Parransiirto Turkissa

parransiirto Turkki 1
Kirjoittanut Émilie

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää parran ja viiksien siirroista Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen parran- ja viiksisiirtoon Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa parransiirroista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä lääkäreiltä. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Parransiirron hinta Turkissa

Parransiirron keskimääräinen hinta Turkissa on 1 500 euroa. Hinta vaihtelee siirrettävien siirteiden määrän, potilaan erityistarpeiden, anestesiatyypin ja hiuslisien mukaan. Paikallispuudutuksessa toimenpide kestää avohoidossa 7 tuntia. Vähimmäisaika Istanbulissa on 4 päivää. Lopputulos näkyy 5 kuukauden kuluessa.

Parransiirto1500 €
Viiksien siirto1700 €
Parta Viikset2200 €
PRP-hoito100 €

Esipuhe

Nykyään nuoruuden, mutta myös kypsyyden symboli, parta on vahvasti juurtunut mieskulttuuriin ja on osa miehen viehätysvoimaa. Parta on pikemminkin huoliteltu kuin pörröinen, pikemminkin voideltu kuin täydellisesti trimmattu, ja siitä on tullut miehekkyyttä osoittava merkki.

Kehittyneessä yhteiskunnassa, jossa miehet pitävät nykyään huolta itsestään, parrasta on tullut erittäin symbolinen ja vallankumouksellinen. Haluamme sen kasvavan hinnalla millä hyvänsä, vaikka se tarkoittaisi sen kasvun korostamista kaikenlaisilla öljyillä ja voiteilla.

Simulation avant après
Ennen ja jälkeen -simulaatio

Ja jos et ole yhtä onnekas eikä sinulla ole paljon karvoja, on vielä ratkaisu, jonka avulla saat yhtä viriilin parran kuin kalentereiden mallit: parransiirto. Miesten keskuudessa yhä suositumpi parransiirto on hiustensiirron tavoin leikkausmuoto, jonka avulla kasvokarvat kasvavat tiheämmin.

Potilaidemme kuvia ennen ja jälkeen

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää parransiirroista Turkissa

Maskuliininen ominaisuus, parta ja viikset ovat viriilin miehen itsevarmuutta. Ne ovat tärkeä kasvojen lisävaruste, ja monissa tapauksissa ne voivat myös peittää poskien tai leuan epäsuotuisat mittasuhteet. Esteettisistä ja joskus kulttuurisista syistä miehet käyttävät partaa ylpeänä. Se on heidän itsetuntonsa symboli.

Kasvokarvoitus ei kuitenkaan ole ominaista kaikille miehille. Ja monista syistä jotkut miehet eivät pysty kasvattamaan täys partaa luonnollisesti. Parransiirrossa käytetään follikulaaristen yksiköiden siirtotekniikoita, joilla edistetään tiheän ja paksun parran kasvua.

Patient avant une greffe de barbe
Potilas ennen parransiirtoa

Geneettinen taipumus, onnettomuusarvet, sairaudet, murrosikäinen akne ja hormonaaliset oikut voivat vaikuttaa kasvokarvojen kasvuun. Näistä syistä luonnolliset parrat voivat olla harvoja ja epätasaisia.

Joillakin miehillä se ei ehkä koskaan saavuta tiettyä pituutta tai sitä ei yksinkertaisesti ole lainkaan. Monissa tapauksissa tämä voi johtaa todelliseen kompleksiin ja itseluottamuksen menettämiseen, kun miehekkyys kärsii.

Niinpä tämän parraton kasvojen korjaamiseksi turvaudumme kauneuskirurgian tekniikkaan. Parransiirto Turkissa on erittäin arvostettu tapa saada aikaan tiheä ja tasainen kasvokarvoitus, edellyttäen tietenkin, että sen tekee asiantuntija.

Mikä on parransiirto?

Parransiirto on kosmeettinen toimenpide, jonka tarkoituksena on korjata parran ja viiksien karvoituksen puute. Siinä istutetaan karvatupet kasvoihin tiheyden puutteen korjaamiseksi. Karvatupet otetaan tiheämmältä alueelta.

Implantit otetaan yleensä kaulan alueelta, jossa karva on samanlaista kuin parrassa, jolloin lopputulos on luonnollinen.

Asiantuntija suorittaa parransiirron klinikalla käyttäen huipputeknisiä ja kivuttomia menetelmiä. Istanbulissa sijaitsevalla klinikallamme parran hiustensiirrot suorittaa tunnettu plastiikkakirurgi.

