Lääketieteellinen matkailu Turkissa

lääketieteellinen matkailu Turkki 1
Kirjoittanut Émilie

Lääketieteellinen matkailu Turkissa kukoistaa: hammaskirurgia, kauneuskirurgia, hiusten palauttaminen, lihaskirurgia jne. Ihmiset kaikkialta Euroopasta tulevat hyödyntämään edullisia hintoja ja tunnettujen kirurgien taitoja. Puhutaan 98 prosentin onnistumisprosentista… Suurenna tätä suuntausta.

Turkki on yksi niistä maista, jotka ovat viime vuosina edistyneet huomattavimmin erityisesti lääketieteen alalla. Nykyään lukemattomat ihmiset kaikkialta maailmasta saapuvat Anatoliaan hakemaan kehittyneitä lääketieteellisiä hoitoja ja käytäntöjä.

Paikallisen lääketieteen laadun ansiosta Turkki on nyt epäilemättä yksi Euroopan johtavista maista lääketieteen ja terveysmatkailun alalla.

Vue sur le pont Galata d'Istanbul en Turquie
Näkymä Galatan sillalle Istanbulissa, Turkissa

Mutta mitkä ovat ne lääketieteen alat, joilla Turkki erottuu edukseen lääketieteellisessä matkailussa? Ovatko kustannukset kohtuulliset? Tutustu tarkemmin Turkin lääketieteellisen matkailun kiemuroihin.

Kustannukset, Turkin lääkärimatkailun tärkein etu

Lääkärimatkailun menestykselle Turkissa viime vuosina on useita mahdollisia selityksiä. Yksi tärkeimmistä syistä on valtion tekemät investoinnit, sillä valtio on hyödyntänyt talouskasvua kehittääkseen lääketieteen alaa.

Tärkein syy siihen, miksi niin monet turistit kaikkialta maailmasta tulevat Turkkiin hakemaan lääketieteellistä hoitoa, on kuitenkin alhaiset hinnat, jotka eivät estä palvelujen korkeinta ja moitteetonta laatua.

Hall de l'aéroport d'Istanbul
Istanbulin lentokentän aula

Esimerkiksi hiustensiirrot, yksi Turkin lääketieteellisen matkailun tärkeimmistä aloista, voivat olla jopa 70 prosenttia halvempia kuin muissa maissa!

Tämä on valtava ero, joka selittää pitkälti Turkin vetovoiman potilaiden silmissä.

Muita Turkin lääketieteellisen matkailun etuja

Useimpien suoritettavien toimenpiteiden erittäin edullisten hintojen lisäksi on muitakin ominaisuuksia, jotka tekevät terveysmatkailusta niin houkuttelevaa niin monien ihmisten silmissä. Ensinnäkin hallinnollisten menettelyjen yksinkertaistaminen vaikuttaa asiaan paljon.

Monet maat tekevät hallinnollisista menettelyistä monimutkaisempia, jotta lääketieteelliset turistit voisivat vierailla niiden maassa, mikä on suuri haitta, mutta näin ei ole turkkilaisten kohdalla.

Hall d'une clinique esthétique à Istanbul
Esteettisen klinikan sali Istanbulissa

Lisäksi Turkki ponnistelee paljon tarjotakseen lääketieteellisiä palvelujaan. Käytettävissä on huippumoderneja, uusinta tekniikkaa edustavia laitteita, puhumattakaankirurgien laadusta jaasiantuntemuksesta, sillä he kuuluvat maailman parhaimmistoon omilla aloillaan.

Lopuksi Turkki tarjoaa ylellistä ja mukavaa majoitusta ja hyvää leikkauksen jälkeistä hoitoa maassa, joka on erittäin suotuisa matkailulle ja jossa väestö on suhteellisen vieraanvaraista.

Nämä ovat vain joitakin niistä ominaisuuksista, jotka ovat tehneet Turkista niin vahvan kohteen lääketieteelliselle matkailulle ja tehneet siitä todellisen keskuksen alueella.

Kuvia ennen ja jälkeen

Kuinka paljon lääketieteellisiä matkailijoita tulee Turkkiin?

Yli 2 miljoonaa lääketieteen matkailijaa vierailee vuosittain Turkissa leikkauksissa. Haetut leikkaustyypit vaihtelevat yksilöllisesti, mutta tärkeimmät alat ovat edelleen hammaskirurgia, kauneus- ja hiuskirurgia, silmien laserleikkaukset ja ihotautien hoidot.

Toki maassa tehdään monia muitakin leikkauksia, mutta edelliset ovat suosituimpia.

