Lonkan tekonivelleikkaus Turkissa

lonkkaproteesi Turkki hinta 1
Kirjoittanut Erika

Lonkan tekonivelleikkaus on kirurginen toimenpide, jossa lonkkanivelen sairaat rusto ja luu korvataan kirurgisesti keinotekoisilla materiaaleilla.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa lonkan tekonivelleikkauksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon lonkan tekonivelleikkaus maksaa Turkissa?

Lonkan tekonivelleikkaus maksaa Turkissa Istanbulissa keskimäärin 6 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 6 000 eurosta 10 000 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Lonkan tekonivelleikkaus6500 €

Mikä on lonkan totaalinen tekonivelleikkaus?

Lonkan tekonivelleikkaus Turkissa Istanbulissa on kirurginen toimenpide, jossa lonkkanivelen sairaat rusto ja luu korvataan kirurgisesti keinomateriaaleilla.

Miksi tarvitset lonkan tekonivelleikkauksen?

Lonkan tekonivelleikkauksen tavoitteena Istanbulissa on lievittää kipua ja parantaa lonkan toimintaa. Lonkan tekonivelleikkausta harkitaan yleensä vasta sen jälkeen, kun muut hoidot, kuten kipulääkitys ja fysioterapia, ovat epäonnistuneet.

Mitä sairauksia lonkkaproteesilla yleensä hoidetaan?

Lonkan totaalista tekonivelleikkausta käytetään yleisesti hoidettaessa :

 • Nivelrikon aiheuttama nivelrikko.
 • Nivelreuma
 • Traumaattinen niveltulehdus
 • Lonkkamurtumat
 • Avaskulaarinen nekroosi
 • Hyvän- ja pahanlaatuiset luukasvaimet ja muut harvinaisemmat sairaudet

Kuinka kauan uusi lonkkanivel kestää?

Uuden lonkkanivelen odotetaan kestävän yli kymmenen vuotta 90 prosentilla potilaista. Lonkkatekonivel kestää 80 prosentin todennäköisyydellä vähintään 20 vuotta.

Mitä muita lonkkatekonivelleikkaustyyppejä on olemassa?

 • Lonkan osittainen tekonivelleikkaus
  Lonkka on pallonivel. Se voi vaurioitua sairauden tai kulumisen vuoksi. Jos vain osa nivelestä on vaurioitunut, lonkan osittaista tekonivelleikkausta voidaan harkita.
  Osittaisessa lonkan tekonivelleikkauksessa lonkkanivelen holkki jätetään yleensä ehjäksi. Reisiluun pää korvataan keinotekoisella osalla, joka on samanlainen kuin lonkan tekonivelleikkauksessa käytettävä. Joskus luun päälle asetetaan laite, jotta reisiluun yläosaa ei tarvitse leikata pois.
 • Minimaalisesti invasiivinen lonkan tekonivelleikkaus
  Minimaalisesti invasiivisen lonkkatekonivelleikkauksen ansiosta kirurgi voi suorittaa lonkkatekonivelleikkauksen yhden tai kahden pienen viillon kautta. Perinteiseen lonkan tekonivelleikkaukseen verrattuna tämä tekniikka voi vähentää kipua ja nopeuttaa paranemista.
  Minimaalisesti invasiivista lonkan tekonivelleikkausta ei ole tehty pitkään aikaan, joten luotettavia tutkimuksia, joissa sitä verrattaisiin perinteiseen menetelmään, ei ole.
 • Lonkan tekonivelleikkaus
  Keinotekoiset implantit kuluvat ajan mittaan, ja ne voidaan joutua vaihtamaan. Lonkan revisioleikkaus on toimenpide, jolla kulunut implantti korvataan.
  Lonkan revisioleikkaukset ovat monimutkaisempia kuin ensimmäiset, eivätkä niiden tulokset ole yhtä hyviä. Komplikaatioiden riski kasvaa jokaisen revisioleikkauksen myötä.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️