Milloin parransiirto tulisi suorittaa?

Vaikka kosmeettiselle partaleikkaukselle ei ole merkittäviä vasta-aiheita, parransiirrot Turkissa voidaan suorittaa 20-22-vuotiaana. Sitä suositellaan erityisesti murrosiän päätyttyä, koska on odotettava, että hormonit tasaantuvat.

Patient après une greffe de barbe
Potilas parransiirron jälkeen

On myös tärkeää, että olet ajanut partasi säännöllisesti useita vuosia ennen kuin harkitset parransiirtoa. Kaikissa tapauksissa sinun on oltava varma valinnastasi, silläleikkaus on peruuttamaton ja parrankarvojen siirto ansaitsee tulla hoidetuksi.

Mitkä ovat vasta-aiheet?

Parransiirtoleikkaus sopii parrattomille ihmisille. Kuten missä tahansa leikkauksessa, voi olla joitakin vasta-aiheita. Ensinnäkin se ei sovi potilaille, joilla on hyytymisongelmia tai jotka saavat antikoagulanttihoitoa.

Siirto ei ole vaihtoehto näissä tapauksissa. Sydän- ja verisuonitaudeille alttiiden henkilöiden on myös neuvoteltava kirurginsa kanssa ennen kuin he harkitsevat tällaista leikkausta.

Varotoimenpiteenä ja tyydyttävien tulosten varmistamiseksi Turkinparran siirto olisi tehtävä terveelle iholle. Tulehtunut tai palanut iho ei sovellu viiksien tai parran siirtoon. Ihon terveydentila määritetään alustavassa konsultaatiossa.

Kirurgi voi mainita muita vasta-aiheita alkukonsultaation aikana. Myös HIV:tä sairastavat henkilöt ovat kelpoisia.

Patient après une greffe de barbe
Potilas parransiirron jälkeen

Milloin sinun pitäisi valita tämä leikkaus?

 • Puuttuva tai lähes olematon parta
 • Huonosti muotoiltu parta, jolloin se on epäsiisti
 • Ohut, harva parta
 • Reiät parrassa
 • Epätasainen karvankasvu
 • Ei viiksiä

Kuinka monta siirtoa tarvitaan?

Tarvittavien siirteiden määrä riippuu siitä, mihin kohtaan implantti on tarkoitus istuttaa. Parransiirtoja voidaan tehdä partakarvan, viiksien, vuohenpukin ja poskien alueelle. Tässä on arvio parransiirtoon tarvittavien siirteiden määrästä:

 • Sivuparta: 300-800 siirtoa
 • Viikset: 250-500 siirtoa
 • Vuohiparta: 600-800 siirtoa
 • Posket: 1 200-2 400 siirrettä

Hyvin usein potilaat valitsevat koko parran siirteen. On kuitenkin myös mahdollista tehdä vain osa siirteestä, jos halutaan enemmän hiuksia. Kirurgin kanssa etukäteen käyty keskustelu auttaa määrittämään tarpeesi.

Parransiirtomenetelmät

Kuten hiustensiirrot, myös parransiirrot Turkissa tehdään kahdella erikoistuneella tekniikalla. Suosituimpia Istanbulin klinikallamme käytettyjä menetelmiä ovat FUE-menetelmä ja DHI-menetelmä.

Molemmissa menetelmissä käytetään nykyaikaisia korkean teknologian ja ei-invasiivisia menetelmiä. Esteettisen kirurgimme hallitsemilla parransiirroilla Turkissa on 99 prosentin onnistumisprosentti.

Simulation photo avant et après une greffe de barbe
Kuvasimulaatio ennen ja jälkeen parransiirron

FUE-parransiirto

FUE eli Follicular Unit Extraction -parransiirto miehille on turvallisin tekniikka kasvokarvojen siirtoon. Se on erittäin kehittynyt toimenpide, joka tarjoaa suuren tarkkuuden siirteiden yksikköistutuksessa.

FUE-siirrossa otetaan hiussiirteitä luovuttaja-alueelta ja istutetaan ne sitten vastaanottaja-alueelle. Siirteet istutetaan sen jälkeen, kun hiukset on kohdistettu, hiuskanavat on avattu ihossa ja sipulit on sijoitettu halutun parran tiheyden mukaan. Luonnollisen lopputuloksen saamiseksi siirteet asetetaan yksi kerrallaan hiusten luonnollisen kasvulinjan mukaisesti.