Vol long courrier d'un avion Turkish Airline
Turkin lentoyhtiön kaukolento

Yli 300 ultramodernia sairaalaa, joissa on kaikki tarvittavat tilat ja laitteet, palvelee vuosittain näin suurta väestöä. Tällaisen matkailun ansiosta maalle kertyy vuosittain useita miljardeja dollareita tuloja, mikä on huomattava summa, jonka ansiosta maa on tällä alalla johtavassa asemassa erityisesti Yhdysvaltojen rinnalla.

Lääkintämatkailu Turkissa

On syytä korostaa ja käsitellä tarkemmin Turkin lääketieteellistä matkailua ja erityisesti siellä suoritettavia leikkauksia. Yleisesti ottaen Turkissa on kolme erilaista lääketieteellisen matkailun ryhmää. Nämä ovat hammaslääketieteellinen matkailu, esteettinen matkailu ja hiusmatkailu sekä lisääntymislääketieteellinen matkailu ja erityisesti koeputkihedelmöitys.

Hammaskirurgia Istanbulissa

Hammasongelmat koskettavat lähes kaikkia. Vaikka suuhygienia olisi moitteetonta, kukaan ei ole immuuni hammasongelmille, jotka voivat lopulta pahentua.

Pienet ongelmat voidaan hoitaa pientä korvausta vastaan, mutta tilanne voi muuttua nopeasti, kun kyseessä on vakava leikkaus. Valtavien kustannusten lisäksi tämäntyyppiset toimenpiteet vaativat paljon asiantuntemusta.

Dentiste et une patiente
Hammaslääkäri ja potilas

Valitsemalla hammashoidon Turkissa voit todennäköisestisäästää jopa 70 tai jopa 80 prosenttia leikkauksen kustannuksista Euroopassa! Lisäksi voit olla varma siitä, että saat mahdollisimman laadukasta palvelua asiantuntevien kirurgien ja huippuluokan laitteiden avulla.

Jopa pienemmissä leikkauksissa säästöt ovat huomattavat. Hammaslääkärimatkailu Turkissa voi olla kustannustehokasta jo kahden hammaskruunun osalta.

Kustannukset ovat arviolta 20-30 prosenttia alhaisemmat, ja tähän sisältyvät myös matkakulut! Säästöt ovat sitä suuremmat, mitä suurempi toimenpide on kyseessä.

Choix de la teinte des facettes dentaires
Hammasviilujen sävyn valitseminen

Eikä siinä vielä kaikki, sillä Turkki tarjoaa takuun asennettaville implantteille ja proteeseille sekä myynnin jälkeisen palvelun, joka on aina käytettävissä, jos leikkauksen jälkeen ilmenee ongelmia.

Lopuksi totean, että hammashoidon korvausajat ovat pääsääntöisesti hyvin lyhyitä. Tämä on toinen etu, joka saa sinut vakuuttuneeksi siitä, että sinun on syytä suorittaa lääketieteellinen hoitosi tässä maassa.

Hiusleikkaus Istanbulissa

Hiusleikkaus on myös yksi yleisimmistä syistä lääketieteelliseen matkailuun Turkissa. Suurin osa Turkkiin hiusleikkaukseen hakeutuvista ihmisistä on miehiä.

Syynä tähän on se, että miehet kärsivät luonnostaan usein kaljuuntumisesta tai alkavasta kaljuuntumisesta. Siksi he tulevat Turkkiin ottamaan hiusimplantteja.

Hiusleikkauksen tärkein etu on ennen kaikkea sen edullisuus. Euroopassa keskimäärin 1 000 siirteen hinta on arviolta 2 200 euroa. Turkissa voit teettää 3 000 siirteen istutuksen samaan hintaan. Eikö olekin mielenkiintoista?

Chirurgien capillaire
Hiuskirurgi

Hiusimplantit ovat Turkissa yleisimmin harjoitettu leikkaustyyppi. Maa erottuu edukseen myös alalla tapahtuneen teknisen ja lääketieteellisen kehityksensä ansiosta, enemmän kuin millään muulla lääketieteen alalla.

Nykyään Turkin hiusten palautusleikkauksilla voidaan saavuttaa näyttäviä tuloksia, ja kaikki tämä tapahtuu aiheuttamatta potilaalle kipua, mitä monet muiden maiden sairaalat eivät pysty takaamaan.

