Mahapallo Tunisiassa

mahapallo hinta Tunisia 1
Kirjoittanut Maria

Gastric Banding klinikat Tunisiassa parhaaseen hintaan. Löydä painovoimakirurgiaan erikoistuneet lääkärit ja vertaa hintoja, kustannuksia ja mielipiteitä.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa mahalaukun sidonnasta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Mikä on mahalaukun pallolaajennuksen hinta Tunisiassa?

Mahapallon keskimääräinen hinta Tunisiassa on 1 900 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 600 eurosta 2 200 euroon. Tämä hinta kattaa koko hoitojakson: leikkauksen, leikkauksen jälkeisen hoidon, lentokenttä- ja hotellikuljetukset, oleskelun klinikalla ja kieliapua. Se sisältää myös leikkauksen jälkeisen lääkityksen, kuten ravintolisät.

ToimenpideHinta euroina
Mahapallo Tunisiassa1900 €

Mahalaukun sidonta Tunisiassa: täydellinen opas

Jos laihduttaminen on osoittautunut sinulle todelliseksi esteeksi, mahapallon asentaminen Tunisiassa voi olla paras ratkaisu. Tämä vatsaan asetettava laite auttaa lihavia ihmisiä laihtumaan luomalla kylläisyyden tunteen. Mahapallo on tilapäinen bariatrinen hoito, joka ei aiheuta puutetta tai haitallisia vaikutuksia. Sen onnistuminen riippuu pitkälti terveellisistä elämäntavoista ja tasapainoisesta ruokavaliosta.

Tehokkaaseen mahapallohoitoon kannattaa mennä Tunisiaan. Maa tarjoaa parhaat klinikat ja parhaat kirurgit, ja hoitomatkasi on täysin katettu. Kaikki tämä parhaaseen hintaan. Tässä on tarkempi katsaus mahapallolaajennukseen Tunisiassa.

Mikä on mahapallo Tunisiassa?

Mahapallo on ilmapallon muotoinen laite, joka asetetaan vatsaan tilapäisesti laihduttamisen helpottamiseksi. Se on valmistettu silikonista, ja se nautitaan suun kautta tai endoskooppisesti ja asetetaan sitten mahalaukkuun. Sen jälkeen se täytetään suolaliuoksella, joka puhaltaa sen täyteen ja antaa kylläisyyden tunteen, mikä vähentää vatsan kapasiteettia. Mahapalloa suositellaan käytettäväksi 6-12 kuukauden ajan.

Mahapallo on ei-invasiivinen toimenpide, joka auttaa lihavia ihmisiä laihtumaan. Se toimii rajoittamalla nieltävän ruoan ja juoman määrää.

Ilman leikkausta se on lähes riskitön lihavista kärsiville ihmisille, jotka ovat jo aloittaneet laihdutuksen tuloksetta. Se ei vaadi ylimääräisiä ponnisteluja tai puutteita, mutta siihen on liitettävä terveelliset elämäntavat. Suosittelemme terveellistä, tasapainoista ruokavaliota ja säännöllistä liikuntaa.

Mikä on ihanteellinen ehdokasprofiili mahapalloleikkaukseen?

Mahapalloleikkaus Tunisiassa sopii :

 • Ylipainoiset henkilöt, joiden BMI on 30-40.
 • Lihavat potilaat, joilla on lihavuuteen liittyviä komplikaatioita: tyypin 2 diabetes, korkea verenpaine, hyperglykemia.
 • Ylipainoiset henkilöt, joiden on laihdutettava ennen kirurgista jatkohoitoa.

Jos kuulut johonkin edellä mainituista ryhmistä, mahapallo voi sopia sinulle. Lääkärin neuvot ja perusteelliset testit vahvistavat kuitenkin, onko tämä toimenpide sinulle hyödyllinen.

Miten mahapallomenetelmä suoritetaan?

Tunisiassa suoritettava mahapallohoito edellyttää sairaalahoitoa 2-3 päivää. Se tehdään alueen parhailla klinikoilla. Sen suorittaa kokenut ja pätevä kirurgi, jolla on tarvittava tietotaito.

Leikkauksessa käytetään innovatiivisia laitteita ja nykyaikaista tekniikkaa. Tämä takaa riskittömän toimenpiteen, jonka tulos on 99-prosenttisesti taattu.