Istuttaakseen siirteet parran alueelle kirurgi käyttää teräksisellä tai safiiriterällä varustettua sähköistä mikropunchia, jolla tehdään mikroviiltoja epidermikseen karvatupen istuttamista varten. Nämä mikroviillot paranevat itsestään.

Kirurgi voi valita, käyttääkö hän teräs- vai safiiriterää. Jälkimmäinen tunnetaan nimellä FUE-Sapphire. Safiiriterä on melko pehmeä ja terveellinen.

Se paranee paremmin ja vähentää infektioriskiä. Lisäksi siirre on luonnollinen ja kivuton.

Chirurgien capillaire
Hiuskirurgi

Turkissa FUE-menetelmällä tehtävään parransiirtoon on varattava noin 5-6 tuntia leikkauspöydällä. Leikkauksen kesto vaihtelee siirrettävien siirteiden määrän mukaan.

PRP-hoito

FUE-siirtoja voi seurata PRP- eli Platelet Rich Plasma -hoito. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista. Tämä hoito parantaa tulevien hiusten istutusta ja uudelleen kasvua siirron jälkeen. Se myös tehostaa paranemista FUE-siirron jälkeen.

DHI-parransiirto

DHI- eli Direct Hair Implantation -parransiirtotekniikka on terveellinen ja ennen kaikkea erittäin nopea toimenpide. Vallankumouksellisen menetelmän ansiosta parransiirto voidaan tehdä vain 2-3 tunnissa.

DHI-hiusimplantaation aikana kirurgi käyttää kynää, jolla hän poistaa hiustupet luovuttaja-alueelta yksi kerrallaan. Samaa kynää käyttäen kirurgi istuttaa siirteet vastaanottaja-alueelle. Toimenpide on systeeminen. Heti kun siirre on poistettu, se istutetaan nopeasti.

Tämä lyhentää aikaa, jonka se on kehon ulkopuolella. Sillä mitä kauemmin siirre on ilmassa, sitä todennäköisemmin virukset tai mikrobit tarttuvat siihen. Lisäksi luovuttaja-alue pysyy vähemmän aikaa auki, mikä parantaa paranemista.

Chirurgien capillaire
Hiuskirurgi

Tämä HID-kynä on varustettu mikroterällä, joka tekee pienet viillot itse vastaanottaja-alueen ihoon. Lisäksi se antaa puudutuksen ilman injektiota. Tämä tekee leikkauksesta käytännössä kivuttoman.

Terä on valmistettu safiirikivestä. Se on terveellinen ja turvallinen sekä potilaalle että kirurgille. Tällä tekniikalla Istanbulissa tehtävät parransiirrot onnistuvat todennäköisemmin sekä leikkauksen että itse tuloksen kannalta.

Miten parransiirto tehdään Turkissa?

Parransiirto Turkissa ja erityisesti Istanbulin klinikallamme tehdään parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Ensimmäinen vaihe on ensimmäinen yhteydenotto tai konsultaatio tarpeidesi määrittämiseksi.

Ensimmäinen konsultaatio

Ensimmäinen konsultaatio on yhteydenottokohta klinikkamme tiimiin. Se voidaan tehdä verkossa, ja se on eräänlainen hiusdiagnoosi. Tämän ensimmäisen kuulemisen aikana tarkastelemme

 • Syitäsi siihen, miksi haluat parransiirron
 • Hiustesi luonne ja kunto: onko sinulla ei partaa, harva parta tai reikiä viiksissäsi?
 • Parransiirron edellyttämät tiedot: aiemmat sairaudet, terveydentila jne.
Homme avec une barbe
Mies, jolla on parta

Turkkilainen kirurgi voi myös pyytää sinulta valokuvan nykyisistä kasvoistasi, jotta hän näkee siirteensiirtomahdollisuudet. Voit myös pyytää tarjouksen saadaksesi selville, kuinka paljon sinun pitäisi budjetoida parransiirtoon Turkissa.

Toinen kuuleminen

Tämä toinen tapaaminen parransiirtoa varten Turkissa menee askeleen pidemmälle parransiirtomenetelmissä. Kirurgin pyynnöstä voidaan tehdä verikokeita implantin tehokkuuden määrittämiseksi.