Kosmeettinen kirurgia Istanbulissa

Yhä useammat ihmiset turvautuvat kosmeettiseen kirurgiaan, jota pitkään arvosteltiin liian keinotekoiseksi tai jopa moraalittomaksi. Tämä koskee ihmisiä, joilla on synnynnäisiä epämuodostumia tai jotka ovat kärsineet onnettomuuksista, mutta myös muita potilaita, joilla on yksinkertaisesti ongelmia vartalonsa ulkonäön kanssa.

Kosmeettisen kirurgian alalla Turkki on jälleen kerran nousemassa haasteeseen, erityisesti hoitohenkilökunnan laadun ja määrän osalta. Maassa on yhteensä yli 1 200 pätevää kirurgia, jotka ovat maailmalla tunnettuja kauneuskirurgisten toimenpiteiden osaamisestaan;

tracé d'une chirurgie faciale
Kasvokirurgian jäljet

Turkilla on ollut merkittävä rooli myös kauneuskirurgian demokratisoinnissa. Ennen se oli varattu hyvin rikkaille, mutta nyt se on yhä helpommin saatavilla.

Nykyään lähes kuka tahansa voi käydä kauneusleikkauksessa Istanbulissa tai missä tahansa muussa turkkilaisessa kaupungissa: Antalyassa, Izmirissä, Bodrumissa ja Ankarassa.

Maa tarjoaa nyt potilaille samoja hoitoja kuin Euroopassa, mutta puolet halvemmalla. Houkutteleva tarjous, joka jälleen kerran oikeuttaa Turkin menestyksen lääketieteellisen matkailun alalla.

Tärkeimmät kauneuskirurgiset toimenpiteet, joita Turkissa tehdään, ovat nenäleikkaus, rasvaimu (yleensä vatsan), rintaleikkaus ja pakaraleikkaus.

Nenäleikkaus

Nenäleikkauksen tarkoituksena on korjata ja mukauttaa nenän kokoa. Se voidaan tehdä esteettisistä tai toiminnallisista syistä tai molemmista samanaikaisesti. Nenäleikkauksen arvioidut kustannukset Turkissa vaihtelevat 1 700 ja 2 500 euron välillä.

Patiente avec un pansement sur le nez
Potilas, jolla on nenäsite nenässään

Vatsan rasvaimu

Kyseessä on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on poistaa rasvakerrostumat, joita joillakin ihmisillä on vatsassa. Useimmille lihaville ihmisille vatsa on epämukavuuden lähde, eivätkä he pysty noudattamaan ruokavaliota, jota sen poistaminen edellyttää.

On huomattava, että vatsan rasvaimu voi onnistua, jos potilaan ulkoneva vatsa johtuu liiallisesta rasvamassasta, mutta jos ongelma on muualla, rasvaimu ei ratkaise mitään.

Tracés pour une abdominoplastie
Vatsaontelonpoistoa varten tehtävät jäljitykset

Turkkilaisilla klinikoilla tämäntyyppinen leikkaus tehdään tapauksesta ja olosuhteista riippuen 2 650-3 100 eurolla. Joka tapauksessa se on silti paljon halvempaa kuin mitä muissa maissa, erityisesti Euroopassa, on tarjolla.

Rintaleikkaus

Toisin kuin yleisesti luullaan, rintaleikkauksessa ei ole kyse vain naisen rintojen koon kasvattamisesta. Vaikka onkin totta, että tämä on yleisin syy rintojen suurentamiseen, jotkut naiset menevät leikkaukseen päinvastaisesta syystä.

Liian suuret rinnat voivat nimittäin haitata naisen elämää ja aiheuttaa kipua päivittäin. Tätä kutsutaan rintojen pienentämiseksi.

Rintaleikkaus voidaan siis tehdä sekä esteettisistä että toiminnallisista syistä. Voit odottaa maksavasi tällaisesta leikkauksesta 2 200-2 800 euroa Turkin lääkäreiden kanssa.

Tracé pour une réduction mammaire
Rintojen pienennysleikkaus

Pakaroiden rekonstruktio

Tässä kirurgisessa toimenpiteessä lisätään pakaroiden kokoa ja parannetaan niiden muotoa. Se tehdään luonnollisesti naisille, joille pakaroiden muoto on nykyisin vallitsevien kauneusvaatimusten mukaan tärkeä ominaisuus.

Tämäntyyppinen leikkaushoito tunnetaan myös nimellä BBL Brazilian buttock lift, koska idean uskotaan syntyneen Brasiliassa 1960-luvulla.

On tärkeää tietää, että brasilialaiseen pakaroiden kohotukseen ei kuulu silikonin levittäminen pakaroihin, kuten jotkut luulevat. Siinäotetaan omaa rasvaajostain kehon osasta ja ruiskutetaan se uudelleen pakaroihin.

