Silmien laserleikkaus Turkissa

hinta laser silmäleikkaus Turkki 1
Kirjoittanut William

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää silmien laserleikkauksesta Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen silmien laserleikkaukseen Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa silmien laserleikkauksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon silmien laserleikkaus maksaa Turkissa?

Silmien laserleikkaus maksaa Istanbulissa keskimäärin 1400 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1200 eurosta 1600 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Silmien laserleikkaus1400 €

Mikä on silmien laserleikkaus?

LASIK (laser in situ keratomileuses), joka tunnetaan yleisesti nimellä silmien laserleikkaus, on eräänlainen taittovoimainen silmäleikkaus, jolla korjataan näköongelmia. Toimenpiteessä sarveiskalvoa muotoillaan uudelleen, jotta silmään tuleva valo voidaan kohdistaa oikein verkkokalvolle ja saada aikaan parempi ja selkeämpi näkö. LASIK-menetelmää käytetään pääasiassa hyperopian (kaukonäköisyyden), myopian (likinäköisyyden) ja astigmatismin hoitoon. Joissakin tapauksissa LASIK voidaan tehdä myös henkilöille, joilla on lieviä tai keskivaikeita taittovirheitä.

LASIK-leikkaus on periaatteessa kivuton ja nopea. Tulokset mahdollistavat paremman näön silmälaseilla tai piilolinsseillä. Leikkaus voidaan tehdä 21-40-vuotiaille. Joskus myös yli 40-vuotiaille voidaan tehdä leikkaus.

On tärkeää tietää, että LASIK ei sovi kaikille. Joissakin tapauksissa potilaille ei suositella toimenpidettä, kuten keratokonus, immuunijärjestelmän häiriöt, suuret pupillit, pitkälle edennyt glaukooma, diabeettiset silmäongelmat, aiempi herpes-silmätulehdus, autoimmuunisairaudet ja kuiva silmä. Muista neuvotella silmälääkärisi kanssa ennen kuin harkitset tämäntyyppistä leikkausta.

Ennen LASIK-toimenpidettä saatat olla likinäköinen, kaukonäköinen tai sinulla voi olla astigmatismi, ja olet todennäköisesti riippuvainen silmälaseista tai piilolinsseistä. Silmälasien tai piilolinssien käyttäminen rajoittaa toimintaasi. LASIK-korjauksen jälkeen sinulla voi olla selkeä näkö ja voit elää aktiivista elämää, esimerkiksi harrastaa urheilua. Toimenpide parantaa huomattavasti elämänlaatuasi.

Mitä toimenpiteeseen kuuluu Turkissa?

Ennen toimenpidettä silmälääkärisi antaa sinulle ohjeet leikkaukseen valmistautumisesta. Sarveiskalvosi mitataan ja sairaushistoriasi arvioidaan. Jos käytät säännöllisesti piilolinssejä, sinun on lopetettava niiden käyttö kokonaan ainakin muutamaksi viikoksi ennen leikkausta, sillä piilolinssit voivat muuttaa sarveiskalvosi muotoa.

LASIK-toimenpiteen aikana asetut selällesi lepotuoliin. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa, joka puuduttaa silmäsi. Silmäluomet pidetään auki instrumentin avulla.

Kirurgi käyttää pientä kirurgista työkalua, jota kutsutaan mikrokeratomiksi, tai femtosekuntilaserilla leikkaa pienen saranoidun läpän silmän etuosaan (sarveiskalvoon). Saranoitu läppä taittuu sitten takaisin, jotta pääset käsiksi sarveiskalvon alapuolelle. Silmälääkäri muotoilee sarveiskalvosi uudelleen ohjelmoidulla laserilla.

Sarveiskalvo muotoillaan uudelleen niin, että silmään tuleva valo kohdistuu tarkemmin verkkokalvolle ja parantaa näkökykyä. Kun sarveiskalvo on muotoiltu uudelleen, läppä asetetaan takaisin paikalleen. Läppä paranee normaalisti ilman tikkejä.

Kuinka kauan minun on oleskeltava Turkissa silmien laserleikkauksen (LASIK) vuoksi?

LASIK tehdään usein avohoitona, mikä tarkoittaa, että voit poistua sairaalasta, kun paikallispuudutuksen ja rauhoittavan lääkkeen vaikutus on ohi. Itse toimenpide voi kestää enintään 30 minuuttia molempien silmien osalta. Turkista ei kuitenkaan pidä lähteä heti sairaalasta poistumisen jälkeen. Suositeltava oleskelun kesto on noin 3-5 päivää, jotta kehosi voi toipua ja jotta voit osallistua jälkitarkastukseen. Tämän tarkastuksen aikana silmälääkäri arvioi silmäsi terveyden ja näöntarkkuutesi.