Tämän toisen konsultaation aikana kirurgi pystyy myös määrittämään tarvittavien siirteiden määrän ja sopivimman tekniikan. Tällöin päätetään myös leikkauspäivä.

Parransiirron päivä

Leikkauspäivänä klinikkamme tiimi huolehtii sinusta. Ennen leikkausta sinua valmistellaan sekä fyysisesti että psyykkisesti. Lääketieteellistä tukea annetaan koko leikkauksen ajan.

Patient avant une greffe de barbe
Potilas ennen parransiirtoa

Jos kirurgi käyttää FUE-tekniikkaa, leikkaus kestää 4-6 tuntia. Siirteiden poiston jälkeen ja ennen istutusta pidetään 10-15 minuutin tauko. Kun istutus on aloitettu, taukoja ei saa pitää, sillä on olemassa riski, että siirteet jätetään liian pitkäksi aikaa ulkoilmaan.

Jos kirurgi käyttää DHI-tekniikkaa, leikkaus kestää 2-3 tuntia. Lyhyitä taukoja sallitaan silloin, kun sinun on helpotettava oloasi.

Leikkauksen jälkeen

Kun leikkaus on suoritettu, siirrealue peitetään paranemisgeelillä tai -voiteella. Potilaan tulee pitää sitä päällä 3 päivää pesemättä kasvoja. Kasvojen altistamista auringolle on vältettävä seuraavien päivien ajan.

Lepojakso on suositeltavaa, mutta jos haluat tutustua Istanbuliin, lähde ulos peitettynä. Hattu tai pieni huivi riittää. Toinen vaihtoehto on mennä ulos illalla, jolloin aurinko paistaa vähemmän. Istanbul ja sen tuhat ja yksi yötä ovat vierailun arvoisia.

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

Parransiirtoon voi liittyä joitakin harvinaisia riskejä:

 • Karvatupen vaurioituminen;
 • Kuume ja päänsärky;
 • Näppylät ja sisäänkasvaneet karvat;
 • Väliaikaiset rupit;
 • Kutina ja ihotulehdus;
 • Ihoreaktiot.

Siksi sinun kannattaa luottaa meihin, kun haluat valita kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut lääkäri.

Huomaa, että islamilaisessa uskonnossa parransiirto ei ole haram. Se on halal ja hyväksytty, jos tarkoituksena on poistaa vika.

Photo après une greffe de barbe
Kuva parransiirron jälkeen

Jotta liikuntarajoitteisten henkilöiden hoitomatka olisi helpompi, toimipisteemme on täysin esteetön pyörätuolin käyttäjille.

Mitkä ovat tulokset parransiirron jälkeen Turkissa?

Ensimmäiset näkyvät tulokset Turkissa tehdystä parransiirrosta näkyvät 6-8 viikon kuluttua leikkauksesta. Viikon kuluttua istutettu alue palautuu luonnollisen näköiseksi. Suuri osa siirteistä irtoaa, mikä on merkki hyvästä paranemisesta ja siten lopullisesta jälkikasvusta.

6-8 kuukauden kuluttua voit jo nähdä kauniin, luonnollisen parran, joka palauttaa itseluottamuksesi. 12 kuukauden kuluttua parrasta tulee paksu. Hyvä ylläpito tekee siitä seksikkään ja lisää miehisyyttäsi.

Turkkilaisen parransiirron jälkeiset varotoimet

Vaikka suuri osa hiustensiirrosta perustuu kirurgin asiantuntemukseen, toinen osa perustuu varotoimiin, jotka sinun on toteutettava, kun siirto on tehty. Tärkeimmät niistä ovat :

 • Älä pese kasvoja 3 päivään leikkauksen jälkeen.
 • Nuku mieluummin selälläsi kuin kyljelläsi, jotta siirteet eivät vahingoittuisi muutamaan viikkoon
 • Älä käytä moottoripyöräkypärää ja vältä auringonvaloa 2-3 viikon ajan.
 • Suojaa itsesi aurinkovoiteella tai kosteusvoiteella 6 kuukauden ajan leikkauksen jälkeen
 • Käytä kirurgin suosittelemia asianmukaisia kosmeettisia tuotteita; älä käytä saippuaa tai partavettä.
Chirugien capillaire
Hiuskirurgi

Miten minun pitäisi käyttää shampoota Turkinparransiirron jälkeen?