Ulkomaalaiset potilaat, jotka haluavat mahapallon istutettavan Tunisiassa, hyötyvät täydellisestä hoidosta A:sta Z:hen lääketieteellisen oleskelunsa aikana. Ammattitaitoinen ja omistautunut tiimi on kanssasi matkan varaamisesta ja Tunisiaan saapumisesta alkaen aina leikkauksen jälkeiseen seurantaan asti.

Miten valmistaudut mahapalloleikkaukseen Tunisiassa?

Mahapalloleikkaus Tunisiassa edellyttää useita valmisteluja:

 • Terveellinen ruokavalio: ei ylilyöntejä eikä puutetta. Ravitsemusterapeutti antaa sinulle ravitsemustarpeesi mukaisen ruokavaliosuunnitelman.
 • Lopeta alkoholin, tupakan ja nikotiinin käyttö
 • Lopeta tiettyjen lääkkeiden käyttö.
 • Harrasta liikuntaa valmistellaksesi kehoasi toipumiseen.
 • Tee kirurgin, ravitsemusterapeutin tai anestesialääkärin pyynnöstä lääketieteellisiä testejä (mahahaava, kuten hiatal hernia, voi estää mahapallon asennuksen)

Miten mahapallolaajennus toimii Tunisiassa?

Tämäntyyppinen leikkaus kestää 20-30 minuuttia yleisanestesiassa. Kokenut kirurgi suorittaa sen endoskooppisesti. Koska nukut mukavasti leikkauspöydällä, et tunne mitään.

Leikkaus alkaa ruokatorven endoskooppisella tutkimuksella, jossa selvitetään, onko siellä mitään, mikä voisi haitata mahapallon asettamista. Tämän jälkeen kirurgi asettaa mahapallon paikalleen ja täyttää sen suolaliuoksella. Prosessi suoritetaan endoskooppisessa valvonnassa. Kun pallo on asetettu ja täytetty, olet lääkärin valvonnassa muutaman tunnin ajan ennen kuin voit lähteä.

Mitä tapahtuu leikkauksen jälkeen?

Leikkauksen jälkeen suussasi voi olla suolan makuaistimus. Myös pieni määrä nestettä voi tulla ulos. Tämä kestää noin viikon.

Mahapallohoito on väliaikainen. Kuuden kuukauden kuluttua se voidaan poistaa tähystyksessä. Lääkäri voi suositella, että sinulle asennetaan uusi pallo riippuen siitä, kuinka paljon rasvaa olet menettänyt tai aiot menettää.

Koko hoidon ajan pysyt lääkäriryhmän valvonnassa. Ravitsemusterapeutti suosittelee erityistä ruokavaliosuunnitelmaa painonnousun estämiseksi.

Tunisiassa tehtävän mahapallolaajennuksen jälkeen noudatettavat varotoimet

Tunisiassa tehtävän mahapalloleikkauksen jälkeen sinun on muutettava ruokailutottumuksiasi ja noudatettava muutamia varotoimia, jotta hoito olisi tehokas. Sen lisäksi, että sinun on noudatettava ravitsemussuunnitelmaa , sinua pyydetään myös :

 • Syömään hitaasti ja varovasti leikkauksen jälkeen.
 • Aloita pehmeät ruoat toisella leikkauksen jälkeisellä viikolla ja kovat ruoat neljännestä viikosta alkaen.
 • Älä juo aterioiden aikana, vaan 30 minuuttia ennen tai jälkeen aterian
 • Syö vähintään 2 tuntia ennen nukkumaanmenoa mahalaukun refluksin välttämiseksi
 • Harrasta säännöllistä liikuntaa.
 • Rajoita alkoholin ja virvoitusjuomien käyttöä. Se on kielletty neljänteen leikkauksen jälkeiseen kuukauteen asti.

Kuinka paljon mahapallo maksaa Tunisiassa?

Mahapallon hinta Tunisiassa vaihtelee 1 600 eurosta 2 200 euroon, mikä kattaa kaikki lääketieteelliseen matkailuun kuuluvat osat eli lääketieteellisen toimenpiteen, leikkausta edeltävän tarkastuksen, taksin, majoituksen, kieliapua ja lääkityksen.


Ota meihin yhteyttä, jos haluat räätälöidyn tarjouksen mahapallon asennushankkeestasi Tunisiassa. Ohjaamme sinut pätevien ammattilaisten luo ja varmistamme, että matkasi tapahtuu parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️