki ensimmäisen tutkimuksen, KIELÄSI valtionsairaalassa väärin diagnosoidun ja minua suuresti pelottavan SILMÄMASSA/KASvaindiagnoosin HUOLELLISELLA PITKÄLLÄ TUTKIMUKSELLA JA ULTRAÄÄNITUTKIMUKSELLA ja ohjasi minut kollegansa luo klo. samassa sairaalassa, prof. tohtori YAVUZ KAMİL BARDAK, vain ADVANCED CATARACT -leikkausta varten. Lääkärimme, joka teki tutkimuksen samana päivänä, varasi ajan seuraavalle päivälle välttääkseen lisäviivytyksiä ja suoritti kaihileikkaukseni onnistuneesti . Ennen leikkausta sanoin, että koska kyseessä on vaikea tai viivästynyt kaihileikkaus, kestää 30-45 minuuttia, ei 15-20, että silmäni paraneminen ja näöni terävöittyminen voi kestää jopa 1 kuukauden. ja että minun ei pitäisi olla huolissani ja olla kärsivällinen vertaamalla sitä oikean silmäni leikkaus- ja toipumisprosessiin, jossa minulle tehtiin yksinkertainen kaihileikkaus vuosia sitten. Hän rauhoitteli minua sanomalla 🙂 Lisäksi lääkärini SAMURAY käski minun tulla hänet lopputarkastukseen noin 2kk leikkauksen jälkeen ja koska silmän takaosa on nyt helposti tutkittavissa, vaikka massan/kasvaimen mahdollisuus olisi 1 tuhannesta, eliminoidaan sekin, jotta saa olla rauhassa.Ensinnäkin haluan kiittää näitä kahta suurta arvokasta-kallisarvo-guleç-opettajaa ja heidän erikoisapulaisiaan, ei vain siksi, että he ovat päteviä kirurgeja, jotka tarjoavat parantumista niillä aloilla, joihin he ovat erikoistuneet, vaan myös siksi, että he ymmärtävät syvästi psykologian potilaita, juttele heidän kanssaan, anna tietoa, lohduta heitä, seuraa potilaitaan kontrolliaikatauluilla. Olen kiitollinen koko Dünya Gözin henkilökunnalle leikkauksen jälkeen tarjoiltujen superlinssikeiton keittämisestä hoitajaan, joka toi sen, Kiitos :)Minulla on huomenna seuranta-aika, leikkauksesta on 22 päivää ja käytin tippojani erittäin huolellisesti, usva alkoi katoamaan näköstäni 3. päivästä lähtien, Luojan kiitos NÄYN KUIN LASIA 🙂 Ja koska olen SGK:n jäsen, leikkausmaksu on puolitettu, osavaltiossa on 8 sairaalaa ja 16 lääkäriä (useimmissa vierailin (ei edes erikoislääkäri, vain avustaja), mutta he eivät löytäneet ratkaisua! Olen aina kuullut sanonnan: "Parhaat ihmiset menivät ulkomaille tai menivät yksityiselle, tämä on meidän hallinnassamme, emme voi operoida, on pitkät jonot, ei ole lääkäriä, ei ole materiaalia, ei ole sitä tai tuota. ." ja on niitä, jotka tekevät väärän diagnoosin ja sanovat, että on olemassa massa. ASOSIATE PROFESSORI. Valitettavasti... Säästöjä voidaan saavuttaa kaikesta, EI TERVEYSTÄ! Niiden kanssa, jotka eivät pelasta mainettaan ja mentaliteettia, joka sanoo "anna mennä, anna mennä", tämä tilanne ei parane, se tulee tähän... Kun Diyanetin budjettiosuus ei ole monta kertaa suurempi kuin koulutukseen ja terveyteen osoitettu osuus, tapahtuu päinvastoin, lol, sitten terveys Ongelmamme myös ratkeavat, koska meillä oli osavaltiossa erittäin arvokkaita opettajia ja lääkäreitä! Terveyden läpimurtoa ei voida saavuttaa rakennuksia tai betonia pystyttämällä! Se voidaan saavuttaa pitämällä hyvin koulutetut ihmiset aineellisesti ja henkisesti onnellisina! Se on mahdollista varustamalla itsesi tarvittavilla materiaaleilla ja varusteilla! Se on mahdollista varmistamalla heidän työaikansa ja turvallisuutensa! Ah, silloin aivot eivät vaeltele - ne eivät mene yksityisiin - terveysmatkailu kukoistaa, sen kassat ovat täynnä, voittaja on valtio ja sen kansakunta! 🙂 TÄMÄ ON VAIN NÄIN TAPAHTUU, TIEDÄT 🙂
Eslem Kandur
Eslem Kandur
08:35 25 Aug 23
Minut tutki lääkäri Zehra Karaağaça 25.8.2023, PR-asiantuntija Seyhan järjesti kaikki toimenpiteet nopeasti.Haluan kiittää häntä loputtomasti hänen hymyilevistä kasvoistaan, ammattitaitoisesta lähestymistavasta ja tarkkaavaisuudesta.