Mikä on silmien laserleikkauksen (LASIK) toipumisaika Turkissa?

Toimenpidepäivänä näkösi voi olla sumea tai epäselvä. Näkösi kuitenkin paranee toimenpiteen jälkeisten kahden päivän aikana. Jos työsi ei ole fyysisesti vaativaa, sinun pitäisi pystyä palaamaan töihin 2-3 viikon kuluessa leikkauksesta. Silmiesi paraneminen ja paraneminen jatkuu noin 6 kuukauden ajan LASIK-toimenpiteen jälkeen.

Millaista jälkihoitoa silmien laserleikkaus (LASIK) Turkissa edellyttää?

Varmista, että noudatat kaikkia silmälääkärisi ohjeita, jotta saat parhaan tuloksen ja vältät komplikaatiot. Sinun on ehkä pidättäydyttävä rasittavasta liikunnasta toipumisaikana, jotta silmäsi paranevat kunnolla. Suojaa silmäsi aina vammoilta, sillä ne ovat yleensä alttiimpia traumoille LASIK-operaation jälkeen. Saatat joutua käymään säännöllisillä seurantakäynneillä näön tarkistamiseksi, mutta tämä tapahtuu yleensä paikallisen silmälääkärin kanssa.

Muista, että LASIK ei estä sinua sairastumasta muihin silmäsairauksiin, joten suojaa aina silmäsi. Syö terveellistä ruokaa näön laadun säilyttämiseksi, käytä aurinkolaseja suojellaksesi silmiäsi auringonsäteiltä, pidä taukoja työskennellessäsi tietokoneella tai käyttäessäsi matkapuhelinta, jotta silmäsi eivät väsy, nuku riittävästi pitkän päivän jälkeen ja käy säännöllisesti silmälääkärilläsi.

Mikä on silmien laserleikkauksen (LASIK) onnistumisprosentti Turkissa?

LASIK:n onnistumisprosentti on erittäin korkea. Tutkimukset ovat osoittaneet, että 95 prosenttia likinäköpotilaista voi saavuttaa 20/25-näköisyyden leikkauksen jälkeen. Yli 8 kymmenestä LASIK-leikkauksen läpikäyneestä ei enää tarvitse laseja tai piilolinssejä päivittäisissä toimissaan.

Saavutetut tulokset riippuvat monista tekijöistä, kuten taittovirheestäsi. Henkilöt, joilla on matala likinäköisyys, saavuttavat yleensä parhaat tulokset. Tulokset eivät ole yhtä ennustettavissa henkilöillä, joilla on likinäköisyys, korkea likinäköisyys ja astigmatismi.

Jotkut LASIK-potilaat tarvitsevat toisen leikkauksen näön parantamiseksi, koska leikkauksen tulokset ovat johtaneet vajaakorjaukseen. Hyvin harvinaisissa tapauksissa joidenkin ihmisten silmät voivat palata hitaasti ennen leikkausta vallinneelle näöntasolle tiettyjen sairauksien, kuten toisen silmäongelman, epänormaalin arpeutumisen ja hormonaalisen epätasapainon vuoksi.

LASIK-operaatioon liittyy myös tiettyjä riskejä, jotka sinun on syytä tiedostaa, kuten silmien kuivuminen, häikäisy, kaksoiskuvat, halot, ali- ja ylikorjaukset, läppäongelmat, astigmatismi, taantuminen, näön menetys ja näön muutokset. Muista keskustella näistä riskeistä silmälääkärisi kanssa.

Onko silmien laserleikkaukselle (LASIK) vaihtoehtoja Turkissa?

Tärkein vaihtoehto LASIK:lle on fakiaalinen silmänsisäisen linssin implantointi ja Epi-Lasik. Fakisen silmänsisäisen linssin implantoinnissa sarveiskalvon kerroksia ei kuoritakaan tai leikata. Sen sijaan istutetaan keinotekoinen silikoni- tai muovilinssi näkökyvyn parantamiseksi.

Epi-Lasik-menetelmässä luonnollinen kiteinen linssi poistetaan laserilla ja korvataan keinotekoisella silmänsisäisellä linssillä. Koska keinotekoinen linssi pysyy kirkkaana eikä vanhene, tulokset kestävät pidempään kuin muut taittotaittotoimenpiteet.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️