Polven tekonivelleikkaus Turkissa

polviproteesi 1
Kirjoittanut Erika

Polven tekonivelleikkaus eli polven tekonivelleikkaus on Istanbulissa, Turkissa suoritettava kirurginen toimenpide, jossa sairaan polven tilalle asennetaan tekonivel.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa polven tekonivelleikkauksesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon polven tekonivelleikkaus maksaa Turkissa?

Polven tekonivelleikkaus maksaa Turkissa Istanbulissa keskimäärin 5 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 4 000 eurosta 8 000 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Polven tekonivelleikkaus5000 €

Mikä on polven tekonivelleikkaus?

Polven tekonivelleikkaus eli polven tekonivelleikkaus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on korvata polvinivelen painoa kantavat pinnat kivun ja invaliditeetin lievittämiseksi. Polvinivel korvataan tekonivelellä, joka on valmistettu metalliseoksista, muovista ja polymeereistä.

Erilaiset tekonivelleikkaukset

 • Polven totaaliproteesi (TKR):
  Polven totaaliproteesissa kirurgi poistaa vaurioituneen ruston ja luun polvinivelen pinnalta ja korvaa sen metallista ja muovista valmistetulla tekonivelpinnalla.
 • Osittainen polven tekonivelleikkaus (UKA):
  Osittaisessa polven tekonivelleikkauksessa (unicompartmental knee arthroplasty) kirurgi korvaa vain osan polvinivelestäsi. Osittaisen polven tekonivelleikkauksen etuja ovat pienempi viilto, lyhyempi sairaalassaoloaika, vähäisempi verenhukka, helpompi leikkauksen jälkeinen kuntoutus, pienempi infektioriski, pienempi verihyytymien ja jäykkyyden riski sekä helpompi revisio tarvittaessa.
 • Minimaalisesti invasiivinen polven tekonivelleikkaus:
  Minimaalisesti invasiivisessa kirurgiassa (MIS) käytetään erikoistekniikoita ja -välineitä, joiden avulla kirurgi voi tehdä suuren leikkauksen ilman suurta viiltoa.
  Minimaalisesti invasiivinen polven tekonivelleikkaus vaatii pienemmän, 7-12 cm:n viillon verrattuna tavanomaiseen lähestymistapaan, joka vaatii yleensä 20-30 cm:n viillon.
  Minimaalisesti invasiivinen leikkaus voi vähentää kipua, lyhentää toipumisaikaa ja parantaa liikkumista, koska arpikudosta muodostuu vähemmän.
 • Revisiopolven tekonivelleikkaus:
  Polven revisioleikkaus tehdään korvaavan polven korvaamiseksi, kun polvi on kulunut loppuun.
  Revisioleikkaus on yleensä monimutkaisempi ja pidempi kuin alkuperäinen leikkaus. Revisioleikkausten määrää ei ole rajoitettu, mutta yleisesti hyväksytään, että polven tekonivelen teho heikkenee joka kerta, kun se vaihdetaan.

Kuinka kauan tekonivel kestää?
Tekopolvi kestää yleensä 15-20 vuotta riippuen käytetystä niveltyypistä ja uuteen polveen kohdistuvasta rasituksesta.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️