Siirretty alue on pidettävä kuivana 10 päivän ajan. Sitä ei saa pestä. Shampoon levittämiseksi suosittelemme, että menet kampaajalle ja peset hiuksesi pesukoneessa.

Mitä tulee parran shampoopesuun, sinun on odotettava noin 1 kuukausi, ennen kuin puhdistat sen perusteellisesti. Käytä hellävaraista, sopivaa shampoota. Älä jätä shampoota iholle liian pitkäksi aikaa. Huuhtele runsaalla puhtaalla vedellä.

Milloin parransiirron jälkeen pitäisi ajaa parta?

Ensimmäinen parransiirron jälkeinen parranajo tapahtuu 2 kuukauden kuluttua leikkauksesta. Sinun tulisi odottaa, että siirteet ovat irronneet ja parta kasvaa uudelleen, ennen kuin ajelet partasi. Kaikissa tapauksissa kirurgi tekee leikkauksen jälkeisen tarkastuksen, jossa seurataan paranemisen edistymistä ja parransiirron tuloksia.

Photo avant et après une greffe de barbe en Turquie
Kuva ennen ja jälkeen parransiirron Turkissa

Parransiirtoon valmistautuminen Turkissa

Olet päättänyt uskaltautua parransiirtoon Turkissa. Etkö tiedä, mitä menettelytapoja tulisi noudattaa? Tässä on muutamia vaiheita, joita et halua jättää väliin:

Kirurgin valinta

Valitse kirurgi useiden Internet-hakujen jälkeen hänen asiantuntemuksensa, maineensa, kokemuksensa ja leikkaustulostensa perusteella. Verkkosivut, sosiaaliset verkostot ja suusanallinen tiedonvälitys ovat parhaita liittolaisiasi oikean kirurgin löytämisessä Turkissa.

Meidän klinikkamme on yksi Istanbulin parhaista. Meillä on laaja kokemus hiuskirurgiasta, hiustensiirroistapartaimplantteihin. Meillä on 100 prosentin tyytyväisyysaste.

Matkan valmistelu

Voit matkustaa lääketieteellisen matkailutoimiston kautta, joka tarjoaa sinulle all-inclusive-paketin oleskeluasi varten: lentoliput, majoitus, klinikka, leikkauskulut, hoito oleskelusi aikana jne.

Voit myös kokeilla seikkailua itse ja järjestää sen itse. Jos haluat turvallisen ja varman oleskelun, suosittelemme all inclusive -pakettia.

Illustration sur la greffe de barbe FUE
FUE-parransiirto kuvitus

Kuinka paljon parransiirto maksaa Turkissa?

Turkissa parransiirto maksaa 1 500 euroa. Minimihinta on 1 200 euroa ja maksimihinta 1 800 euroa. Hinta sisältää siirteen, nukutuksen ja leikkauksen jälkeisen lääkityksen, ja se riippuu kirurgin kokemuksesta ja klinikan maineesta.


Jos haluat tarkemman, henkilökohtaisen tarjouksen, ota meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka monta siirtoa tarvitaan?

Kaikki riippuu siitä, mitä on siirrettävä. Jalkaan riittää noin 250 siirtoa. Poskeen tarvitaan 350-600 siirrettä. Vuohenpään ja ylähuulen alueelle 250-650 siirtoa.

Parransiirto Turkissa ei ole kivulias. Vaikka ihoon tehdään viiltoja, leikkaus tehdään paikallispuudutuksessa. Potilas ei siis tunne mitään.

Kyllä, siirretyt parrankarvat ovat pysyviä ja uusiutuvat samalla tavalla kuin normaalit hiukset. Follikkelit kerätään päänahan alueilta, jotka eivät kärsi androgeneettisestä hiustenlähdöstä.

Arpia on leikkauksen luontainen osa. Parransiirto ei ole poikkeus tästä säännöstä. Myös FUE-siirto jättää arpia. Ne ovat kuitenkin mikroskooppisen pieniä eivätkä ne näy paljaalla silmällä.

Parransiirron tulokset eivät aina näy välittömästi. Aluksi karvat näyttävät liian hienoilta ja vierailta. Niistä tulee samanlaisia kuin muutkin noin 6 kuukauden kuluttua.

Jos haluat tehdä parransiirron Turkissa, toimenpiteeseen on varattava vähintään 4 päivää aikaa. Itse leikkaus kestää 3-6 tuntia riippuen kirurgin istutettavien siirteiden määrästä ja käytetystä menetelmästä.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️