Parransiirrot Tunisiassa

hinta parransiirto Tunisia halpa 1
Kirjoittanut William

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää parransiirroista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen parransiirtoon Tunisissa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle parransiirroista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien lääkäreiden luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon parransiirto maksaa Tunisiassa?

Tunisiassa parransiirto maksaa keskimäärin 2 000 euroa. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa ja kestää 6-7 tuntia. Toimenpiteen kesto on 4 päivää. Hinta vaihtelee kirurgin auktoriteetin ja klinikan suosion mukaan. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopullinen tulos näkyy 5 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta euroina
Parransiirto Turkissa2000 €

Viime vuosina parrasta on tullut miehille miehisyyden symboli. Elokuvatähdet George Clooneysta Ryan Reynoldsiin esittelevät ylpeinä suolaista ja pippurista partaansa. Kaikki miehet eivät kuitenkaan ole tasa-arvoisia kasvokarvojen suhteen.

Mitä parransiirtoon kuuluu?

Parransiirrot perustuvat samaan periaatteeseen kuin luonnolliset hiussiirrot. Siinä otetaan siirteitä luovuttaja-alueelta. Luovuttaja-alue sijaitsee kallon takaosassa, jossa kaikilla ihmisillä kasvaa säännöllisesti karvoja. Tämän vuoksi kirurgit valitsevat tämän alueen elinsiirtoa varten. Kun siirteet poistetaan, ne istutetaan uudelleen alueille, joilta hiukset puuttuvat.

Kompleksin lähteet eivät ole samat miehillä ja naisilla. Miehillä karvoitus on syynä lukuisiin patologioihin: hiustenlähtöön, kaljuuntumiseen jne. Onneksi hiusten ja parran siirrot ovat nyt mahdollisia.

Mikä on ihanteellisen ehdokkaan profiili tähän operaatioon?

Kuka tahansa, jolla on parrattomat kasvot, voi saada parransiirron. Tämä tilanne aiheuttaa monille miehille komplekseja. Tämä kirurginen toimenpide sopii kuitenkin vain aikuisille. Jos olet vasta teini-ikäinen, sinun on harkittava muita vaihtoehtoja.

Koska siirteet otetaan hippokarvan alueelta, sen on oltava hyvin kalustettu. Vaikka hiuksesi alkaisivat pudota, kasvu pysyy terveenä tällä alueella. Jos kärsit merkittävästä hiustenlähdöstä, lääkäri valitsee toisen luovuttaja-alueen. Tämä voi olla esimerkiksi kulmakarvat.

Jos valitset leikkauksen Tunisiassa, konsultaatio suoritetaan etänä. Sinun on lähetettävä lääkärille laadukkaita valokuvia.

Katso myös: Parransiirron hinta Turkissa

Mitä leikkauksen aikana tapahtuu?

Leikkauspäivänä kasvosi ajellaan kokonaan. Siirteet poistetaan paikallispuudutuksessa. Tämän jälkeen kirurgi lajittelee hiukset. Luonnollisen vaikutelman aikaansaamiseksi poistetaan kaikki siirteet, joissa on yli kolme hiusta. Lopuksi hiusimplantti istutetaan uudelleen.

Leikkauksen jälkeen et tarvitse mitään erityistä hoitoa tai sidontaa. Turvotusta voi kuitenkin esiintyä 2-4 ensimmäisen päivän ajan. Siksi sinun on varattava useita päiviä vapaata töistä leikkauksen ajaksi. Näin on erityisesti silloin, jos päätät matkustaa Tunisiaan.

Mitä leikkauksen jälkeisiä varotoimia on noudatettava?

Parran ja viiksien siirto on kevyt kirurginen toimenpide. Leikkauksen jälkeen voi kuitenkin esiintyä joitakin haittavaikutuksia:

  • Sisäänkasvaneet karvat,
  • Punoitus tai lieviä mustelmia,
  • Istutetun kaljun alueen lievä ärsytys,
  • Luovuttaja-alueiden turvotus ja kireys jne.

Näiden vaikutusten rajoittamiseksi lääkäri asettaa luovuttaja-alueelle sidoksen. Nämä epämiellyttävät vaikutukset häviävät yhden tai kahden päivän kuluttua. Vastaanottaja-alueelle ilmestyy rupi. Myös ne häviävät viikon kuluttua.

Ensimmäisten päivien aikana on vältettävä hankaamista pyyhkeellä tai vaatekappaleella. Kolmen ensimmäisen kuukauden aikana siirretyt hiukset ovat vielä hyvin hauraita. Ne eivät ole immuuneja irtoamiselle.

Tämän ajanjakson jälkeen siirteet alkavat muuttua tiheämmiksi. Kun siirteet paranevat, hiuksesi saattavat tuntua epätasaisilta. Tämä on normaalia. Vuoden kuluttua siirrosta ihosi palautuu ennalleen. Hiuksista tulee tiheitä ja kiinteitä. Parranajo auttaa sitä kasvamaan takaisin. Hiuksista tulee kovempia.

Miksi valita Tunisia parransiirtoa varten?

Lääketieteellisestä matkailusta on tullut taloudellinen voimavara Tunisiassa. Maa tarjoaa potilaille huippuluokan palveluja. Siellä on monia kirurgeja, jotka ovat päteviä suorittamaan kosmeettisia leikkauksia.

Lisäksi Tunisia on yksi niistä harvoista maista, jotka täyttävät eurooppalaiset lääketieteelliset standardit. Voit siis saada saman lopputuloksen kuin eurooppalaisella klinikalla.

Älä epäröi etsiä parransiirtoihin erikoistuneita sairaaloita. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää Tunisiaan matkustamiseen erikoistuneen matkatoimiston palveluja. Pyydä nyt ilmainen tarjous, joka auttaa sinua valmistautumaan matkaasi.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme voi auttaa sinua tekemään leikkauksestasi Tunisiassa menestyksekkään maksutta. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️