Fesses galbée après un BBL
Muotoillut pakarat BBL:n jälkeen

Tämä toimenpide on hieman kalliimpi kuin muut, ja sen arvioitu keskihinta on tapauksesta riippuen 2 500-3 200 euroa. Se on kuitenkin luonnollisesti paljon edullisempi kuin mikään muu Euroopassa ja muualla saatavilla oleva toimenpide, ja siihen on käytettävissä parhaat resurssit.

Olitpa sitten liikuntakykyinen tai pyörätuolissa, laitoksemme on esteetön liikuntarajoitteisille.

Maailmanlaajuinen hyväksyntä Turkin lääkäripalvelun laadulle

Monet ihmiset suhtautuvat epäilevästi turkkilaisten sairaaloiden tarjoaman lääketieteellisen palvelun laatuun. Suurin syy tähän epäluottamukseen on oudon edulliset hinnat, jotka, kuten jo mainitsimme, ovat joskus jopa 80 prosenttia halvempia kuin muualla. Silti ei ole puutetta todisteista, että turkkilainen lääketiede on laadukasta.

JCI Accréditation
JCI-akkreditointi

Monet uskottavimmat ja tunnetuimmat kansainväliset organisaatiot tunnustavat Turkin lääketieteen laadun. Näihin kuuluvat JCI (Joint Commissions International), JCAHO (Joint Commission on Accreditation of Healthcare Organizations) ja ISO.

Tärkeimmät tiedot

Vajaassa vuosikymmenessä Turkin lääketieteellisestä matkailusta on tullut yksi maailman johtavista aloista. Maassa tehdään vuosittain yli 250 000 kirurgista toimenpidettä.

On huomattava, että islamin uskonnossa lääketieteellinen matkailu ei ole haram. Se on halal ja hyväksytty, koska sillä pyritään poistamaan kehoon vaikuttava vika.

Turkki on nauttinut näin huikeasta menestyksestä sairaaloidensa ja kirurgiensa laadun sekä hintojen ansiosta. Kaikki HIV:tä sairastavat miehet ja naiset hyväksytään. Se, että leikkaukset maksavat jopa 70 prosenttia vähemmän kuin Euroopassa, matkakulut mukaan luettuina, on merkittävä saavutus.

Jos siis etsit edullisia leikkauksia, Turkki on luultavasti yksi parhaista vaihtoehdoistasi. Etenkin, jos kyseessä on jokin niistä aloista, joilla turkkilainen lääketiede on huippuluokkaa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsenko viisumin matkustaakseni Turkkiin?

Jos olet Euroopan kansalainen, et tarvitse viisumia matkustaaksesi Turkkiin. Edellyttäen, että Turkissa vietettävien päivien kokonaismäärä ei ylitä 90 päivää. Sinun on kuitenkin esitettävä voimassa oleva passi tai henkilökortti, jonka voimassaoloaika on vähintään 150 päivää pidempi kuin Turkkiin saapumispäivä.

Ulkomailla tehdyistä leikkauksista ei voi saada korvausta. Euroopan sairausvakuutuskassat eivät korvaa useimpia kosmeettisia toimenpiteitä edes Euroopassa. Siksi on suositeltavaa ottaa matkavakuutus.

Kosmeettisia leikkauksia tehdään Turkissa yleensä seuraavissa neljässä turkkilaisessa kaupungissa: Istanbulissa, Izmirissä, Ankarassa ja Antalyassa. Tämän maan puolesta puhuvat sen kaupunkien turistiluonne ja siellä veloitettavat hinnat, jotka ovat 70 prosenttia edullisemmat kuin Euroopassa.

Lääkärimatkan jälkeen urheilutoiminta on aloitettava uudelleen vähitellen. Lisäksi jokainen leikkaus on erilainen ja vaatii tietyn lepoajan. Noudata kirurgisi määräämää toipumisaikaa.

Lääkärimatkailun avulla voit säästää huomattavasti ja samalla tutustua uusiin kohteisiin: Tunisiaan, Thaimaahan, Espanjaan, Brasiliaan jne. Turkki tarjoaa parhaan vastineen rahalle hoidon nopeuden ja laadun suhteen.

Ennen kotiinpaluutasi teemme tarkastuksen leikkauksen jälkeisenä 5. päivänä. Kaikki korjausleikkaukset ovat maksuttomia. Hotellissa huolehditaan mukavuudestasi. Jos myöhemmin ilmenee komplikaatioita, sinun on maksettava vain lentolippusi.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️