Sevgi Bakirci
Sevgi Bakirci
12:54 06 Apr 23
Olin siellä maaliskuussa. Super loistava klinikka. Täydellisesti järjestetty. Mahtava henkilökunta. Avulias ja ystävällinen. DR Efekan Çoşkunseven on erittäin pätevä ystävällinen lääkäri. Olisin kaivannut hieman enemmän selvennystä. Muuten hieno. Klinikan henkilökunta pitää erittäin hyvää huolta katukissoista. Heidät ruokitaan ja annetaan nukkua sisäänkäynnissä. Kiitos paljon Dünyagöz.
Ozan Eryilmaz
Ozan Eryilmaz
17:26 11 Mar 24
Sairaala, jossa kävin näöntarkastuksessa 6.3.2024, ei päässyt vakuutuksen hyväksynnälle ja sain luvan saada vakuutuksesta omin varoin!Sairaala, joka ei saanut hyväksyntää, mutta otti tutkimusmaksun minulta!Vakuutuksesta omin varoin hyväksynnän saanut sairaala ei ole vielä palauttanut maksamaani summaa!Sairaala ei vaivautunut soittamaan takaisin, vaikka kirjoitin heidän sähköpostiosoitteeseensa kokemastani valituksesta!
Mustafa Kaya
Mustafa Kaya
11:06 06 Feb 24
Siellä on kunnollinen ympäristö ja välittävä henkilökunta. En tiedä onko minulla silmässä astigmatismia, amblyopiaa vai likinäköisyyttä, koska eri mittauksia tehtiin eri aikoina ja väärät mittaukset. Kävin viimeksi Bakırköyssä viime viikolla ja hän kirjoitti toisen diagnoosin ja toisen numeron. Haluat ajan Prof Dr. Lopuksi, häneltä pyydetään muuta maksua kuin yksityistä vakuutusta. Se ei mennyt niin kuin luvattiin, suosittelen tutkimuksia jatkuvasti, tätä sairaalaa ja sen ryhmää valitessasi tee tutkimuksesi huolellisesti ja mene hyvän lääkärin tutkimuksiin.
sevket çorak
sevket çorak
14:01 12 Jan 24
Tiistaina 9. tammikuuta menimme Dünya Eye Hospital Etiler -konttoriin vaimoni tutkimukseen. Tutkimuksemme suoritti lääkäri nimeltä Ebru. Tutkimuksen aikana: Selvitimme tilanteen lääkärillemme. Luulen, että se, mitä lääkäri ajatteli ja mitä sanoimme hänelle, eivät vastanneet. Joka tapauksessa hän sanoi turhaan tulla perjantaina. Ja hän sanoi: "Haluatko reseptin laseillesi?" (Tämä kysymys vaikutti minusta erilaiselta. Jos on tarpeen, kirjoita se ylös, jos ei, älä kirjoita, eikö) Sanoin, että haluaisin sen. Sitten hän kirjoitti numeron ja menimme ulos.Perjantaina menimme taas tarkistamaan. Perjantain tarkastuksessa ei paljon muuttunut. Ongelmamme ei osunut siihen, mitä lääkäri ajatteli. 🙂 Sitten, ei kovin miellyttävällä tavalla, hän käski minut toisen lääkärin katsomaan asiaa. Hän lähetti minut seuraavaan huoneeseen.Tässä tapahtui todellinen rumuus. Kun ajattelin, että eri lääkäri katsoisi minua, jotta minulla olisi ainakin oikea käsitys ongelmasta, tämä uusi lääkäri toisti edellisen lääkärin sanoman tutkimatta minua ollenkaan. Koska ilmeisesti lääkäri Ebru soitti tälle lääkärille ja luulen, että hän onnistui motivoimaan häntä sanomaan.Yhteenvetona: Täten valitamme sinulle erittäin tehottomasta sairaalaprosessista.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️